2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın, doğuma yaklaştıkça insan heyecanlanıyor ve rüyasınada giriyor galiba elma şekeri bende sık sık kendimi doğum yaparken görüyorum. acaba ilk doğum olacağı için mi nasıl olacağını bilmiyorum diye düşünüyorum, senin ilk doğum mu?

merhaba kızlar..nasılsınız..
bende karnımı doyurdum sımdı...
bende 1 haftadır mıde yanması basladuı..herzaman olmasada arada oluyor..
bebek buyudukce yukarı dogru çıkıyor ve mıdenıze baskı yapıyor..buda mıde yanması ve reflüye neden oluyor...aklınızda olsun kızçeler..

selam kızlar,,, yıne kımsecıkler yok :))) pazar gunu oldugu belli.

adilemir soyledıgını bugun bende yasadım , oyumu kullanmaya dısarı cıkmıstım.bırden mıdem bulANDI ve ağzıma eksı eksı bıseyler geldı.. ayyy fazla acık anlattım bilmiyorumkismile

kızlarr isim konusunu ne yaptınız. ben cok zorlnıyorum.ısımlerın Kuran-ı Kerımde gecmesı gerektıgını duydum.anne baba bundan yükümlüymüş...doğru mu bu ,varmı fıkrı olan?

canım bizim din kültürü öğretmenine danıştım ben bu isim konusunu....kuranda geçip de kötü anlamlı olan isimlerde var illa kurandan olucak diye birşey yok ama anlamı güzel olmalı dedi....bilmiyorum artık ne koycaz?

cnm ben hamileliğimin ilk aylarından beri çekiyorum mide yanmasıııı ne yazıkki....çünkü bende ülser vardı hamilelik de tetikledi ülserimi....bir basladımı hiçbirşey iyi gelmiyorrr((

kızlar Allaha sükür benim belimde sırtımda ağrı olmuyor ama benide kalçamın sağ tarafına giren kramplar mahvediyor...inşallh bunlarda geçicek dimi ama....unutuıcaz tüm sıkıntıları...

mide yanmanıza dr.unuzdan gaviscon ya da rennie yazdırıp içebilirsiniz bebişe de zararı yok kızlar.doğuma gittiğim güne kadar kullandım ben..
bu arada ben 2010 ocak annesiyim..

slm kızlarrr bayramda bol bol enerji depoladım geldimm :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden
inş herkesin bayramı güsel geçmiştirrr olumunekankayizsmile

canım bende başak a katılıyorum benim dedem hoca bende sordum kuranda olupda anlamı kötü olan yada anlamsız olan isimler de var mesela şeytan da geçio kuranda kötükedihüso sempatiksalakcinni onun için anlamı güsel olan isimler koymak gerektiğini biliyorum
mesela kerem arapça ve anlamıda güsel ben kerem koyucam inş Allah nasip ederse
ben özellikle arapça ve anlamı güsel olan isimlere baktım :1rolleyes:
sende ööle yapabilirsinn yerimseniben

kızlar Allaha sükür benim belimde sırtımda ağrı olmuyor ama benide kalçamın sağ tarafına giren kramplar mahvediyor...inşallh bunlarda geçicek dimi ama....unutuıcaz tüm sıkıntıları...

canımm nasılsınn bayramın nası geçtiii ya bayağdır takip edemedimm işlerdi bayramdı merak ettim senin cinsiyet belli oldumuu :uhm:

bebiş lede denk gelmedik hiçç :sm_confused:

inş herkescikler iyidirrr opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnmcım...ben bayramda gitmedim bir yere eşimin seçim görevi vardı.çok sıkıcıydı bizim bayram ama bol bol dinlendik.
cinsiyet ayın 25 ine kısmetse belli olur artık inşallh kontrol o zaman...opuyorumnanaktan
bebişi de seni de özlediydim çokkk oh iyik,i biriniz döndünüz fıstık yaopuyorumnanaktan

:sm_cool: sırnaşık şey canım yaaa sırnaşık şey bende sizi ösledimmm
az önce yattım oğlışumun haeketlerini izliodumm karnımda fıkır fıkırr delikafadulden :CüvCüv: :asigim:
senin nasıl gidioo canım

Başakcım ve Hunny teşekkur ederım cevaplarınız ıcın. Haklısınız anlamı guzel olsun. Kerem bencede guzel,

kızlar macı ızlıyorum kalbım küt küt, oğlumda kıpır kıpır :CüvCüv: hamılelık cok guzel yaa, Allah herkese nasıp etsın.

meraba kızlar. öncelikle hepiniz güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım. ben hep soru sormak için yazıyorum galiba:) sorun şu çok sık idrara çıkıyorum. bu zamanlarda biraz azalması gerekmez mi? aslında su da çok içiyorum belki ondandır ama sizlerde durum nasıl?

teşekkür ederim canımm ismimizi beğendiğin içinnnsırnaşık şey

bende maçı izliyorummm çok güsel gidiyo , yani yenemesekte buralara gelmek güselll ama tabi yenersek tarih yazmış olucasss :sm_cool: ama onlar bizim kalbimisin şampiyonlarıııı :hooray: :hooray:
canım hani kerem dio ya çok hoşuma gidioo :sm_cool: ayy oğluşumun adııı :1rolleyes: :sm_cool:
Allah ım herkese nasip etsinn hamileliğiii bencede çok güsell kıpır kıpırrlar maşşallah :dance: :dance::dance:

canım ne demek herzaman sorabilirsinn
haklısın bende çok sık gitmeye başladım hani hamileliğimin başlarında bu kadar gitmiodumm ama şimdi hep var sanki gidiyorum çok yokda ööle azcık gelio kaydirigubbakcemile3
benim oğlan tepikledikçe gelio gibi gelio kaydirigubbakcemile3 o kıpraştıkça benimki gelio sanki sempatiksalakcinni
büyüdükleri için baskıda artıo ondan oluo heralde ben salı doktora gidicem ozaman sorarım burayada yazarım normalmi değilmi die canım yerimseniben
arada muhabbete de gel yerimseniben görüşürüs canımm opuyorumnanaktan

benimkide tekmeler savuruyor annesineopuyorumnanaktanözellikle akşamları kıpır kıpır masallah

cnm sabaha kadar 6 kez uyanıp gittiğim oluo wc ye...ben dr a sormuştum normal dedi...terle atamıyoruz içtiğimiz suyu o yüzden çok sık tuvalete gidiyoruz cnm

teşekkürler. bende perşembe gitcem ama sorcaklarımı unutuyorum hep doktora gidip bebeğimi görünce :) bir de zaten başka sorunlarımız var onlarda odaklanıyorum kapıdan çıkana kadar adama sorular sorup duruyorum yine de eksikler kalıyo:) sende sorarsan çift dr tavsiyesi olur iyi olur:)

cnm sabaha kadar 6 kez uyanıp gittiğim oluo wc ye...ben dr a sormuştum normal dedi...terle atamıyoruz içtiğimiz suyu o yüzden çok sık tuvalete gidiyoruz cnm

haklısın bende terlemiyorum belki o yüzdendir. ama nette hep son 3 ayda bu durumun artacağından bahsetmiş ben son 3 ü düşünemiyorum bu durumda:) son 3 olacağından da şüpheliyim sanki ocağı bekleyemicek gibi benimki ama inşallah sonuna kadar bekler üzmez annesini :Saruboceq:

cnm ben 3 lt içiyorum günde o yüzden normal geliyor tuvalete gitmem sürekli çünkü susamasam bile içmeye çalışıyorum:sinifsinif:
benimde içime bebeğim erken doğar gibi doğuyor çünkü çok çabuk büyüyyor benim miniklik

canım bende unutuyorum çoğu şeyi
ewe gelince ayy onu sorcaktım tüh şunu unuttum diorumm
doktoruma bende çok soru soruyorum hatta bi keresinde demiştim daha vardı ama unuttum die güldü ve bidahakine not alda gel dedi kaydirigubbakcemile3
sende sorucaklarını yaz ööle git benden tavsiye yerimseniben
herkes ööle yapıomuş biz nie yapmayalımm :dilcikar: bizim ne eksiğimis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…