- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.841
günaydın cnm inşallah sağlıkla görürsün kızını zemuszemusGünaydın kızlar umarım herkesin tatili güzel geçmiştir. Ben de sabah sabah uyandım hazırlandım hatta çorabımı giyerkenbiraz fazla eğildim heralde çok korktum sonrasında kasıklarım ağrıdı.Okula gittim ama kapıdan dondüm tatilmis sevineyim mı üzüleyim mı bilemedim onca yolu gittikten sonra....Şimdi eve donüyorum bugün organ taramamız var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmedim kızımı çok özledim.Bide bu doktordan 1 ay önce randevu aldık çok yogun çünkü. Kızımı ilk kez renkli gorucem :)
sağol canım benim inşallah cümlemizinkini :Saruboceqcitoscum allah tamımına erdirsin canım saglıkcakla inaşallah
günaydın kızlar.
biz bugün aşımızın 2.dozunu vurunmaya gideceğiz inşaallah yine acımadan yapılır.
akşam eşim sırtıma sızı kremi sürdü masaj yaptı çok rahatladım valla.
dün idil baby'nin takımlarına baktık.20 parça hastane çıkışı vardı 105 Tl çok hoşuma gitti ama alamadım paramız yoktu:çok üzgünüm:
takımlar baya pahalı üstelik marka olanlar bende beyenmiştim aMA pahalıydı malesef bu ayda geçtikten sonra herşeyi alıcam bebişime
banada pahalı geldi biz geçen normal tuhafiyeciden aldık malı çok güzel 30 tl ye baya hoşumuza gittigünaydın kızlar.
biz bugün aşımızın 2.dozunu vurunmaya gideceğiz inşaallah yine acımadan yapılır.
akşam eşim sırtıma sızı kremi sürdü masaj yaptı çok rahatladım valla.
dün idil baby'nin takımlarına baktık.20 parça hastane çıkışı vardı 105 Tl çok hoşuma gitti ama alamadım paramız yoktu:çok üzgünüm:
selam kızlarrr nasılsınız bebısler nasıl bakalım bizim bugun böbrek amelıyatından sonrakı ılk ultrason kontrolumuz var ınsallah hersey yolunda cıkar.buarada organ taramamızda guzel cıktı cok şükür 500 gram olmus mınık kızım benım
selam kızlarrr nasılsınız bebısler nasıl bakalım bizim bugun böbrek amelıyatından sonrakı ılk ultrason kontrolumuz var ınsallah hersey yolunda cıkar.buarada organ taramamızda guzel cıktı cok şükür 500 gram olmus mınık kızım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?