2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar ben yatıyorum çok uykum varr
sizde ölemi bilmemm ben çok uyuyorumm bide yattığım gibi gidiyorum yani yastığa beş kala uykuya dalıyorum mirmirmirmir
hepinisi öptümm bebişlerinise iyi bakın tabi kendinisede olumunekankayizsmile
iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar umarım herkesin tatili güzel geçmiştir. Ben de sabah sabah uyandım hazırlandım hatta çorabımı giyerkenbiraz fazla eğildim heralde çok korktum sonrasında kasıklarım ağrıdı.Okula gittim ama kapıdan dondüm tatilmis sevineyim mı üzüleyim mı bilemedim onca yolu gittikten sonra....Şimdi eve donüyorum bugün organ taramamız var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmedim kızımı çok özledim.Bide bu doktordan 1 ay önce randevu aldık çok yogun çünkü. Kızımı ilk kez renkli gorucem :)

herkese günaydın opuyorumnanaktan
umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir bizde 3 günlük tatilin ardından işbaşı yaptık bebişimle bugün adapte olmakta güçlük yaşıycak gibiyim rahatlığa alıştım 3 günde boshayallersmile
birde sabaha karşı şiddetli bir sancıyla uyandık çok korktuk doğum sancısı gibiydi oysa tuvaletim çok geldiği için baskı yapmış kasığıma neyseki tuvaletimi yapınca geçti nasıl uyuduysam artık çişimin geldiğini hisstmemişim:kedi:

günaydın cnm inşallah sağlıkla görürsün kızını zemuszemus
bizimde cuma günü randevumuz çok sabırsızlanıyorum oğluşumu çok ösledim biran önce geçsin zaman oğluşumu göreyimdelikafaduldenbenimde şeker taraması yapılacak nefret ediyorum şeker yükleme testindeneyvahedigeldismile

günaydın kızlar.
biz bugün aşımızın 2.dozunu vurunmaya gideceğiz inşaallah yine acımadan yapılır.
akşam eşim sırtıma sızı kremi sürdü masaj yaptı çok rahatladım valla.
dün idil baby'nin takımlarına baktık.20 parça hastane çıkışı vardı 105 Tl çok hoşuma gitti ama alamadım paramız yoktu:çok üzgünüm:

takımlar baya pahalı üstelik marka olanlar bende beyenmiştim aMA pahalıydı malesef bu ayda geçtikten sonra herşeyi alıcam bebişime

selam kızlarrr nasılsınız bebısler nasıl bakalım bizim bugun böbrek amelıyatından sonrakı ılk ultrason kontrolumuz var ınsallah hersey yolunda cıkar.buarada organ taramamızda guzel cıktı cok şükür 500 gram olmus mınık kızım benım

selam kızlar....
biz bayram tatilimizi yaptık döndük.. geçmişş bayaa uzun, arada okumaya çalışıyorum..bebişlerimiz nasıl? Herkes iyi demi??
hepinizi çok özledim..opuyorumnanaktan

günaydııınnopuyorumnanaktan
herkes döndü çok şükür ben nerdeyse tüm bayram evdeydimistanbulda nerdeyse hiç akrabamız yok çünkü:çok üzgünüm:
kocik çalıştığı için memlektlere de gidemedik:çok üzgünüm:
öööle kös kös oturduk yani
bugün aşı olmaya gidicem aslında 26 ağustostaydı ama ben oruç tuttuyorum die gitmemiştimyerimseniben
inşallah bugün yaparlar

banada pahalı geldi biz geçen normal tuhafiyeciden aldık malı çok güzel 30 tl ye baya hoşumuza gitti

inşallah canım sorunsuz atlatırsınız bu kontrolünüzde bebişine de maşallah

bizde bayramın birinci günü baya akraba dolaştık her iki tarafında yorulmuşum baya ertesi günde akşama kadar evdeydim eşim dışarı çıkmıştı biriyle görüşeceğim diye meğer bana doğum günü organizesi yapmış arkadaşları kuzenleri kendi ailesini benim annem gilde toplamış ev büyük diye beni aldı götürdü sonrada güzel bir akşam geçirdik 3. günü yine eş dost gezdik dünde öğlene kadar yattık sonra oy kullanmaya gittik ordan yine gez gez akşamda misafirlerimiz vardı bu şekilde geçti tatil kızımın daha da büyüdüğünü hissediyorum göbüşüm kocaman oldu :CüvCüv:

ya canım bobrek amelıyatımı oldun hamıleyken cok gecmıs olsun.nasıl oldu peki narkoz filan zor olmadımı.bendede troid var doktor kontrol altına alınmazsa ikinci trimestırda ameliyat edıyoruz dedı.ama benımkı normale dondu sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…