2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

akannehirçok pahalı kuzum yaa hiç alamadık diye üzülme alma onu bence
ben da deniz gibi tuhafiyeden aldım 5li takımı 10 liraya geçen de pazarda sordum 10lu takım 25 lira bi de ondan alcamyerimseniben
hastane çıkışını en çok 40 çıkana kadar giyer bence o kadar pahalı şeyler olmasının hiç bi mantığı yok
çin malı olmasın desenleri de baskı diil nakış olsun yeter:hulya:
bana göre tabiiboshayallersmile/FONT]

ben pazar ve tuhafiyecilere de bakıyorum oralarda da uygun ve kaliteli ürünler oluyor külotlu çorap beğenmiştim geçen gün pazardan çok şekerdi ama pazar toplanıyordu tezgah sahibi yerinde yoktu eşimde beklemedi almadık böyle yerlere de bakın bence

kesinlikle çok haklısın şekerim
herşey marka olmak zorunda deil
kalitesi hoşuna gittiyse nerden olsa alın derim ben
üstelik ilk aylar hemen büyüyceklr belki bazı şeyleri hiç giydiremiycez bile
o kadar para dökmeye gerek yok bencekaydirigubbakcemile5

canım maşallah sana oruç tutabilmişsin ben hiç cesaret bile edemedim
zaten tutsam da bozulurdu sürekli kustuğum için

canım illa ki bunlar hediye de gelecek ben çok fazla ve çok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum henüz hiç bir şey de almadım erken diye düşünüyorum ben hala önümüzdeki ay almaya başlarız artık hatta doğuma son bir ay kala alabiliriz de
bir liste çıkaracağım o liste haricinde gereksiz şeyler istemiyom ben sonra bi de onları muhafaza edecek yer lazım

canım maşallah sana oruç tutabilmişsin ben hiç cesaret bile edemedim
zaten tutsam da bozulurdu sürekli kustuğum için
sağol canım rabbim kabul etsin inşallah
sen hala kusuyo musun canım çok kötüdür yaa çok şükür ben hiiç kusmadım ilk aylarda bile
inşallah sen de atlatırsın bi an önce:Saruboceq:

haklısın canım ama bence hediye yeni doğan için az geliyo aileden gelirse o kadar
yengem geçen yıl doğum yaptı paketlerde duran ve daha 1-2 yıl giydiremiyce kıyafetler de var
ilk 3 ay için abartmadan almaıyız bence
bi de ben birden yüklenmek istemiyorum bütçeye
minik minik yapıyorum listeden siliyorum aldıkça:1hug:

hayrancım alışverişi o kadar geçe bırakma, ağırlaşınca yapması zor olur, hem sen ikiz taşıyorsun, ilerleyen dönemlerde kendini yormaman gerek, dikkat et canım.

hmm yenidoğan için az mı gelir o zaman ben de ilk planda kullanacağım şeyleri alırım hediye gelmezse gider kendim alırım sonra

ben toptan yapınca alışverişi daha çok indirim yapabileceğimi düşünüyorum bu yüzden toptan almayı düşünüyorum tek tek alınca şu lazım bu lazım deyip alırım tutamam kendimi

bizim kozmetik grubuyla biberon grubumuz kaldı alınacak
bir kaç tanede çıtçıtlı bady falan alırız o kadar ondan sonra çantamızı hazırlamaya başlayacağım kendime pijama almıştım önden düğmeli gecelik falan alacağım kırmızı tacım bile hazır

hayrancım ikizlerde erken doğum riski 8 kat daha fazla biliyorsun, o riski atlatmak için de ilerleyen dönemlerde bol bol dinlenmemiz gerekiyor, ben şahsen tırstığım için her çıktıkça bir şeyler aldım, belli başlı şeyler kaldı, mobilya, ana kucağı gibi, onlar da ne alacağım belli, eşimi gönderirim alır diye düşünüuorum, telaş etme ama alışverişe de başla, sonra hepsini bir anda yapmaya kalkmak panik yapar insanı.

ben yedinci aya kalmadan her şeyini alayım diyorum ne olur ne olmaz benim başta iyiydi sonradan sıkıntı yaşamaya başladım ağrılarım falan oluyor doktorda kendimi yormamam gerektiğini söyledi sağ salim kurtuluruz inşallah alırız kuzucuklarımızı kucağımıza

hayran bi de ben kaldım bişeyi olmayan merak etme:) ben de bu gün aşımı yaptırdım geldim. evden çıkamayınca sağlık ocağına gitmek bile büyük lüks gibi geliyo bana:)
öyle geze geze yapılcak bi alışveriş olmayacak zaten benimki. en fazla 1-2 mağazaya gidip orda olanlarla yetincem. zaten küçük yerde yaşıyorum burda çok seçenek yok ama doktora eskişehire gidiyorum. en kötü ihtimalle önümüzdeki ay doktor kontrolünden sonra bi avmye gidip gözüme çarpanları alcam netten de alabilirim diye düşünüyorum yattığım yerden bakınıyorum sitelere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…