- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.861
günaydın kızlar.
biz bugün aşımızın 2.dozunu vurunmaya gideceğiz inşaallah yine acımadan yapılır.
akşam eşim sırtıma sızı kremi sürdü masaj yaptı çok rahatladım valla.
dün idil baby'nin takımlarına baktık.20 parça hastane çıkışı vardı 105 Tl çok hoşuma gitti ama alamadım paramız yoktu:çok üzgünüm:
ben pazar ve tuhafiyecilere de bakıyorum oralarda da uygun ve kaliteli ürünler oluyor külotlu çorap beğenmiştim geçen gün pazardan çok şekerdi ama pazar toplanıyordu tezgah sahibi yerinde yoktu eşimde beklemedi almadık böyle yerlere de bakın bence
günaydııınnopuyorumnanaktan
herkes döndü çok şükür ben nerdeyse tüm bayram evdeydimistanbulda nerdeyse hiç akrabamız yok çünkü:çok üzgünüm:
kocik çalıştığı için memlektlere de gidemedik:çok üzgünüm:
öööle kös kös oturduk yani
bugün aşı olmaya gidicem aslında 26 ağustostaydı ama ben oruç tuttuyorum die gitmemiştimyerimseniben
inşallah bugün yaparlar
kesinlikle çok haklısın şekerim
herşey marka olmak zorunda deil
kalitesi hoşuna gittiyse nerden olsa alın derim ben
üstelik ilk aylar hemen büyüyceklr belki bazı şeyleri hiç giydiremiycez bile
o kadar para dökmeye gerek yok bencekaydirigubbakcemile5
Kızlar nasılsınız? Bayram da bitti, işe gelmek istemiyor insanBugün de benim ayrıntılı ultrasonum var, dua edin bana olur mu?
sağol canım rabbim kabul etsin inşallahcanım maşallah sana oruç tutabilmişsin ben hiç cesaret bile edemedim
zaten tutsam da bozulurdu sürekli kustuğum için
haklısın canım ama bence hediye yeni doğan için az geliyo aileden gelirse o kadarcanım illa ki bunlar hediye de gelecek ben çok fazla ve çok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum henüz hiç bir şey de almadım erken diye düşünüyorum ben hala önümüzdeki ay almaya başlarız artık hatta doğuma son bir ay kala alabiliriz de
bir liste çıkaracağım o liste haricinde gereksiz şeyler istemiyom ben sonra bi de onları muhafaza edecek yer lazım
Kızlar nasılsınız? Bayram da bitti, işe gelmek istemiyor insanBugün de benim ayrıntılı ultrasonum var, dua edin bana olur mu?
hmm yenidoğan için az mı gelir o zaman ben de ilk planda kullanacağım şeyleri alırım hediye gelmezse gider kendim alırım sonrasağol canım rabbim kabul etsin inşallah
sen hala kusuyo musun canım çok kötüdür yaa çok şükür ben hiiç kusmadım ilk aylarda bile
inşallah sen de atlatırsın bi an önce:Saruboceq:
yok canım artık kusma falan yok kurtuldum şükür ama ramazanın sonlarında geçti
kaç aydan sonra ilk defa kendimi çok zinde hissediyorum
insana çok zahmet veriyor bulantı
haklısın canım ama bence hediye yeni doğan için az geliyo aileden gelirse o kadar
yengem geçen yıl doğum yaptı paketlerde duran ve daha 1-2 yıl giydiremiyce kıyafetler de var
ilk 3 ay için abartmadan almaıyız bence
bi de ben birden yüklenmek istemiyorum bütçeye
minik minik yapıyorum listeden siliyorum aldıkça:1hug:
hayrancım alışverişi o kadar geçe bırakma, ağırlaşınca yapması zor olur, hem sen ikiz taşıyorsun, ilerleyen dönemlerde kendini yormaman gerek, dikkat et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?