2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selaam herkese iyi haftalar
bayram çok yorucu koşuşturmalı geçti sürekli yollardaydım kızımla amcasına kız bile istemeye gittik kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum sanırım nezle oldum kafam kalkmıyo yastıktan

Canım 20 parçalı olanlarda havlusu, battaniyesi, 2şer takım önlüktü alt üsttü herşeyi oluyo
o kadar bütçen yoksa uygun fiyatlı 10 lu 15 li çok güzel takımlar var.
Kardeşim herhangi bi bebek mağazasından 15li takım 35 tl ye hediye almış hastane çıkışı
bir de eşimin halası 10lu bi takım almış,henüz görmedim.
Bende çarşıda havuzluhanda 80 e 20li beğenmiştim belki ondan alırım
Kalabalık takımlar o kadar yeter de artar muhtemelen, 5li takımalrın da fiyatları 10-45 tl arası değişiyo
2 takım 5li aziz bebeden (40 ar TL ye) aldım 20sini ve 40ını çıkarmak için gezmeklik giydiririm diye düşünerek
günlük giydirmeye ilk zaman bebeği görmeye gelen olur düzgün giydireyim diye 15e fln aldığım bikaç 5li takım var
birde gece giydirmek için çarşıdan ucuza takım olmayan bikaç şey alıcam yeterli olur diye düşünüyorum.

uzuun bir aradan sonra tekrar merhaba, a.s.
geçmiş bayramınız kutlu olsun. umarım sizlerin de bebişlerinizin de keyifleri yerindedir.
okulda toplantılar ve sınavlar vardı, sonra bayram, seçim görevi derken ancak bugün bitkin halde dönebildim buralara. yorgunluktan üç-dört gündür bebitom da pek kıpırdamıyordu, dün geceden beri danslar ediyor sanki hihoyyyt
geçmişi de okuyamadım doğal olarak, umarım herşey yolundadır. cinsiyet öğrenen arkadaşlar varsa tebrik ederim.

kızlar hastane çantası için neler alıosunus nasıl hazırlıcaksınız nerde paylaşalımm
ben yarın dışarı çıkıcam enazından bikaç bişii alıyım diorum ama nerden nasıl başlıycam bilmiyorumm offf ne zor şeymişş mafoldumben

evet canım erken doğum riski yüksek hıı ya bi de içimden ya bişey ters giderse aldıklarım da elimde kalacak diyorum
ben kocişkoya söyliyim de artık bi şeyler almaya başlayalım
eşim bana benim tanıdık var demişti ordan alırız hem çok güzel hem de uyguna gelir demişti biraz da ona güveniyom aslında

aşımızı olduk geldik bizde
ayy çok korkuyodum ama hiç acımadı allahtan
kuzuzm hemşire teyzesini de tekmeledi bi güzelsırnaşık şey

deep hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar.. uzuuun bir aradan sonra tekrar geri döndüm:)))))))))))
bayramım zehir oldu malesef.. inanılmaz bir kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisitten şüphelenip doktorum gelene kadar iki gün çıkarmadılar ve sürekli serum yedim.. nasıl korktum bebişime bişey olucak diye anlatamam.. neyseki iki gün sonunda bağlarımın zorlandığı teşhisi konuldu.. 2 gün boyunca baya yürümüş gezmiştim doktor istirahat verdi.. şimdi ağrılarım geçti ama hala korkuyorum.. kızlar bu aylar bool bool dinlenmemiz gerekiyormuş aman hepiniz kendinize çok dikkat edin..

çok çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun sibushcum aman gözünü seviyim dikkat eta.s.
bana da bi komşum hep dolaplara uzanırken kızıyo bebişle bağların zedelenir ben kaç kere hastanelik oldum diye ben inanmamiştim demk olabiliyomuş artık ben de dikkat etcem

hoşgeldin deep her şey yolunda çok şükür

aşımızı olduk geldik bizde
ayy çok korkuyodum ama hiç acımadı allahtan
kuzuzm hemşire teyzesini de tekmeledi bi güzelsırnaşık şey

deep hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan

hoşbulduk,
herşeyin yolunda olmasına sevindim.

sen de hoşgeldin o zaman ve de geçmiş olsun, korkusu ağrısından fazla olmuştur eminim.

sen de hoşgeldin o zaman ve de geçmiş olsun, korkusu ağrısından fazla olmuştur eminim.

bu arada sende hoşgeldin:)) teşekkür ederim...valla hemde öyle bir korktumki anlatamam...

bende cok dikkat etmiyordum canım ama artık cook dikkat edicem.. ben 4 saat filan yürümüştüm nerdeyse fazla yürüyüşte yok maksimum yarım saat yürüdükten sonra en az 1 saat dinlen dedi doktor..

çok çok geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım..

geçmiş olsun canım bol bol dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…