- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.881
Selaam herkese iyi haftalar
bayram çok yorucu koşuşturmalı geçti sürekli yollardaydım kızımla amcasına kız bile istemeye gittik kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum sanırım nezle oldum kafam kalkmıyo yastıktan
günaydın kızlar.
biz bugün aşımızın 2.dozunu vurunmaya gideceğiz inşaallah yine acımadan yapılır.
akşam eşim sırtıma sızı kremi sürdü masaj yaptı çok rahatladım valla.
dün idil baby'nin takımlarına baktık.20 parça hastane çıkışı vardı 105 Tl çok hoşuma gitti ama alamadım paramız yoktu:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
saol canım hamileyken daha zormuş cidden kızlar nefes bile almak işkence oldu
hapşırdıkça içim kopuyo sanki sizde çok dikkat edin yakalanmayın
evet canım erken doğum riski yüksek hıı ya bi de içimden ya bişey ters giderse aldıklarım da elimde kalacak diyorumhayrancım ikizlerde erken doğum riski 8 kat daha fazla biliyorsun, o riski atlatmak için de ilerleyen dönemlerde bol bol dinlenmemiz gerekiyor, ben şahsen tırstığım için her çıktıkça bir şeyler aldım, belli başlı şeyler kaldı, mobilya, ana kucağı gibi, onlar da ne alacağım belli, eşimi gönderirim alır diye düşünüuorum, telaş etme ama alışverişe de başla, sonra hepsini bir anda yapmaya kalkmak panik yapar insanı.
ben kocişkoya söyliyim de artık bi şeyler almaya başlayalımhayran bi de ben kaldım bişeyi olmayan merak etme:) ben de bu gün aşımı yaptırdım geldim. evden çıkamayınca sağlık ocağına gitmek bile büyük lüks gibi geliyo bana:)
öyle geze geze yapılcak bi alışveriş olmayacak zaten benimki. en fazla 1-2 mağazaya gidip orda olanlarla yetincem. zaten küçük yerde yaşıyorum burda çok seçenek yok ama doktora eskişehire gidiyorum. en kötü ihtimalle önümüzdeki ay doktor kontrolünden sonra bi avmye gidip gözüme çarpanları alcam netten de alabilirim diye düşünüyorum yattığım yerden bakınıyorum sitelere:)
merhaba kızlar.. uzuuun bir aradan sonra tekrar geri döndüm:)))))))))))
bayramım zehir oldu malesef.. inanılmaz bir kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisitten şüphelenip doktorum gelene kadar iki gün çıkarmadılar ve sürekli serum yedim.. nasıl korktum bebişime bişey olucak diye anlatamam.. neyseki iki gün sonunda bağlarımın zorlandığı teşhisi konuldu.. 2 gün boyunca baya yürümüş gezmiştim doktor istirahat verdi.. şimdi ağrılarım geçti ama hala korkuyorum.. kızlar bu aylar bool bool dinlenmemiz gerekiyormuş aman hepiniz kendinize çok dikkat edin..
bayramım zehir oldu malesef.. inanılmaz bir kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisitten şüphelenip doktorum gelene kadar iki gün çıkarmadılar ve sürekli serum yedim.. nasıl korktum bebişime bişey olucak diye anlatamam.. neyseki iki gün sonunda bağlarımın zorlandığı teşhisi konuldu.. 2 gün boyunca baya yürümüş gezmiştim doktor istirahat verdi.. şimdi ağrılarım geçti ama hala korkuyorum.. kızlar bu aylar bool bool dinlenmemiz gerekiyormuş aman hepiniz kendinize çok dikkat edin..
hoşgeldin deep her şey yolunda çok şükür
aşımızı olduk geldik bizde
ayy çok korkuyodum ama hiç acımadı allahtan
kuzuzm hemşire teyzesini de tekmeledi bi güzelsırnaşık şey
deep hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
sen de hoşgeldin o zaman ve de geçmiş olsun, korkusu ağrısından fazla olmuştur eminim.
geçmiş olsun sibushcum aman gözünü seviyim dikkat eta.s.
bana da bi komşum hep dolaplara uzanırken kızıyo bebişle bağların zedelenir ben kaç kere hastanelik oldum diye ben inanmamiştim demk olabiliyomuş artık ben de dikkat etcem
çok çok geçmiş olsun canım
ya bide şey benim vajinaya çok baskı yapıyo sizin de böyle mi
bende karnımı aşagıda hissediyorum ama normaldir sanırım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?