- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.901
merhaba kızlar.. uzuuun bir aradan sonra tekrar geri döndüm:)))))))))))
bayramım zehir oldu malesef.. inanılmaz bir kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisitten şüphelenip doktorum gelene kadar iki gün çıkarmadılar ve sürekli serum yedim.. nasıl korktum bebişime bişey olucak diye anlatamam.. neyseki iki gün sonunda bağlarımın zorlandığı teşhisi konuldu.. 2 gün boyunca baya yürümüş gezmiştim doktor istirahat verdi.. şimdi ağrılarım geçti ama hala korkuyorum.. kızlar bu aylar bool bool dinlenmemiz gerekiyormuş aman hepiniz kendinize çok dikkat edin..
aşımızı olduk geldik bizde
ayy çok korkuyodum ama hiç acımadı allahtan
kuzuzm hemşire teyzesini de tekmeledi bi güzelsırnaşık şey
deep hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
ya kızlar benim göbek galiba çok aşağıda ta kasıkların en altından başlıyor şişik
sizin de böyle mi
geçmiş olsun canım bol bol dinlen canım
aşımızı vurunduk geldik bir sonraki aşımız 13.03.2011de o zaman bebişimle gideceğiz Allah izin verirse ikimizde vurunacağız aşı.
kızlar takım konusunda içimi rahatlattınız.banada çok pahalı geldi açıkçası ama ucuzunu alırsam çokmu abes olur haksızlık mı etmiş olurum bebişime diye bocalıyordum.bende ucuz ve kaliteli olanlardan alayım en iyisi.fikirleriniz için hepinizi kocamannn öpüyorumolumunekankayizsmile
ah canım benim dikkat et kendine çok çok geçmiş olsunn
yürümek iyi diolar ama tabi herşey gibi onunda fazlası zararr
bayramım zehir oldu malesef.. inanılmaz bir kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisitten şüphelenip doktorum gelene kadar iki gün çıkarmadılar ve sürekli serum yedim.. nasıl korktum bebişime bişey olucak diye anlatamam.. neyseki iki gün sonunda bağlarımın zorlandığı teşhisi konuldu.. 2 gün boyunca baya yürümüş gezmiştim doktor istirahat verdi.. şimdi ağrılarım geçti ama hala korkuyorum.. kızlar bu aylar bool bool dinlenmemiz gerekiyormuş aman hepiniz kendinize çok dikkat edin..
kızlar akşama ne yemek var
Bende başlayayım diyorum mevsimi de hemBizde palamut olacak inşallah. Balık yemeğe çalışıcam artık.
bugün tavuk günümüz :) ezogelin çorba, tavuk sote ve salata var denizcim. buyrun beklerim :)
canım benim ikisi birden hareket ediyo kimin nerde olduğu kafamı karıştırıyo ama sürekli bir hareket varah canım benim dikkat et kendine çok çok geçmiş olsunn
yürümek iyi diolar ama tabi herşey gibi onunda fazlası zararr
bende korkuyorumm eyvahedigeldismile 1 ekim de benimde
inşş benimde anlamadan olur zemuszemus
ne güsell hemşireye de slm vermiş kaydirigubbakcemile3
benimde aşağılardan yukarı kadar hareketlerde ööle
bazen bakıyorm aşağıda hareket edio bazen yukarıda
bazen uzanıo heralde hem aşağıda hem yukarıda oluo kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın radyoloji dr ile randevum var...siz bunu yaptırdınız mı
ben bunu dört boyutlu ultrason sanmıştım
ama değilmiş
bebişin damarlarına mı ne bakılıyormuş
ya bide şey benim vajinaya çok baskı yapıyo sizin de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?