2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım benim dikkat et kendine çok çok geçmiş olsunn
yürümek iyi diolar ama tabi herşey gibi onunda fazlası zararr

aşımızı olduk geldik bizde
ayy çok korkuyodum ama hiç acımadı allahtan
kuzuzm hemşire teyzesini de tekmeledi bi güzelsırnaşık şey

deep hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan

bende korkuyorumm eyvahedigeldismile 1 ekim de benimde
inşş benimde anlamadan olur zemuszemus
ne güsell hemşireye de slm vermiş kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim göbek galiba çok aşağıda ta kasıkların en altından başlıyor şişik
sizin de böyle mi

benimde aşağılardan yukarı kadar hareketlerde ööle
bazen bakıyorm aşağıda hareket edio bazen yukarıda
bazen uzanıo heralde hem aşağıda hem yukarıda oluo kaydirigubbakcemile3

aşımızı vurunduk geldik bir sonraki aşımız 13.03.2011de o zaman bebişimle gideceğiz Allah izin verirse ikimizde vurunacağız aşı.
kızlar takım konusunda içimi rahatlattınız.banada çok pahalı geldi açıkçası ama ucuzunu alırsam çokmu abes olur haksızlık mı etmiş olurum bebişime diye bocalıyordum.bende ucuz ve kaliteli olanlardan alayım en iyisi.fikirleriniz için hepinizi kocamannn öpüyorumolumunekankayizsmile

canım bence de pahalı olmasına gerek yok çin malı olmasın yumuşak olsun ama ucuz olsun çünkü 1-2 ay anca giyiyolar ve sürekli üstlerini değiştirmek gerekiomuş çünkü çok pisletiolarmışş kakaydı filann kaydirigubbakcemile3

ah canım benim dikkat et kendine çok çok geçmiş olsunn
yürümek iyi diolar ama tabi herşey gibi onunda fazlası zararr

canımmm cok saol .. yürümeyi abarttım ben.. bide üstüne üstlük bebişin odadaki yayıntıları başka bi odaya dolap alıp oraya aktardık.. ama dolabı kendimiz kurduk.. ordada yoruldum galiba.. artık daha dikkat edicem..

çook geçmiş olsun canım

canım merhaba;

çoook ama çokk geçmiş olsun. 2 gün senin için nasıl geçti kim bilir? Bundan sonra kendine çok dikkat et ve yorulma !

bizde bayramda Bursa'ya gittik. Ama bende gittiğime pişman oldum. Yolculuk sırasında epey zorlandım. Dünden beri de şiddetli baş ağrım var. Hala geçmedi... Bugün de geçmezse doktorumu arayıp içebileceğim bir ilaç var mı diye soracağım.

canım benim ikisi birden hareket ediyo kimin nerde olduğu kafamı karıştırıyo ama sürekli bir hareket var
kızlar akşama ne yemek var

nohut pilav ve salatam var denizcim buyur gel

kızlar yarın radyoloji dr ile randevum var...siz bunu yaptırdınız mı
ben bunu dört boyutlu ultrason sanmıştım
ama değilmiş
bebişin damarlarına mı ne bakılıyormuş

kızlar yarın radyoloji dr ile randevum var...siz bunu yaptırdınız mı
ben bunu dört boyutlu ultrason sanmıştım
ama değilmiş
bebişin damarlarına mı ne bakılıyormuş

geçen hafta yaptırdım ben canım
işte genel olarak organlarına bakılıyo damar falan hepsine

Selam kızlar bugün detaylı organ taramamız vardı bı Prof. a gittik öyle detaylı inceledi ki saat 1 buçukta gittim aralıklı olarak tam 3 kez baktı aksam 6 da ancak çıktık. Çok sukur ki herseyi normalmiş ama 2 hafta sonra kalp kası daha net görünürmüş tekrar gidicez bakalım çok tatlı yumuk yumuk bı kiz geliyo dedi :) Fındık burunlum öyle güzeldi ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…