2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım maşallah kızına

evet canım ya malesef olmak zorunda kaldık amelıyat eger olmassak böbregfımı kaybedıcektım bebege uygun anestesı verdıler cok korktuk ama cok sukur atlattık bugun dr gıttık ama bobrek ıcın ultrasonu yarına randevu verdıler mecburen yarın yıne hasteneye gıdıces ınsallah yolunda gıder hersey

ay maşşallah opuyorumnanaktan gözünaydın canımm
bizimde yarın kontrolümüs bakalım bizim oğlan napıo boshayallersmile
ay şimdiden heyecanlandım tam 1 aydır görmedimm delikafadulden

inşş canım iyi haberlerle gelirsin
Allah a şükür bugüne kadar herşeyi atlattın bundan sonrası bak gör çok rahat geçecek inşş. opuyorumnanaktan

canım hanı Sırbistan macında spiker macın en sonunda Keremın basketıyle kazandıgımzda 10 kere KEREM TUNCERİ dıyor ıste onu senın ıcın söylüyorkulagın alışsın dıyee:roflol:

saka bı yana kEREM guzel ısım.Adıyla yaşasın oğlusun inşallahh..

olumunekankayizsmile ayy ağzından bal damlıyor canımm inşş hepimisin bebişleri adıyla uzun ömürlü olsunlar opuyorumnanaktan

Yedekler ederim kızlar inşallah sizlerin de iyi gecer hepimiz saglikla kavuşuruz bebeğimize. Guldencim ben de 3 haftadır görmemiştim kızımı çok özlemiştim doktorumuz cd verdi esimle tekrar tekrar izliyoruz :)

Yedekler ederim kızlar inşallah sizlerin de iyi gecer hepimiz saglikla kavuşuruz bebeğimize. Guldencim ben de 3 haftadır görmemiştim kızımı çok özlemiştim doktorumuz cd verdi esimle tekrar tekrar izliyoruz :)

ayy ne güselll opuyorumnanaktan bizimkide veeriri büyük ihtimalle ayrıntılı ultrason var çünkü
ayy çok ösledimm oğluşumuuuu :CüvCüv: delikafadulden

kızlar diğer başlıkta aldıklarınıza bakıyordum da öncelikle çok şirin şeyler hepiniz güle güle iyi günlerde kullanın. beşik ve oda takımı bakan arkadaşlar olmuş. bebeğinize oda yapacakmısınız? ben karar veremiyorum aslında ilk yıl yanımda yatsın istiyorum beşiğinde o yüzden bi şifonyer işimi görür gibi geliyor. şimdi oda yapmak da maliyetli olacak daha bir çok eksiğimiz var ücretsiz izin de düşünüyorum. sizler ne düşünüyorsunuz? kimler ayrı oda yapacak?

canım aslında benim odam evim müsait ama ben oda takımını çocuğumla birlikte karar vermek istiyorum...anasınıfı öğretmeni olduğumdan az çok biliyorum 3-4 yaşında fikir sahibi olur ve beğenip beğenmediklerini söyler bu yüzden de 3-4 yasına kadar park yatak ve şifonyerle idare etmeye karar verdimmm.oda takımlarına çok heves ediyorum ama dediğim gibi 3-4yasına gelince ya tutturursa ben barbieli oda takımı istiyorum diye:lepi:şimdiki çocuklar herşeyi bilio vallaŞeniz

mrb arkadaşlar nasılsınız
umarım herkesin keyfi yerindedir.
uzun zamandır giremedim

buğün tatonoz aşını vurmaya gidecegiz
çok acıyor 2 gün kolunu falan kaldıramıyorsun diyorlar
vurdudaran arkadaşlar doğrumu acaba.

geçmişi bir okuyayım.

arkadaşlar günaydınnnnn delikafadulden

yok canım yaa sen bakma başkalarına herkes bişii der
ama dün arkadaşlardan biri dedi aşıdan geldim die anlatıyordu ve hiçde denildiği kadar acımadı hiç bişii hissetmedim dedii yani için rahat olsun kasma kendini yerimseniben
bende 1 ekimde gidicemm aşı için
Allah yardımcımıs olsun canımm
şu sıpaları sağsağlim bi alabilsek kucağımısa
benim kasıklarımda ve belimde bazende sırtımda ağrılar başladı ama bu haftalarda normalmiş gerçi ben bugün sorarım doktoruma
bakıyorum oğlum kıpırdıyosa he diyorum sorun yok içim rahatlıo boshayallersmile
ağrılar nasılolsa geçecek yeterki sıpalar iyi olsunn :1rolleyes:

teşekürler canım.

agrılar bendede oluyor
ben kiloda aldığım içinmi ne koltuktan kalkarken bile
belim agrıyor düşün halimi
geceleri yatmak şimdiden çok zor

buğün doktura gideceksin galiba
birde şu düz yatmak çok sakıncalı diyorlar
onuda bir sorsana benim konturolum ekimin 1 de
bakalım senin doktur nediyecek
teşekürler.

ben oda takımını aldım çilekten bu hafta sonu gelecek inş. belki 1 yıl beklemekte doğru olur ama geceleri yanımda beşikte gündüzleri ise odasınında uyutmayı düşünüyorum ilk 6 ay sonra hep odasında

ne demek canım sorarım tabi hatta ben onu daha önce de sormuştum
sol tarafa yatmak iyi diolar sırtüstü daha rahat ediyorum nasıl bi sakıncası olurmu die
şimdiden gerek yok demişti nasıl rahat ediyosan ööle yat demişti ama artık yatamıycam galiba, gece ağrılarla uyanıyorum oturup kalkarkenn filan artık daha dikkatli olmalıyıs.
zaten sen nezaman yatman gerektiğini anlıycaksın demişti gerçektende ööle oldu
ağrım olduğunda sol tarafa yatıyorum geçio, bacaklarını hafif çekip yat karnın gerilmiyo ben ööle yapıyorum daha rahat oluo yerimseniben
bakalım benim bugün ayrıntılı yapılacak 1 aydır göremedim oğluşumu inşş doya doya görürümm boshayallersmile
canım yaa nasılda tekmelioo delikafadulden sabah süt içtim iyi geldi galiba :CüvCüv: takla atıp duruyoo

teşekürler canım

maşallahh oğluşuna
ay ben eskisi gibi süt içemiyorum ya
havalardan galiba
ama yoğurt yiyorum ona şükür ediyorum.

benim oğluşumda pıt pıt vuruyor ya maşallah
müzik açtım
arasıra bende söylüyorum
nette okudum sizi tanır söyleyin konuşun diye
canımmm bebişimm
sen bir doğ hayırlısıyla annenn seni çok sevecek inş.

canım bende sütü sevmiyorum ama ısıtıp içine ekmek doğruyorum ve üzerine bol şeker serpip yiyiyorumm ööle güsel oluo cokacimcoook bi dene istersen
normalde bende içememm kafamçokkarıştı

Herkese günaydın. Canım diğer topicleri gezerken senin mesajlarını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam sen de ilk bebeğini kaybettin benim gibi. Sabah sabah hatırlatmak istemem ama seninle konuşmak istiyordum uzun zamandır. Yanlış hatırlıyorsam lütfen kusuruma bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…