2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın gece uyuyamadım sabah da duş aldım açılayım diye işe geldim prensesim kıpır kıpır dışarıdan artık çok net belli oluyor tekmelediği zaman göbüşümde kocaman oldu 4,5 kg almış bulunuyorum gerçekten bu ay dedikleri gibi artış oldu kilomda

yok canım vurulurken işte normal iğne ağrısı oldu bende öyle aman aman bir ağrısı olmadı 5 dk sonra unuttum bile
biz park yatak aldık istediğimiz odaya koyabiliriz geceleri odamıza taşırız sabah da oturduğum odaya
birde genç odası takımından dolap ve şifoniyer aldık ayrı oda yapacağız

çitosum bu editleme işini artık sadece pro üyeler yapıyormuş o nedenle listeyi güncelleyemiyorum sen yeni bir topik açsan 2011 Ocak Anneleri Listesi diye listeyi oraya kopyalasan da orda düzenlemeleri yapsan olur mu içimizde sadece sen pro üyesin çünkü

Günaydınnn hanımlarrr....
sibush ve şirinem tekrar geçmiş olsun...Allahın izniyle herşey yolundadır merak etmeyin...
bizimde bugün hareketliliğimiz tuttu maşallah..kahvaltı yaptım rahatladı sanırım acıkmış bebişim..
ben ayrı oda yapıyorum. Gerçi belki erken ama böyle hevesleniyoruz işte...
bu arada benim meleğim de bu haftada yukarı çıktı denilebilir merak etmeyin yeni yeni yukarı çıkıyorlar.. ama bazen aşağıdan da tekmesi geliyor :))
en güzeli de bugün 24+1 im nasıl geçti anlamadım..
allah hepimizin tamamını erdirsin....

evet canım 7 aylık ken oğlumu kaybettim
olurmu kusur o acı içimden hiç gitmiyorki unutayım
inş. bu bebeklerimzide hayırlısıyla kucagımıza alacagız
özelden msj atabilirsin canım.
bende konuşmak isterim.

günaydın canım uykusuzuz biz mirmirmirmir

günaydın canım neden uykusuzsun noldu bebiş uyutmadımı yoksakaydirigubbakcemile3canım şuan bende editleyemiyorum baktım ama göremedim yinemi düzen değişti yawakannehir

günaydın teyzoşlar nasılsınız bugün :ecrin_bebek:

günaydın canım biz iyiyis teysesi günden güne hareketleniyoruss kaydirigubbakcemile3 siz nasılsınısss opuyorumnanaktan
günaydın canım uykusuzuz biz mirmirmirmir

günaydınn hayırdır canımm bi sorun yoktur inşş
ama bazı ağrılar kasılmalar normalmiş bazen bende uyanıyorum bu yüzden

amin canımm opuyorumnanaktan bende 22+2 oldumm :sm_cool: gerçekten nasıl geçio anlamadıkk :uhm:
bulantıydı ağrıydı filan inşş bundan sonrası güsel geçerr
hele hareketlerden sonra çok güsel geçmeye başladıı boshayallersmile
Allah isteyen herkese nasip etsinnn boshayallersmile

Benimki 1 haftadır başı yukarıda ayakları aşağıda duruyordu.Öyle olunca hareketler azalıyor. Çorludan gelen yeğenim bayram boyunca eli karnımda gezdi bir tekme hissedebilmek için. Tabi bizimkinde tık yok. Onların gittiğinin ertesi günü yani iki gündür yan döndü karnımı su balonu gibi zıplatıyor yaramaz.

günaydın canım neden uykusuzsun noldu bebiş uyutmadımı yoksakaydirigubbakcemile3canım şuan bende editleyemiyorum baktım ama göremedim yinemi düzen değişti yawakannehir

rahat uyuyamıyorum bir türlü ve gece sık sık tuvaletim geliyor baskı yapıyor uyanıyorum son zamanlarda hep böyle karnım büyüdükçe rahat uyku pozisyonu bulamıyorum

edit hakkımızı istiyoruzz :enbuyukkk:

günaydın kızlar
evet canım aynen sanki taş var içimde özellikle göbek kısmı aşırı sert oluyo sıvı şeyler içince çok daha kötü oluyor ben rahatlamak için bebe yağı sürüyorum akşamları sanki biraz rahatlatıyor
canım ben de oda yapacağım eşimle dün konuştum iyice genç odası olanlardan alıcam beyaz üzerlerine araba resimli stickerlardan yapıştırıcam büyüyünce çıkartırım etiketleri benimkiler ikiz olunca mecburum canım artı bir tane de park yatak alıcam ben

canım çilekte hangisini beğendin ben bir tane krem renkli model vardı onu beğendim

günaydın canım
benim bebekte aşagıda duruyor
kızlar normal bunlar galiba.
evet benim de öyle ama rada göbeğimin çevresinde hissettiğim de oluyor

gunaydın kızlar.
bende bugun kahvaltımı ancak yapabıldım..
her sabah 7:30 da kalkıyorum..ama bugun aç karnına kan verdım..kahvaltım cok gecıktı..10:30 da ancak kahvaltı yaptım.açlıktan oluyorum sandım...
açlık sekerıme bakılacak ..bırde hemogram bakılacak...
sızler nasılsınız.ıyımısınız kızlar..

maşallah bebişine canımbizde iyiyiz oğluşumla karnımız acıktı ne yesek diye düşünüyorum boshayallersmilesabah aceleden kahvaltı etmeden çıktık evden şimdide bakıyorum ne yesem diyeboshayallersmile

daha bu hacı günlerimiz denizcim son aylar daha ağır oluyor bi traftan bi tarafa törenle dönücez bel ağrısından mide ekşimesinden çoook uykusuz kalıcaz ohaoldumsmileAllah yardımcımız olsun artık bütün sıkıntısına razıyım yeterki meleklerimizi sağ salim kucağımıza alalım:asigim:

çilekte hangisini beğendin? ben cici'sini çok beğendim netten baktım gerçeğini görmedim ama.. bi arkadaşta çilek kullanıyo çok memnun. ben dediğim gibi alırsam beşiğini alcam öncelikle. sen de iyi günlerde kullan inş..

slm teyzelerimiz
bugün şeker yüklemesi yapıldı
idrar tahlili vercem
bende de uyku sorunu var
sürekli kramp ve sancı var dr normal olduğunu söyledi
bizimde askerlik gibi şafak sayıp duruyoruz
bebeğe daha hiç bişey almadım nerden başlıycamı bilmiyorum

herkese tünaydın ben geldim. yorucu ama keyifli bir bayramın ardından dün iş başıydı ve inanılmaz yoğun olduğundan hiç giremedim bile siteye herkeside özledim. bugünde ancak fırsat bulabildimde geldim çok yoğun yine..geçmişi okumaya çalışıyorum şu anda önce bir yazim dedim. herkes iidir umarım keyifler iyidir inş.

Günaydın kızlaaar
Bayram yorgunluğunu hala atamadım yeni uyanıyorum mirmirmirmir
o da kızım tepiklemese hiç niyetim yoktu acıktı heralde yavrucak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…