- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.941
yok canım vurulurken işte normal iğne ağrısı oldu bende öyle aman aman bir ağrısı olmadı 5 dk sonra unuttum bilemrb arkadaşlar nasılsınız
umarım herkesin keyfi yerindedir.
uzun zamandır giremedim
buğün tatonoz aşını vurmaya gidecegiz
çok acıyor 2 gün kolunu falan kaldıramıyorsun diyorlar
vurdudaran arkadaşlar doğrumu acaba.
geçmişi bir okuyayım.
biz park yatak aldık istediğimiz odaya koyabiliriz geceleri odamıza taşırız sabah da oturduğum odayakızlar diğer başlıkta aldıklarınıza bakıyordum da öncelikle çok şirin şeyler hepiniz güle güle iyi günlerde kullanın. beşik ve oda takımı bakan arkadaşlar olmuş. bebeğinize oda yapacakmısınız? ben karar veremiyorum aslında ilk yıl yanımda yatsın istiyorum beşiğinde o yüzden bi şifonyer işimi görür gibi geliyor. şimdi oda yapmak da maliyetli olacak daha bir çok eksiğimiz var ücretsiz izin de düşünüyorum. sizler ne düşünüyorsunuz? kimler ayrı oda yapacak?
günaydın teyzoşlar nasılsınız bugün :ecrin_bebek:
Herkese günaydın. Canım diğer topicleri gezerken senin mesajlarını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam sen de ilk bebeğini kaybettin benim gibi. Sabah sabah hatırlatmak istemem ama seninle konuşmak istiyordum uzun zamandır. Yanlış hatırlıyorsam lütfen kusuruma bakma.
günaydın canım uykusuzuz biz mirmirmirmir
günaydın canım neden uykusuzsun noldu bebiş uyutmadımı yoksaçitosum bu editleme işini artık sadece pro üyeler yapıyormuş o nedenle listeyi güncelleyemiyorum sen yeni bir topik açsan 2011 Ocak Anneleri Listesi diye listeyi oraya kopyalasan da orda düzenlemeleri yapsan olur mu içimizde sadece sen pro üyesin çünkü
benim bebiş göbek deliğimin hizasında duruyor sağa sola hareket ediyor bazende bacakları aşağıya uzatıyor galiba tepikleri aşağıda kafasını yukarıda hissediyorum:asigim:günaydın canım
benim bebekte aşagıda duruyor
kızlar normal bunlar galiba.
günaydın canım uykusuzuz biz mirmirmirmir
Günaydınnn hanımlarrr....
sibush ve şirinem tekrar geçmiş olsun...Allahın izniyle herşey yolundadır merak etmeyin...
bizimde bugün hareketliliğimiz tuttu maşallah..kahvaltı yaptım rahatladı sanırım acıkmış bebişim..
ben ayrı oda yapıyorum. Gerçi belki erken ama böyle hevesleniyoruz işte...
bu arada benim meleğim de bu haftada yukarı çıktı denilebilir merak etmeyin yeni yeni yukarı çıkıyorlar.. ama bazen aşağıdan da tekmesi geliyor :))
en güzeli de bugün 24+1 im nasıl geçti anlamadım..
allah hepimizin tamamını erdirsin....
günaydın canım neden uykusuzsun noldu bebiş uyutmadımı yoksakaydirigubbakcemile3canım şuan bende editleyemiyorum baktım ama göremedim yinemi düzen değişti yawakannehir
evet canım aynen sanki taş var içimde özellikle göbek kısmı aşırı sert oluyo sıvı şeyler içince çok daha kötü oluyor ben rahatlamak için bebe yağı sürüyorum akşamları sanki biraz rahatlatıyorhayrancım ben de ıkız gebelık yasıyorum bendede cok baskı oluyo.kemıklerı agrıyo resmen.bıde benım karnımda cok gerılmeler oluyo sankı yırtılacakmıs gıbı sertleşiyo karnım.sendede oluyomu bu sertleşmeler.
canım ben de oda yapacağım eşimle dün konuştum iyice genç odası olanlardan alıcam beyaz üzerlerine araba resimli stickerlardan yapıştırıcam büyüyünce çıkartırım etiketleri benimkiler ikiz olunca mecburum canım artı bir tane de park yatak alıcam benkızlar diğer başlıkta aldıklarınıza bakıyordum da öncelikle çok şirin şeyler hepiniz güle güle iyi günlerde kullanın. beşik ve oda takımı bakan arkadaşlar olmuş. bebeğinize oda yapacakmısınız? ben karar veremiyorum aslında ilk yıl yanımda yatsın istiyorum beşiğinde o yüzden bi şifonyer işimi görür gibi geliyor. şimdi oda yapmak da maliyetli olacak daha bir çok eksiğimiz var ücretsiz izin de düşünüyorum. sizler ne düşünüyorsunuz? kimler ayrı oda yapacak?
canım çilekte hangisini beğendin ben bir tane krem renkli model vardı onu beğendimben oda takımını aldım çilekten bu hafta sonu gelecek inş. belki 1 yıl beklemekte doğru olur ama geceleri yanımda beşikte gündüzleri ise odasınında uyutmayı düşünüyorum ilk 6 ay sonra hep odasında
evet benim de öyle ama rada göbeğimin çevresinde hissettiğim de oluyorgünaydın canım
benim bebekte aşagıda duruyor
kızlar normal bunlar galiba.
maşallah bebişine canımgünaydın canım biz iyiyis teysesi günden güne hareketleniyoruss kaydirigubbakcemile3 siz nasılsınısss opuyorumnanaktan
günaydınn hayırdır canımm bi sorun yoktur inşş
ama bazı ağrılar kasılmalar normalmiş bazen bende uyanıyorum bu yüzden
amin canımm opuyorumnanaktan bende 22+2 oldumm :sm_cool: gerçekten nasıl geçio anlamadıkk :uhm:
bulantıydı ağrıydı filan inşş bundan sonrası güsel geçerr
hele hareketlerden sonra çok güsel geçmeye başladıı boshayallersmile
Allah isteyen herkese nasip etsinnn boshayallersmile
daha bu hacı günlerimiz denizcim son aylar daha ağır oluyor bi traftan bi tarafa törenle dönücez bel ağrısından mide ekşimesinden çoook uykusuz kalıcaz ohaoldumsmileAllah yardımcımız olsun artık bütün sıkıntısına razıyım yeterki meleklerimizi sağ salim kucağımıza alalım:asigim:rahat uyuyamıyorum bir türlü ve gece sık sık tuvaletim geliyor baskı yapıyor uyanıyorum son zamanlarda hep böyle karnım büyüdükçe rahat uyku pozisyonu bulamıyorum
edit hakkımızı istiyoruzz :enbuyukkk:
ben oda takımını aldım çilekten bu hafta sonu gelecek inş. belki 1 yıl beklemekte doğru olur ama geceleri yanımda beşikte gündüzleri ise odasınında uyutmayı düşünüyorum ilk 6 ay sonra hep odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?