2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,
dün iş başı yaptım çok yoğundum işler birikmiş hep sempatiksalakcinni şimdi girebiliyorum bende cumartesi şeker yüklemesi yaptıracağım aynı gün sonucu alabilirmişim bayramda da bol bol tatlı yedim bakalım nasıl çıkacak bilmiyorumkismile oğlum maşallah iyice hareketlendi hatta dün eşim beni almaya gelmişti arabaya bindik bir tekme fırlattı korkumdan çığlık attım kimbilir içerde ne eğlenmiştir benimle anneyi ne güzel korkuttum diye :roflol:anlayacağınız tekmelerin şiddeti artmaya başladı delikafadulden neyse sağlıklı olsunlarda en azından tekme attığını hissetmek iyi olduğuna işarettir :Saruboceq:

merhaba kızlar.nasıl keyifler?bnm kızım geceleri hiç rahat durmuo.dk başı kaç kere hareket edio hala seyrime gibi ama hafif seyrime değil:)kafası yukarda duruo tam rahim agzına atıo bütün tekmelerini sanki biranevvel çıkmak istermiş gibi:)Allah korusun zamanında gelsin tabi öncelikle.

slm kızlarrrr :sm_cool: biz doktor teysemizden geliyoruss
maşşallah herşey yolunda bide renkli fotolarımısı aldık ayrıntılı için 15 gün sonraya gün verdi
ama biz yinede baktık şööle bi 15-20 dk maşşallah çok hareketli ayaklarını başına kapamış kaydirigubbakcemile3 oyun yapıo bi görseniz yumuk yumuk ayakları elleri yüzünüde net bi şekilde gösterdi ayy çok tatlı maşşşallah yakışıklı oğluşum benimm zemuszemus
15 gün sonra hem ayrıntılı yapılacak hemde şeker yüklemesi yapılacak bakalım nasıl çıkcak şimdilik bi sorun olmadığımı söyledi doktorumus ama 1 ayda 4 kilo almışım çok almışsın dedi bilmiyorumkismile biras yediklerime dikkat etmeliymişimm yoksa bebişimin gelişimi yavaşlarmışş
şimdilik 6 gün önden gidiyo dedii
çok sık tuvalete gidiyorum ağrı yapıo dedi
başı yukarda poposu aşağıda dedi o yüsden hareket ettiğinde baskı yapar ve sen tuvaletin gelmiş gibi hissedersin dedi yinede her ihtimale karşı idrar tahlilide yaptırıcam dedi
yani kontrolümüz güsel geçti boshayallersmile
bayramdan yeni dönen arkadaşlar hoşgeldinis işbaşı yapan arkadaşlar kolay gelsinn opuyorumnanaktan

sendeki durumların aynısı bende de var cnm:)başı yukarda ayakları aşagıda sürekli göbegimin altına tepiklio:)bende 5 haftada 3 kilo aldım die çok almışsın dedi doktorum ve gelişimini göremeyiz yavaşlar dedi.gerçi ben zaten baya kilolu hamile kaldım ondan riskli Allah korusun.bu arada bnm bebişimde biraz önden gidio seninki gibi:)ama şükür herşeyi yolunda ya daha ne isterim Rabbimden.

ohh oğluşunla hasret gidermişsin ne güzel keyfide yerindeymiş maşallah
bizim daha çok var 7 ekimde gideceğiz

ewet canım iyi olsunlar da ben az yemeğe razıyımm zemuszemus dur renkli ultrason resmini aldık yükleyebilirsem onu yükliyim opuyorumnanaktan

ohh oğluşunla hasret gidermişsin ne güzel keyfide yerindeymiş maşallah
bizim daha çok var 7 ekimde gideceğiz

ewett canımm çok güseldi Alah a şükür herşey yolunda gidio 28 inde yine gidicemm inşş opuyorumnanaktan
darısı başınısa canımm inşş sizde hayırlı haberlerle gelirsiniss opuyorumnanaktan

herkese merhaba
ben pek giremiyorum son zamanlarda.
pc başında çok kalmayı istemiyorum,arada baktım yazdıklarınıza.kötü bir haber yok gibi çok şükür.
hunny maşallah oğluşun çok şekerrrr.
biz de cumartesi günü gidicez ayrıntılı usg için,artık özledim oğlumu ben de göreyim inşallah sağ salim.

saol teysesii opuyorumnanaktan inşş sende güsel haberlerle dönersinn doktorda zaman çok güsel ve çok çabuk geçiooo

KIzlar beni geçen gün çok korkuttular.renkli ultrason görüntülerine dini açıdan bakılmazmış,çünkü yüzü tamamlandıktan sonra Allah yüzünü sıvazlarmış ondan önce yüzüne bakmak iyi değilmiş,ben çok anlamam ama dini bütün biri bana öyle dedi.Korktum açıkcası.....

hunny maşallah oğluna pek güzel çıkmış...Kızlar benim de dün ayrıntılı ultrasonun vardı, Allaha şükür iyi çıktı, 4 boyutlu fotolarını da aldım kızlarımın, çok şirinler teyzeleri, bu hafta içi şeker yüklemesi de yaptırıcam inşallah.

bana saçma geldi neden bakılmasın ki nerden okumuşta yapıyor böyle yorumu
Allah çok büyük ne isterse o olur yavrularımızı sağ salim alırız kucaklarımıza inşallah böyle hurefeleri dinlemiyorum ben

bende ilk anlattığında hiç umursamadım.Fakat daha sonra dini açıdan çok ayrıntılı anlatınca ne bileyim biraz ürktüm evet hani tıp olarak bakılabilir ama sizin daha melek olan birşeyin resmini elinizde dolaştırmanız hiç doğru değil dedi.dedim ya ben çok anlamam sadece bana söyleen bir şeyi paylaşmak istedim

sabeg öyle bir şey hiç duymadım, açıkçası mantıklı da gelmedi, bebek olana kadar ve olduktan sonra öyle şeyler duyacağız ki hepsine kulak versek saçma sapan şeyler yaparız, mantık çerçevesinde hareket etmek en güzeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…