- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.981
selaamhunny keremcik kocaman olmuş maşşaallah
kızz sen de 4 kilo aldın haa kaç oldun şimdi ben 2 kilo almişim 50 oldum:teytey:
bu arada az önce bim e gittim çok hoş bi seyahatçantası vardı hemen aldık
hastane çantamız hazır yani sıra içini doldurmakta:hulya:
KIzlar beni geçen gün çok korkuttular.renkli ultrason görüntülerine dini açıdan bakılmazmış,çünkü yüzü tamamlandıktan sonra Allah yüzünü sıvazlarmış ondan önce yüzüne bakmak iyi değilmiş,ben çok anlamam ama dini bütün biri bana öyle dedi.Korktum açıkcası.....
katologunda bu var bunu mu aldınız 14,90 diyor
evet canım bunu aldık
nasıl??
canım renkli ve mat hiç bir şey değişmez
o bir melek biz ona baksak da bakmasak da
canım bu söylenen hurafeden ibaret olan bir şey
toplumumuzda ne yazık ki bazı şeyler bize şu günah bu günah şeklinde empoze edilmiş
dinimiz hiç bir şekilde sağlıkla çatışmamıştır doktorlar da bunu keyfine istemezler bizden
canım kulaktan dolma değil de araştırarak öğrenmek daha iyi olur
bana da söylüyorlar bu takım şeyleri ben onları da kırmak istemiyorum gülüyorum geçiyorum
bu arda canım ben imam hatip mezunuyum ben bu tür bilginin günah olduğuna dair birşey duymadım gönlün rahat olabilir
evet canım bunu aldık
nasıl??
hunnycim maşallah oğluşuna pek tatlı maşallah
hunny maşallah oğluna pek güzel çıkmış...Kızlar benim de dün ayrıntılı ultrasonun vardı, Allaha şükür iyi çıktı, 4 boyutlu fotolarını da aldım kızlarımın, çok şirinler teyzeleri, bu hafta içi şeker yüklemesi de yaptırıcam inşallah.
KIzlar beni geçen gün çok korkuttular.renkli ultrason görüntülerine dini açıdan bakılmazmış,çünkü yüzü tamamlandıktan sonra Allah yüzünü sıvazlarmış ondan önce yüzüne bakmak iyi değilmiş,ben çok anlamam ama dini bütün biri bana öyle dedi.Korktum açıkcası.....
sabeg öyle bir şey hiç duymadım, açıkçası mantıklı da gelmedi, bebek olana kadar ve olduktan sonra öyle şeyler duyacağız ki hepsine kulak versek saçma sapan şeyler yaparız, mantık çerçevesinde hareket etmek en güzeli bence.
yani ne bileyim.bana anlatınca etkilendim belkide siz haklısınız...
selaamhunny keremcik kocaman olmuş maşşaallah
kızz sen de 4 kilo aldın haa kaç oldun şimdi ben 2 kilo almişim 50 oldum:teytey:
bu arada az önce bim e gittim çok hoş bi seyahatçantası vardı hemen aldık
hastane çantamız hazır yani sıra içini doldurmakta:hulya:
canım herkes bir şeyler söylüyor herkesin dediğini dinlesek ooo
selam kızlar.. hunnycim damadımı herkese gösterme bakimm... kapıcaklar yakışıklı oğluşumu... maşallah.. aklinialirimsmile
şirinemde dr a gidecekti ne oldu acaba? hayırlı haberlerle döner umarım...
belgünüm nerelerdeydin yaa gerçi bende yoktum bayadır. Özledim valla...
benim daha çantam hazır değil.. yavaş yavaş almaya başlamak lazım..
sağol canım çok teşekküederim.içim çok rahatladı amannn hakikaten her ağızdan ayrı ses çıkıyor....
ah canım benimm kaptırmayıs biz onu kimseciklere senin kız kaptırmas onu sengözlerimebaksanab anladı sen onu :roflol:
canım çilekte hangisini beğendin ben bir tane krem renkli model vardı onu beğendim
ben dream diye bi modeli var onu aldık bulut ve balon resimleri var üzerinde malesef hala resim ekleyemiyorum yoksa koyardım ama asıl beğendiğim zürafalı modeliydi. ama daha çok erkek bebekler için gibi duruyo
bende avondan bunu almıştım birde pembe var ikisinden birini hastane çantası yapacağım pembeyi geçen kontrole gittiğimde bir bayanda görmüştük oda doğuma girecekti eşim gösterdi bak sende buna koyarsın eşyalarımızı dedi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?