2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selaamhunny keremcik kocaman olmuş maşşaallah
kızz sen de 4 kilo aldın haa kaç oldun şimdi ben 2 kilo almişim 50 oldum:teytey:

bu arada az önce bim e gittim çok hoş bi seyahatçantası vardı hemen aldık
hastane çantamız hazır yani sıra içini doldurmakta:hulya:

canım renkli ve mat hiç bir şey değişmez
o bir melek biz ona baksak da bakmasak da
canım bu söylenen hurafeden ibaret olan bir şey
toplumumuzda ne yazık ki bazı şeyler bize şu günah bu günah şeklinde empoze edilmiş
dinimiz hiç bir şekilde sağlıkla çatışmamıştır doktorlar da bunu keyfine istemezler bizden
canım kulaktan dolma değil de araştırarak öğrenmek daha iyi olur
bana da söylüyorlar bu takım şeyleri ben onları da kırmak istemiyorum gülüyorum geçiyorum
bu arda canım ben imam hatip mezunuyum ben bu tür bilginin günah olduğuna dair birşey duymadım gönlün rahat olabilir

sağol canım çok teşekküederim.içim çok rahatladı amannn hakikaten her ağızdan ayrı ses çıkıyor....

hunnycim maşallah oğluşuna pek tatlı maşallah

teşekkür ederis teyseleriii opuyorumnanaktan

canım boşver takma böyle şeyleri doğuma kadar hatta sonra herkes herşey söylicek bunlara alışmamıs lazımm olumunekankayizsmile

katılıyorumm olumunekankayizsmile

yani ne bileyim.bana anlatınca etkilendim belkide siz haklısınız...

boşver canım takma kafana yerimseniben

saol canımm 44 den 49 a çıktımm ama 4 kiloyu son 1 ayda aldımm
doktorumda şaşırdı ne çok kilo almışsın die bööle gidersen olmas dedi biras kendini frenle dedi lmaz: yoksa bebğin gelişimi yavaşlarmış
normali gebelik boyunca 10 kilo almakmış
benim 5 kilo hakkım kaldı yani eyvahedigeldismile ama hep açımm sempatiksalakcinni napıcam bilmemm
makarna pilav patates kızartması yokk akannehir

canım çantanın resmini yükleyebilirmisinn bide fiyatını??

canım herkes bir şeyler söylüyor herkesin dediğini dinlesek ooo

ewett kulaklarımısı tıkamamıs lazım herkese doktorumuz ne diosa o tamam dini bilgilerde iyi onlarada uymamıs lazım ama bunlar hurafe

selam kızlar.. hunnycim damadımı herkese gösterme bakimm... kapıcaklar yakışıklı oğluşumu... maşallah.. aklinialirimsmile
şirinemde dr a gidecekti ne oldu acaba? hayırlı haberlerle döner umarım...
belgünüm nerelerdeydin yaa gerçi bende yoktum bayadır. Özledim valla...
benim daha çantam hazır değil.. yavaş yavaş almaya başlamak lazım..

bende bu çanta var hastane için bunu düşünüyorumm nasıl güselmi??
hemde inanmıycaksınız ama 3,5 tl ye aldımm akannehir

Eklentiler

• $Görünt038.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 36

ah canım benimm kaptırmayıs biz onu kimseciklere senin kız kaptırmas onu sengözlerimebaksanab anladı sen onu :roflol:

ah canım benimm kaptırmayıs biz onu kimseciklere senin kız kaptırmas onu sengözlerimebaksanab anladı sen onu :roflol:

hehehee doğru dersin.... bayanssulusmile içim rahatladı bak şimdi :)))

buarada çanta harika yaa nerden aldın insan dünürüne söylemez mi ??? bende istiyorum içi nasıl geniş mi???:hulya:

içi batya geniş ama bi göz var içinde fermuarlı ama öle küçük eşyalar konulabilir
ban ahastane için yeterli gibi geldi hem şık fiyat da uygun

bende avondan bunu almıştım birde pembe var ikisinden birini hastane çantası yapacağım pembeyi geçen kontrole gittiğimde bir bayanda görmüştük oda doğuma girecekti eşim gösterdi bak sende buna koyarsın eşyalarımızı dedi kaydirigubbakcemile3

canım bu çantaya bayıldım ben çok güzelmiş bunun fiyatı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…