2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hehehee doğru dersin.... bayanssulusmile içim rahatladı bak şimdi :)))

buarada çanta harika yaa nerden aldın insan dünürüne söylemez mi ??? bende istiyorum içi nasıl geniş mi???:hulya:

tmm canım söz sana da alıcamm yerimseniben ben annemlere filan giderken kullandım 1 kere bütün eşyalarımı aldı
hafif bi çanta içinde dışında ayrı cebi yok ama genişş zaten arabayla gidices hastaneye Allah nasip ederse ayy heycenlandım bakk delikafadulden
ama bana iş görür gibi gelio CADIARZU

canım senin çanta da çok güselmişş Allah iyi güsel unutamıycağımıs o günde kullanmayı nasip etsinn opuyorumnanaktan

cicisi int çok güzel ama gerçeğini görünce çok beğenmedik. ben dream aldım. hatta kampanya vardı biraz acale ettik o yüzden 3 kapılı dolap ve büyüyen karyola bi de askılık aldık 10-12 yaşlarına kadar kullanılıyomuş ilerde beğenmezse bile stikerları değiştirebilirim.

canım bu çantaya bayıldım ben çok güzelmiş bunun fiyatı ne
canım avondan almıştım ne kadar olduğunu hatırlamıyorum kampanyalı ürünken almışımdır kesin
sağol canım senin kide öyle hem fiyatı da baya uygunmuş
bende bir kaç kez plaja giderken kullandım yanlarda da küçük gözleri var yanında bir fermuarlı gözü içide geniş

kızlar ben özdilekte çok güzel hastane çantaları görmüştüm ama bayağı pahalıydılar ( 50 TL)
içleri çok geniş dışında da cepleri falan vardı çiçek desenleri vardı

kızlar ben özdilekte çok güzel hastane çantaları görmüştüm ama bayağı pahalıydılar ( 50 TL)
içleri çok geniş dışında da cepleri falan vardı çiçek desenleri vardı

çok pahalıymış evet
bebek taşıma seti al onun yerine içinde çanta var zaten ben öyle seti 60 a aldım mesala

he oldu ekledim yakışıklı oğluşumuuu opuyorumnanaktan delikafadulden

ah cnm benim maşallah süpanallah emi..

maşallah cnm gözün aydın renklide görmüşsün..kiloya dikkat et biraz canımcım bebiş için. biz normalde bu cmt günü detaylı organ taramasına girecektik ama aminosentez sonucu öle şüpeli çıkınca bizde çok telaşlanınca bayram öncesi erken soktular maşallah tüm organlar temiz güzel çıktı renkliydi okadar ilginçki yanında gibi canlı canlı gözlerini kocaman açmıştı kızım başta çok korktuk ama sonra çok güldük annem ya eskiden bebekler anne karnında gözmğ açardı dedi doktorda bu cingöz olcak dedi:) tam resmini alamadık ama biz. bu perşembe çapada randevumuz var işte ikinci düzey ultrasonda başka bir prof bakacak randevumuzu detaylı ultr. baktırdığımız gün almıştık zaten bakalım o neler sölicek ozmaan bende isticem renkli resmini. prof baktıktan sonrada genetik uzmanıyla görüşmemiz var doktorum ayarladı bakalım neler sölicek bize.sonra tüm sonuçlarla cmt günü doktorum bekliyor bakalım. rabbime hep duacıyız.

geçen hafta bende gördüm o çantadan hatta eşimin kuzenine aldım hediye ettim çok şık daha ufak çantalar hele adi görüntüsü olanları satıyorlar bakırköyde 10-20 tlye bu onların yanında çok şık ve kullanışlı. sadece askısı dikkatimi çekti o günde aldığımda dikkat et cnm kopmasın kuzenede söledim çok ağırlaşırsa kopabilecek gibi. güle güle kullan tatlım.

ah canımcım bende özledim gerçekten. şöle otursak bir dertleşsek sohbetleşsek anlat anlat bitmez. bayram öncesi sıkıntılarımız vardı biliyormusun bilmiyorum aminosentez sonucum biraz riskli çıktı yine falan koşturmacalarla stresle geçti arifeye kadar sonrada bayram oldu bayram yoğunluğuydu dünde iş başı çok yoğundu bugünde öleydi ancak yazabiliyorum düşün işte..sen nasılsın kuzum bebişin nasıl ay benimde çantam falan hiçbirşeyim hazır değil sormayın ya ama zaten acelede edemiyoruz önce bebişimizin sağlığı şu anda en ön planda şu testler mestler kesin sonuçlansında sonra rahat rahat alışveriş yapıcam allahın izniyle..

bende bu çanta var hastane için bunu düşünüyorumm nasıl güselmi??
hemde inanmıycaksınız ama 3,5 tl ye aldımm akannehir

ayyy bu çok güzellll kızzz hemde çok ucuzzzzzzz :dance: pessss

ayy buda çok güzell denizcim allah ii günlerde kullanmayı nasip etsin inş. bende hiç beğenemedim çanta yaaa

canım inş sende güsel haberlerle dönersin moralini yüksek tut bak doktorunda dediği gibi kızın maşşallah bişiiyi yok açmış gözünü sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

hakkaten benim çanta çok uyguna geldi :lepi: pazardan aldım ama çok şirin duruyo çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
he delinse yırtılsa ki bişii olucağını sanmamm o kadar kötü değil içim acımas verdiğğim paraya işte tek sorun ayrı cebi olmaması CADIARZU ama oda dert değil küçük el çantalarımdan birini koyarım içine olur biter delikafadulden

kızlar hepinize merhaba... Geçmişi okurken hastane çıkışı konuşulduğunu gördüm.Bugün okulda yeni doğum yapmış bi bayanla konuşurklen bana dedi ki hastenede çocuğa giydirsinler diye vereceğin hastane çıkışını ucuz adi bişey al dedi.Çünkü bebeğe kullandıkları solisyonlar yüzünden lekeleniyomuş ve ayrıca çok hor kullanıyolar oraya buraya değiyo hastane ortamında o yüzden ben eve gelir gelmez içime sinmedi o takımı kaldırıp attı dedi.Biraz titiz birisi ama banada mantıklı geldi.O yüzden 2 hastane çıkışı alıcam birini ucuzcalardan diğerini eve geldiğimde giydirmek için güzel bişey alabilirim.Ama hastaneye pahalı ve atmaya kıyamayacağım bi takım götürmemeye karar verdim.

sağol canımcım inşallah.

aynen dediğin gibi bişi olsa çok için yanmaz güle güle kullan yerimseniben

:lepi: haklısın canımm, ben ucuz ve 5li olanlardan 2-3 tane almayı düşünüyorum bitane de 10 lu alırımm misafirlik olurr :jeyyar:

hunnycim oğlun çok tatlı masallhhh
kızlar çantalar çok güsel bu arada ben daha bişi almadım ya:)))
cinsiyeti öğrenirsem 25 inde alcam artık ben dea.s.

kızlar nette enesbebe diye bir site buldum.hastane çıkışına ucuz şeyler arayanlar bakabilir fiyatlar çok komik delikafadulden

Oglusun çok tatlı hunny maşallah :) çantalarınızı bile hazirlamissiniz valla... Ben almadım daha ama aslında almayı da düşünmüyorum parfüm alınca yanında hediye vermişlerdi deri bı çanta buyukce onu kullanmayı düşünüyorum hem büyük hem sık ... Daha kendime gecelik falan almam lazım hastane için ama karar veremedim siz ne aldınız pijama mı gecelik mı ?

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ıkı gundur cok streslıydık bıs yaa pazartesı gunu böbrek amelıyatından sonra ılk defa dr kontrole gıttık ultrason ıstedı salı gunu gırebıldık radyolog bobrekte genısleme var bırz dedı tabıkı ben aglamaya basladım yıne tel takılıcak yıne amelıyta olucaz dıye korkudan bırde doktorum amelıyata gırmıs ıkı saat o korkuyla doktoru bekledık elımde ultrasonlar ınanılmaz zor gectı zaman atesım cıktı burnum kanadı stresten agla ağla neysekı doktor bu işlemden sonra bukadar genısleme normal dedı tel takılmıycakmıs yanı su bırkac ayıda bı atlatalımda dedı ıkı tane kucuk tas var onları dusurmek ıcın tedavı baslatıcak sonra ama ben doktorun yanından cıktıktan sonra bıle baya bı agladım kendıme gelemedım kızımda tekmeleyıp durdu yavrum

Canım çok geçmiş olsun yaa. Boşuna o kadar stres yaptığına üzüldüm şimdi. Kızın sana destek oluyor annesi Üzülme annecim herşeyi atlatıcaz bugünler de geçecek diyor.

Canım çok geçmiş olsun yaa. Boşuna o kadar stres yaptığına üzüldüm şimdi. Kızın sana destek oluyor annesi Üzülme annecim herşeyi atlatıcaz bugünler de geçecek diyor.

tesekkur ederım canım gercekten cok gerıldım dun brde yenı dogmus bebklerı gorunce hastanede daha cok agladımkendımı cok kotu hıssettım sankı butun bu hastalıklar benım sucummus gıbı geldı kızıma uzuldum bende hep.ama neysekı Allaha cok sukur yokmus sorun ınsallah Doguma kadarda olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…