- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.021
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ıkı gundur cok streslıydık bıs yaa pazartesı gunu böbrek amelıyatından sonra ılk defa dr kontrole gıttık ultrason ıstedı salı gunu gırebıldık radyolog bobrekte genısleme var bırz dedı tabıkı ben aglamaya basladım yıne tel takılıcak yıne amelıyta olucaz dıye korkudan bırde doktorum amelıyata gırmıs ıkı saat o korkuyla doktoru bekledık elımde ultrasonlar ınanılmaz zor gectı zaman atesım cıktı burnum kanadı stresten agla ağla neysekı doktor bu işlemden sonra bukadar genısleme normal dedı tel takılmıycakmıs yanı su bırkac ayıda bı atlatalımda dedı ıkı tane kucuk tas var onları dusurmek ıcın tedavı baslatıcak sonra ama ben doktorun yanından cıktıktan sonra bıle baya bı agladım kendıme gelemedım kızımda tekmeleyıp durdu yavrum
canım çok geçmiş olsun üzme kendini bukadar bebişinde üzülüyor Allahın izniyle sağsağlim alıcaz kucaklarımıza hepimiz bendede böbrek kanallarında genişleme var oda normalmiş zaten özellikle sağ böbrekte benimde 3 gündür kasıklarımda acayip ağrı oluşuyor dün doktorumu aradım ama ulaşamadım çok sinirlendim umarım beni yarı yolda bırakmaz(((
Sirinem gecmis olsun canım uzme kendini hiç inşallah son ana kadar hersey yolunda gider ve hepimiz sag salim kucağımıza alırız bebeklerimizi...
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ıkı gundur cok streslıydık bıs yaa pazartesı gunu böbrek amelıyatından sonra ılk defa dr kontrole gıttık ultrason ıstedı salı gunu gırebıldık radyolog bobrekte genısleme var bırz dedı tabıkı ben aglamaya basladım yıne tel takılıcak yıne amelıyta olucaz dıye korkudan bırde doktorum amelıyata gırmıs ıkı saat o korkuyla doktoru bekledık elımde ultrasonlar ınanılmaz zor gectı zaman atesım cıktı burnum kanadı stresten agla ağla neysekı doktor bu işlemden sonra bukadar genısleme normal dedı tel takılmıycakmıs yanı su bırkac ayıda bı atlatalımda dedı ıkı tane kucuk tas var onları dusurmek ıcın tedavı baslatıcak sonra ama ben doktorun yanından cıktıktan sonra bıle baya bı agladım kendıme gelemedım kızımda tekmeleyıp durdu yavrum
canım benım amelıyattan dalayı genısleme olmus o yuzden doktor normal dedı agrın varsa gıt mutlaka doktora bol bol su ıc kanalın kapanmaması ıcın ınsallah bı sorun yoktur tek dılegım sag saglım kucagımıza gelmelerı basından berı hastalıklarla ugrasıyorum ben 3 ay ıstıfra ettık ıkı ay bobreklerımle ugrastık sorma yanı
geçen sene sezeryan olmuştum cnm bebişim karnımda ölmüştü o yüzden şimdide acıyor onu soruyorum:gitme:citoscum senin neyin var hayırdır???ameliyat falan demişsin...
geçen sene sezeryan olmuştum cnm bebişim karnımda ölmüştü o yüzden şimdide acıyor onu soruyorum:gitme:
günaydın kızlar google chorme kullanıyordum orda bu sayfaya girmiyor geçici olarak servis dışıdır diyor sinir oldum başka bütün sayfalara giriyor şimdi başka tarayıcıdan denedim oldu sabahtır boşa beklemişim kötükedihüso
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sirinemcim çok geçmiş olsun gülüm rabbim yardımcın olsun sağlıkla alırsın inşallah melek kızını kucağına takma desemde boş insan sağlık söz konusu olunca ister istemez üzülüyor inşallah bu çektiklerin son olur başka dert vermesin allah:teselli:
hunyy oğluşunda çok yakışıklı olucak maşallah kızlar şimdiden kuyruğa girecek:jeyyar:
ya kızlar bişi diycem dün akşamdan buyana ameliyat yerim sızlıyor el değmiyor acıyor sanki neden oluyorki bebişim tekmesindenmi oluyor acaba:2:
günaydın kızlar google chorme kullanıyordum orda bu sayfaya girmiyor geçici olarak servis dışıdır diyor sinir oldum başka bütün sayfalara giriyor şimdi başka tarayıcıdan denedim oldu sabahtır boşa beklemişim kötükedihüso
sağol cnm cuma günü randevumuz o zaman sorayım en iyisibilmiyorumkismilesanada geçmiş olsun kendini çok yorma yorulunca ağrı yapıyora.sgeçmiş olsun canım belkide ondandır doktorunla görüş istersen benimde 3 gündür kasıklarım ağrıyo doktorumada ulaşamıyorum bugün başka bi doktora gidicem artık adam beni umarım yarı yolda bırakmaz
günaydın cnm ben mozilladan giriyorum sorun yokkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar google chorme kullanıyordum orda bu sayfaya girmiyor geçici olarak servis dışıdır diyor sinir oldum başka bütün sayfalara giriyor şimdi başka tarayıcıdan denedim oldu sabahtır boşa beklemişim kötükedihüso
canım Antalya da mağazası ben bir kaç bir şey aldım baya ucuz kaliteli malda var kalitesizde hastane çıkışı aldım bir yerden o baya güzel onu hastanede kullanmaktan vazgeçtim diğer topiği okuduktan sonra enes bebeden ucuz bir şey almaya karar verdimkızlar nette enesbebe diye bir site buldum.hastane çıkışına ucuz şeyler arayanlar bakabilir fiyatlar çok komik delikafadulden
ben bir takım pijama takımı aldım birde tek parça önden düğmeli gecelik alacağımOglusun çok tatlı hunny maşallah :) çantalarınızı bile hazirlamissiniz valla... Ben almadım daha ama aslında almayı da düşünmüyorum parfüm alınca yanında hediye vermişlerdi deri bı çanta buyukce onu kullanmayı düşünüyorum hem büyük hem sık ... Daha kendime gecelik falan almam lazım hastane için ama karar veremedim siz ne aldınız pijama mı gecelik mı ?
yine uyuyamadık dün gece nolcak bu halim bilmiyorumhg canım sinir olma bebişimizde sinirli olmasın :))) nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?