2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun üzme kendini bukadar bebişinde üzülüyor Allahın izniyle sağsağlim alıcaz kucaklarımıza hepimiz bendede böbrek kanallarında genişleme var oda normalmiş zaten özellikle sağ böbrekte benimde 3 gündür kasıklarımda acayip ağrı oluşuyor dün doktorumu aradım ama ulaşamadım çok sinirlendim umarım beni yarı yolda bırakmaz (((

canım benım amelıyattan dalayı genısleme olmus o yuzden doktor normal dedı agrın varsa gıt mutlaka doktora bol bol su ıc kanalın kapanmaması ıcın ınsallah bı sorun yoktur tek dılegım sag saglım kucagımıza gelmelerı basından berı hastalıklarla ugrasıyorum ben 3 ay ıstıfra ettık ıkı ay bobreklerımle ugrastık sorma yanı

ay canim benim üzülme ne olur...Cok cok gecmis olsun,bak dr. da söylemis tel falan takilmayacak diye.Insallah kolay atlatirsin,Allah yardimcin olsun.Kendinide suclama benimde bir sürü problemim var malesef benden kaynaklaniyor.Ilk dr.ciktigim da bende senin gibiydim.Ama tek tesellim ogullarim,bebisim iyi olsunda gerisi bos.

bende öyle canım benim kusmalarım daha 2 hafta önce geçti çok şükür neler çektim tek bebeğim sağlıklı olsunda ben çekmeye razıyım

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sirinemcim çok geçmiş olsun gülüm rabbim yardımcın olsun sağlıkla alırsın inşallah melek kızını kucağına takma desemde boş insan sağlık söz konusu olunca ister istemez üzülüyor inşallah bu çektiklerin son olur başka dert vermesin allah:teselli:
hunyy oğluşunda çok yakışıklı olucak maşallah kızlar şimdiden kuyruğa girecek:jeyyar:
ya kızlar bişi diycem dün akşamdan buyana ameliyat yerim sızlıyor el değmiyor acıyor sanki neden oluyorki bebişim tekmesindenmi oluyor acaba:2:

geçen sene sezeryan olmuştum cnm bebişim karnımda ölmüştü o yüzden şimdide acıyor onu soruyorum:gitme:

geçmiş olsun canım belkide ondandır doktorunla görüş istersen benimde 3 gündür kasıklarım ağrıyo doktorumada ulaşamıyorum bugün başka bi doktora gidicem artık adam beni umarım yarı yolda bırakmaz

günaydın kızlar google chorme kullanıyordum orda bu sayfaya girmiyor geçici olarak servis dışıdır diyor sinir oldum başka bütün sayfalara giriyor şimdi başka tarayıcıdan denedim oldu sabahtır boşa beklemişim kötükedihüso

hg canım sinir olma bebişimizde sinirli olmasın :))) nasılsınız bakalım

herkese günaydın güzeller güzeli anneler ve bebişleri.herkes iyidir umarım.

ah canım çok çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış bebişini düşün oda çok üzülüyordur emin ol canım. problemler hiç birimizde bitmiyorki önemli olan geçici olsunlar bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza alabilelim önemli olan bu. allahım şifanı versin tez zamanda sorunsuzca atlatırsın inş. bol bol su içmeyi ihmal etme canım..allahım yardımcın olsun inş..

canım karnın büyüyor ondan olabilirmi büyüdükçe geriliyordur bizim bile sızlıyorken senin ameliyatlı gayet normal bence ama yinede doktoruna danış derim.

sakin relax kuşum sabah sabah bebişimizi germeyelimmm opuyorumnanaktan

sağol cnm cuma günü randevumuz o zaman sorayım en iyisibilmiyorumkismilesanada geçmiş olsun kendini çok yorma yorulunca ağrı yapıyora.s

günaydın cnm ben mozilladan giriyorum sorun yokkaydirigubbakcemile3

kızlar nette enesbebe diye bir site buldum.hastane çıkışına ucuz şeyler arayanlar bakabilir fiyatlar çok komik delikafadulden
canım Antalya da mağazası ben bir kaç bir şey aldım baya ucuz kaliteli malda var kalitesizde hastane çıkışı aldım bir yerden o baya güzel onu hastanede kullanmaktan vazgeçtim diğer topiği okuduktan sonra enes bebeden ucuz bir şey almaya karar verdim

ben bir takım pijama takımı aldım birde tek parça önden düğmeli gecelik alacağım
hg canım sinir olma bebişimizde sinirli olmasın :))) nasılsınız bakalım
yine uyuyamadık dün gece nolcak bu halim bilmiyorum
ama dün akşam baya güzel geçti Antalya da yaşayan bütün kuzenler toplandık muhabbet ettik baya eğlendik

belgun canım tesekkur ederım inşallah saglık sorunları olmasına ragmen zamanında alırız güzel bebeklerımızı saglıkla kucagımıza

kızlar aranızda karnı sertleşen varmı?benim karnım taş gibi oluyo ara ara.ilk bebeğimde de olmuştu.ama bu daha erken başladı. ama bu sertleşmenin yemekle alakası yok.durup dururken oluyo.normalde erken doğum tehlikesidir diye biliyorum ama benim gibi başka olan varmı merak ettim.belki de ben yanlış biliyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…