- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.041
günaydın herkeseeesositososito
hadibakem ben de temizlik yapıyorum dediğin gibi hemen yoruldummirmirmirmir
ağırlaşiyoruz artk iice...
şirinem geçmiş olsun canım ameliyatın stresi bile yetiyo desene inş doğuma kadar sorunsuz geçera.s.
bu arada dirim nerde yaaa:sm_confused:
cnm çok geçmiş olsunnn.üzme kendini inşallh çabuk geçicek aylar ve sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza..günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ıkı gundur cok streslıydık bıs yaa pazartesı gunu böbrek amelıyatından sonra ılk defa dr kontrole gıttık ultrason ıstedı salı gunu gırebıldık radyolog bobrekte genısleme var bırz dedı tabıkı ben aglamaya basladım yıne tel takılıcak yıne amelıyta olucaz dıye korkudan bırde doktorum amelıyata gırmıs ıkı saat o korkuyla doktoru bekledık elımde ultrasonlar ınanılmaz zor gectı zaman atesım cıktı burnum kanadı stresten agla ağla neysekı doktor bu işlemden sonra bukadar genısleme normal dedı tel takılmıycakmıs yanı su bırkac ayıda bı atlatalımda dedı ıkı tane kucuk tas var onları dusurmek ıcın tedavı baslatıcak sonra ama ben doktorun yanından cıktıktan sonra bıle baya bı agladım kendıme gelemedım kızımda tekmeleyıp durdu yavrum
kızlar aranızda karnı sertleşen varmı?benim karnım taş gibi oluyo ara ara.ilk bebeğimde de olmuştu.ama bu daha erken başladı. ama bu sertleşmenin yemekle alakası yok.durup dururken oluyo.normalde erken doğum tehlikesidir diye biliyorum ama benim gibi başka olan varmı merak ettim.belki de ben yanlış biliyorumdur.
canım tesekkur ederım gercekten stresı bıle yetıyor
kızlar ben de mahvolmuş durumdayım 2 gündürrrr.benim okul başladı 30 tane anasınıfı çocuğu düşünün ufacık sınıff:a015: 2.öğretmeni daha vermedi milli eğitim haftaya anca başlarrr en erken....2 gündür canım çıktı valla veliler bi yandan çocuklar bi yandannnn.biri beni kurtarsınnnnn:1shok:
30 çokmuş canım ya Allah kolaylık versin. ben işe başlayamadım ekime kadar raporluyum büyük ihtimalle sonrasında da çalışamıcamöğrencilerimi özledim ben de benimkiler seninkiler gibi küçük değil ama :)
ahmircim ben biraz stresleneyim bendede oluyor
stresten olabilirmi acaba seninkide.
arkadaslar bugun ayrıntılı ultrasona gırdım. asd ve atd 55mm cıktı bunların anlamını bılen varmı
aslında doktor hersey normal dedı ama sanırım bıraz fazlapımpırıklıyım. eve gelınce ılk defa gördugum asd ve atdyı arastırayım dedım ama pek bı kaynak yok.
kızlar sırtım sabahtan beri çok ağrıyor sırtımın sol tarafı kaburgam batıyor sanki(((zor çalıştım bugün kendimi yere seresim var sırt üstü sert sert yatcam utanmasam yerde.... ((((((sandalyemi değiştirdim yinede ağrıyor çıktım yukarda dinlendim biraz yine ağrıyor öle bir batıyorki anlatamam ilk defa böle bir ağrı hissediyorum sırtımda sizede hiç oldumu napsam bilmemki eve gidip bir an önce uzancam anneme gidicez allahtan..yarın sabahta çapada beklenen kontrolümüz var prof ve genetik uzmanına yine ikinci düzeyde ultrasona gircem ve aynı zamanda 15.kromozomun tam ne oldunu yarın öğrenebilcez artık kendi branşından genetik uzmanından. inş yarın güzel haberler alırım. dua edin yine olurmu
canım inşallah guzel haberler alırsın benımde sırtım belım agrıyor artık e bebısler buyuyor tabı dayanıcas artık onalr ıcın gecelerı bacak arama yastık koyuyorum ben hem sırt agrılarımı hemde bel agrılarımı azaltıyor
arkadaslar bugun ayrıntılı ultrasona gırdım. asd ve atd 55mm cıktı bunların anlamını bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?