2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseeesositososito
hadibakem ben de temizlik yapıyorum dediğin gibi hemen yoruldummirmirmirmir
ağırlaşiyoruz artk iice...
şirinem geçmiş olsun canım ameliyatın stresi bile yetiyo desene inş doğuma kadar sorunsuz geçera.s.
bu arada dirim nerde yaaa:sm_confused:

canım tesekkur ederım gercekten stresı bıle yetıyor

cnm çok geçmiş olsunnn.üzme kendini inşallh çabuk geçicek aylar ve sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza..

canım benimde sert.özellikle sabah uyanınca...bebek dayanıyor herhalde çünkü sürekli sert olmuyorlmaz:

kızlar ben de mahvolmuş durumdayım 2 gündürrrr.benim okul başladı 30 tane anasınıfı çocuğu düşünün ufacık sınıff:a015: 2.öğretmeni daha vermedi milli eğitim haftaya anca başlarrr en erken....2 gündür canım çıktı valla veliler bi yandan çocuklar bi yandannnn.biri beni kurtarsınnnnn:1shok:

30 çokmuş canım ya Allah kolaylık versin. ben işe başlayamadım ekime kadar raporluyum büyük ihtimalle sonrasında da çalışamıcam öğrencilerimi özledim ben de benimkiler seninkiler gibi küçük değil ama :)

saol canım bende mi rapor alsam ya bilmiyorumm ama raporlara sonra ihtiyaç duyarım gibi...
seninkiler kaç yasında cnm

benimkiler 2. kademe. çalışabilcek durumdaysan çalış tabiki. benimki mecburiyetten hamile olduğumdan beri doğru düzgün çalışamadım. ilk aylar çok bulantım vardı.raporlarımı bitirmiştim. şimdi erken doğum riski sebebiyle heyet verdi doktor. bundan sonra ne olur bilemiyorum...

kızlar merhaba..
ben geldım..
çok gıremıyorum artık..
bugun dun verdıgım kan tahlılı sonuçlarımı aldım..
açlık sekerım 66 çıktı olması gereken alt sınır 70 den başlıyor
demırımde 11,8 çıktı..
ondada olması gereken alt sınır 12...
bılmıyorum..doktora 15 gun sonra gıdıcem..o zaman sonuçlarımı gosterebılırım..

sizler nasılsınız keyıfler nasıl bebişlerin..

aslında doktor hersey normal dedı ama sanırım bıraz fazlapımpırıklıyım. eve gelınce ılk defa gördugum asd ve atdyı arastırayım dedım ama pek bı kaynak yok.

kızlar sırtım sabahtan beri çok ağrıyor sırtımın sol tarafı kaburgam batıyor sanki(((zor çalıştım bugün kendimi yere seresim var sırt üstü sert sert yatcam utanmasam yerde....((((((sandalyemi değiştirdim yinede ağrıyor çıktım yukarda dinlendim biraz yine ağrıyor öle bir batıyorki anlatamam ilk defa böle bir ağrı hissediyorum sırtımda sizede hiç oldumu napsam bilmemki eve gidip bir an önce uzancam anneme gidicez allahtan..yarın sabahta çapada beklenen kontrolümüz var prof ve genetik uzmanına yine ikinci düzeyde ultrasona gircem ve aynı zamanda 15.kromozomun tam ne oldunu yarın öğrenebilcez artık kendi branşından genetik uzmanından. inş yarın güzel haberler alırım. dua edin yine olurmu

canım inşallah guzel haberler alırsın benımde sırtım belım agrıyor artık e bebısler buyuyor tabı dayanıcas artık onalr ıcın gecelerı bacak arama yastık koyuyorum ben hem sırt agrılarımı hemde bel agrılarımı azaltıyor

inş canım.. bacak arasına yastık bilmiyordum bende deniyim bari ya iigeliyor madem.nasıl koyuyorsunki :uhm:

arkadaslar bugun ayrıntılı ultrasona gırdım. asd ve atd 55mm cıktı bunların anlamını bılen varmı

cnm bende az önce baktım raporuma bendede hep öle şeler yazıyor mesela BPD H.C F.L A.C GİBİ ŞELER VAR YANLARINDADA DEĞERLER BENCE ÇOK ENDİŞELENME CNM DOKTORUNDA SORUN YOK DEDİYSE YOKTUR. İNTERNETTEN ARAŞTIRMAMANI TAVSİYE EDİYORUM BEN BU İNTERNET YÜZÜNDEN PİSKOLOJİMİ BOZDUM HEP GÜNLERCE UYKU UYUMADIM YANİ BU TEKNOLOJİ BU YÖNDEN HİÇ İİ BİŞİ DEĞİL ASLINDA..BANA SORARSAN ÇOK KURCALAMA DERİM CANIMCIM RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN BEBEİŞLERİMİZEDE BİZEDE SEN O GÜZEL GÖNLÜNÜ FERAH TUT.ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİŞİ YOKTUR.

belguncum,şu günlerde bel ağrıları çok normal diyorlar bebişlerimiz büyüdüğü için oluyormuş.inşallah yarın çook güzel haberler alırsın canım,dualarımız seninle ve bebişinle.içini ferah tut,güzel düşün.bizi de merak da bırakma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…