2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

REAL alış veriş merkezinede yeni bebek ürünleri gelmiş kızlar bizim burdakinde öyle yani şimdilik sadece peluş battaniye aldık bu hafta içi tekrar gideceğiz kıyafet almaya

benim yüzümde bir değişiklik olmadı ama biraz daha parlak gibi

maşşalah canımm bayanssulusmile
bende de yok hatta bana da güselleştin diolarr :kedi:
inşş hep bööle devam ederrr boshayallersmile

benim yüzümde bir değişiklik olmadı ama biraz daha parlak gibi
benimle aynı anda hamile kalan 2 arkadaşım var onların yüzünde hafif hafif başlamış lekelenme :CüvCüv:bende tık yok göbüşümün altındaki çizgi koyulaştı birazzemuszemusbirde göğüslerim uçları koyulaştı yüzümde çıkmasa bari:kedi:

kaça aldınız deniz hihoyyyt

13 tl canım ama çok şeker ya yumuşacık mothercare de vardı bundan sertti dünya paraydı ya

benimde göğüs uçlarım koyulaştı yuvarlağı genişledi göbekteki çizgimde belirdi

13 tl canım ama çok şeker ya yumuşacık mothercare de vardı bundan sertti dünya paraydı ya

benimde göğüs uçlarım koyulaştı yuvarlağı genişledi göbekteki çizgimde belirdi
fiyatı uygunmuş cnm bizde dün kipada baktık bende maviş bitane beğendim fiyatı 18,50tl ağaoğlu tekstil diye biyer var burda orayada bakıcam hangisi uygun olursa ordan alıcam:hulya:

Benimde hafif pulluluk var çok geriliyor bu ara tekmede atınca yırtılacak gibi oluyor.Bol bol krem sürüyorum artık.Gittikçe alevi söndü gibi.
benimde pul pul olmuş sanki dökülecek gibi
bol bol kremleyip yağlayalım boshayallersmile

bol su içinn ve krem di bebe yağıdı filan kullanınn belki iyi gelir arkadaşlar yerimseniben
evet canım bu aralar yağlamıyorum pek

canım bende de şimdilik bişey yok
bende korkuyorum inşallah bişey olmaz diye:kedi:

REAL alış veriş merkezinede yeni bebek ürünleri gelmiş kızlar bizim burdakinde öyle yani şimdilik sadece peluş battaniye aldık bu hafta içi tekrar gideceğiz kıyafet almaya
canım iyi günlerde kullanın bizde aldık 20 tl ye
ama annem 10 tl ye görmüş

maşallah canım
bendede çil maske falan olmadı
ama sivilcelerle başım dertte yüzümde çıktı baya bide sırtımda tek rahatsız olduğum nokta bu

canım ne güzel sen baya azladınn benim alacak çook şeyim var daha
Adana Real ede gelmişmidir acaba bi gitsem haftasonu

canım lekelenme kaç aylıkken başlıyor ki?
valla ben göğüs uçlarındaki koyulaşmayıda anlayamadım
heralde benimkide koyulaşmıştır.sempatiksalakcinni

evet canım azaldı ihtiyaçlarımız hemen hemen ama liste yapınca baya çokmuş gibi geliyor hepsi küçük ürünler olunca
realde bebek ürünleri vardı ama biz bu sefer daha çok gördük sanki yeni gelmiş gibi eşim belkide vardı biz fark etmedik diyor ama çoğu ürün rafı yeni gibiydi hatta bazılarında fiyat etiketi bile konmamıştı

sağol cnm benim ilk ay sırtımda çok oldu sivilce şimdi yok çok şükür bayanssulusmile

kızlar bizde toker bebeden aldık yumuşacık ama
dah uygunları da var
araştırmak lazım ya
bende öyle yapıyorum cnm önce araştırıp bakıyorum sonrada gidip alıyorum aklinialirimsmile

canım lekelenme kaç aylıkken başlıyor ki?
valla ben göğüs uçlarındaki koyulaşmayıda anlayamadım
heralde benimkide koyulaşmıştır.sempatiksalakcinni
6.aydan itibaren başlıyor sanırım cnm bilmiyorumkismileben hergün ayna karşısında inceliyorum kendimikaydirigubbakcemile3

Ben bir tanede kendim örüyorum ponponlu ipten oda yumuşacık

kaynanam da pazen kumaş alacakmış ondan da kundak örtü falan diktirecek
ben ablamın kundak örtüleri var onları kullanıcam yenisine gerek yok 40ı çıkasıya kullanılıyor zaten onunkilerde yeni sayılır temiz kullandı çünküboshayallersmile

belkide yenidir reyon çünkü bende hiç hatırlamıyorum reallerde fazla bebek ürünü vardı ama heryerde olduğu gibi değişmişler demekki bende bakim gidinceolumunekankayizsmile

ay ben babam gilin tarafta ilk evlenen ve ilk bebeği olacak torunum eşimin ailesinde var başka torunlar 2-4 yaşlarında birinin annesini sevmiyorum zaten pek muhabbetim olmaz diğeriylede hiç kıyafet konusunu konuşmadık bile istemiyorumda ben zaten başkalarının kyafetini çok yakınım olmadığı için

selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..

selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..

canım hoşgeldin. bende bu sabah seni aklımdan geçirmiştim :)

nasıl gidiyor ? bebiş nasıl ? biz haftaya cumartesi kontrole gidicez 2 Ekim'de. sen ne zaman geliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…