- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.581
kızlar yüzünüzde çillenme falan oldumu gebelik maskesi yani benim ilkindede yoktu şimdide yok yüzüme bakan sen hamileye benzemiyorsun diyor aksine cildim öncekindende parlak duruyor hamile kaldığımdan buyana yüzüme hiç krem sürmedim keşke doğumdan sonrada hep böyle nemli olsa yumuşacık sempatiksalakcinni
kaça aldınız deniz hihoyyytREAL alış veriş merkezinede yeni bebek ürünleri gelmiş kızlar bizim burdakinde öyle yani şimdilik sadece peluş battaniye aldık bu hafta içi tekrar gideceğiz kıyafet almaya
kızlar yüzünüzde çillenme falan oldumu gebelik maskesi yani benim ilkindede yoktu şimdide yok yüzüme bakan sen hamileye benzemiyorsun diyor aksine cildim öncekindende parlak duruyor hamile kaldığımdan buyana yüzüme hiç krem sürmedim keşke doğumdan sonrada hep böyle nemli olsa yumuşacık sempatiksalakcinni
benimle aynı anda hamile kalan 2 arkadaşım var onların yüzünde hafif hafif başlamış lekelenme :CüvCüv:bende tık yok göbüşümün altındaki çizgi koyulaştı birazzemuszemusbirde göğüslerim uçları koyulaştı yüzümde çıkmasa bari:kedi:benim yüzümde bir değişiklik olmadı ama biraz daha parlak gibi
inşallah böle devam eder cnmboshayallersmilemaşşalah canımm bayanssulusmile
bende de yok hatta bana da güselleştin diolarr :kedi:
inşş hep bööle devam ederrr boshayallersmile
kaça aldınız deniz hihoyyyt
benimle aynı anda hamile kalan 2 arkadaşım var onların yüzünde hafif hafif başlamış lekelenme :CüvCüv:bende tık yok göbüşümün altındaki çizgi koyulaştı birazzemuszemusbirde göğüslerim uçları koyulaştı yüzümde çıkmasa bari:kedi:
fiyatı uygunmuş cnm bizde dün kipada baktık bende maviş bitane beğendim fiyatı 18,50tl ağaoğlu tekstil diye biyer var burda orayada bakıcam hangisi uygun olursa ordan alıcam:hulya:13 tl canım ama çok şeker ya yumuşacık mothercare de vardı bundan sertti dünya paraydı ya
benimde göğüs uçlarım koyulaştı yuvarlağı genişledi göbekteki çizgimde belirdi
benimde pul pul olmuş sanki dökülecek gibiBenimde hafif pulluluk var çok geriliyor bu ara tekmede atınca yırtılacak gibi oluyor.Bol bol krem sürüyorum artık.Gittikçe alevi söndü gibi.
evet canım bu aralar yağlamıyorum pekbol su içinn ve krem di bebe yağıdı filan kullanınn belki iyi gelir arkadaşlar yerimseniben
canım bende de şimdilik bişey yokkızlar yüzünüzde çillenme falan oldumu gebelik maskesi yani benim ilkindede yoktu şimdide yok yüzüme bakan sen hamileye benzemiyorsun diyor aksine cildim öncekindende parlak duruyor hamile kaldığımdan buyana yüzüme hiç krem sürmedim keşke doğumdan sonrada hep böyle nemli olsa yumuşacık sempatiksalakcinni
canım iyi günlerde kullanın bizde aldık 20 tl yeREAL alış veriş merkezinede yeni bebek ürünleri gelmiş kızlar bizim burdakinde öyle yani şimdilik sadece peluş battaniye aldık bu hafta içi tekrar gideceğiz kıyafet almaya
maşallah canımkızlar yüzünüzde çillenme falan oldumu gebelik maskesi yani benim ilkindede yoktu şimdide yok yüzüme bakan sen hamileye benzemiyorsun diyor aksine cildim öncekindende parlak duruyor hamile kaldığımdan buyana yüzüme hiç krem sürmedim keşke doğumdan sonrada hep böyle nemli olsa yumuşacık sempatiksalakcinni
REAL alış veriş merkezinede yeni bebek ürünleri gelmiş kızlar bizim burdakinde öyle yani şimdilik sadece peluş battaniye aldık bu hafta içi tekrar gideceğiz kıyafet almaya
canım lekelenme kaç aylıkken başlıyor ki?benimle aynı anda hamile kalan 2 arkadaşım var onların yüzünde hafif hafif başlamış lekelenme :CüvCüv:bende tık yok göbüşümün altındaki çizgi koyulaştı birazzemuszemusbirde göğüslerim uçları koyulaştı yüzümde çıkmasa bari:kedi:
maşallah canım
bendede çil maske falan olmadı
ama sivilcelerle başım dertte yüzümde çıktı baya bide sırtımda tek rahatsız olduğum nokta bu
canım ne güzel sen baya azladınn benim alacak çook şeyim var daha
Adana Real ede gelmişmidir acaba bi gitsem haftasonu
sağol cnm benim ilk ay sırtımda çok oldu sivilce şimdi yok çok şükür bayanssulusmilemaşallah canım
bendede çil maske falan olmadı
ama sivilcelerle başım dertte yüzümde çıktı baya bide sırtımda tek rahatsız olduğum nokta bu
canım ne güzel sen baya azladınn benim alacak çook şeyim var daha
Adana Real ede gelmişmidir acaba bi gitsem haftasonu
bende öyle yapıyorum cnm önce araştırıp bakıyorum sonrada gidip alıyorum aklinialirimsmilekızlar bizde toker bebeden aldık yumuşacık ama
dah uygunları da var
araştırmak lazım ya
6.aydan itibaren başlıyor sanırım cnm bilmiyorumkismileben hergün ayna karşısında inceliyorum kendimikaydirigubbakcemile3canım lekelenme kaç aylıkken başlıyor ki?
valla ben göğüs uçlarındaki koyulaşmayıda anlayamadım
heralde benimkide koyulaşmıştır.sempatiksalakcinni
ben ablamın kundak örtüleri var onları kullanıcam yenisine gerek yok 40ı çıkasıya kullanılıyor zaten onunkilerde yeni sayılır temiz kullandı çünküboshayallersmileBen bir tanede kendim örüyorum ponponlu ipten oda yumuşacık
kaynanam da pazen kumaş alacakmış ondan da kundak örtü falan diktirecek
evet canım azaldı ihtiyaçlarımız hemen hemen ama liste yapınca baya çokmuş gibi geliyor hepsi küçük ürünler olunca
realde bebek ürünleri vardı ama biz bu sefer daha çok gördük sanki yeni gelmiş gibi eşim belkide vardı biz fark etmedik diyor ama çoğu ürün rafı yeni gibiydi hatta bazılarında fiyat etiketi bile konmamıştı
selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?