- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.621
kıslar okuyanlar cvp yazsın lütfennnn!!!ben 23 haftalığım dr um bana hiç ayrıntılı usg yada organ taraması yapmadı.bu cumartesi kontrolüm var o zaman yapar dşcem ama onada galiba gün veriolarmışş.ozaman zaten 24 haftalık olcam.o zaman yaptıramazsam haftam geçiyor dimi?20-24.haftalar arasında yapılmalı diyor.kızlara illa bu ayrıntılı usg yapılıyormu?niye benim dr hiç bahsetmiyor anlamadım.içinizde yaptırmayan oldu mu dr u???
kıslar okuyanlar cvp yazsın lütfennnn!!!ben 23 haftalığım dr um bana hiç ayrıntılı usg yada organ taraması yapmadı.bu cumartesi kontrolüm var o zaman yapar dşcem ama onada galiba gün veriolarmışş.ozaman zaten 24 haftalık olcam.o zaman yaptıramazsam haftam geçiyor dimi?20-24.haftalar arasında yapılmalı diyor.kızlara illa bu ayrıntılı usg yapılıyormu?niye benim dr hiç bahsetmiyor anlamadım.içinizde yaptırmayan oldu mu dr u???
bitanem çok teşekkür ederim hem cvp için hem isim içinnn.burçak adı güsell hakkat benim ada da uygun..ben de öğretmen arkadaşalarla isim konusunu konuştummmm birkaç isim buldum cnm bak bakalım beğenicenmi??sudem(çoook akıllı oluyorlarmış anlamıda güsel dediler)öykü(çok uslu ve hanım oluyomuş)nehir(sakin oluyormuş)birkaç daha dediler de unuttum...öğrencilerine dayanarak bole diyolarrcanım belki bu hafta yapar
benimki renkli yapmadı mesela,bütün organları inceledş mş bilemiyorum açıkçası ama gayet sağlıklı dediği için ben de çok üstünde durmadım
doktorun söylemezse sen bi sor istersen
bu arada senin cimcimeye isim buldum
hem senin ismine hem soy isminize uygun
BURÇAK nasıl sence
cnm teşekkür ederim olabilir bakalım sorcamher doktor yaptırmıyor olabılır canm...
kızlar cici topiğine oğluşumun cicilerini ekledimbakarsanız sevinirizolumunekankayizsmile
sirinem güle güle kullan cicilerini ohh ne güzel bitirmişsin nerdeyse alışverişi
benim de cildim çok güzelleşti sanki hafif bi kırmızılık var ama o da allık gibi durmuşevet arkadaşım bendede var oldukça fazla yapacak bişi yok sanırım doğumdan sonra düzelecek demişti dr
adet olmadığımız için oluyomuş sanırım sivilceler
sebamed kullanıyorum hergün sabah akşam ama bi değişiklik olmadı cildimde sivilceler çıkmaya devam etti
canım ben de 44 ten 50 ye çıktım doktor çok iyi dedi daha da alabilirsin dedi sen zaten zayıftın dedi bana 44 kiloyla hamile mi olurmuş dedi bana güldü ben de artık rahat rahat yiyomcanım öncelikle hoşgeldinnnnözlettin valla kendiniii
burda nolsun herkes yuvarlanmamak için yediklerine dikkat ediyo :roflol: şaka biyana düşün ben bile 1 ayda 4 kilo aldım ve 49 oldumm doktorum dur dedi sempatiksalakcinni
hareketleri sen hissedemiyosundur bu kadar panik yapmaa opuyorumnanaktan bebeişin hareket ediyodurr
sırt üstü yatıp elini göbişine koyarsan daha rahat hissedersin bide öncesinde tatlı şekerli çikolata filan yersen daha çabuk hissedersinn yerimseniben tecrübe ben ööle yapıorumm Allah ım diyorum şimdi karnımdan çıkıcak :roflol: bi tekme bi yumruk anasının canına okuyo valla sempatiksalakcinni
yani normaldir canımm her bebek ve her annenin hissedişi aynı olmayabilio panik yapma sakınn olumunekankayizsmile
canım bende 21. ci haftamda gittim renklide bakmadı normal ultrasonda baktı inceledi herşeyi gayet iyi dedi..organ taraması hakkındada başka bişi söylemedi..bende üstünde durmadım gerek görmedi diye ama cuma gidince sormayı düşünüyorum..24 haftam bitmiş oluyo yani benimkide bahsetmedi takma kafana gidince sorarsın sende..sadece bidahaki ay şeker testi yapacaz dedi okadar..
günaydınnn annişler....kaydirigubbakcemile2
şirinem valla hızlısın maşallah bitirmişsin neredeyse....:)))
canım çok uzun da sürmedi renkliydi ama zaten ben her gittiğimde renkli ultrasonla bakıyor hatta kalp odacıkları bile tamam dedihayrancım bende bişi anlamadım banada herşey tamam dedi
dahada çok bilmişlik yapıp sormak istemedim dr a
bakalım cuma bişi dicek mi
günaydın kızlar,nasılsınız?
dün kontrolümüz vardı oğlum maşallah uzun boylu olacak boyu 1 hafta önden gidiyor delikafadulden doğum tarihimde 10 Ocak görünüyor dün tam 24 haftalık olmuş önden gidiyoruz bakalım umarım önden gide gide aralıkta doğmaz ufaklık kafamçokkarıştı doktorum kilomu da iyi buldu şekerim olsa bile diyet vermedi zaten kilon iyi sadece hamur işi ve tatlıdan uzak dur dedi 3 hafta sonra yine şeker testim tekrarlanacak bendeki şeker gebelik şekeriymiş açlık şekerim normal çıktığı için ve diyet ürünler almıştım cumartesi günü onları sakın kullanma dedi içindeki aspartam zararlıymış bebeğe ,kalsiyum ilacını bıraktırdı akşamları magnezyum ve sabahları da demir şurubu verdi,demir hapını kabızlık yüzünden bırakmıştım çünkü meğer kalsiyum yaparmış kabızlığı,oğlum 633 gr olmuş sırnaşık şey biz her gidişimizde doktorum ayrıntılı bir şekilde organlarına bakıyor özellikle bundan sonra her gidişimizde beynine bakacağını söyledi,beyinde su birikmesine bakılacakmış çok şükür bizimkisinde normal her şey ve geçen seferde olduğu gibi yine bize yüzünü göstermedi yandan gösterdi sonrada arkasını döndü sadece 1 saniyelik gördük onda da dalga geçer gibi güldü ve hemen arkasını döndü :roflol:
bizde alışverişimizin çoğunu tamamladık geçen hafta kapı süsünü ve altın yastığını aldık,1 ay kala bebek şekeri ve sepetine bakacağım,dün de ayyıldızdan 2 pjama takımı aldım kendime birde kırmızı taç aldım kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra takarım dedim kaydirigubbakcemile3
eksiklerimiz bir araba koltuğu,park yatak ve süt pompası kaldı bunun dışında çok şükür tamamladım eksikleri,sağlıkla doğsunlar inşallah.
bu arada hemoroid sorunu olan arkadaşlara tavsiyem genel cerrahi bölümüne gitmenizdir,ben gittim ve şu anda iyiyim bitkisel bir ilaç kullanıyorum,sarı kantoren otu yağını pamuğa sürüp hemoridli bölgenize koyun faydasını göreceksiniz.
çok yazdım kızlar kusura bakmayın,işyerindeyim hızlı hızlı yazıyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?