2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar okuyanlar cvp yazsın lütfennnn!!!ben 23 haftalığım dr um bana hiç ayrıntılı usg yada organ taraması yapmadı.bu cumartesi kontrolüm var o zaman yapar dşcem ama onada galiba gün veriolarmışş.ozaman zaten 24 haftalık olcam.o zaman yaptıramazsam haftam geçiyor dimi?20-24.haftalar arasında yapılmalı diyor.kızlara illa bu ayrıntılı usg yapılıyormu?niye benim dr hiç bahsetmiyor anlamadım.içinizde yaptırmayan oldu mu dr u???

canım belki bu hafta yapar
benimki renkli yapmadı mesela,bütün organları inceledş mş bilemiyorum açıkçası ama gayet sağlıklı dediği için ben de çok üstünde durmadım
doktorun söylemezse sen bi sor istersen

bu arada senin cimcimeye isim buldum
hem senin ismine hem soy isminize uygun
BURÇAK nasıl sence

her doktor yaptırmıyor olabılır canm...

bitanem çok teşekkür ederim hem cvp için hem isim içinnn.burçak adı güsell hakkat benim ada da uygun..ben de öğretmen arkadaşalarla isim konusunu konuştummmm birkaç isim buldum cnm bak bakalım beğenicenmi??sudem(çoook akıllı oluyorlarmış anlamıda güsel dediler)öykü(çok uslu ve hanım oluyomuş)nehir(sakin oluyormuş)birkaç daha dediler de unuttum...öğrencilerine dayanarak bole diyolarr
her doktor yaptırmıyor olabılır canm...
cnm teşekkür ederim olabilir bakalım sorcam

cnmm bende 23. haftada gittim bana 2 hafta sonra gel ayrıntılı yapıcas dedi hatta hastane ye yönlendirdi yani 24. haftadan sonrada oluyo sanırım bide şeker taraması yapılıcak bende yani haftaya gittiğimde ikisi birden olcak bide çok sık idrara çıkıyorum dedim bide idrar testi istedi başlarda ben de iltihap vardı yine varmı die bakacak normalde de oluomuş ama tedbir amaçla bakalım dedi a.s
bence gittiğinde sende sor doktoruna ayrıntılı ultrasonu ve belki yönlendirir filan yada kendi bakar
gerçi biz her gittiğimisde herşeyine bakıo ama bu nasıl olcak bilmemm ilkleri yaşıoruss zemuszemus
hayırlısı canım takma kafana kimi doktor gerek duymuyomuş bebek sağlıklı olduğu içinn Allah ım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimiseee olumunekankayizsmile

canlarımm iyigeceler ben yatıyorumm miğdem de yanma varrr kafamçokkarıştı
sütümü içtimm biraz rahatladımm bu rahatlamayla uyurumm inşş
hepinisi öptümm kendinize iyi bakınn iyigecelerrr

günaydın güzel annlerr ve tatlı bebişleri ilk gunaydın bızden olsun bugun dünden beri siteye girmeye calısıyorum ama sorun oldugu için açılmıyor bizde nihayet baya bı alışveriş kısmını tamamladık.artık alınıcak bısey kalmadı sanırım.sadece doguma gıderken gıyecegım pıjamalar kaldı onlarıda bu ay sonuna kadar halletmeyı dusunuyorumbiz park yatak aldık belkı yazmısımdır ama odada yanımda tutabılbek ıcın anakucagı almak ıstıyordum cok arastrdım arkadaslarıma sordum ve sonunda hem dısarda tasımak hem evde uyanıkken tutabılmek ıcın puset almaya karar verdık esımle.yenı dogum yapan bır arkadasım var anakucagını bı mutfaga bı dıger o daya bı o odaya tasıyıp duruyo zor oluyormus tabı.yanlızda bırakamıyor işleride var tabı bı yandan mutfaktoplıyor bı yandan bebıse seslenıyor boylece hep yanyanalar o arkadastaa anakucagında pek rahat edemedı sonradan puset aldı.sonra dun bebişimize tarak ve fırca setı ile tırnak makası aldık.aklımda olan tek cey çarşaf degısıklıgı cok gerekıyor dedı bır arkadasım bırkac metre kumas alıp bır terzıye carsaf dıktırmeyı dusunuyorum.ayrıca e-bebekten bı yastk aldık gecen gun bogulmayı onleyıcı ıncecık bısey ıcınde delıkler var degısık onuda bır arakdasım onermıstı.bırde burun aspıratoru bebıslerımız kısın dogucakya onuda unutmayın dedı o arkadasım.bırde gezerken tesaduf gorduk o alttan cıtcıtlı badılerın hem alttan hem yandan cıtcıtlı tamamen acılanı varmıs ıkı tane aldım ben cok memnunmus genelde anneler ondan sımdılık bukadar.bebişime alısverıs yapmak cok keyıflıııı

canım bende 21. ci haftamda gittim renklide bakmadı normal ultrasonda baktı inceledi herşeyi gayet iyi dedi..organ taraması hakkındada başka bişi söylemedi..bende üstünde durmadım gerek görmedi diye ama cuma gidince sormayı düşünüyorum..24 haftam bitmiş oluyo yani benimkide bahsetmedi takma kafana gidince sorarsın sende..sadece bidahaki ay şeker testi yapacaz dedi okadar..

benim de cildim çok güzelleşti sanki hafif bi kırmızılık var ama o da allık gibi durmuş
kollarımdaki tüyler de kendiliğinden sararmaya başladı bana da garip geldi ama bu durumdan memnunum şimdilik bu da ikiz hamileliğin cilvesi galiba
canım ben de 44 ten 50 ye çıktım doktor çok iyi dedi daha da alabilirsin dedi sen zaten zayıftın dedi bana 44 kiloyla hamile mi olurmuş dedi bana güldü ben de artık rahat rahat yiyom

canım ben de cumartesi gittim muayeneye doktor tek tek organlara baktı tam dedi
organ taraması dedikleri budur herhalde hatta kan dolaşımına bile bakalım dedi ben bişey anlamadım amao tamam dedi

günaydın kızlar,nasılsınız?
dün kontrolümüz vardı oğlum maşallah uzun boylu olacak boyu 1 hafta önden gidiyor delikafadulden doğum tarihimde 10 Ocak görünüyor dün tam 24 haftalık olmuş önden gidiyoruz bakalım umarım önden gide gide aralıkta doğmaz ufaklık kafamçokkarıştı doktorum kilomu da iyi buldu şekerim olsa bile diyet vermedi zaten kilon iyi sadece hamur işi ve tatlıdan uzak dur dedi 3 hafta sonra yine şeker testim tekrarlanacak bendeki şeker gebelik şekeriymiş açlık şekerim normal çıktığı için ve diyet ürünler almıştım cumartesi günü onları sakın kullanma dedi içindeki aspartam zararlıymış bebeğe ,kalsiyum ilacını bıraktırdı akşamları magnezyum ve sabahları da demir şurubu verdi,demir hapını kabızlık yüzünden bırakmıştım çünkü meğer kalsiyum yaparmış kabızlığı,oğlum 633 gr olmuş sırnaşık şey biz her gidişimizde doktorum ayrıntılı bir şekilde organlarına bakıyor özellikle bundan sonra her gidişimizde beynine bakacağını söyledi,beyinde su birikmesine bakılacakmış çok şükür bizimkisinde normal her şey ve geçen seferde olduğu gibi yine bize yüzünü göstermedi yandan gösterdi sonrada arkasını döndü sadece 1 saniyelik gördük onda da dalga geçer gibi güldü ve hemen arkasını döndü :roflol:
bizde alışverişimizin çoğunu tamamladık geçen hafta kapı süsünü ve altın yastığını aldık,1 ay kala bebek şekeri ve sepetine bakacağım,dün de ayyıldızdan 2 pjama takımı aldım kendime birde kırmızı taç aldım kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra takarım dedim kaydirigubbakcemile3
eksiklerimiz bir araba koltuğu,park yatak ve süt pompası kaldı bunun dışında çok şükür tamamladım eksikleri,sağlıkla doğsunlar inşallah.
bu arada hemoroid sorunu olan arkadaşlara tavsiyem genel cerrahi bölümüne gitmenizdir,ben gittim ve şu anda iyiyim bitkisel bir ilaç kullanıyorum,sarı kantoren otu yağını pamuğa sürüp hemoridli bölgenize koyun faydasını göreceksiniz.
çok yazdım kızlar kusura bakmayın,işyerindeyim hızlı hızlı yazıyorum :1hug:

hayrancım bende bişi anlamadım banada herşey tamam dedi
dahada çok bilmişlik yapıp sormak istemedim dr a
bakalım cuma bişi dicek mi
canım çok uzun da sürmedi renkliydi ama zaten ben her gittiğimde renkli ultrasonla bakıyor hatta kalp odacıkları bile tamam dedi

maşalah bebeğine canım benimkiler de üst üste duruyorlarmış bir tanesi parmağını emmeye başladı çok güldük opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…