2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin. bende bu sabah seni aklımdan geçirmiştim :)

nasıl gidiyor ? bebiş nasıl ? biz haftaya cumartesi kontrole gidicez 2 Ekim'de. sen ne zaman geliyorsun ?

selam canımm hosbulduk.. benim randevum 28 eylüldü ama eşim işlerini ayarlayamadığı için biraz daha geçe aldık. 2 ekimde yer olmadıgı için mecbur 4 ekimde gideceğim.. sonrada hep izmirde kalacağım artık :))) bu aralar biraz sıkıntılı oldu nerdeyse iki günde bir kahraman beyi arıyorum oda artık yeter gel izmire
dogru duzgun kontrol edelim dedi..

h.g geldinn canımm ya seni görünce aklıma hep ıspanaklı börek geliyo kaydirigubbakcemile3

canımm güldürdün beni yaaa... hala ıspanaklı börek manyaklığım devam ediyorrr

bende inceleyim bari kaydirigubbakcemile2
görüşürüz canım

selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..
canım hoşgeldin
canım bebek arabası,oto koltuğu ve park yatağı almıcam artık
abimler verdi :kedi:
hiç zıbın felan da almadım ya
kızlar 0-3 aylıktan kaç tane alıyorsunuz?
kimisi bebek kilolu doğarsa olmaz diyor
kafam karıştı iyice

hosbulduk canımcım.. ohhh ne guzel masraflar azalmış.. benim kayınvalidemde oto koltugu verdi ama 6 aydan sonra kullanmak için..

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

hosbuldukkk:)))

kızlar ben bişey soracagım size.. bebek hareketleriniz çok sık mı?? bana en son kontrolde doktorum 24. haftadan sonra günde en az 10 kez hissetmen gerekir demişti.. ben dün hiç hissetmedim akşama solugu hastanede aldım ultrasoundda baktılar kalbi atıyodu kolunuda hareket ettiriyordu içim rahatladı.. bugünde sabahtan bu yana sadece 2 kez hissedebildim .. hareketlerin bu kadar az olması normalmi sizce? sizde nasıl?

selamm
bebişime yelek örmek için yün alıp geldim pembiş pembiş:hulya:
yaa battaniyeyi ben taç tan almiştim 40 tl ye
çok pahalı di mi
geçen bi yerde gördüm aynı yumusaklıkta 18 lira
geri götürsem diyorum o paraya iki tane alırım:umursamaz:

çillenme faln yok ama yüzümde siivilcelenme oldu fazlaca beni çok rahatsız etti sizdede varmı bu sivilce problemi napıcamı şaşırdım?mafoldumben

canım benim geçen haftalarda daha sıktı
bu ara sanki daha içten hareket ediyo gibi hissediyorum
dışardan hissetmiyorum yani
normal olabilir çünkü bebişler bazem derin uykuya dalıyolarmış
hem görmüşünde
içinii ferah tutolumunekankayizsmile

Güzel hamişler merhaba :)))

Ben daha 2-3 zıbın haricinde hiçbirşey almadım..Ne almak lazım, neler çok gerekli olur onu bile bilemiyorum.Topiklerde biraz araştırma yaptım ama iyice aklım karıştı kafamçokkarıştı.Amcam ve oğulları mobilya işindeler oğluşumun odasını onlara istediğim gibi yaptıracağım ama bir müddet odamda yatıracağım için park yatak mı alsam yoksa sepet mi alsam bi türlü karar veremedim..Sepet en fazla 6 ay yatabiliyormuş, park yataklar tabiki daha uzun müddetli..Ama odası da olacak 6 aydan sonra odasıda yatırayım dedim ama ne bilim..Bide bebek arabası olayı var tabii..Bebek arabası alan var mı? Varsa önerileriniz nelerdir?

Ay çok yazmışım başınızı şişirdim kusuruma bakmayın..

canım bazen az hareket ediyolar korkutuyolar bizi şimdi sen kendini dinliyosundur o yüzden her hareketini kolluyosun endişelenme bence bak hemde iyi imiş bebişin bazı bebekler az hareket edermiş

şimdi okuyunca bende pahalı almışım diyorum 35 liraya aldım bende kadifemsi yumuşacık bişi çok güzel ama acımadım verdiğim paraya:asigim:

selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..

canım öncelikle hoşgeldinnnn özlettin valla kendiniii
burda nolsun herkes yuvarlanmamak için yediklerine dikkat ediyo :roflol: şaka biyana düşün ben bile 1 ayda 4 kilo aldım ve 49 oldumm doktorum dur dedi sempatiksalakcinni

hareketleri sen hissedemiyosundur bu kadar panik yapmaa opuyorumnanaktan bebeişin hareket ediyodurr
sırt üstü yatıp elini göbişine koyarsan daha rahat hissedersin bide öncesinde tatlı şekerli çikolata filan yersen daha çabuk hissedersinn yerimseniben tecrübe ben ööle yapıorumm Allah ım diyorum şimdi karnımdan çıkıcak :roflol: bi tekme bi yumruk anasının canına okuyo valla sempatiksalakcinni
yani normaldir canımm her bebek ve her annenin hissedişi aynı olmayabilio panik yapma sakınn olumunekankayizsmile

çillenme faln yok ama yüzümde siivilcelenme oldu fazlaca beni çok rahatsız etti sizdede varmı bu sivilce problemi napıcamı şaşırdım?mafoldumben

evet arkadaşım bendede var oldukça fazla yapacak bişi yok sanırım doğumdan sonra düzelecek demişti dr
adet olmadığımız için oluyomuş sanırım sivilceler
sebamed kullanıyorum hergün sabah akşam ama bi değişiklik olmadı cildimde sivilceler çıkmaya devam etti

canım öncelikle hoşgeldinnnn özlettin valla kendiniii
burda nolsun herkes yuvarlanmamak için yediklerine dikkat ediyo :roflol: şaka biyana düşün ben bile 1 ayda 4 kilo aldım ve 49 oldumm doktorum dur dedi sempatiksalakcinni

hareketleri sen hissedemiyosundur bu kadar panik yapmaa opuyorumnanaktan bebeişin hareket ediyodurr
sırt üstü yatıp elini göbişine koyarsan daha rahat hissedersin bide öncesinde tatlı şekerli çikolata filan yersen daha çabuk hissedersinn yerimseniben tecrübe ben ööle yapıorumm Allah ım diyorum şimdi karnımdan çıkıcak :roflol: bi tekme bi yumruk anasının canına okuyo valla sempatiksalakcinni
yani normaldir canımm her bebek ve her annenin hissedişi aynı olmayabilio panik yapma sakınn olumunekankayizsmile

canım park yatak al sonra da odasına koyarsın oyun alanı olarak kullanırr yerimseniben
bebek arabasını da kme sorsamm hafif baston olanlar daha kullanışlı diolarr haberin olsunn
ama istersen sende bi araştırrolumunekankayizsmile

ewet birazda oynadığım için yara oldulmaz:

canım inşallh güzel kızın sağlıkla doğacak sen hep içini ferah tutkaydirigubbakcemile2
canm geçmesine sevindim idrar yolu enfeksiyonunun...rahim kasılmaları da normalmiş zaten
benim karnımdada oluyor ağrı bu arada kızlar
göbeğimin olduğu yer pul pul olmuş
sanki derim kavlayacak,kurumuş iyice
cnm o deriler bende döküldü bileee...çok acı çektim gerilmesinden allahtan geçti acısıakannehir
ya benimde sivilcem arttı çokkk.hatta çok çirkinleştim gibime gelio ama arkadaşalr çokk güzelleşmişsin diyolarboshayallersmile

adet olmadığımız için olabilir doğru cnm ya ama keşke olmasa hiç sevmiyorum yazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…