- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.601
ben kaçtim kızlar yarın görüşürüz öptüm hepinizi
selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..
canım hoşgeldin. bende bu sabah seni aklımdan geçirmiştim :)
nasıl gidiyor ? bebiş nasıl ? biz haftaya cumartesi kontrole gidicez 2 Ekim'de. sen ne zaman geliyorsun ?
h.g geldinn canımm ya seni görünce aklıma hep ıspanaklı börek geliyo kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..
bende inceleyim bari kaydirigubbakcemile2sağol cnm benim ilk ay sırtımda çok oldu sivilce şimdi yok çok şükür bayanssulusmile
bende öyle yapıyorum cnm önce araştırıp bakıyorum sonrada gidip alıyorum aklinialirimsmile
6.aydan itibaren başlıyor sanırım cnm bilmiyorumkismileben hergün ayna karşısında inceliyorum kendimikaydirigubbakcemile3
ben ablamın kundak örtüleri var onları kullanıcam yenisine gerek yok 40ı çıkasıya kullanılıyor zaten onunkilerde yeni sayılır temiz kullandı çünküboshayallersmile
canım hoşgeldinselam kızlarrr uzuuun zamandır giremiyordum nete.. hepinizi cook özledim.. geçmişi okuyamadım umarım herkezde hersey yolundadır..
canım bebek arabası,oto koltuğu ve park yatağı almıcam artıkay ben babam gilin tarafta ilk evlenen ve ilk bebeği olacak torunum eşimin ailesinde var başka torunlar 2-4 yaşlarında birinin annesini sevmiyorum zaten pek muhabbetim olmaz diğeriylede hiç kıyafet konusunu konuşmadık bile istemiyorumda ben zaten başkalarının kyafetini çok yakınım olmadığı için
canım hoşgeldin
canım bebek arabası,oto koltuğu ve park yatağı almıcam artık
abimler verdi :kedi:
hiç zıbın felan da almadım ya
kızlar 0-3 aylıktan kaç tane alıyorsunuz?
kimisi bebek kilolu doğarsa olmaz diyor
kafam karıştı iyice
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
ıspanaklı böreğe bende bayılırım valla
canım çekti şişecek biyerlerim sempatiksalakcinni
kızlar yüzünüzde çillenme falan oldumu gebelik maskesi yani benim ilkindede yoktu şimdide yok yüzüme bakan sen hamileye benzemiyorsun diyor aksine cildim öncekindende parlak duruyor hamile kaldığımdan buyana yüzüme hiç krem sürmedim keşke doğumdan sonrada hep böyle nemli olsa yumuşacık sempatiksalakcinni
kızlar ben bişey soracagım size.. bebek hareketleriniz çok sık mı?? bana en son kontrolde doktorum 24. haftadan sonra günde en az 10 kez hissetmen gerekir demişti.. ben dün hiç hissetmedim akşama solugu hastanede aldım ultrasoundda baktılar kalbi atıyodu kolunuda hareket ettiriyordu içim rahatladı.. bugünde sabahtan bu yana sadece 2 kez hissedebildim .. hareketlerin bu kadar az olması normalmi sizce? sizde nasıl?
canım bazen az hareket ediyolar korkutuyolar bizi şimdi sen kendini dinliyosundur o yüzden her hareketini kolluyosun endişelenme bence bak hemde iyi imiş bebişin bazı bebekler az hareket edermişkızlar ben bişey soracagım size.. bebek hareketleriniz çok sık mı?? bana en son kontrolde doktorum 24. haftadan sonra günde en az 10 kez hissetmen gerekir demişti.. ben dün hiç hissetmedim akşama solugu hastanede aldım ultrasoundda baktılar kalbi atıyodu kolunuda hareket ettiriyordu içim rahatladı.. bugünde sabahtan bu yana sadece 2 kez hissedebildim .. hareketlerin bu kadar az olması normalmi sizce? sizde nasıl?
selamm
bebişime yelek örmek için yün alıp geldim pembiş pembiş:hulya:
yaa battaniyeyi ben taç tan almiştim 40 tl ye
çok pahalı di mi
geçen bi yerde gördüm aynı yumusaklıkta 18 lira
geri götürsem diyorum o paraya iki tane alırım:umursamaz:
kızlar ben bişey soracagım size.. bebek hareketleriniz çok sık mı?? bana en son kontrolde doktorum 24. haftadan sonra günde en az 10 kez hissetmen gerekir demişti.. ben dün hiç hissetmedim akşama solugu hastanede aldım ultrasoundda baktılar kalbi atıyodu kolunuda hareket ettiriyordu içim rahatladı.. bugünde sabahtan bu yana sadece 2 kez hissedebildim .. hareketlerin bu kadar az olması normalmi sizce? sizde nasıl?
çillenme faln yok ama yüzümde siivilcelenme oldu fazlaca beni çok rahatsız etti sizdede varmı bu sivilce problemi napıcamı şaşırdım?mafoldumben
Güzel hamişler merhaba :)))
Ben daha 2-3 zıbın haricinde hiçbirşey almadım..Ne almak lazım, neler çok gerekli olur onu bile bilemiyorum.Topiklerde biraz araştırma yaptım ama iyice aklım karıştı kafamçokkarıştı.Amcam ve oğulları mobilya işindeler oğluşumun odasını onlara istediğim gibi yaptıracağım ama bir müddet odamda yatıracağım için park yatak mı alsam yoksa sepet mi alsam bi türlü karar veremedim..Sepet en fazla 6 ay yatabiliyormuş, park yataklar tabiki daha uzun müddetli..Ama odası da olacak 6 aydan sonra odasıda yatırayım dedim ama ne bilim..Bide bebek arabası olayı var tabii..Bebek arabası alan var mı? Varsa önerileriniz nelerdir?
Ay çok yazmışım başınızı şişirdim kusuruma bakmayın..
evet arkadaşım bendede var oldukça fazla yapacak bişi yok sanırım doğumdan sonra düzelecek demişti dr
adet olmadığımız için oluyomuş sanırım sivilceler
sebamed kullanıyorum hergün sabah akşam ama bi değişiklik olmadı cildimde sivilceler çıkmaya devam etti
canım inşallh güzel kızın sağlıkla doğacak sen hep içini ferah tutkaydirigubbakcemile2herkese kocaman günaydınnnnnn...güzel hayırlı bol bereeketli bir hafta geçirmenizi diliyorum..cumartesi günü inanılmz derecede rahmime doğru bir ağrım oldu sabah kalktığımd bişi yoktu bir nada başladı ver neredeyse akşama kadar sürdü elim sürekli rahmimle göbeğimin arasında kaldı tutuyordum hep öle korktum ki allahıma bin şükür bişi olmadı ama neden okadar ağrıdı anlamadım öle çok sancılı değildi ama şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrıydı böle kasılma gibi. gidip gelip tuvalette kontroller ettim leke falan varmı diye. ertesi gün iyileştim. o gün birde bir arkadaşımızın bebeği olmuştu diş çıkarmış diş mısırı partisi vemrişti ona gittim o halle söz vemriştim ve doğumunada gideemmiştim gitmek zorunda kaldım geçte olsa ve çok az oturup kalktım ağrıdan.orda bulunan tüm lise arkadaşlarım anneydi ve böle kasılmaların bu aydan itibaren normal olduğunu rahmin genişlediğini söledilerde biraz rahatladım. o gün karnımda taş gibiydi zaten kızlarda farketti. ve bebeğimin kıpırdanışını hiç hissedemedim. dün daha iiydim hatta okadar iiydim ki evimi süpürdüm sildim toparladım dün+bugün ve yarın + çarş için yemeklerimi yaptım yetmedi canım peynirli poğça istedi onu yaptım:))sonrada dinlendim tüm gece tv karşısında..hatta çay faslı pığça tatlı derken bizim kız kıpır kıpır babasına hiç bukadar harkeeti denk gelmemişti tam anlayamıyordu dün akşam hissedince çok güldü hatta hissetmeside çok komik oldu. bizimki tepiklemeye başlayınca hemen ynaına koştum eşimin elini karnıma koydum o anda eşim spor prog izliyordu gs nin bir maçına bakıyordu oynıcanı tahmin etmiyordu o anda tabi..kızım aslan de cimbom de cimbom yürü bee dedi kızı bir tekme attı kendide şok oldu doğuştan fanatik kızımmm benimm diye bir sevindi anlatamam:)))acaba bu topçumu olcak diyor babası gs ye oley yaptıkça oda tepikledi:))bu sabahta kalkamıyordum saat 7de pıt pıt hatreketler başladı yarım saat kalkana kadar durmadı en sonunda eşime dedim kalk geç kalcaz kızın uyanırıyor nasıl yani hadi be dedi elini aldım koydum yine vurdu eşimde karnımı öptü güzel kızım bizi uyandırırmışta dedi:)))maşallah süpanallah rabbim herkese nasip etsin nekadar güzel duygular bunlar. bunları düşünüdkçe ve yaşadıkça okadar döktüğüm gözyaşlarına çok üzülüyorum kızımda hep üzüldü bizim yaşadıklarımız yüzünden diye. bukadar güzel şeler hissedince kızım sağlıkla doğacak hiç bişi çıkmıcak tüm bu telaşlar boşaydı diye kendi kendimi motive ediyorum hep..bu arada sizdede hiç böle kasılmalar varmı rahim üzerinde ???
canm geçmesine sevindim idrar yolu enfeksiyonunun...rahim kasılmaları da normalmiş zatenKızlar bende geldim kan aldılar.Normalmiş değerler.İdrar tahlilimde normal allaha şükür atlatmışım idrar yolu enfeksiyonunu.Bayıldım iki kez onları sordum.Normal dedi.Hamileliğim ilerledikçe artması normalmiş.Bebeğimin kalp atışını dinletti.Öyle normalmiş herşey yarında devlet hastanesine ultrasona giricez inşallah.O kasık ağrısı bende de oluyor.Oturuyor kasığıma kalkmıyor.Tık tık yapıyorum falan.Eşim konuşa konuşa kaldırıyor bazen onu başka tarafa gidiyzaman ağrım azalıyor.rahim kasılmalarımda oluyor.Öyle ara ara sancı oluyor normalmiş oda.
cnm o deriler bende döküldü bileee...çok acı çektim gerilmesinden allahtan geçti acısıakannehirbenim karnımdada oluyor ağrı bu arada kızlar
göbeğimin olduğu yer pul pul olmuş
sanki derim kavlayacak,kurumuş iyice
ya benimde sivilcem arttı çokkk.hatta çok çirkinleştim gibime gelio ama arkadaşalr çokk güzelleşmişsin diyolarboshayallersmileçillenme faln yok ama yüzümde siivilcelenme oldu fazlaca beni çok rahatsız etti sizdede varmı bu sivilce problemi napıcamı şaşırdım?mafoldumben
evet arkadaşım bendede var oldukça fazla yapacak bişi yok sanırım doğumdan sonra düzelecek demişti dr
adet olmadığımız için oluyomuş sanırım sivilceler
sebamed kullanıyorum hergün sabah akşam ama bi değişiklik olmadı cildimde sivilceler çıkmaya devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?