- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.641
ayrıntılı usg yaptıran arkadaşlar kaça yaptırdınız?150 tl diyorlar pahalı gibi geldi bana.
hayrancım benim görümceminde ikizleri doğdu geçen hafta sezeryanla 37 haftalıktılar
yapma bebek gibi çok şekerdiler ya ikizlerin halide bi başka oluyo hangisini seveceğini şaşırıyo insan :asigim:
canım inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız evet biraz küçük oluyolarmış
sonradan toplıyolarmış kendilerini
ayrıntılı usg yaptıran arkadaşlar kaça yaptırdınız?150 tl diyorlar pahalı gibi geldi bana.
günaydınnnn herkese opuyorumnanaktan
canım biz özel muayenesinde olduk sadece muayene ücreti verdik bir hafta sonrada hastanede baktı ondada sadece muayene ücreti verdik ekstre para vermedik
inşallah canımm çok küçük doğmadılar biri kız 3 erkek 2 700 sanırım ama çok güzellerdi
kan akımına falan baktılarmı bebişin.3 çeşitmiş renkli olan.2. düzey,4 boyutlu birde doppler.2.düzey iç organlarına ,damarlarının içindeki kan akımına bakılıyormuş.o yüzden pahalıymış.diğerleri o kadar ayrıntılı değilmiş.kardeşim 25 tl vermişti ama çok ayrıntılı değildi.seninki hangisi acaba.2 ayrı yere sordum benim istediğim 150 tl.ilk bebeğimde prof. a gitmiştim 275 vermiştim.hangisine gitsem ne yapsam bilemedim.kafamçokkarıştı
günaydınnnn herkese opuyorumnanaktan
canım biz özel muayenesinde olduk sadece muayene ücreti verdik bir hafta sonrada hastanede baktı ondada sadece muayene ücreti verdik ekstre para vermedik
oh maşallah ne güzel ikiz annelerinin en korktuğu şey küçük doğmaları 1000 gr bile doğanlar olabiliyormuş inşallah bizimkiler de 2500 grdan aşağı olmazlar
bitanem çok teşekkür ederim hem cvp için hem isim içinnn.burçak adı güsell hakkat benim ada da uygun..ben de öğretmen arkadaşalarla isim konusunu konuştummmm birkaç isim buldum cnm bak bakalım beğenicenmi??sudem(çoook akıllı oluyorlarmış anlamıda güsel dediler)öykü(çok uslu ve hanım oluyomuş)nehir(sakin oluyormuş)birkaç daha dediler de unuttum...öğrencilerine dayanarak bole diyolarr
günaydınlar.. dün kontrolüm vardı ve bebeğimin kız olduğunu öğrendimm.. Bir kız bebek istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür , inş. sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm.Çok şükür herşey yolunda dedi , kızım 414gram olmuş ,ama ben bu ay 3 kilo almışım doktorum çok dedi dikkat etmen gerekiyor dedi , bulantılar bittikten sonra bu ay kendimi tutamadım iştahım fena açıldı ..
bu arada 2. düzey ultrasonu devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.??
yaa nasıl pijama alıcass kızlar baktım şöle gecen guncarsıya ve ınternete içime sınen pek bısey bulamadım bır ıkı tane buldum ama 100 lıraya yakın hem pıjama hem gecelıkmı almak lazımkı bazılarda sabahlıklı
sağol canım teşekkür ederimm...Gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel hayırlı olsun prensesin kaydirigubbakcemile2
devlet hastanesine hiç gitmedim hamilelik için bilmiyorrum
yaa nasıl pijama alıcass kızlar baktım şöle gecen guncarsıya ve ınternete içime sınen pek bısey bulamadım bır ıkı tane buldum ama 100 lıraya yakın hem pıjama hem gecelıkmı almak lazımkı bazılarda sabahlıklı
O kadar para vermeye gerek yok bence hastane için kirlenme ihtimali çok yüksek ben bir tane pijama takımı aldım 2 tanede gecelik alacağım önden düğmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?