2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayrancım benim görümceminde ikizleri doğdu geçen hafta sezeryanla 37 haftalıktılar
yapma bebek gibi çok şekerdiler ya ikizlerin halide bi başka oluyo hangisini seveceğini şaşırıyo insan :asigim:

hayrancım benim görümceminde ikizleri doğdu geçen hafta sezeryanla 37 haftalıktılar
yapma bebek gibi çok şekerdiler ya ikizlerin halide bi başka oluyo hangisini seveceğini şaşırıyo insan :asigim:

canım inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız evet biraz küçük oluyolarmış
sonradan toplıyolarmış kendilerini

günaydınnnn herkese opuyorumnanaktan

canım biz özel muayenesinde olduk sadece muayene ücreti verdik bir hafta sonrada hastanede baktı ondada sadece muayene ücreti verdik ekstre para vermedik

kan akımına falan baktılarmı bebişin.3 çeşitmiş renkli olan.2. düzey,4 boyutlu birde doppler.2.düzey iç organlarına ,damarlarının içindeki kan akımına bakılıyormuş.o yüzden pahalıymış.diğerleri o kadar ayrıntılı değilmiş.kardeşim 25 tl vermişti ama çok ayrıntılı değildi.seninki hangisi acaba.2 ayrı yere sordum benim istediğim 150 tl.ilk bebeğimde prof. a gitmiştim 275 vermiştim.hangisine gitsem ne yapsam bilemedim.kafamçokkarıştı

özel muayenesinde dediğin işlemleri yaptı baya uzun sürmüştü zaten kırmızı mavi renkler çıkıyor kalp odalarına damarlarına falan bakıyormuş 4 boyutluda baktı yine her yerini ölçtü muayene ücreti 100 tlydi
hastanede muayene ücreti 25 tl zaten baktık dedi bir hafta önce bu sefer üstün körü baktı hastanede

günaydınnnn herkese opuyorumnanaktan

canım biz özel muayenesinde olduk sadece muayene ücreti verdik bir hafta sonrada hastanede baktı ondada sadece muayene ücreti verdik ekstre para vermedik

bizim de öyle oldu denizcim sadece normal muayene ücretini bu defa biraz daha fazla ödedik o kadar ama bildiğim kadarıyla doppler denen bişey varmış ondan hiç bahsetmedi bana

günaydın günaydın günaydın herkeseeeedelikafadulden
maşallah herkes hazırlıkları tamamlamış
bizim arabamız,bakım ürünlerimiz ,beşiğimiz(doğumu annemde yapcam için orda almayı düşünüyoruz),nevresimimiz,havlumuz.....
ayyy bizim hiç bişeyimiz yokmuşlaelaelaelaelae

beğenmene sevindim canım başak deyince aklıma burçak geliyo zaten:icecream:
senin söylediğin isimler de güzelmiş
ama bizim takıntımız var biliyosun çok modern olsun istemiyoruzkafamçokkarıştı
bakalım nooolcek:uhm:

günaydınlar.. dün kontrolüm vardı ve bebeğimin kız olduğunu öğrendimm.. Bir kız bebek istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür , inş. sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm.Çok şükür herşey yolunda dedi , kızım 414gram olmuş ,ama ben bu ay 3 kilo almışım doktorum çok dedi dikkat etmen gerekiyor dedi , bulantılar bittikten sonra bu ay kendimi tutamadım iştahım fena açıldı ..

bu arada 2. düzey ultrasonu devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.??

Gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel hayırlı olsun prensesin kaydirigubbakcemile2
devlet hastanesine hiç gitmedim hamilelik için bilmiyorrum

yaa nasıl pijama alıcass kızlar baktım şöle gecen guncarsıya ve ınternete içime sınen pek bısey bulamadım bır ıkı tane buldum ama 100 lıraya yakın hem pıjama hem gecelıkmı almak lazımkı bazılarda sabahlıklı

O kadar para vermeye gerek yok bence hastane için kirlenme ihtimali çok yüksek ben bir tane pijama takımı aldım 2 tanede gecelik alacağım önden düğmeli

Gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel hayırlı olsun prensesin kaydirigubbakcemile2
devlet hastanesine hiç gitmedim hamilelik için bilmiyorrum
sağol canım teşekkür ederimm...

özellikle sezeryan olacaklar için gecelik tavsiye ederim , pijama takımlarının altları giyilmiyor , ben bundan önceki doğumumda bilmiyordum 2 pijama takımı almıştım üstleri giydim alt kaldı , gecelik daha kullanışlı ben bu sefer gecelik alacam sadece , ve ayrıca sabahlıkta çok ii oluyor

canım bence de o kadar para vermeye gerek yok
ben hastane için 8-10 liralık bişey alcam zaten mahvolcak lekeler çıkmasa da içim yanmaz en azından
eve gelince giymek için de rahat cici bişey alcam önden düğmelihihoyyyt

sezeryanda pijama ,normal doğumda gecelik daha iyi diyorlar.ama ben sezeryanda gecelikle daha rahat etmiştim.wc ye falan gidince üsten topladım geceliği, pijamayla zor oluyo.bir gecelik bir de pijama takımı götürmüştüm.bunda da aynılarını götürücem inş.

O kadar para vermeye gerek yok bence hastane için kirlenme ihtimali çok yüksek ben bir tane pijama takımı aldım 2 tanede gecelik alacağım önden düğmeli

pekı hamıle gıyımmı yoksa normal pıjamaların bıraz buyuk bedenınımı alıcas kafam ona takıldı bır arkadasım aradı sımdı onada sordum dıyorkı normal dogum olursa pıjama rahat oluyor ama sezeryan olursa gecelık rahat oluyor amelıyat yerıne denk gelıp sıkmıyor dedı aklınızda bulunsun her ıksındende almak lazım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…