- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.661
pekı hamıle gıyımmı yoksa normal pıjamaların bıraz buyuk bedenınımı alıcas kafam ona takıldı bır arkadasım aradı sımdı onada sordum dıyorkı normal dogum olursa pıjama rahat oluyor ama sezeryan olursa gecelık rahat oluyor amelıyat yerıne denk gelıp sıkmıyor dedı aklınızda bulunsun her ıksındende almak lazım yanı
Evet her ikisindende alıp koyacam hamile giyim değilde büyük beden bir şey almayı düşünüyorum normal kıyafetle gidiliyor zaten orda ameliyathaneye hazırlıyorlar çıktıktan sonra göbek inmiş olacağından hamile giyime gerek yok diye düşünüyorum
bende hem pijama hem gecelik alacağım.
Ekteki seti almayı düşünüyorum. Pembesini buldum. Cossy by Aqua firmasının. 250 TL'den 70 TLye inmiş mağazasında.Terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolanyası ile beraber komple bir set.
Ekteki seti almayı düşünüyorum. Pembesini buldum. Cossy by Aqua firmasının. 250 TL'den 70 TLye inmiş mağazasında.Terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolanyası ile beraber komple bir set.
Kızlar ben detaylı ultrason için doktorumun tavsiye ettigi bı Prof. a gittim 4 seferde falan baktı 5 saat kadar ordaydim 4 boyutlu inceledi tek tek kemiklerini ölçtü organlarına baktı kan dolaşımına baktı hatta erken dogum riski varmi diye vajinal uzunluğa da baktı hersey normal çıktı cok sukur karşılığında 500 lira ödedik 2 hafta sonra da kontrol için randevu verdi bı kez daha bakalım su iki hafta da kalbi cok daha gelisicek yine bı bakalım dedi....
nevacım gözün aydın maşallah tosununa herşey yolundaymış
alışverişinde tamamlandı ohh negüzell
canım çok uzun da sürmedi renkliydi ama zaten ben her gittiğimde renkli ultrasonla bakıyor hatta kalp odacıkları bile tamam dedi
maşalah bebeğine canım benimkiler de üst üste duruyorlarmış bir tanesi parmağını emmeye başladı çok güldük opuyorumnanaktan
ayrıntılı usg yaptıran arkadaşlar kaça yaptırdınız?150 tl diyorlar pahalı gibi geldi bana.
günaydınlar.. dün kontrolüm vardı ve bebeğimin kız olduğunu öğrendimm.. Bir kız bebek istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür , inş. sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm.Çok şükür herşey yolunda dedi , kızım 414gram olmuş ,ama ben bu ay 3 kilo almışım doktorum çok dedi dikkat etmen gerekiyor dedi , bulantılar bittikten sonra bu ay kendimi tutamadım iştahım fena açıldı ..
bu arada 2. düzey ultrasonu devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.??[/B
]
yaa nasıl pijama alıcass kızlar baktım şöle gecen guncarsıya ve ınternete içime sınen pek bısey bulamadım bır ıkı tane buldum ama 100 lıraya yakın hem pıjama hem gecelıkmı almak lazımkı bazılarda sabahlıklı
kızlar saten değil pamuklu bir kumaş.
şirinemm, resim eklemek için "gelişmiş cevap" bölümünden, eklenti ayarlarında "eklenti ekle" bölümü var. ordan resim ekleyebilirsin canım.
yaa nasıl pijama alıcass kızlar baktım şöle gecen guncarsıya ve ınternete içime sınen pek bısey bulamadım bır ıkı tane buldum ama 100 lıraya yakın hem pıjama hem gecelıkmı almak lazımkı bazılarda sabahlıklı
Kızlar ben detaylı ultrason için doktorumun tavsiye ettigi bı Prof. a gittim 4 seferde falan baktı 5 saat kadar ordaydim 4 boyutlu inceledi tek tek kemiklerini ölçtü organlarına baktı kan dolaşımına baktı hatta erken dogum riski varmi diye vajinal uzunluğa da baktı hersey normal çıktı cok sukur karşılığında 500 lira ödedik 2 hafta sonra da kontrol için randevu verdi bı kez daha bakalım su iki hafta da kalbi cok daha gelisicek yine bı bakalım dedi....
-tatlicadiarzu-
mügecan hangi siteden buldun çünkü bir siteye baktım 248 tl yazıyor indirimi yok?
canım internette fiyatı 248 TL. Ben İzmir'de oturuyorum. Burda bu markanın satışın ıyapan mağazada buldum ben. Şu an %70 indirimdeler. Bu ürünü de 70 Tl'ye satıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?