2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb güzel ocak annenelri
nasılsınız.
biz çok şükür iyiyiz.
buğün çok erken geldim
6 dan beri ayaktayım
arkadaşlarım gelecek
uzun zamandan beri görüşmüyorduk
hazırlık yaptım tabi çabuk yorulan biri olarak yoruldumda.

inş. gzel keyifli bir gün geçiririmm

Evet her ikisindende alıp koyacam hamile giyim değilde büyük beden bir şey almayı düşünüyorum normal kıyafetle gidiliyor zaten orda ameliyathaneye hazırlıyorlar çıktıktan sonra göbek inmiş olacağından hamile giyime gerek yok diye düşünüyorum

bende hem pijama hem gecelik alacağım.

Ekteki seti almayı düşünüyorum. Pembesini buldum. Cossy by Aqua firmasının. 250 TL'den 70 TLye inmiş mağazasında.Terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolanyası ile beraber komple bir set.

Eklentiler

• $lohusa set.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55

mantıklı canım bende buyuk beden guzel bır pıjama takımı ıle bır önden dugmelı gecelık alayım en ıyısı

sanırım saten gıbı bısey dımı canım bu ben saten gecelık gıyemıyorum ya hem kısın soguk tutmazmı pamuklu bıseyler almak daha mantklı gıbı ama begendıysen kacırma tabı fıyatı oldukca ıyı

buraya fotografı nasıl eklıyorus bende bır tane eklemek ıstıyorumda anlatırmısın canım

resimde güzel duruyor kumaşı nasıl acaba set olaraksa fena değil fiyat baya da indirim olmuş

Kızlar ben detaylı ultrason için doktorumun tavsiye ettigi bı Prof. a gittim 4 seferde falan baktı 5 saat kadar ordaydim 4 boyutlu inceledi tek tek kemiklerini ölçtü organlarına baktı kan dolaşımına baktı hatta erken dogum riski varmi diye vajinal uzunluğa da baktı hersey normal çıktı cok sukur karşılığında 500 lira ödedik 2 hafta sonra da kontrol için randevu verdi bı kez daha bakalım su iki hafta da kalbi cok daha gelisicek yine bı bakalım dedi....

kızlar saten değil pamuklu bir kumaş.

şirinemm, resim eklemek için "gelişmiş cevap" bölümünden, eklenti ayarlarında "eklenti ekle" bölümü var. ordan resim ekleyebilirsin canım.

ay çok para vermişsiniz bence benim doktorumda baya detaylı inceldedi benim birde kanamam olmuştu oda o yüzden erken doğum riski varmı diye rahim boyuna baktı açıklık varmı diye baktı sonrada vajinal muayene yaptı rahimde yumuşama var mı diye ama ekstre ücret ödemedik

nevacım gözün aydın maşallah tosununa herşey yolundaymış

alışverişinde tamamlandı ohh negüzell

teşekkürler canım :1hug:

evet benimkide parmağını emiyordu birde kulağına falan götürdü elini ,göbek kordonunu geriye falan attı :roflol:

ayrıntılı usg yaptıran arkadaşlar kaça yaptırdınız?150 tl diyorlar pahalı gibi geldi bana.

ben sadece muayene parası veriyorum,doktorum başka bir ücret talep etmiyor.

hayırlı olsun gözünaydın canım a.s.

ben kumaşı çok kalın olmayan penye tarzında pjama takımları aldım,gecelikte alacağım 1 tane,ayyıldızdan aldım çok kaliteliydi indirime girmişler %50 indirim vardı.

kızlar saten değil pamuklu bir kumaş.

şirinemm, resim eklemek için "gelişmiş cevap" bölümünden, eklenti ayarlarında "eklenti ekle" bölümü var. ordan resim ekleyebilirsin canım.

mügecan hangi siteden buldun çünkü bir siteye baktım 248 tl yazıyor indirimi yok?

herkese selam.
bugün benim boş günüm,evdeyim yani.bol bol istiharat edip su içiyorum doktorumun dediği gibi.oğlum da içimde kıpır kıpır oynuyo çok şükürkaydirigubbakcemile3

canım ben kent meydanından aldımm gecelik 10 liraya zaten hastanede doğuma girerken giyicem doğumdan çıktıktan sonra değiştiririm daha iyi bişey giyerimm gerek yok yani çok para vermeye sonuçta kimse görmicek, eğer çok batarsa atarım die düşündümm
dünyanın parasını vermek istemedimm doğumda nasıl olacağı belli değill
bence sende doğum için ucuz bişii al sonrası için kaliteli bişii olabilir die düşünüyorum benn a.s
gecelik daha iyi gibi gelio bana tuvalette filan daha rahat olurr karnımısı sıkmass
ama ewe gelince pijama giyerim die düşünüyorumm yani ikiside lasımm
benim çeyizimden var kullanmadıklarım iyilerini sakladım hep :jeyyar:
şimdi kullanma zamanı geliyo delikafadulden inşş

canımm çok para vermişsinnn :1shok: bende aylık 100 tl veriorum her gittiğimisde bakıo
hatta haftaya da var randevumus hastaneye de yönlendirdi orda da bi bakılsın dedi saolsun kendide en az 20 dk bakıo heryerini incelio kırmızı mavi renkli kan akışına bakıo ölçümleri alıo filan yani doktorumdan ben çok memnunum öyle ekstradan para da almıo opuyorumnanaktan
yine de hayırlısı olsun cnmm olumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız bugün ben sabahtan çok yoğundum giremedim hastaneye gidilip sonuçlar alınacak o na blie vakit bulamadım kendimi çok yorgun hissediyorum birde yarın evde tadilat başlıycak evide toparlıycam ablamgil gelip yardım edicek sağolsunlar yoksa bu kadar işin hakkından bu halimle nasıl gelirim bilmiyorum akannehiruff daha anasağlığada gidicem 2.iğnem olucak ben bittim bana dua edinde kızlar biran önce bitsin bu tadilat ve temizlik işleri :sinifsinif:

canım internette fiyatı 248 TL. Ben İzmir'de oturuyorum. Burda bu markanın satışın ıyapan mağazada buldum ben. Şu an %70 indirimdeler. Bu ürünü de 70 Tl'ye satıyorlar.

evet mağaza İzmirde ama satışını yapan mağazalardan bulabiliriz sanırım,bende burdan araştırayım fiyatı gayet uygun bend dün iki pjama takımına 90 lira verdim,bel kısımları ayarlanıyor buna dikkat edin arkadaşlar,sezeryan olacak arkadaşlar fazla göbeği sıkmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…