2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

citoscum okurken yoruldum valla,kolay gelsin,bir an önce bitirirsin inş. işlerini.

canım, seni en iyi anlayanlardan biri benim. bizimde şu anda yeni aldığımız evimizde tadilat yapılıyor. Ekim ayın sonuna doğru ancak taşınabileceğim. Benimde bütün işler gözümde büyüyor. Annem, kız kardeşim, kayınvalidem hepsi yardım edecekler. Ama yine de stres bastı beni

Dualarım seninle canım

:Saruboceq:

kızlar doğum ücretlerini araştırdınız mı benim hastane de normal 450 sezeryan 650 miş
epidural +350 oluyormuş

ne kadar iyiymiş deniz,ben hafta sonu iki hastaneye gideceğim,doktorum tavsiye etti ama 2500 den aşağı değil malesef,burda hastaneler çok pahalı,doktoruma 1500 tl vereceğim dışardan geldiği için sanırım hastaneye de 1000-1500 arası verilecek üstelik sigortalı fiyatlar bunlar kafamçokkarıştı

Allah kolaylık versin canım

benim gittiğim hastane bide Antalya nın en büyük özel hastanesi doktorumla hiç konuşmadım ben gerçi esktre para istermi bilmiyorum sadece bir gün öğleden sonra oluyor hastanede çünkü başka hastanede de çalışmıyor özel muayenesi var sadece

canım ne kadar pahalıymış ya.hangi hastane senin sorduğun.bende özel doktora gidiyorum.2 hastane adı söyledi anlaştığı.hangisini istersem oraya gelecek.istersem farklı hastane de olurmuş.hastane+kendi parası sezeryan 1400 tl vericem.ssksız fiyatı bu.ssk geçmiyo bende dışardan geldiği için.ilk doğumda da aynı parayı vermiştim.hiçbir ücret ödemedim onun dışında hastaneye.

kızlar doğum ücretlerini araştırdınız mı benim hastane de normal 450 sezeryan 650 miş
epidural +350 oluyormuş
geçen sene 600tlydi cnm sezeryan özel hastanede bu sene kaç bilmiyorum boshayallersmilesağ salim alırız inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi:Saruboceq:

citoscum okurken yoruldum valla,kolay gelsin,bir an önce bitirirsin inş. işlerini.
sorma nevacım inan bende yazarken yoruldum gözümde büyüyor valla işler:1no2:

evet çok zor birde bizim evi içinde eşyalar varken değişilik yapılıcak :a015:boş olsa bu kadar yorulmazdım yardımcı kadında olucak kaynanatörden hiç bişi istemem gelmesinalsanaalsanasmile biz ablamla halledicez artık kocikimde işten fırsat buldukça koşar gelir eyvahedigeldismilesağol cnm rabbim sanada yardım etsin yeni evinizdede bebeğinizle mutlu mesut oturun inşallah:Saruboceq:

Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Denizcim ben acıbademe gidiyorum, ücretlerini hiç söylemeyeyim uçuyorlar maalesef

Arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Bana doktorum 50 mg yaptırdı, 88-132 çıktı, sınırda dedi, 135 ve üzeri risk dedi, bi dahaki kontrole yenileteck testi, sizlerin nasıl çıktı?

canım kolay gelsinn öncelikle inşş çabuk biterr
negüsel 2. iğneni olucan biticek benim daha ilk iğnem olmadıııı fisfisfis şimdiden geçmiş olsun cnmm
hastaneden de inşş güsel haberlerle dönersin cnmm opuyorumnanaktan

kızlarr Allah kolaylık versinn yeni ew iyide şu tadilat dı temislikti olmasa sempatiksalakcinni
aman canım stres yapma bak annenler kardeşin filan yardıma geliceklermiş daha ne istionn :mymeka: -tatlicadiarzu-

:1shok: offf çok muş canım yaaa bide sigortalı fiyatt
ben şahsen 1 gece için o kadar para eyvahedigeldismile zor yani
ben devlet hastanesini düşünüyorum ekstra ücrette ödemiycem he eğer özel oda istersem 50 tl gibi bi farkla talep edebiliomuşum die duydumm sempatiksalakcinni
tabi herkesin düşünce ve beklentileri farklıdırr a.s
Allah sağlıkla kurtarsın hepimisi en başı bu :1rolleyes:

söylediğin fiyat doktorunun çalıştığı hastane ve ssk dan faydalanmış hali değilmi?çünkü çok uygun fiyatı.

h.g canımm yaptırmadım henuz cuma günü yaptıracam inş.

acıbadem fiyatları çok yüksek biliyorum zaten burda en yakın adanada var oda ssk lıya bakmıyo özel sigortalılara bakıyo sadece ama hizmet çok güzel..

çitoscum, hunnycim sağolun kızlar.

kızım yeni evimize gelecek hayırlısı ile :)) ay bird ebu hamilelikten dolayı pek bir sulugöz oldum ben. istediğim fayansı bulamadım diye ağladım dün. sonra 1 saat kendi halime güldüm :)) canım kocam ne yapacağını şaşırıyor :))) fayans için ağlanır mı yaa....hamilelik insana neler yaptırıyor :))

ben haftasonu yaptıracağım.sen önce açken sonra da şekerli suyu içtikten 1 saat sonra toplam 2 kez kan verdin değilmi?
benim doktorum önce açken sonra da suyu içtikten sonra birer saat arayla toplam 3 kez kan vereceksin dedi.ama 50 mglıkta 2 kez kan veriliyo diye biliyorum.daha önce de öyle yaptırmıştım.bir yerde yanlışlık var galiba ama ne:uhm:

bende tahlili dün oldum bugün sonuçlarım alınacak henüz gitmedim almaya bende merak ediyorum sonucueyvahedigeldismile

sağol güldencim opuyorumnanaktancanım senin ilk iğnen geç kalmadımı bilmiyorumkismilebi gidip sorsan son ayda olmuyor biliyorsun CADIARZU

evet güldesekercim, normal 7000 civarı, sezeryan da 10.000 e geliyor, düşün artıksempatiksalakcinni

Ahmir canım benim doktor aç gelmene gerek yok dedi, kahvaltı edip gittim, şekerli suyu içmeden önce kan alıyorlar, o 88 çıktı, şekerli suyu içip 1 saat sonra kan veriyorsun tekrar, o da 132 çıktı, toplamda 2 defa yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…