2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben gıremıyorum artık pek..
oglum sabah krese gıdıyor..fakat bende onu beklemek zorunda kalıyorum oglen cıkıncaya kadar..
ogretmenı aradı bugun ..gelın aglıyor dıye..
bır hafta boyle devam edelım dedı ogretmen..
yoksa hiçç gıtmek ıstemıyor emir..
panduflarımı alıp evımıze gıdelım dıyor..
ne kıymetlı pandufları varmış oglumun..
herkes ıyımı ...doktora gıden oldumu..

oglana söz verdım bugun..kreste oglene kadar durursa vol-i ızlıycek..
şimdı yıne kaçıyorum kızlar..
emır vol-i ızlıycek..
kendınıze ıyı bakım..optum..

bilmiyorumkismile bilmemm ki belki de benim ikisini birden yapıcaksalar
9 ağustosta gittim sağlık ocağına, 1 ekimde aç gel tahlil filan yapıcam dedi hem 2 doz aşı yapılıcak dedi ama ikisi de beraber mi o konuda bişii demedi 1 ekimde gidicem şimdi.
zaten 10 gün kaldı bakalım nasıl olucakk :uhm:
saol cnm bu arada ilgilendiğin içinn sırnaşık şey olumunekankayizsmile

ah canımm Allah kolaylık versinn :1hug:
hani sevmişti seninki :uhm:
aman inş ısınır okula da sever sende rahat edersinn zemuszemus
hayırlısı cnmm olumunekankayizsmile

canım endişelenme çalışırken benimde böyle bi öğrencim vardı ilk 10 gün hep ağladı annesini bikaçgün bekletip göndermiştik bir iki gün yine ağladı ama sonradan düzeldi..sürekli orda olduğunu bilincede senden umidi kesip arkadaşlarının arasına katılmıyo çocuklar..ama yöntemin güzel ödül vererek alıştırabilirsin kreşe senin için biraz uğraşlı bi dönem olacak allah yardımcın olsun..

ay bayılacam şimdi sitenin girişinde bi kısma asfalt yenilemesi yapmışlar mazot kokusu mahfetti beni yaa camları kapadım yine kokuyoo klava:
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım ya kıyamam ona ben Şenizdaha güccük annesi alışasıya bekliycen artık:1hug:

canım nazar mı değdi ne pek sevdi demiştin
alışır zamanla ağlaya ağlaya

amanın iki dozmu akannehirkız ağır gelmesin birde heryerde farklı farklımı bu sağlık prosüdörü anlamadım gitti :uhm:ancelikede tok karnına gel şeker testi öyle yapıcaz demişler banada hem dktrum hemde ordaki hemşireler aç karnına gel 12den sonra bişi yeme dediler bilmiyorumkismileboşuna açlıktan kıvranmışım hastane köşelerinde:dilcikarğluşumda tepindi durdu dün yavrum yazık :çok üzgünüm:

canım şeker testi için bana da aç dedilerr bilmiyorumkismile
ay boşuna mı aç durucas kıss yoksa akannehir
ya ben açlığıma dayanamammmm eyvahedigeldismile
neyse aç giderimm eğer tokda olur derseler hemen bişeyler yerimm sempatiksalakcinni
paşamı boşuna aç bırakmıyım dimiii zemuszemus
heryerde farklı heralde aşı için bile aç dediler bana ama test filan yapılacakmışş ondan heralde CADIARZU
ay bide dediğin gibi 2 doz ağır gelirse yığılır kalırım orda akannehir
hayırlısı bakalım nasıl olucakk kafamçokkarıştı

canım şeker testi aç karnına yapılıyo normalde bende aç gidicem cuma günü

Arkadaşlar ben özellikle doktoruma sordum, gittiğim gün de laboratuvardakilere sordum, hamilelerde aç olmaya gerek yok, açlık 100 mg yüklemede gerekli dediler.

ethica incirli ve hizmet hastanesi canım,haftasonu yüzyüze görüşeceğiz son fiyatları ona göre karar vereceğiz.

ben cumartesi günü yaptırdım açlık 82 çıktı normal,tokluk ise 164 çıktı biraz yüksek ama doktorum diyet vermedi 3 hafta sonra tekrar 50 mg yapılacak sadece tatlı ve hamurişi ,karbonhidrattan uzak dur dedi,kilom normal olduğu için diyete gerek görmedi.

evet canım pahalı ama devlet hastanesinde de istemiyorum biraz rahatıma düşkün olduğum için belki güzel devlet hastaneleri de vardır ama özele gideceğim,Allah yardım etsin hepimize.

Arkadaşlar ben özellikle doktoruma sordum, gittiğim gün de laboratuvardakilere sordum, hamilelerde aç olmaya gerek yok, açlık 100 mg yüklemede gerekli dediler.

benim doktorum açken git dedi çünkü açlık şekerine de bakılıyor 50 mg da.

benim doktor hiç bir şey demedi şeker yüklemesi bile yapacam demedi bir ay sonra görüşürüz dedi o kadar :)))

denizcim yapılması gerekiyor aslında doktoruna sor istersen önemli çünkü gebelikte şeker çocukta bazı hasarlara sebeb oluyormuş .

sen yinede yanına yiyecek bişi al orda kantinden falan alırsın ben kanı verince hemen koştum büfeye tost yedim yoksa açlıktan yürüyecek halim kalmadı hamileliktede açlığa hiç tahammülüm yok :1shok:

canım şeker testi aç karnına yapılıyo normalde bende aç gidicem cuma günü
ben hep 100mg yaptırıyordum cnm onda ilk kanı aç karnına diğer 2 kanı farketmiyor şekerli suyla beraber ufak bişi atıştırıyordum 50mg ilk defa yapıldı banaboshayallersmile

banada 100mg ilk aç karnına diğerinde yiyebilirsin demişlerdi dediğim gibi heryerde farklı oluyor anlamadım gitti:sm_confused:

benim doktor hiç bir şey demedi şeker yüklemesi bile yapacam demedi bir ay sonra görüşürüz dedi o kadar :)))
sanada bu gittiğinde yaparlar cnm kurtuluşun yok şeker yüklemesi mecburen oluyor

nevacım yapmıyacaz demedi zaten doktorum sadece hiç konuşmadık bu sefer gittiğimde der büyük ihtimal o yaptırmada bile sağlık ocağı yaptırır

slm kızlar dr. dan geldim bebeğim çok iyi 2 gündür ağrım vardı dr. iğne yaptırdı erken doğum riskine karşı takip edilecek inşllh bir şey olmaz yarın şeker yüklemesi yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…