2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kocikim gitti sonuçlarımı almaya yaşasın hiç halim yoktu gitmeye:dance:
:1hug: :lepi:
slm kızlar dr. dan geldim bebeğim çok iyi 2 gündür ağrım vardı dr. iğne yaptırdı erken doğum riskine karşı takip edilecek inşllh bir şey olmaz yarın şeker yüklemesi yapılacak.
bebeğin iyiymiş annesi ne güzel
merhaba arkadaşlar,bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah,tavsiye ve deneyimlerinizi merakle bekliyorum :)

hoşgeldin aramıza a.s.

nevacım yapmıyacaz demedi zaten doktorum sadece hiç konuşmadık bu sefer gittiğimde der büyük ihtimal o yaptırmada bile sağlık ocağı yaptırır

ben yanlış anladım o zaman denizcim a.s.

slm kızlar dr. dan geldim bebeğim çok iyi 2 gündür ağrım vardı dr. iğne yaptırdı erken doğum riskine karşı takip edilecek inşllh bir şey olmaz yarın şeker yüklemesi yapılacak.

geçmiş olsun beyficey opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşlar,bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah,tavsiye ve deneyimlerinizi merakle bekliyorum :)

arkadaşım h.g aramıza:1hug:

arkadaşlar 22. haftaya girmiş bulunuyorum doktorumuz anamoli taraması istedi perşembe günü onun için gidicez nasıl olucak hiç bilmiyorum yaptıran varsa yorumlarnızı bekliyorum bu rada yaklaşık bebeğim kaç gr dır internette farklı farklı gramlar boylar var sizlerden duymak daha kesin olucak....

mrb kızlar misafirlerim gitti
çok güzel geçti keyifliydi
2 hamile 1 tane anne birtanede hamile kalmak isteyen bir
arkadaşım var .
sohbetimizi düşünün artık
bebişleri konuşup durdukk
şuanda hava nasıl sıcak galiba
yagmur yagacak burda
bunaltıcı bir hava oldu.

ah canımm Allah kolaylık versinn :1hug:
hani sevmişti seninki :uhm:
aman inş ısınır okula da sever sende rahat edersinn zemuszemus
hayırlısı cnmm olumunekankayizsmile
ınşallah sever..
alısacak gulsencım..ınşallah

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım ya kıyamam ona ben Şenizdaha güccük annesi alışasıya bekliycen artık:1hug:
beklııycem napalım cancan

canım nazar mı değdi ne pek sevdi demiştin
alışır zamanla ağlaya ağlaya
nazar degıdı kafamçokkarıştı
yok canım nazardan degıl..
dünde çok sıkılmıs..ama utancından aglayamamıs sanırım..bugun patladı..
dun hiç aglamadı demıstı ogretmen ..bugun onlarda sasırmıs yaa...
dun kreste aglamamasına ragmen gece uykusunda hep agladı
"annemı ıstıyorum..annem gelsın ..anneeeeeeeee..anneee..""
butun gece aramızda uyudu sıpa..bugun daha ıyı gıbı..
sızler nasılsınızzzzzzzz

offfffffffff
sohbet koyuymus..
geömısı okuyamadım..
emır çok yorgun uyutmaya gıdıcem..
kısaca yazın banaaaa...

offfffffffff
sohbet koyuymus..
geömısı okuyamadım..
emır çok yorgun uyutmaya gıdıcem..
kısaca yazın banaaaa...

ah canımm kıyamammm yaaa :sinifsinif: demek uykusunda da ağladı
ay büyütmek ne zormuş yaaa :çok üzgünüm:
canım Allah çok çok çokk kolaylıklar versin şimdi bi bebiş daha gelioo eyvahedigeldismile
ikisi birden zor olucağa bensio ama rabbim verir inşş kolaylığınıı
bizide annem 1,5 yaş arayla doğurmuş ööle büyütmüş düşün yani akannehir
sağlıklı olsunlarda olumunekankayizsmile

canım sen bk işine zaten bu saatlerde pek takılan olmuo sempatiksalakcinni herkes tv başında galiba laelaelaelaelae diziler başladı
önemli bişii olursa haberdar ederiss buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan

cnm ole yapcam artıkkk.aman ne zormuş bu işlerrrr kafam karışıomafoldumben
cnm gülel güle kullansın bebişinnopuyorumnanaktan
bakalım bende merak ediom benim dr napcakkk?hep ben peşinden koşuyrm adamın yaaa çok mu dındın ediyorum acep?:2:
cnm maşallh bebişine....aldıklarını da güle güle kullansın bebikin cnm
ok cnm bizde sana modern olmayan isimler bakarızzopuyorumnanaktan

ay bilmezmiyim benim çocuklardanda sabah birtanesi babamı istiyorum diye ortalığı göçerdi cnm her sene ilk haftam bole zor geçioooo.ama merak etme alışmaz dediim öğrencilerim bile alıştı.öğretmenini sevmesi çok önemli yalnızzzzemuszemus

amanın pek güzel olmuş sizinn muhabbet cnm benim çevremde yada arkadaşlardan 1-2 tane var hamile onlarlada görüşemiommmirmirmirmir

slm kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve 145 çıktı.sınır 135miş.2 hafta sonra 100 gr glikoz yüklenicek.inş gebelik şekeri çıkmaz.kilomdan dolayı ilk 3 ay glifor kullanmıştım zaten ama bakalım.2 hafta boyunca ekmekten şekerden kısaca hemen hemen herşeyden vazgeçicekmişim.bebeğim sağlıklı olsunda gerisi yalan.inş çıkmaz kızlar şeker dua edinn lütfenn

kızlar sizin karnınız da bazen yamuk yumuk bi şekil alıyomu?:) evet komik bi soru oldu ama ara ara sertleşmeler oluyor onları takip etmeye çalışıyorum. ama bu ayrı bişey sanki bebeğim karnımın bi tarafına toplanmış gibi elimi koyuyorum üstüne sonra düzeliyo tekrar.

Canım ben de Acıbademe gidiyorum çok da memnunum doğumum da orda olcak inşallah...Seninle günlerimiz de yakın acıbadem e-bebek te belki de altalta resimleri olucak kuzucuklarımızın:))
Bana doktorum daha şeker yüklemeden bahsetmedi 24. haftada gidicem belki o zaman söyler...

bazen oluyor..bır tarafa sırtını ıyıce dayar gıbı oluyor..
ama çok sık olursa doktoruna soyle canım..
dogum sancısı buna benzer..
once karın gobek delıgının etrafında toplanır gıbı hısedersın sonra bırkaç sanıyede gevser..
ama sen elımı koyunca gevsıyor demıssın..bu bebegın kendı hareketlerı canım..

basakcım hunnycım..saolun kızlar..
basak ogretmenlerınden bır tanesı bıraz vurgulu konusuyorç...
kahvaltı vaktı tabaklar catallar onunde dururken cocukların dua etmeden elletmıyor..bazısı ellıyor çatala.."zeyneppp bırakk catalı"
dıyor..benım oglan bıraz korkmus olabılır..
sofra duasında "yemeklerımı yıycemm,yemezsem buyuyemem,buyuyemezsem okula gıdemem vs"dıyorlar..
benım psıkolaglardan ogrendıgım"yemeklerımı yıycem yersem buyurum,buyursem okula gıderım denmesı gerekıyor..""
herzaman olumsuz cumleyle degılde olumlu cumleyle anlatmak gerekıyor..
emme ogretmenler neden bunu yapmıyor anlamadım..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…