- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.721
:1hug: :lepi:kocikim gitti sonuçlarımı almaya yaşasın hiç halim yoktu gitmeye:dance:
bebeğin iyiymiş annesi ne güzelslm kızlar dr. dan geldim bebeğim çok iyi 2 gündür ağrım vardı dr. iğne yaptırdı erken doğum riskine karşı takip edilecek inşllh bir şey olmaz yarın şeker yüklemesi yapılacak.
merhaba arkadaşlar,bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah,tavsiye ve deneyimlerinizi merakle bekliyorum :)
nevacım yapmıyacaz demedi zaten doktorum sadece hiç konuşmadık bu sefer gittiğimde der büyük ihtimal o yaptırmada bile sağlık ocağı yaptırır
slm kızlar dr. dan geldim bebeğim çok iyi 2 gündür ağrım vardı dr. iğne yaptırdı erken doğum riskine karşı takip edilecek inşllh bir şey olmaz yarın şeker yüklemesi yapılacak.
merhaba arkadaşlar,bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah,tavsiye ve deneyimlerinizi merakle bekliyorum :)
geçmiş olsun canımslm kızlar dr. dan geldim bebeğim çok iyi 2 gündür ağrım vardı dr. iğne yaptırdı erken doğum riskine karşı takip edilecek inşllh bir şey olmaz yarın şeker yüklemesi yapılacak.
geçmiş olsun canım
arkadaşım h.g aramıza:1hug:
geçmiş olsun canım
arkadaşım h.g aramıza:1hug:
ınşallah sever..ah canımm Allah kolaylık versinn :1hug:
hani sevmişti seninki :uhm:
aman inş ısınır okula da sever sende rahat edersinn zemuszemus
hayırlısı cnmm olumunekankayizsmile
alısacak gulsencım..ınşallahcanım endişelenme çalışırken benimde böyle bi öğrencim vardı ilk 10 gün hep ağladı annesini bikaçgün bekletip göndermiştik bir iki gün yine ağladı ama sonradan düzeldi..sürekli orda olduğunu bilincede senden umidi kesip arkadaşlarının arasına katılmıyo çocuklar..ama yöntemin güzel ödül vererek alıştırabilirsin kreşe senin için biraz uğraşlı bi dönem olacak allah yardımcın olsun..
beklııycem napalım cancan:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım ya kıyamam ona ben Şenizdaha güccük annesi alışasıya bekliycen artık:1hug:
nazar degıdı kafamçokkarıştıcanım nazar mı değdi ne pek sevdi demiştin
alışır zamanla ağlaya ağlaya
offfffffffffmrb kızlar misafirlerim gitti
çok güzel geçti keyifliydi
2 hamile 1 tane anne birtanede hamile kalmak isteyen bir
arkadaşım var .
sohbetimizi düşünün artık
bebişleri konuşup durdukk
şuanda hava nasıl sıcak galiba
yagmur yagacak burda
bunaltıcı bir hava oldu.
ınşallah sever..
alısacak gulsencım..ınşallah
beklııycem napalım cancan
nazar degıdı kafamçokkarıştı
yok canım nazardan degıl..
dünde çok sıkılmıs..ama utancından aglayamamıs sanırım..bugun patladı..
dun hiç aglamadı demıstı ogretmen ..bugun onlarda sasırmıs yaa...
dun kreste aglamamasına ragmen gece uykusunda hep agladı
"annemı ıstıyorum..annem gelsın ..anneeeeeeeee..anneee..""
butun gece aramızda uyudu sıpa..bugun daha ıyı gıbı..
sızler nasılsınızzzzzzzz
offfffffffff
sohbet koyuymus..
geömısı okuyamadım..
emır çok yorgun uyutmaya gıdıcem..
kısaca yazın banaaaa...
cnm ole yapcam artıkkk.aman ne zormuş bu işlerrrr kafam karışıomafoldumbencnmm bende 23. haftada gittim bana 2 hafta sonra gel ayrıntılı yapıcas dedi hatta hastane ye yönlendirdi yani 24. haftadan sonrada oluyo sanırım bide şeker taraması yapılıcak bende yani haftaya gittiğimde ikisi birden olcak bide çok sık idrara çıkıyorum dedim bide idrar testi istedi başlarda ben de iltihap vardı yine varmı die bakacak normalde de oluomuş ama tedbir amaçla bakalım dedi a.s
bence gittiğinde sende sor doktoruna ayrıntılı ultrasonu ve belki yönlendirir filan yada kendi bakar
gerçi biz her gittiğimisde herşeyine bakıo ama bu nasıl olcak bilmemm ilkleri yaşıoruss zemuszemus
hayırlısı canım takma kafana kimi doktor gerek duymuyomuş bebek sağlıklı olduğu içinn Allah ım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimiseee olumunekankayizsmile
cnm gülel güle kullansın bebişinnopuyorumnanaktangünaydın güzel annlerr ve tatlı bebişleri ilk gunaydın bızden olsun bugun dünden beri siteye girmeye calısıyorum ama sorun oldugu için açılmıyor bizde nihayet baya bı alışveriş kısmını tamamladık.artık alınıcak bısey kalmadı sanırım.sadece doguma gıderken gıyecegım pıjamalar kaldı onlarıda bu ay sonuna kadar halletmeyı dusunuyorumbiz park yatak aldık belkı yazmısımdır ama odada yanımda tutabılbek ıcın anakucagı almak ıstıyordum cok arastrdım arkadaslarıma sordum ve sonunda hem dısarda tasımak hem evde uyanıkken tutabılmek ıcın puset almaya karar verdık esımle.yenı dogum yapan bır arkadasım var anakucagını bı mutfaga bı dıger o daya bı o odaya tasıyıp duruyo zor oluyormus tabı.yanlızda bırakamıyor işleride var tabı bı yandan mutfaktoplıyor bı yandan bebıse seslenıyor boylece hep yanyanalar o arkadastaa anakucagında pek rahat edemedı sonradan puset aldı.sonra dun bebişimize tarak ve fırca setı ile tırnak makası aldık.aklımda olan tek cey çarşaf degısıklıgı cok gerekıyor dedı bır arkadasım bırkac metre kumas alıp bır terzıye carsaf dıktırmeyı dusunuyorum.ayrıca e-bebekten bı yastk aldık gecen gun bogulmayı onleyıcı ıncecık bısey ıcınde delıkler var degısık onuda bır arakdasım onermıstı.bırde burun aspıratoru bebıslerımız kısın dogucakya onuda unutmayın dedı o arkadasım.bırde gezerken tesaduf gorduk o alttan cıtcıtlı badılerın hem alttan hem yandan cıtcıtlı tamamen acılanı varmıs ıkı tane aldım ben cok memnunmus genelde anneler ondan sımdılık bukadar.bebişime alısverıs yapmak cok keyıflıııı
bakalım bende merak ediom benim dr napcakkk?hep ben peşinden koşuyrm adamın yaaa çok mu dındın ediyorum acep?:2:canım bende 21. ci haftamda gittim renklide bakmadı normal ultrasonda baktı inceledi herşeyi gayet iyi dedi..organ taraması hakkındada başka bişi söylemedi..bende üstünde durmadım gerek görmedi diye ama cuma gidince sormayı düşünüyorum..24 haftam bitmiş oluyo yani benimkide bahsetmedi takma kafana gidince sorarsın sende..sadece bidahaki ay şeker testi yapacaz dedi okadar..
cnm maşallh bebişine....aldıklarını da güle güle kullansın bebikin cnmgünaydın kızlar,nasılsınız?
dün kontrolümüz vardı oğlum maşallah uzun boylu olacak boyu 1 hafta önden gidiyor delikafadulden doğum tarihimde 10 Ocak görünüyor dün tam 24 haftalık olmuş önden gidiyoruz bakalım umarım önden gide gide aralıkta doğmaz ufaklık kafamçokkarıştı doktorum kilomu da iyi buldu şekerim olsa bile diyet vermedi zaten kilon iyi sadece hamur işi ve tatlıdan uzak dur dedi 3 hafta sonra yine şeker testim tekrarlanacak bendeki şeker gebelik şekeriymiş açlık şekerim normal çıktığı için ve diyet ürünler almıştım cumartesi günü onları sakın kullanma dedi içindeki aspartam zararlıymış bebeğe ,kalsiyum ilacını bıraktırdı akşamları magnezyum ve sabahları da demir şurubu verdi,demir hapını kabızlık yüzünden bırakmıştım çünkü meğer kalsiyum yaparmış kabızlığı,oğlum 633 gr olmuş sırnaşık şey biz her gidişimizde doktorum ayrıntılı bir şekilde organlarına bakıyor özellikle bundan sonra her gidişimizde beynine bakacağını söyledi,beyinde su birikmesine bakılacakmış çok şükür bizimkisinde normal her şey ve geçen seferde olduğu gibi yine bize yüzünü göstermedi yandan gösterdi sonrada arkasını döndü sadece 1 saniyelik gördük onda da dalga geçer gibi güldü ve hemen arkasını döndü :roflol:
bizde alışverişimizin çoğunu tamamladık geçen hafta kapı süsünü ve altın yastığını aldık,1 ay kala bebek şekeri ve sepetine bakacağım,dün de ayyıldızdan 2 pjama takımı aldım kendime birde kırmızı taç aldım kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra takarım dedim kaydirigubbakcemile3
eksiklerimiz bir araba koltuğu,park yatak ve süt pompası kaldı bunun dışında çok şükür tamamladım eksikleri,sağlıkla doğsunlar inşallah.
bu arada hemoroid sorunu olan arkadaşlara tavsiyem genel cerrahi bölümüne gitmenizdir,ben gittim ve şu anda iyiyim bitkisel bir ilaç kullanıyorum,sarı kantoren otu yağını pamuğa sürüp hemoridli bölgenize koyun faydasını göreceksiniz.
çok yazdım kızlar kusura bakmayın,işyerindeyim hızlı hızlı yazıyorum :1hug:
ok cnm bizde sana modern olmayan isimler bakarızzopuyorumnanaktanbeğenmene sevindim canım başak deyince aklıma burçak geliyo zaten:icecream:
senin söylediğin isimler de güzelmiş
ama bizim takıntımız var biliyosun çok modern olsun istemiyoruzkafamçokkarıştı
bakalım nooolcek:uhm:
günaydınlar.. dün kontrolüm vardı ve bebeğimin kız olduğunu öğrendimm.. Bir kız bebek istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür , inş. sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm.Çok şükür herşey yolunda dedi , kızım 414gram olmuş ,ama ben bu ay 3 kilo almışım doktorum çok dedi dikkat etmen gerekiyor dedi , bulantılar bittikten sonra bu ay kendimi tutamadım iştahım fena açıldı ..
maşallh cnm kızına
bu arada 2. düzey ultrasonu devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.??
ay bilmezmiyim benim çocuklardanda sabah birtanesi babamı istiyorum diye ortalığı göçerdi cnm her sene ilk haftam bole zor geçioooo.ama merak etme alışmaz dediim öğrencilerim bile alıştı.öğretmenini sevmesi çok önemli yalnızzzzemuszemuskızlar ben gıremıyorum artık pek..
oglum sabah krese gıdıyor..fakat bende onu beklemek zorunda kalıyorum oglen cıkıncaya kadar..
ogretmenı aradı bugun ..gelın aglıyor dıye..
bır hafta boyle devam edelım dedı ogretmen..
yoksa hiçç gıtmek ıstemıyor emir..
panduflarımı alıp evımıze gıdelım dıyor..
ne kıymetlı pandufları varmış oglumun..
herkes ıyımı ...doktora gıden oldumu..
mrb kızlar misafirlerim gitti
çok güzel geçti keyifliydi
2 hamile 1 tane anne birtanede hamile kalmak isteyen bir
arkadaşım var .
sohbetimizi düşünün artık
bebişleri konuşup durdukk
şuanda hava nasıl sıcak galiba
yagmur yagacak burda
bunaltıcı bir hava oldu.
Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Denizcim ben acıbademe gidiyorum, ücretlerini hiç söylemeyeyim uçuyorlar maalesef
Arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Bana doktorum 50 mg yaptırdı, 88-132 çıktı, sınırda dedi, 135 ve üzeri risk dedi, bi dahaki kontrole yenileteck testi, sizlerin nasıl çıktı?
kızlar sizin karnınız da bazen yamuk yumuk bi şekil alıyomu?:) evet komik bi soru oldu ama ara ara sertleşmeler oluyor onları takip etmeye çalışıyorum. ama bu ayrı bişey sanki bebeğim karnımın bi tarafına toplanmış gibi elimi koyuyorum üstüne sonra düzeliyo tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?