- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.741
gunaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım bızbırkac gundur kosturuyoruz haftasonu arkadasımın dugunu vardı kına dugunn baya yorulduk dün aksamda gecen dönem eşimle bırlıkte tamamladıgımız aitepin aile içi temel eğitim ve çocuk yetıstırme kursumuzun(beledıyenın)sertıfıka törenı vardı.KIzımız sertıfıkalı yanıkaydirigubbakcemile3 şimdide 0-3 yaş grubu kursu varmıs katılabıldıgım kadar gıtmeye niyetlıyım bursalı arkadaslara duyrulur ısteyene bılgı verebılırım oldukca faydalı özellıkle ılk defa anne olucaklar ıcın lohusalık dönemınden baslıyorlar eğitime
günaydın canım
aa negüzel bizim buralardada olsa öyle
kurslar bende gitmek isterdim.
bu arada biz bu saatte kahvaltımızı yaptık
yoksa açlık içimi eritiyor.
Günaydın herkesee. Dün doktora gittik. İstediğim doktorla görüşemedim, onun ultrasonu bozukmuş. Diğer doktorda 4 boyutluya girdim. Görüntü almak için bayaa uğraştı sağolsun. Sonunda ben de bebişimin aşağı yukarı neye benzediğini gördüm. Cd de aldık. Tam amniyotik sıvıyı yutmak için ağzını kocaman açarken yakalandı yaramaz. Obur olacak bizimki. 963 gr çıktı.Suyu da genel olarak iyi dedi doktor çok şükür. Bu suyunu kafama çok taktım,gider gitmez onu soruyorum. Elevitin bende kabızlık yaptiğını söyledim. Onu arasıra da alabirsin ama demir hapı yazmam lazım yapacak bişey yok o da kabızlık yapabilir dedi. Erken doğum tehtidine karşı en erken hangi haftada yaşama ve sağlıklı olma şansı yüksek olur diye sordum.Eğer bebekte gelişme geriliği gibi sorunlar yoksa 32.haftayı bulunca bir oh deriz dedi. Doğum için de en güzeli normal doğum ama senin yaşayan bebeğin yok,preeklemsi geçmişin var, bu yüzden çocuğu normal doğum travmasına sokarak tehlikeye atmaya gelmez ben sezaryen öneririm dedi. Ama ben doğumu Ankara Üniv yapacağım için( onların yoğun bakım üniteleri var) ordakilerin böyle düşünmeyeceğini ve eğer tansiyonum yükselmezse beni sonuna kadar normal doğum için uğraştıracaklarını tahmin ediyorum.Benim ordaki doktorum son zamanlarda normal doğuma yönlendirilmesi konusunda devlet tarafından yapılan baskının yıllardır destekçisi.Bakalım kısmetimize ne çıkacak.
Biraz uzun oldu galiba ama bu mesaj dalya mesajıydı. 100 mesajı doldurduğuma göre artık ben deresim yükeyebilirimmm.hihoyyythihoyyyt
gunaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım bızbırkac gundur kosturuyoruz haftasonu arkadasımın dugunu vardı kına dugunn baya yorulduk dün aksamda gecen dönem eşimle bırlıkte tamamladıgımız aitepin aile içi temel eğitim ve çocuk yetıstırme kursumuzun(beledıyenın)sertıfıka törenı vardı.KIzımız sertıfıkalı yanıkaydirigubbakcemile3 şimdide 0-3 yaş grubu kursu varmıs katılabıldıgım kadar gıtmeye niyetlıyım bursalı arkadaslara duyrulur ısteyene bılgı verebılırım oldukca faydalı özellıkle ılk defa anne olucaklar ıcın lohusalık dönemınden baslıyorlar eğitime
herkese günaydın kızlar geçmişi bile okuyamadan yazıyorum. yardıma ihtiyacım var ve fikre. beş gündür falan yani hafta sonundan beri bir sırt ağrım vardı sırtımın sol kaburgası inanılmaz derecede ağrıyordu böle batıyor kemik sanki ama sadece o bölge ağrılı belim bile ağrımıyor düşünün o kemikte bir sızı bir sızı bir acı. sonra üşüttüğümü düşündük zaten bayramda soğuk algınlığı nezle olmuştum hafiften onu ancak atlatmıştım üzerinede bu olunca eşim annem herkes üşüttüğümü ondan ağrıdığını söledi bengay sürdü eşim her akşam ve havlu ısıtıp koydu öle uyudum her gece gçeiyordu uykumda ama her gün işe gelene kadar bişi yok işe geldikten sonra bir başlıyor ağrısı anlatamam akşam eve gidene kadar aynen devam evde devam nezaman eşim ilaç sürüyor o anda keserse kesiyor. annem hamilesin ağırlaşıyorsun ondandır dedi ama bu öle bir ağrı değil sanki yani belim falan değil sırtımın tamamı değil sadece sol tarafta arkada sol kaburgam galiba. neyse dün bir anda iş yerinde o ağrı sol göğsümün altına vurdu ve şu anda hala sol göğsümün altından hemen göğüs alt çizgisi oraya bir vuruyor anlatamam size yazarken bile canım yanıyor kalkıyorum dolaşıyorum yürüyorum banamısın demiyor nefesimi kesiyor sanki sırttan dolaştı oraya kaydı acı yaaa kemiğim kırılacak gibi. doktorumu aradım cvp vemredi teline müsayit değildi galiba yine arıcam ama bu arada sizede sorim dedi siz hiç yaşadınızmı böle bir sancı yada acı. sizce nedir. böle giderse bugün kendimi doktorda bulacağım bir dahiliyeye falanmı gözüksem napsam bilmiyorumki((( çok canım yanıyor
Canım ben de Acıbademe gidiyorum çok da memnunum doğumum da orda olcak inşallah...Seninle günlerimiz de yakın acıbadem e-bebek te belki de altalta resimleri olucak kuzucuklarımızın:))
Bana doktorum daha şeker yüklemeden bahsetmedi 24. haftada gidicem belki o zaman söyler...
Gunaydın kızlar okul başladığından beri ben de çok yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum dün bebeğimin hareketlerini çok hissedemedim hissettiklerim de çok derinden geliyordu yüzeysel değildi çok şükürki bu sabah göbeğimden bile belli oluyo kıpırtıları :) Benim de gündüz herşey normal akşama doğru göbek deliğimin sol yanında (komik bi tabir oldu) sızlama oluyo özellikle de hareket sırasında eğilip doğrulamıyorum bile eşim gerginliktendir kaslarla ilgili diyo ama bilmiyorum sizde de oluyo mu bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?