2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınopuyorumnanaktan
belgüncüm malum istanbulda hava aniden soğudu onun etkisidir belki
sıkı giyinmeye çalış şekerim
tabi bi de çalışıyosun tüm gün yoruluyosun normal gibi geldi bana
bi doktora görün ama yine dekas gevşetici merhem falan veriryerimseniben

günaydın canım evet hava aniden soğudu bizim evin orası zaten yayla gibi. sıkı giyiniyorum gerçi bizede üşüttük gibi geldi ama zaten kaç gündür bengay sürüyorum kas gevşetici ve sıcak havlu koyuyoruz yinede geçmedi birde yetmiyor gibi göğüs altıma kaydı ağrı. üşüttüysem bile bukadar uzun sürermi ki acaba bilmiyorum beş gündür çekiyorum bu ağrıyı. doktorumu aradım yine ulaşamadım ameliyata giriyormuş 1den sonra dediler beklicez artık..birde tabi çalışıyorum tüm gün masada onunda etkisi olabilir üff canım yanmasa..bu arada sağol kuşum

canım çok geçmiş olsun ihmal etme sakın genelde böyle durumlar ileriki aylarda olur diye duydum
benimda bu aralar sağ göğsümün altı uyuşuyor gibi oluyor sıklaşmaya başladı bende doktoruma sorsam iyi olcak

herkese tünaydınlar
belgüncüm çok geçmiş olsun canım bana göre yel ağrısı gibi geldi senin rahatsızlığın ama sen yinede garanti olsun dktrunla konuşbilmiyorumkismile
anjelic sonuçlarım şöyle cnm glukoz(açlık)87 glukoz(1 saat)143 çıktı henüz dktruma göstermedim sonucumu biraz yükselmiş gibi geldi banabilmiyorumkismile

günaydınlarrr...
canım bende çok beyendim bu geceliği fiyatı da çok uygun..
internet sayfası var mı benimde alabileceğim.

geçmişi nihayet yeni bitirebildim.. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
belgünüm bende merak ettim şimdi Çok geçmiş olsun canım...benim de bel ağrım oluyor ama çok değil.. Dün bende alt ağrısı yüzünden bayaa kötüydüm adım atamıyordum ağrıdan.. doktoru arıyorum açmıyor nasıl sinir oldum..benim doktorlardan yana pek bir şansım yok zaten... Şimdi iyiyim allahtan...

günaydınlarrr...
canım bende çok beyendim bu geceliği fiyatı da çok uygun..
internet sayfası var mı benimde alabileceğim.

Canım, internette fiyatı 248 TL. Ben İzmir'deki mağazasından alacağım 70TL'ye. İstersen İzmir'deki mağazanın telefonu vereyim. Orası ile bir görüş. Belki onlar yardımcı olurlar sana.

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 421 26 79 1407 SOKAK NO:1/1 ALSANCAK / İZMİR ALSANCAK İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 336 40 64 1794 SOKAK NO:16 / BOSTANLI / İZMİR BOSTANLI İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 369 34 57 1720 SOKAK NO : 15 KARŞIYAKA / İZMİR KARŞIYAKA İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 388 47 56 MUSTAFA KEMAL CAD.NO:85/B BORNOVA / İZMİR BORNOVA İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 243 19 38 İNÖNÜ CAD.NO:393 / 1-A HATAY / İZMİR HATAY İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 723 01 10 CELAL BAYAR MAH.ŞİFNE CAD.NO:8 ILICA -ÇEŞME/İZMİR ÇEŞME İZMİR

ooo mugecim sağoll.. biz izmirliyiz zaten iyi oldu ablamlara aldırayım bende.. süper oldu...opuyorumnanaktan

gözün aydın canım herşey yolundaymış ne güzel maşallah bebişine
doğum konusundada hakkında hayırlısı olsun sen nasıl istiyosun

Teşekkür ederim canım. Ben normal doğumu yaşadım. Doğum sancısından çok doğum sırasında helpp olduğum için onun sıkıntısı ve ağrısı daha fazlaydı. Belki de bebeğim o travmaya dayanamadı bilmiyorum. Bu defa sezaryen istiyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım.

slm hamınlar rahatsız olan arkadaşım geçmiş olsun sana benimde ağrım var fakat karın bölgemde dr. iğne yaptırdı dün erken doğum için önlem alalım dedi. bu sabah şeker yüklemesi ve idrar testi verdi iltahap olabilirmiş ağrı sebebi diye sonuçları öğleden sonra alacağım. sende dr kontrolüne gitmelisin bence için rahat eder ağrı sebebi bulunursa çok geçmiş olsun cnm hepimize sağlık versin

ooo mugecim sağoll.. biz izmirliyiz zaten iyi oldu ablamlara aldırayım bende.. süper oldu...opuyorumnanaktan

Canım ne güzel ciciler almışsın bebeişine alışveriş topiğindede gördüm.Birgün tutacam seni kolundan izmiri gezicem.Nerden buluyorsun bu kadar güzel şeyleri maşallah....

KIzlar birde birşey sorcam.Şeker yüklemesini herkes yaptırdımı?Benim doktorum benden daha öyle bir talepte bulunmadı...Herkesin yaptırması şart olan birşey mi?

canım
maşallah bebişine çok tosun..
dogum konusun gelınce hakkında hayırlısı olsun canım..

Arayıp sorayım olmazsa şuan23.haftadayım daha doktora gitmemede var.Bende topikten okumasam hiç bilmeyecektim.burdaki arkadaşlar yazınca dikkatimi çekti.
bende yaptırmadım seker yukleme testını.
kontrolum haftaya persembe..
1 haftam var..
ama gecen hafta açlık sekerımı baktı saglık ocagı..
açlık sekerım:66 çıktı
doktorumu aradaım..tamam dedı..bırsey yok..ama seker yuklemeyı yaparmı bılmıyorum bende..
sormuycam..
oglumda yapılmıstı..problem cıkmamıstı..zaten asırı kılo almadım..genellıkle çok kılo alımlarında sekerden şüphelenıyor doktorlar..
bırde bebek normalden çok ırıyse buda belırtısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…