2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana geçen hafta bir daha kan testleri yaptırdı ama şekerime baktırmadı.Topikte arkadaşlar yazınca acaba benin doktorum unuttumu dedim.Aradım sordum bir sonraki muhanede bakacakmış.....Birde benim annemde de şeker hastalığı var.

anladım canım..
bazen aılede seker olmasa bıle..gebelıge baglı seker oluyor..
seker gebelıkte yuksek oluyor..ama dogumdan sonra duzelıyor..
sende yoktur ınşallah canım..

Belgun slm,
Öncelikle geçmiş olsun, bu bahsettiğin ağrı benim de sağ tarafımda mevcut ve dediğin gibi sadece sağ tarafımda, Ben üzerine yatamıyorum yani sağa dönük yatmam söz konusu olmuyor çünkü bu ağrı çok rahatsız edici, eşime sürekli masaj yaptırıyorum ama pek bir faydasını da gördüğüm yok. Doktorum ağrımı normal buldu, yapacak birşey yok ılık duş iyi gelebilir dedi. Sağ tarafta olmasını da bebeğim sağ tarafta ve oradaki bağlar zorlanıyor die açıklıyorum.

kızlar aşı oldukk kızımla sabah kolum acıyooo ya bırde seker yukleme testı yapıldı 125 cıktı ablam yaptı burada saglık ocagında hekım normal dedı degerler ıcın ama o suuyu ıcmek ne zormus yaaa

bu arada belguncum cok geçmiş olsun.. bende geçen hafta vardı bir ağrı birkac gun sürdü ama simdi iyiyim seninkide bir an önce gecer umarım..

kızlar çatlakları olmaya başlayan varmı?? benim karnım acayip gergin sanki catlıyacakmıs gibi.. daha erkenmi acaba??
bu arada kızlar uzun araştırmalar ve denemelerden sonra emzirme sütyeninde karar kıldım ve kom marka iki tane aldım iki gündür giyiyorum coook memnunum.. aklınızda bulunsun.

SENDE DİKKAT ET CANIM GEÇMİŞ OLSUN

CANIM DİKKAT ET GEÇMİŞ OLSUN İHMAL ETME UYUŞMA VARSA DOKTORUNA MUTLAKA SORMALISIN

YEL AĞRISI OLABİLİR EVET AMA ÇOK UZADI CANIM ÇOK SAĞOL

SUHAN CANIM BEN GEÇMİŞİ BİTİREMEDİM BİLE HALA..ALT AĞRISI NE CANIM??DİKKAT ET KENDİNE KONUŞTUNMU DOKTORUNLA

TATLIM BENDE ÇOK BEĞENDİM GECELİĞİ VEEE ANNEMİN KANASI İZMİRDE ONA SİPARİŞ VERDİM PEMBESİNİ CUMA GÜNÜ ALACAK. ARADIM MAĞZAYLADA KONUŞTUM KAMPANYA SEZON BİTENE KADAR DEVAM EDECEK DEDİ. İSTANBULDA EMİNÖNÜNDE VAR AMA FİYAT 200KÜSÜR İZMRİDE 78 TL TELDEKİ MAĞZA SORUNLUSU BÖLE SÖLEDİ. ÇOK GÜZEL SEÇİM DEDİ ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN BENDE SİPARİŞ VERDİM AYIP OLMAZ DİMİ SANA AYNI AYNI OLCAK GECELİKLER.BÖLE TAKIM BU FİYATA VE KALİTEDE BULMAK ZOR ÇÜNKÜ. BU ARADA YUKARIDAKİ TELEFON NUMARALARINDAN ALSANCAK VE BORNOVA TELLERİ YANLIŞ BORNOVA TEL: 0232 343 75 44 OLARAK DEĞİŞMİŞ AMA ALSANCAKTAKİ YERİN DEĞİŞEN NOSUNU BİLMİYORUM. BU ARAD BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER MUGECAN opuyorumnanaktan

inşAllah çıkmaz cnm zor bişi çünkü gebelik şekeri bildiğimm
aynen bendede oluyor cnm bebek ne tarafa dayanırsa o taraf daha şiş...:sinifsinif:
allah allah bole öğretmenler varmı hala ya...yemek öncesi dualar yasaklandı haberleri yok mu bunların???
keşke bizim burdada olsa:kedi:
thanks cnmmmmzemuszemus
cnmın içi dr a git bence....benim de kalçamın sağ tarafına giren kramplar gece uykumdan bile kaldırıyor benimirmirmirmir geçmiş olsun...ihmal etme cnm
cnm oluyor tabikii...kendimizi zorluyoruz yoruyoruz herhalde:1ninca:
KIzlar birde birşey sorcam.Şeker yüklemesini herkes yaptırdımı?Benim doktorum benden daha öyle bir talepte bulunmadı...Herkesin yaptırması şart olan birşey mi?
cnm benim dr da şeker olsa ultrasonda bile belli olur ne bebek de ne sende ole bi belirti gözükmüo dedi ama ben sağlık ocağında yaptırcam ekimde:bbo:
cok saol canım.. birkac gundur az hareket edip korkutmuştu bizi
gözün aydınnn cnm benimde 1 haftadır okul yoğun çok yoruluyorumm bebim kıpırdamıyordu dünden beri başladı yine kapranmaya rahatladım bende:1shok:

KIzlar birde birşey sorcam.Şeker yüklemesini herkes yaptırdımı?Benim doktorum benden daha öyle bir talepte bulunmadı...Herkesin yaptırması şart olan birşey mi?

BENDE DAHA YAPTIRMADIM DOKTORUMDA HENÜZ BİŞİ SÖLEMEDİ BEN AY BAŞINDA GİDECEĞİM DOKTORUMA OZAMAN SÖLER HERHALDE SÖLEMEZSE BEN SORARIM ARTIK

SANADA ÇOK GEÇMŞ OLSUN ARKADAŞIM

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN RAHAT YATIYORUM AMA OTURAMIYORUM SÜREKLİ İŞ YERİNDEDE AYAĞA KALKIP YÜRÜMEYE ÇALIŞIYORUM. EŞİM HER AKŞAM MASAJ YAPIYOR BENİMDE İNŞ EN KISA ZAMANDA İİ OLURUZ İKİMİZDE ILIK SUYU BENDE ÇOK DENEDİM AMA ÇOK FAYDALI OLMADI ANLIK FAYDALANABİLDİM SADECE ILIK DUŞTAN. TEZİNDE MANTIKLI GELDİ BANADA AMA BAKALIM YİNEDE GÖZÜKCEM

Ben de İst de bulabilir miyim acaba bu takımları? Fiyatı gerçekten de çok uygunmuş, Benim baktıklarım 150-200 arasında. Markası neydi canım bu ürünlerin?

İSTANBULDA EMİNÖNÜNDE SADECE BU LARANIN MAĞAZASI ORDADA PAHALI KAMPANYA SADECE İZMİRDE VARMIŞ GALİBA. AMA Aqua By Cossy MARKASINI HERYERDE BULMAK MÜMKÜN AMA TAKIM 240 KÜSÜR.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM AŞIYIDA TESTİDE ATLATTIN GÖZÜN AYDIN.

selam kızlarrr..

bebişim uzun aradan sonra ilk defa bugün pek hareketli bende cok mutluyumm

AYY HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞ HEP BÖLE KIPIR KIPIR DEVAM EDER.

SAĞOL CANIMCIM. İNŞ GEÇER BİR AN ÖNCE

BENİM ÇATLAK HİÇ OLUŞMADI DAHA KARNIMDA FALAN MAŞALLAH. AMA BACAKLARIMDA HAFİF VAR GÖREBİLDİĞİM KADARIYLA. İNŞ ÇATLAMAZZ HİÇBİRİMİZİN. CMT GÜNÜ BİR ARKADAŞIMIN BEBEĞİNİN DİŞ MISIRI DAVETİNDEYDİM ORDAKİ TÜM ANNE ARKADAŞLARIM KARINLARINI GÖSTERDİĞİNDE ŞOK OLDUM ÖLE ÇATLAKLARDIKİ ANLATAMAM. İNŞ BİZİM ÖLE OLMAZ. EMZİRME SÜTYENLERİ KOMDA NEKADARMIŞ CANIM??GÜLE GÜLE KULLAN

teşekkürler canımcım..gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…