- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.801
bende hem pijama hem gecelik alacağım.
Ekteki seti almayı düşünüyorum. Pembesini buldum. Cossy by Aqua firmasının. 250 TL'den 70 TLye inmiş mağazasında.Terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolanyası ile beraber komple bir set.
mügecan35 canım hangi gecelik bu yaa resmini bulamadım ben bi türlü merak ettim
cok saol canım.. birkac gundur az hareket edip korkutmuştu bizi
Canım çatlak yapıyla alakalı eğer karnın çok şiştiyse kaşınmaya başladıysa çatlak olabilir.Benim yengemin 22 haftalıkken göğüslerinde,bacak içlerinde ve karnında çatlakalr başlamıştı.Ben şuan 23 haftalık hamileyim karnım çok çıkmadı.Hatta bazen acaba bebek büyümüyormu diye endişe ediyorum....bu arada belguncum cok geçmiş olsun.. bende geçen hafta vardı bir ağrı birkac gun sürdü ama simdi iyiyim seninkide bir an önce gecer umarım..
kızlar çatlakları olmaya başlayan varmı?? benim karnım acayip gergin sanki catlıyacakmıs gibi.. daha erkenmi acaba??
bu arada kızlar uzun araştırmalar ve denemelerden sonra emzirme sütyeninde karar kıldım ve kom marka iki tane aldım iki gündür giyiyorum coook memnunum.. aklınızda bulunsun.
Sağol canım inşallah çıkmaz...inşAllah çıkmaz cnm zor bişi çünkü gebelik şekeri bildiğimm
aynen bendede oluyor cnm bebek ne tarafa dayanırsa o taraf daha şiş...:sinifsinif:
allah allah bole öğretmenler varmı hala ya...yemek öncesi dualar yasaklandı haberleri yok mu bunların???
keşke bizim burdada olsa:kedi:
thanks cnmmmmzemuszemus
cnmın içi dr a git bence....benim de kalçamın sağ tarafına giren kramplar gece uykumdan bile kaldırıyor benimirmirmirmir geçmiş olsun...ihmal etme cnm
cnm oluyor tabikii...kendimizi zorluyoruz yoruyoruz herhalde:1ninca:
cnm benim dr da şeker olsa ultrasonda bile belli olur ne bebek de ne sende ole bi belirti gözükmüo dedi ama ben sağlık ocağında yaptırcam ekimde:bbo:
gözün aydınnn cnm benimde 1 haftadır okul yoğun çok yoruluyorumm bebim kıpırdamıyordu dünden beri başladı yine kapranmaya rahatladım bende:1shok:
Evet bende aradım doktorumu müsait değildi dönecek kesinlikle soracam.İhmal edilmesinde....BENDE DAHA YAPTIRMADIM DOKTORUMDA HENÜZ BİŞİ SÖLEMEDİ BEN AY BAŞINDA GİDECEĞİM DOKTORUMA OZAMAN SÖLER HERHALDE SÖLEMEZSE BEN SORARIM ARTIK
SANADA ÇOK GEÇMŞ OLSUN ARKADAŞIM
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN RAHAT YATIYORUM AMA OTURAMIYORUM SÜREKLİ İŞ YERİNDEDE AYAĞA KALKIP YÜRÜMEYE ÇALIŞIYORUM. EŞİM HER AKŞAM MASAJ YAPIYOR BENİMDE İNŞ EN KISA ZAMANDA İİ OLURUZ İKİMİZDE ILIK SUYU BENDE ÇOK DENEDİM AMA ÇOK FAYDALI OLMADI ANLIK FAYDALANABİLDİM SADECE ILIK DUŞTAN. TEZİNDE MANTIKLI GELDİ BANADA AMA BAKALIM YİNEDE GÖZÜKCEM
İSTANBULDA EMİNÖNÜNDE SADECE BU LARANIN MAĞAZASI ORDADA PAHALI KAMPANYA SADECE İZMİRDE VARMIŞ GALİBA. AMA Aqua By Cossy MARKASINI HERYERDE BULMAK MÜMKÜN AMA TAKIM 240 KÜSÜR.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM AŞIYIDA TESTİDE ATLATTIN GÖZÜN AYDIN.
AYY HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞ HEP BÖLE KIPIR KIPIR DEVAM EDER.
SAĞOL CANIMCIM. İNŞ GEÇER BİR AN ÖNCE
BENİM ÇATLAK HİÇ OLUŞMADI DAHA KARNIMDA FALAN MAŞALLAH. AMA BACAKLARIMDA HAFİF VAR GÖREBİLDİĞİM KADARIYLA. İNŞ ÇATLAMAZZ HİÇBİRİMİZİN. CMT GÜNÜ BİR ARKADAŞIMIN BEBEĞİNİN DİŞ MISIRI DAVETİNDEYDİM ORDAKİ TÜM ANNE ARKADAŞLARIM KARINLARINI GÖSTERDİĞİNDE ŞOK OLDUM ÖLE ÇATLAKLARDIKİ ANLATAMAM. İNŞ BİZİM ÖLE OLMAZ. EMZİRME SÜTYENLERİ KOMDA NEKADARMIŞ CANIM??GÜLE GÜLE KULLAN
bu arada doktorumla görüştüm kızlar minoset yada buscopan içtinmi hiç dedi hayır dedim iki gün iç dedi bengay zarar verirmi ondan sürüyorum geceleri ve havlu ısıtıp koyuyorum dedim zararsızdır sürebilirsin dedi. ama dedi bir kaç gün olmuş ve tedavi etmeye çalıştığın halde geçmemiş dedi neden olduğunu bilmek gerekir dedi. iki gün ağrı kesici kullan bengayıda sürmeye devam et geçmezse bir dahiliye uzmanına yada cerrahiye gözükmende fayda var dedi en azından nedne olduğunu biliriz dedi. 23 haftalıksın ve olmaması gerek bu ağrının bu şekilde dedi. üşüttüysen zaten geçecektir iki güne dedi ama geçmezse uzmanına görün sonra bana gel dedi. bakalım kullancam artık ağrı kesici minoset cumartesi günü geçmezse gidicem dahiliyeye aynı hastanede hem doktorumda cmt günleri hastanede aynı hastanedeki dahiliyeye gözükmem daha ii diye düşünüyorum bakalım. annemde diyorki ben üç çocuğumdada aynı acıyı aynı tarafta bu aylardan itibaren yaşamıştım diyor ozaaman benim doktorum bana safra kesen büyüyororganlar yukarı doğru çıkıyor yer değşiyor çok normal bu ağrı demişti diyor sendede aynısı olyuordur muhtamelen diyor ama ben yinede cmt gidim en iisi.
amma çok dedi dedi dedi demişim:)))))))))))))))))
SUHAN CANIM BEN GEÇMİŞİ BİTİREMEDİM BİLE HALA..ALT AĞRISI NE CANIM??DİKKAT ET KENDİNE KONUŞTUNMU DOKTORUNLA
selam canımm alt ağrım yani vajinal ağrım oluyor ayağa kalkarken en sonunda doktoruma ulaştım dinlenmen lazım dedi.. eğer yatarkende oluyorsa gel mutlaka dedi yatarken yok galiba üşüttüm ... cumartesi de zaten randevum var umarım geçer ozamana...
ay ne cins insanlar var ben çok yaşıyorum bu durumu çok çeşit insanla muhatap oluyorum çok sinirleniyorum bende kaç kere kavga etmişimdirbelguncum geçmiş olsun canım.
kızlar canım çok sıkkın,içimi döküp rahatlamak istedim geçmişe bakamadım bile,umarım bi terslik yoktur sizde.
bizcanımız sıkılmasın,kafamıza birşey takmayalım dedikçe herşey bizi buluyor.
bugün okulda bir veli geldi bana çattı,ay inanın yaptığım hiçbirşey yok.geldi ayşe öğretmeni arıyorum dedi,onun bugün boş günü okulda yok dedim bende,bir mevzumu vardı dedim.ihtiyaç listesini sorucaktım dedi,ben de memura yönlendirdim,kadir beye sorun o daha iyi bilir dedim.kadın gitti,bizde yemek yiyoruz öğlen arasıydı.aradan 10-15 dk geçmedi kadın daldı odaya benim üstüme yürüyo,sen nebiçim kadınsın,beni niye yoruyosun,kadir beyin haberi yokmuş,benim evde küçük bebeğim varda,ne diye uğraştırıyosun beni bilmem ne ama nasıl bağırıyo,üstüme yürüyo resmen,ya cvp vermim dedikçe üstüme geliyo.ben iyilik ettim güya kadına gördüğüm tepkiye bak.araya arkadaşlar girdi,kadına kızdılar filan ama benim elim ayağım titredi resmen,kasıklarımda başladı bir ağrı,hala ağrım var,bebeğimde kıpırdamadı hiç,nasıl canım sıkıldı,ya insanlar neden böyle ben anlamıyorum.çok canım sıkıldı arkadaşlar ya,üzülmim diyorum ama yok elimde değil,stresden bebeğime bişye olacak diye korkuyorum.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden,allah hepimize cahil insanlarla uğraşabilme sabrı versin en çok damafoldumben
bu arada belguncum cok geçmiş olsun.. bende geçen hafta vardı bir ağrı birkac gun sürdü ama simdi iyiyim seninkide bir an önce gecer umarım..
kızlar çatlakları olmaya başlayan varmı?? benim karnım acayip gergin sanki catlıyacakmıs gibi.. daha erkenmi acaba??
bu arada kızlar uzun araştırmalar ve denemelerden sonra emzirme sütyeninde karar kıldım ve kom marka iki tane aldım iki gündür giyiyorum coook memnunum.. aklınızda bulunsun.
belguncum geçmiş olsun canım.
kızlar canım çok sıkkın,içimi döküp rahatlamak istedim geçmişe bakamadım bile,umarım bi terslik yoktur sizde.
bugün okulda bir veli geldi bana çattı,ay inanın yaptığım hiçbirşey yok.geldi ayşe öğretmeni arıyorum dedi,onun bugün boş günü okulda yok dedim bende,bir mevzumu vardı dedim.ihtiyaç listesini sorucaktım dedi,ben de memura yönlendirdim,kadir beye sorun o daha iyi bilir dedim.kadın gitti,bizde yemek yiyoruz öğlen arasıydı.aradan 10-15 dk geçmedi kadın daldı odaya benim üstüme yürüyo,sen nebiçim kadınsın,beni niye yoruyosun,kadir beyin haberi yokmuş,benim evde küçük bebeğim varda,ne diye uğraştırıyosun beni bilmem ne ama nasıl bağırıyo,üstüme yürüyo resmen,ya cvp vermim dedikçe üstüme geliyo.ben iyilik ettim güya kadına gördüğüm tepkiye bak.araya arkadaşlar girdi,kadına kızdılar filan ama benim elim ayağım titredi resmen,kasıklarımda başladı bir ağrı,hala ağrım var,bebeğimde kıpırdamadı hiç,nasıl canım sıkıldı,ya insanlar neden böyle ben anlamıyorum.çok canım sıkıldı arkadaşlar ya,üzülmim diyorum ama yok elimde değil,stresden bebeğime bişye olacak diye korkuyorum.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden,allah hepimize cahil insanlarla uğraşabilme sabrı versin en çok damafoldumben
belguncum geçmiş olsun canım.
Canım ne güzel ciciler almışsın bebeişine alışveriş topiğindede gördüm.Birgün tutacam seni kolundan izmiri gezicem.Nerden buluyorsun bu kadar güzel şeyleri maşallah....
benim henüz çatlağım yok ama göbek deliğim çok belirgin kıyafetlerden bile belli oluyor bende önce peçete kağıdı koyuyorum sonra atletimi iç çamaşırımın içine sokuyorum belli olmuyor .
geçmiş olsun cambaz,her yerde var böyle insanlar boşver takma kafanı benimde işlerim çok stresli her gün bir sorun ve bir o kadarda yoğunluk dün akşam eve iş götürdüm bilgisayar başında omzum ağrıdı saat 1 e geliyordu yattığımda rüyamda bile işle uğraştım ,doğum izinlerimden sonra part time çalışacağım haftanın 2 günü geleceğim konuştum anlaştım işyeriyle ben çıkmak istedim onlar istemedi ....
selam kızlarrr..
bebişim uzun aradan sonra ilk defa bugün pek hareketli bende cok mutluyumm
sağolsun kızlar desteğiniz için,kafamı takmicam diyorum ama canım sıkıldı bikere.
benim de göbeğimde çatlak filan olmadı henüz,ben lierac diye bi krem kullanıyorum ama bi arkadaş bebe yağı da çok iyi geliyo demişti aklınızda bulunsun.
çok sevindim canım, gözünaydın :))
bundan sonra hep kıpır kıpır olur zaten :))
ama benim bebişin de günü gününe uymuyor. Bir gün hiç durmuyor nerdeyse. Diğer gün daha sakin. Kahraman Bey'e soracağım kontrole gittiğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?