2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

resim geldi sanırım bahsedilen gecelik bu

bu arada doktorumla görüştüm kızlar minoset yada buscopan içtinmi hiç dedi hayır dedim iki gün iç dedi bengay zarar verirmi ondan sürüyorum geceleri ve havlu ısıtıp koyuyorum dedim zararsızdır sürebilirsin dedi. ama dedi bir kaç gün olmuş ve tedavi etmeye çalıştığın halde geçmemiş dedi neden olduğunu bilmek gerekir dedi. iki gün ağrı kesici kullan bengayıda sürmeye devam et geçmezse bir dahiliye uzmanına yada cerrahiye gözükmende fayda var dedi en azından nedne olduğunu biliriz dedi. 23 haftalıksın ve olmaması gerek bu ağrının bu şekilde dedi. üşüttüysen zaten geçecektir iki güne dedi ama geçmezse uzmanına görün sonra bana gel dedi. bakalım kullancam artık ağrı kesici minoset cumartesi günü geçmezse gidicem dahiliyeye aynı hastanede hem doktorumda cmt günleri hastanede aynı hastanedeki dahiliyeye gözükmem daha ii diye düşünüyorum bakalım. annemde diyorki ben üç çocuğumdada aynı acıyı aynı tarafta bu aylardan itibaren yaşamıştım diyor ozaaman benim doktorum bana safra kesen büyüyororganlar yukarı doğru çıkıyor yer değşiyor çok normal bu ağrı demişti diyor sendede aynısı olyuordur muhtamelen diyor ama ben yinede cmt gidim en iisi.

cok saol canım.. birkac gundur az hareket edip korkutmuştu bizi

Canım çatlak yapıyla alakalı eğer karnın çok şiştiyse kaşınmaya başladıysa çatlak olabilir.Benim yengemin 22 haftalıkken göğüslerinde,bacak içlerinde ve karnında çatlakalr başlamıştı.Ben şuan 23 haftalık hamileyim karnım çok çıkmadı.Hatta bazen acaba bebek büyümüyormu diye endişe ediyorum....
Sağol canım inşallah çıkmaz...
Evet bende aradım doktorumu müsait değildi dönecek kesinlikle soracam.İhmal edilmesinde....

canım bence de ihmal etme lmaz:
doktorunun dediği gibi belki normaldir geçer ama sen yine de minoset kullan ve geçmesse dahiliyeye git
ay ben çok pimpirikliyimdirr kaydirigubbakcemile3 şimdiye çoktan gittimdi :bbo:
canım tabi annelerimisde gözümüzün önünde en büyük tecrübe ama doktora sormakda da büyük fayda var yerimseniben
inşş geçer cnmm doktora gitmene gerek kalmass opuyorumnanaktan

amma çok dedi dedi dedi demişim:)))))))))))))))))

:roflol: :roflol:

belguncum geçmiş olsun canım.
kızlar canım çok sıkkın,içimi döküp rahatlamak istedim geçmişe bakamadım bile,umarım bi terslik yoktur sizde.
bizcanımız sıkılmasın,kafamıza birşey takmayalım dedikçe herşey bizi buluyor.
bugün okulda bir veli geldi bana çattı,ay inanın yaptığım hiçbirşey yok.geldi ayşe öğretmeni arıyorum dedi,onun bugün boş günü okulda yok dedim bende,bir mevzumu vardı dedim.ihtiyaç listesini sorucaktım dedi,ben de memura yönlendirdim,kadir beye sorun o daha iyi bilir dedim.kadın gitti,bizde yemek yiyoruz öğlen arasıydı.aradan 10-15 dk geçmedi kadın daldı odaya benim üstüme yürüyo,sen nebiçim kadınsın,beni niye yoruyosun,kadir beyin haberi yokmuş,benim evde küçük bebeğim varda,ne diye uğraştırıyosun beni bilmem ne ama nasıl bağırıyo,üstüme yürüyo resmen,ya cvp vermim dedikçe üstüme geliyo.ben iyilik ettim güya kadına gördüğüm tepkiye bak.araya arkadaşlar girdi,kadına kızdılar filan ama benim elim ayağım titredi resmen,kasıklarımda başladı bir ağrı,hala ağrım var,bebeğimde kıpırdamadı hiç,nasıl canım sıkıldı,ya insanlar neden böyle ben anlamıyorum.çok canım sıkıldı arkadaşlar ya,üzülmim diyorum ama yok elimde değil,stresden bebeğime bişye olacak diye korkuyorum.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden,allah hepimize cahil insanlarla uğraşabilme sabrı versin en çok damafoldumben

ay ne cins insanlar var ben çok yaşıyorum bu durumu çok çeşit insanla muhatap oluyorum çok sinirleniyorum bende kaç kere kavga etmişimdir
bebeğini evde bırakıp gelmiş ama maşallah kavga etmeyede zamanı var kötükedihüso

canım takmamaya çalışacağız inşallah bebişlerimiz sağ salim gelirler :Saruboceq:

benim henüz çatlağım yok ama göbek deliğim çok belirgin kıyafetlerden bile belli oluyor bende önce peçete kağıdı koyuyorum sonra atletimi iç çamaşırımın içine sokuyorum belli olmuyor .

geçmiş olsun cambaz,her yerde var böyle insanlar boşver takma kafanı benimde işlerim çok stresli her gün bir sorun ve bir o kadarda yoğunluk dün akşam eve iş götürdüm bilgisayar başında omzum ağrıdı saat 1 e geliyordu yattığımda rüyamda bile işle uğraştım ,doğum izinlerimden sonra part time çalışacağım haftanın 2 günü geleceğim konuştum anlaştım işyeriyle ben çıkmak istedim onlar istemedi ....

Canım çok geçmiş olsun.İnsanlar artık nereye neye çatacaklarını şaşırmış durumda.Herkes bir gergin.Herkes sinirli ama sen içini rahat tutmaya çalış.Bende geçen ay çok sıkıntılı 1 hafta geçirdim ve çok üzüldüm o dönem bebeğim hiç kıpırdamadı ama şimdi çok şükür kıpır kıpır.Bebek annenin piskolojiinden çok etkileniyor.Bence o kadının dengesziliğini unut ve hemen kendine gelmeye çalış.Bana arkadaşımın söylediği bir söz var bende sana söyleyeyim.Senin çok şansın olabilir ama bebeğinin bir şansı var o yüzden dış etkenleri dışarda bırak.Dualarımız seninle.....

sağolsun kızlar desteğiniz için,kafamı takmicam diyorum ama canım sıkıldı bikere.
benim de göbeğimde çatlak filan olmadı henüz,ben lierac diye bi krem kullanıyorum ama bi arkadaş bebe yağı da çok iyi geliyo demişti aklınızda bulunsun.

Canım ne güzel ciciler almışsın bebeişine alışveriş topiğindede gördüm.Birgün tutacam seni kolundan izmiri gezicem.Nerden buluyorsun bu kadar güzel şeyleri maşallah....

canımm, çok sağol, beğenmene sevindim. ne zaman istersen gezeriz tabii ki. zevkle hemde. ama ben çalışıyorum. cumartesi günü olursa daha iyi olur :)))olumunekankayizsmile

benimde göbek deliğim pırtladı ama benim hoşuma gidiyor saklamıyorum hamileliğin vermiş olduğu bir şey oda
ben konuştum işyerimle çalışmayacağım dedim 6 ay gelme sonra başla dediler yok dedim çalışmayacağım biz napcaz peki diyorlar ben nasıl yaptıysan öyle yapsınlar hiç umrumda değil karısı ocakda doğum yaptı bir kere bile gelmedi işe mali müşavir o sonuçta gelsin işinin başına nasılmış görsün

selam kızlarrr..

bebişim uzun aradan sonra ilk defa bugün pek hareketli bende cok mutluyumm

çok sevindim canım, gözünaydın :))

bundan sonra hep kıpır kıpır olur zaten :))

ama benim bebişin de günü gününe uymuyor. Bir gün hiç durmuyor nerdeyse. Diğer gün daha sakin. Kahraman Bey'e soracağım kontrole gittiğimde.

canım üzülme sakın.. Onun düşüncesizliği boşver. Biz gene hamile birini görsek konuşmamız değişir ona yaklaşımımız değişir nekadar rahat insanlar var.. Karşında ki insan ne durumda düşünen yok.. Bebeğinde sıkılmıştır tabii uzanınca elini karnına koy biraz ona yoğunlaş strese girme...

canım ben pazar günü aradım sordum:))) hergün aynı sayıda hareket etmesini bekleme ama günde en az 10 kez hareket ettiğini hissetmelisin kafanı cok yorma dedi.. ben iki günde bir arıyorum adam bıktı benden artık..

kızlar gecmişe dönüp okuyamıyorum... pöf habire sorun oluyor ...

biri kom sütyenin fiyatını sormuştuuu... ben boynerden aldım iki çeşiti vardi biri dantelli filan digeri sade dantelli olan 47 lira dantelsiz olanlar 37 liraydı.. ben dantelsizlerinden aldım dantelli olanların bedeni uymadı.. ama dün özdilekte aynı sütyeni 33 liraya gördüm.. değişiyo sanırım fiyatları

ayy bu arada mügecan sen izmirde habire nerelerden alışveriş yapıyorsun canım?? ben bu ay sonu izmire geliyorum kısmetse baslıyacagım bişeyler almaya.. bebek arabası, tasıma koltugu ıvır zıvırı barış bebeden toplu almayı düşünüyorum.. sen ne yaptın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…