2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımm, çok sağol, beğenmene sevindim. ne zaman istersen gezeriz tabii ki. zevkle hemde. ama ben çalışıyorum. cumartesi günü olursa daha iyi olur :)))olumunekankayizsmile

Sağol canım duruma göre haberleşiriz.Bİz diğer topikteki izmirli annelerlede buluştuk geçen gün alsancakta....Yeni yeni arkadaşlıklar kuruluyor ne güzel......:içelim:

Buarada bütün LARA İÇ GİYİM mağazalarını aradım geceliğin hiç bir yerde krem rengi yok sadece koyu pembesi varmış.......

valla bizim işyerindekiler çok meraklılar sanki daha önce hiç hamile görmediler erkekler bile inceliyor sinir oluyorum göbek deliğime baktıklarının farkındayım rahatsız oldum o yüzden .
müdürüm evden bile çalışabilirsin dedi o da biliyor benden daha iyisini bulamayacağını benden önce kimler geldi kimler geçti her gelen işleri mahvetti ben düzene soktum benden sonrasını düşünüyor aslında ihtiyacım yok çalışmaya ama okuldan sonra hep çalıştım sanki evde bunalacakmışım gibi hissediyorum 2 gün iyi gelir diye düşünüyorum,işyerinden maaşından ortamından memnun değilsen ve en önemlisi çocuğunu kendin yetiştirmek istiyorsan hele ki yeni doğum yaptığımızda minicik olacaklar bize ihtiyaçları var tabiki bunları düşünüyorsan çalışma derim,sağolsun annem yakınımda oturuyor 2 gün bakabileceğini söyledi şu an çalışmayı düşünüyorum ama oğlum doğduktan sonra fikrim değişebilir....

hangi topik canım o??? ben cok istiyorum izmire dönünce tanısıp kaynasacak birilerini bulmayı:))

Canım iyi günlerde kullan şimdiden. Aynısını giymemiz benim için hiç de sorun değil :)) Fotolarımızı koyarız hatta buraya doğumdan sonra :)))

canım var böyle dengesizleri boşver sıkma canını Allah bildiği gibi yapsınn klava: sanki o hiç hamile olmadı bak küçük bebeği var diyosun insan halden anlar acıkın kötükedihüso
boşwer canım bööle insanlar için üzülmeye değmess sen yardım etmeye çalışmışsınn
salak şey işte sana yardım etmeye çalışıo sen gidip hesap soruosunn çok istiyosangit müdüre sor dimi ama klava: ay nasıl kızdım şimdi
amin canım Allah hepimise sabır sağlık versinnn :Saruboceq:

kızlar bende aldım lara iç giyimden lohusa geceliğini.. Gerçi ben görmedim ama abim ve eşi çok beyenmişler pembe rengi daha güzelmiş.. 40 beden büyük gelir 38 alalım biraz bol dediler.. Kumaşı ve kalitesi gayet iyimiş yumuşacıkmış...Ve fazlada kalmamış ellerinde...Bilginize....

cnm geçmiş olsun.ama kas ağrısıdır o bence merak etme bende ne tarafıma yatarsam sabah kalktığm da o tarafta bi ağrıyla uyunıyorum ve gün boyu aynı rahat yatamıyoruz ve sürekli yan yada sırt üstü yatıyoruz bence buyüzden.geçmiş olsun

kızlarr herkese iyi akşamlar kocikim geldi karnımda acıktı ben çııyorummm hihoyyyt
görüşmek üzere iyi akşamlar hepiniseee

kızlar bana moral verdiniz valla sağolsun,bebeğimde oynamaya başladı çok şükür.kafama takmicam artık,bebişlerimizi sağ salim bi kucaklarımıza alalım da inşallah,gerisi boş

kızlar bana moral verdiniz valla sağolsun,bebeğimde oynamaya başladı çok şükür.kafama takmicam artık,bebişlerimizi sağ salim bi kucaklarımıza alalım da inşallah,gerisi boş

ohh rahatlamışsın ne güzell bebişte rahatlamış
sen kendini kastın diye oynamıyodu demek ki
insanları anlamak zor canımcım başkası için hiiç üzme kendini

cambazcım patlatsaydın kafasına bi tane cadolozun:mymeka:

ayyy ben bugün hiç geiremedim
bebişime hıra başladım öyle şeker oluyo ki bırakıp yemek yemek bile istemiyorum bi ana önce bitsin isteiyorum:hulya:
her sıra başında kocike gösteriyorum aşkımm çok şeker di mii diye zavallaı kocam sırnaşık şey

cnm resmini bekliyoruzzz ha:)))keşke benimde bişiler örcek vaktim olsaaaamirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar merhaba..
nasılsınız..
okudum bıraz gecmısı..
benımde karnımda ıkı gundur kabarıklıklar olustu...kırmızı kırmızı.bolge bolge..ve çok kaşınıyorlar..nedır bu acep..kımsede oldumu boyle bırsey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…