- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.821
canımm, çok sağol, beğenmene sevindim. ne zaman istersen gezeriz tabii ki. zevkle hemde. ama ben çalışıyorum. cumartesi günü olursa daha iyi olur :)))olumunekankayizsmile
benimde göbek deliğim pırtladı ama benim hoşuma gidiyor saklamıyorum hamileliğin vermiş olduğu bir şey oda
ben konuştum işyerimle çalışmayacağım dedim 6 ay gelme sonra başla dediler yok dedim çalışmayacağım biz napcaz peki diyorlar ben nasıl yaptıysan öyle yapsınlar hiç umrumda değil karısı ocakda doğum yaptı bir kere bile gelmedi işe mali müşavir o sonuçta gelsin işinin başına nasılmış görsün
Sağol canım duruma göre haberleşiriz.Bİz diğer topikteki izmirli annelerlede buluştuk geçen gün alsancakta....Yeni yeni arkadaşlıklar kuruluyor ne güzel......:içelim:
Buarada bütün LARA İÇ GİYİM mağazalarını aradım geceliğin hiç bir yerde krem rengi yok sadece koyu pembesi varmış.......
TATLIM BENDE ÇOK BEĞENDİM GECELİĞİ VEEE ANNEMİN KANASI İZMİRDE ONA SİPARİŞ VERDİM PEMBESİNİ CUMA GÜNÜ ALACAK. ARADIM MAĞZAYLADA KONUŞTUM KAMPANYA SEZON BİTENE KADAR DEVAM EDECEK DEDİ. İSTANBULDA EMİNÖNÜNDE VAR AMA FİYAT 200KÜSÜR İZMRİDE 78 TL TELDEKİ MAĞZA SORUNLUSU BÖLE SÖLEDİ. ÇOK GÜZEL SEÇİM DEDİ ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN BENDE SİPARİŞ VERDİM AYIP OLMAZ DİMİ SANA AYNI AYNI OLCAK GECELİKLER.BÖLE TAKIM BU FİYATA VE KALİTEDE BULMAK ZOR ÇÜNKÜ. BU ARADA YUKARIDAKİ TELEFON NUMARALARINDAN ALSANCAK VE BORNOVA TELLERİ YANLIŞ BORNOVA TEL: 0232 343 75 44 OLARAK DEĞİŞMİŞ AMA ALSANCAKTAKİ YERİN DEĞİŞEN NOSUNU BİLMİYORUM. BU ARAD BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER MUGECAN opuyorumnanaktan
belguncum geçmiş olsun canım.
kızlar canım çok sıkkın,içimi döküp rahatlamak istedim geçmişe bakamadım bile,umarım bi terslik yoktur sizde.
bizcanımız sıkılmasın,kafamıza birşey takmayalım dedikçe herşey bizi buluyor.
bugün okulda bir veli geldi bana çattı,ay inanın yaptığım hiçbirşey yok.geldi ayşe öğretmeni arıyorum dedi,onun bugün boş günü okulda yok dedim bende,bir mevzumu vardı dedim.ihtiyaç listesini sorucaktım dedi,ben de memura yönlendirdim,kadir beye sorun o daha iyi bilir dedim.kadın gitti,bizde yemek yiyoruz öğlen arasıydı.aradan 10-15 dk geçmedi kadın daldı odaya benim üstüme yürüyo,sen nebiçim kadınsın,beni niye yoruyosun,kadir beyin haberi yokmuş,benim evde küçük bebeğim varda,ne diye uğraştırıyosun beni bilmem ne ama nasıl bağırıyo,üstüme yürüyo resmen,ya cvp vermim dedikçe üstüme geliyo.ben iyilik ettim güya kadına gördüğüm tepkiye bak.araya arkadaşlar girdi,kadına kızdılar filan ama benim elim ayağım titredi resmen,kasıklarımda başladı bir ağrı,hala ağrım var,bebeğimde kıpırdamadı hiç,nasıl canım sıkıldı,ya insanlar neden böyle ben anlamıyorum.çok canım sıkıldı arkadaşlar ya,üzülmim diyorum ama yok elimde değil,stresden bebeğime bişye olacak diye korkuyorum.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden,allah hepimize cahil insanlarla uğraşabilme sabrı versin en çok damafoldumben
hangi topik canım o??? ben cok istiyorum izmire dönünce tanısıp kaynasacak birilerini bulmayı:))
herkese günaydın kızlar geçmişi bile okuyamadan yazıyorum. yardıma ihtiyacım var ve fikre. beş gündür falan yani hafta sonundan beri bir sırt ağrım vardı sırtımın sol kaburgası inanılmaz derecede ağrıyordu böle batıyor kemik sanki ama sadece o bölge ağrılı belim bile ağrımıyor düşünün o kemikte bir sızı bir sızı bir acı. sonra üşüttüğümü düşündük zaten bayramda soğuk algınlığı nezle olmuştum hafiften onu ancak atlatmıştım üzerinede bu olunca eşim annem herkes üşüttüğümü ondan ağrıdığını söledi bengay sürdü eşim her akşam ve havlu ısıtıp koydu öle uyudum her gece gçeiyordu uykumda ama her gün işe gelene kadar bişi yok işe geldikten sonra bir başlıyor ağrısı anlatamam akşam eve gidene kadar aynen devam evde devam nezaman eşim ilaç sürüyor o anda keserse kesiyor. annem hamilesin ağırlaşıyorsun ondandır dedi ama bu öle bir ağrı değil sanki yani belim falan değil sırtımın tamamı değil sadece sol tarafta arkada sol kaburgam galiba. neyse dün bir anda iş yerinde o ağrı sol göğsümün altına vurdu ve şu anda hala sol göğsümün altından hemen göğüs alt çizgisi oraya bir vuruyor anlatamam size yazarken bile canım yanıyor kalkıyorum dolaşıyorum yürüyorum banamısın demiyor nefesimi kesiyor sanki sırttan dolaştı oraya kaydı acı yaaa kemiğim kırılacak gibi. doktorumu aradım cvp vemredi teline müsayit değildi galiba yine arıcam ama bu arada sizede sorim dedi siz hiç yaşadınızmı böle bir sancı yada acı. sizce nedir. böle giderse bugün kendimi doktorda bulacağım bir dahiliyeye falanmı gözüksem napsam bilmiyorumki((( çok canım yanıyor
canım bence de ihmal etmelmaz:
doktorunun dediği gibi belki normaldir geçer ama sen yine de minoset kullan ve geçmesse dahiliyeye git
ay ben çok pimpirikliyimdirr kaydirigubbakcemile3 şimdiye çoktan gittimdi :bbo:
canım tabi annelerimisde gözümüzün önünde en büyük tecrübe ama doktora sormakda da büyük fayda var yerimseniben
inşş geçer cnmm doktora gitmene gerek kalmass opuyorumnanaktan
tabi annelerimizinde tecrübesi var ama ben yinede gidicem cnm cmt doktora dahiliye gözükim bakalım. sağol kuşum
:roflol: :roflol:
SUHAN CANIM BEN GEÇMİŞİ BİTİREMEDİM BİLE HALA..ALT AĞRISI NE CANIM??DİKKAT ET KENDİNE KONUŞTUNMU DOKTORUNLA
selam canımm alt ağrım yani vajinal ağrım oluyor ayağa kalkarken en sonunda doktoruma ulaştım dinlenmen lazım dedi.. eğer yatarkende oluyorsa gel mutlaka dedi yatarken yok galiba üşüttüm ... cumartesi de zaten randevum var umarım geçer ozamana...
dinlen cnm üşüttün belkide cmt gidicem bende ikimizde güzel haberlerle döneriz inş. opuyorumnanaktan
belguncum geçmiş olsun canım.
kızlar canım çok sıkkın,içimi döküp rahatlamak istedim geçmişe bakamadım bile,umarım bi terslik yoktur sizde.
bizcanımız sıkılmasın,kafamıza birşey takmayalım dedikçe herşey bizi buluyor.
bugün okulda bir veli geldi bana çattı,ay inanın yaptığım hiçbirşey yok.geldi ayşe öğretmeni arıyorum dedi,onun bugün boş günü okulda yok dedim bende,bir mevzumu vardı dedim.ihtiyaç listesini sorucaktım dedi,ben de memura yönlendirdim,kadir beye sorun o daha iyi bilir dedim.kadın gitti,bizde yemek yiyoruz öğlen arasıydı.aradan 10-15 dk geçmedi kadın daldı odaya benim üstüme yürüyo,sen nebiçim kadınsın,beni niye yoruyosun,kadir beyin haberi yokmuş,benim evde küçük bebeğim varda,ne diye uğraştırıyosun beni bilmem ne ama nasıl bağırıyo,üstüme yürüyo resmen,ya cvp vermim dedikçe üstüme geliyo.ben iyilik ettim güya kadına gördüğüm tepkiye bak.araya arkadaşlar girdi,kadına kızdılar filan ama benim elim ayağım titredi resmen,kasıklarımda başladı bir ağrı,hala ağrım var,bebeğimde kıpırdamadı hiç,nasıl canım sıkıldı,ya insanlar neden böyle ben anlamıyorum.çok canım sıkıldı arkadaşlar ya,üzülmim diyorum ama yok elimde değil,stresden bebeğime bişye olacak diye korkuyorum.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden,allah hepimize cahil insanlarla uğraşabilme sabrı versin en çok damafoldumben
öncelikle teşekkürler cnmcım. ayy sanada geçmiş olsun diyim bu ne saçmalık bebeği varmış sen nesin hamilesin. insanlar bir tuhaf. boşver canım sıkma sen o güzel canını bak hemen kasıkların ağrımış bebeğine yazık bişi olsa o kadınmı vercek hesabını.bende yaşadım bugün iş yeridne patron herkese bağırdı esti gürledi bende nasiplendim durduk yere oakdar gerildimki ağladım yarım saat sonra tabi patron düzeldi normale döndü sinirliymiş o anda herkese gürledi olan bana oldu ağlaya ağlaya kaldım zaten ağrımda varrr sonra dedim ne alınıyorsun bağırırsa bağırsın senin hatan varmı yok o bağırdı he de geç birde dilleşiyorum yanii boşverrr ama işte olmuyor o anda böle düşündüğüm gibi yapamıyorum. dualarım hepinizle rabbim hepimize sabır versin..
kızlar gecmişe dönüp okuyamıyorum... pöf habire sorun oluyor ...
biri kom sütyenin fiyatını sormuştuuu... ben boynerden aldım iki çeşiti vardi biri dantelli filan digeri sade dantelli olan 47 lira dantelsiz olanlar 37 liraydı.. ben dantelsizlerinden aldım dantelli olanların bedeni uymadı.. ama dün özdilekte aynı sütyeni 33 liraya gördüm.. değişiyo sanırım fiyatları
canım ben sormuştum fiyatını:) sağol canımcım
Canım iyi günlerde kullan şimdiden. Aynısını giymemiz benim için hiç de sorun değil :)) Fotolarımızı koyarız hatta buraya doğumdan sonra :)))
:))))))koyarız suhanda alcak galiba hepimiz koyarız opuyorumnanaktan
kızlar bana moral verdiniz valla sağolsun,bebeğimde oynamaya başladı çok şükür.kafama takmicam artık,bebişlerimizi sağ salim bi kucaklarımıza alalım da inşallah,gerisi boş
kızlar bana moral verdiniz valla sağolsun,bebeğimde oynamaya başladı çok şükür.kafama takmicam artık,bebişlerimizi sağ salim bi kucaklarımıza alalım da inşallah,gerisi boş
cnm resmini bekliyoruzzz ha:)))keşke benimde bişiler örcek vaktim olsaaaamirmirmirmirmirmirmirmircambazcım patlatsaydın kafasına bi tane cadolozun:mymeka:
ayyy ben bugün hiç geiremedim
bebişime hıra başladım öyle şeker oluyo ki bırakıp yemek yemek bile istemiyorum bi ana önce bitsin isteiyorum:hulya:
her sıra başında kocike gösteriyorum aşkımm çok şeker di mii diye zavallaı kocam sırnaşık şey
cnm resmini bekliyoruzzz ha:)))keşke benimde bişiler örcek vaktim olsaaaamirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?