2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belgun gecmıs olsun canım.dıkkat et..otururken dık otur..ve sırtına mınder koy..
canbazcım..gercekten sınır bozucu bır kadınmıs..nerden gelmıs senı bulmus...boşver çatlak kadını...bebişini düşün..degmez takılmaya ..

kuşum ben sana da örerim:hulya:
bitsin hemen koyarımŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok cnm bende...geçmiş olsun çokk.sıcaktan yada terden kaynaklı olabilirmi acepbilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok cnm bende...geçmiş olsun çokk.sıcaktan yada terden kaynaklı olabilirmi acepbilmiyorumkismile

canım sıcaklar bıttı..burlarda ruzgarlar var artuk..ama terde yok bende..
ya stres..yada kllandıgım yağ dıye dusundum..ama yagı 1-2 aydır suryorum ara ara..bılemedım canım yaa..
doktora gıdınce onuda sorayım barı demii..
sen nasılsın..

cnm yağdan olabilir bak şimdi aklıma geldi bebe yağı kullanırken benimde ole kırmızı kaşıntılarım olduyduuu.
iyiyim çok teşekkür ederim yorgunum sadeceopuyorumnanaktan

cnm yağdan olabilir bak şimdi aklıma geldi bebe yağı kullanırken benimde ole kırmızı kaşıntılarım olduyduuu.
iyiyim çok teşekkür ederim yorgunum sadeceopuyorumnanaktan

haklısın ne dıyım..ögretmendın demı canım sen..
ınsanın sesten kafası sıser vallah..

kızlar cici topiğine resim ekledim

bu arada Antalya hala çok sıcak ve biz hala terliyoruz siz havalar serinledikçe içim gidiyor akannehir

bakayım canım ben..
evet burda serınledı bıraz bıraz..sabah ve akşamları yanı..oğlenlerı yıne sıcak..ama antalya gıbı degıl canım..ıyıyız bız burda..senıde beklerım gel..
bende gobuse ekledım..bakın bakam..

bende gıdıp yatıyorum kızceler..
ıyı geceler..tatlı tatlı ruyalar herkese..ve banada..
yarın gorusuruz ınşallah..

Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?

Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?

canım bişiiler buldum ama işine yarar mı bilmiyorumm istersen uzmanlarada sorabilirsinn
geçmiş olsun canım inş önemli bişii değildirr opuyorumnanaktan

Sağol canım.Benim bukadar ilerlemiş değil.Kızarıklık falan yok ama diş eti gibi ağrıyor.Meyvelerimi yedim.Birazdanda vitamin hapımı içicem inşallah.Ağrıdan sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…