- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.841
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankuşum ben sana da örerim:hulya:
bitsin hemen koyarımŞeniz
yok cnm bende...geçmiş olsun çokk.sıcaktan yada terden kaynaklı olabilirmi acepbilmiyorumkismilekızlar merhaba..
nasılsınız..
okudum bıraz gecmısı..
benımde karnımda ıkı gundur kabarıklıklar olustu...kırmızı kırmızı.bolge bolge..ve çok kaşınıyorlar..nedır bu acep..kımsede oldumu boyle bırsey..
kuşum ben sana da örerim:hulya:
bitsin hemen koyarımŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok cnm bende...geçmiş olsun çokk.sıcaktan yada terden kaynaklı olabilirmi acepbilmiyorumkismile
canım sıcaklar bıttı..burlarda ruzgarlar var artuk..ama terde yok bende..
ya stres..yada kllandıgım yağ dıye dusundum..ama yagı 1-2 aydır suryorum ara ara..bılemedım canım yaa..
doktora gıdınce onuda sorayım barı demii..
sen nasılsın..
cnm yağdan olabilir bak şimdi aklıma geldi bebe yağı kullanırken benimde ole kırmızı kaşıntılarım olduyduuu.
iyiyim çok teşekkür ederim yorgunum sadeceopuyorumnanaktan
kızlar cici topiğine resim ekledim
bu arada Antalya hala çok sıcak ve biz hala terliyoruz siz havalar serinledikçe içim gidiyor akannehir
bende gıdıp yatıyorum kızceler..
ıyı geceler..tatlı tatlı ruyalar herkese..ve banada..
yarın gorusuruz ınşallah..
ole ya cnmmm ama benim çocuklar uslu masllhhaklısın ne dıyım..ögretmendın demı canım sen..
ınsanın sesten kafası sıser vallah..
bende gıdıp yatıyorum kızceler..
ıyı geceler..tatlı tatlı ruyalar herkese..ve banada..
yarın gorusuruz ınşallah..
kızlar cici topiğine resim ekledim
bu arada Antalya hala çok sıcak ve biz hala terliyoruz siz havalar serinledikçe içim gidiyor akannehir
Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?
Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?