2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün öğleden sonra ev toparladık ablamgille bugünde ustalar gelicek heryanım ağrıyor biran önce bitsede kurtulsakkafamçokkarıştı

günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün öğleden sonra ev toparladık ablamgille bugünde ustalar gelicek heryanım ağrıyor biran önce bitsede kurtulsakkafamçokkarıştı

Allah yardım etsin canım.Bende de atamadığım bir yorgunluk var yemek yapmaya mecalim yok evide temizlemem lazım ama kaldı hep.

Sağol canım.Benim bukadar ilerlemiş değil.Kızarıklık falan yok ama diş eti gibi ağrıyor.Meyvelerimi yedim.Birazdanda vitamin hapımı içicem inşallah.Ağrıdan sinirlerim bozuluyor

hımm iyi bari canımm bol bol vitamin kalsiyum al geçer inşş

Allah kolaylık versin cnmm
sen fazla yorma kendini zaten ablanlar sana pek bişii yaptırmaslar zemuszemus
biran önce biter inş cnmm olumunekankayizsmile

Sağol canım.Benim bukadar ilerlemiş değil.Kızarıklık falan yok ama diş eti gibi ağrıyor.Meyvelerimi yedim.Birazdanda vitamin hapımı içicem inşallah.Ağrıdan sinirlerim bozuluyor
canım iicene fırçala dişlerini kanama olursa korkma iyi geliyor çünkü kanaması

ay sen böyle yazdıkca taşınacağımız geliyor aklıma kasım gibi o zaman ağırlaşmış olurum ben bide akannehir
kolay gelsin sanada canım inşallah biran önce biter kendinide fazla yorma

sağolun kızlar valla denizcim taşınsam bundan iyi hiç olmazsa 1 günde taşınır eşyalar yerleşir bizimki odalardaki parkeler değişiyor eşyada çok olunca onu oraya bunu buraya koyalım derken evin içi arap saçına döndü tabiri caizse kedi eniğini kaybetse bulamıycak yani kaydirigubbakcemile3birde koridora dolap yapılacak boyaydı badanaydı derken 1 hafta sürecek bu yorgunluk güldencim ablam sağolsun hiç bana iş düşürmedi ama ben onların peşinde koşmaktan yoruldum onu oraya koyun bunu şöyle yapın diye tombalak halimle koştum durdum:CüvCüv:

canım kolay gelsın..
dıkkat et..
bende emırı okulda bekledım 2 saat geldım..bır problem olursa arayacaklar..
bu gece 12 de yattım..sabah 5:30 da uyandım yıne...alsanaalsanasmile
yat uyu nevar yanı..kendımı dövcem bende..alsanaalsanasmile

sağol canımopuyorumnanaktan
dur sen zahmet etme ben döveyim seni ne varda zabahın köründe uyanıyon yat uyu bu uykuyu çok arıycan günler gelicek:mymeka:

bizde dün eşimle tv izliyorduk saat 10 sanıyorum hiç uyku yok saate baktık 1 olmuş biraz bilgisayarda oyun oynadık sonra odamıza gittik muhabbet ettik birazda saat 2 yi geçiyordu yattığımızda sabah 6 da uyandım dönüp durdum sonra 7 gibi eşimin telefonu çaldı arkadaşının eşi doğum yapmış kızları oldu onu haber veriyor heyeacanla çok sevindik sabah sabah güne güzel başladık normal doğum olmuş dün doğmuş olsaydı başak burcu olacaktı ama bugün terazi başlangıcı olduğundan bir gün ile terazi olmuş oldu :)) neyse sonra eşim geri uyudu ben dön dön uyuyamadım çamaşır sermiştim akşam kalktım onları topladım sonra duşa girdim kocişi uyandırdım hazırlandık çıktık

sağol canımopuyorumnanaktan
dur sen zahmet etme ben döveyim seni ne varda zabahın köründe uyanıyon yat uyu bu uykuyu çok arıycan günler gelicek:mymeka:
döv canım döv..ellerın dert gormesın..sırtımda kasınıyor..azıcıkta oraya vuruver...

günaydın kızlarr....
opuyorumnanaktan

hayırlı olsun...sende uyumuyorsun ben gıbı..olumunekankayizsmile

arkadaşınızın bebişi hayırlı ömürlü olsun cnm ay ne tatlı telaş vardır onlarda şimdi bizde o günleri hayırlısıyla görürüz inşallahhboshayallersmileşimdi bi fırçada sana çekeyim sen niye uyumuyorsun hee fırsatları değerlendirsene bebiş doğunca uyumak için fırsat arıycan ama nafile kuzucundan sana sıra gelmiycek klava:şaka bir yana bende olur olmaz saatte uyanıyorum bazen 4 te bazen 3 te dön babam dönüyorum yatakta eşimi kıskanıyorum valla mışıl mışıl uyurken mahsus onuda uyarıyorum bazen çişim geldi kalk beni bekle diye çok kötüyüm bensırnaşık şey

Herkese Günaydın Kızlar;

Dün akşam bizde ufak bir sıkıntı yaşadık ama geçti çok şükür.

Dün akşamüstü kasıklarımda ve idrar torbamda sanki basınç var gibiydi. Tuvalete girip çıkıyorum ama basınç geçmemiş gibi. Sanki her an altıma kaçıracağım !!!

Ama idrarda yanma, koku v.s. yok.

Dayanamdım doktorumu aradım.

O da "hemen hastaneye git" demez mi !!! Panik oldum çok.

Eşimle hastaneye gittik hemen. Ordaki ebeler hemen muayne yaptılar. Ben suyumun gelmesinden falan korkmuştum. Ama çok şükür birşey yoktu. Sonra hst'ye bağladılar. Bebeğin kalp atışları da çok iyiydi. Her ihtimale karşı ağrı probuda taktılar. 20 dk. beledik. Birşey yok. Doktorumla görüştük. Korkmana gerek yok dedi. Bebek büyüdüğü ve idrar torbana baskı yaptığı iin oluyor dedi. Ama biz yine de riske atamazdık. O yüzden muayene olmanı istedim dedi. Bir de benim myomum var. O da bebekle birlikte büyüyor. Ben normal hamilelere göre biraz daha sık tuvalete çıkıyorum...Dinlenmem gerekiyormuş.

Aman bebeğim iyi olsun da, başka hiçbirşey umrumda değil. Tadilat ve taşınma işlerini kafama takıyordum. Ama şu anda hiç umrumda değil... Tek umursadığım şey bebeğim...Gerisi boş

Sizde kendinize çok dikkat edin kızlar

herkese günaydın..

sağol cnmcım zaten medikalciden bel sırt yastığı aldık koltuğuma taktım onu kullanıyorum.

canımcım benimde karnımda kabarıklık değil ama kızarıklıklar olmuştu bir ara ve sürekli kaşınıyordu hala arada kaşınıyor nemlendirici krem kullandığımızdan oluyormuş bende ara ara sürüyordum kremi her gece değilde ikki gecede bri sürüyorum mesela sürmediğim zaman kaşınmıyor. alerjik bir başka durumda olabilir cnm.

Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?

diş eti için ne yense ii gelirki hiç bilmiyorum bende benimde hep kanamaya başladı diş etlerim. geneld eelma derler elmayı dene canım. bir uzmanada danışabilirsin

günaydın canım allah kolaylık versinn dikkat et kendini çok yorma

günaydın kızlarr....

günaydın tatlişkomm nasılsın iimisin

günaydın canım. geç yatıp erken kalkmışsın bende öle oluyorum artık geceleri ya hmen uyuyamıyorum yada uyudummu kırkkere kalkıyorum bir uykum bölünüyor sabaha karşı sonra sabah 7yi zor ediyorum yatakta. sende sabah erkenciymişsin ben gibi. sabah sabahta güzel haber almışsınız ayy negüzell hemde normal doğum olmuş. allah analı babalı büyütsün..

bende dün eve gittim yemeğimizi yedik sonra ağrım çoğaldı sırtımda yattım masayıda öle bıraktım koltukta az tvy ebaktım arada uyumuşum eşimde üzerindekilerle oturmuş öle ikimizdede ağırlık vardı akşam sonra kaldırdı beni hadi yatağımıza dediğinde saat 12ydi sütümü koymuş. kalktım içtim sonra sofrayı toparladım oda tembellik etmiş toparlayamamış bulaşıkları hallettim dolapta dondurma pastamız vardı iki dilimlik ayy nasıl canım çekti hemen kestim ikimize birer dilim yedikki ne yemek:))))öle yattık..sabah kalktım saat 6,45de giyindim sütümü koydum yanına yiyecek bişiler hazırladım tv yi açtım süslendim püslendim duşa gircektim ama zaten sırtım ağrıyor işe gelicem üşütürüm yollarda diye almadım duş. eşimi uyandırdım oda hazırlandı çıktık işlerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…