- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.861
günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün öğleden sonra ev toparladık ablamgille bugünde ustalar gelicek heryanım ağrıyor biran önce bitsede kurtulsakkafamçokkarıştı
Sağol canım.Benim bukadar ilerlemiş değil.Kızarıklık falan yok ama diş eti gibi ağrıyor.Meyvelerimi yedim.Birazdanda vitamin hapımı içicem inşallah.Ağrıdan sinirlerim bozuluyor
günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün öğleden sonra ev toparladık ablamgille bugünde ustalar gelicek heryanım ağrıyor biran önce bitsede kurtulsakkafamçokkarıştı
canım iicene fırçala dişlerini kanama olursa korkma iyi geliyor çünkü kanamasıSağol canım.Benim bukadar ilerlemiş değil.Kızarıklık falan yok ama diş eti gibi ağrıyor.Meyvelerimi yedim.Birazdanda vitamin hapımı içicem inşallah.Ağrıdan sinirlerim bozuluyor
sağolun kızlar valla denizcim taşınsam bundan iyi hiç olmazsa 1 günde taşınır eşyalar yerleşir bizimki odalardaki parkeler değişiyor eşyada çok olunca onu oraya bunu buraya koyalım derken evin içi arap saçına döndü tabiri caizse kedi eniğini kaybetse bulamıycak yani kaydirigubbakcemile3birde koridora dolap yapılacak boyaydı badanaydı derken 1 hafta sürecek bu yorgunluk güldencim ablam sağolsun hiç bana iş düşürmedi ama ben onların peşinde koşmaktan yoruldum onu oraya koyun bunu şöyle yapın diye tombalak halimle koştum durdum:CüvCüv:
sağol canımopuyorumnanaktancanım kolay gelsın..
dıkkat et..
bende emırı okulda bekledım 2 saat geldım..bır problem olursa arayacaklar..
bu gece 12 de yattım..sabah 5:30 da uyandım yıne...alsanaalsanasmile
yat uyu nevar yanı..kendımı dövcem bende..alsanaalsanasmile
günaydın cnm hgopuyorumnanaktangünaydın kızlarr....
günaydın cnm hgopuyorumnanaktan
döv canım döv..ellerın dert gormesın..sırtımda kasınıyor..azıcıkta oraya vuruver...sağol canımopuyorumnanaktan
dur sen zahmet etme ben döveyim seni ne varda zabahın köründe uyanıyon yat uyu bu uykuyu çok arıycan günler gelicek:mymeka:
opuyorumnanaktangünaydın kızlarr....
hayırlı olsun...sende uyumuyorsun ben gıbı..olumunekankayizsmilebizde dün eşimle tv izliyorduk saat 10 sanıyorum hiç uyku yok saate baktık 1 olmuş biraz bilgisayarda oyun oynadık sonra odamıza gittik muhabbet ettik birazda saat 2 yi geçiyordu yattığımızda sabah 6 da uyandım dönüp durdum sonra 7 gibi eşimin telefonu çaldı arkadaşının eşi doğum yapmış kızları oldu onu haber veriyor heyeacanla çok sevindik sabah sabah güne güzel başladık normal doğum olmuş dün doğmuş olsaydı başak burcu olacaktı ama bugün terazi başlangıcı olduğundan bir gün ile terazi olmuş oldu :)) neyse sonra eşim geri uyudu ben dön dön uyuyamadım çamaşır sermiştim akşam kalktım onları topladım sonra duşa girdim kocişi uyandırdım hazırlandık çıktık
arkadaşınızın bebişi hayırlı ömürlü olsun cnm ay ne tatlı telaş vardır onlarda şimdi bizde o günleri hayırlısıyla görürüz inşallahhboshayallersmileşimdi bi fırçada sana çekeyim sen niye uyumuyorsun hee fırsatları değerlendirsene bebiş doğunca uyumak için fırsat arıycan ama nafile kuzucundan sana sıra gelmiycekbizde dün eşimle tv izliyorduk saat 10 sanıyorum hiç uyku yok saate baktık 1 olmuş biraz bilgisayarda oyun oynadık sonra odamıza gittik muhabbet ettik birazda saat 2 yi geçiyordu yattığımızda sabah 6 da uyandım dönüp durdum sonra 7 gibi eşimin telefonu çaldı arkadaşının eşi doğum yapmış kızları oldu onu haber veriyor heyeacanla çok sevindik sabah sabah güne güzel başladık normal doğum olmuş dün doğmuş olsaydı başak burcu olacaktı ama bugün terazi başlangıcı olduğundan bir gün ile terazi olmuş oldu :)) neyse sonra eşim geri uyudu ben dön dön uyuyamadım çamaşır sermiştim akşam kalktım onları topladım sonra duşa girdim kocişi uyandırdım hazırlandık çıktık
benim ev tadilatının yorgunluğu dışında çok şükür herşey yolunda cnm sen nasılsın bebişin nasıl tepiklerle aran nasıl hala ağrı oluyormu cnm malum yerde tepik yiyinceaklinialirimsmilehoşbulduk citoscum... herkes iyi demi.. ????? :1hug:
belgun gecmıs olsun canım.dıkkat et..otururken dık otur..ve sırtına mınder koy..
canbazcım..gercekten sınır bozucu bır kadınmıs..nerden gelmıs senı bulmus...boşver çatlak kadını...bebişini düşün..degmez takılmaya ..
kızlar merhaba..
nasılsınız..
okudum bıraz gecmısı..
benımde karnımda ıkı gundur kabarıklıklar olustu...kırmızı kırmızı.bolge bolge..ve çok kaşınıyorlar..nedır bu acep..kımsede oldumu boyle bırsey..
Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?
günaydın kızlarr....
bizde dün eşimle tv izliyorduk saat 10 sanıyorum hiç uyku yok saate baktık 1 olmuş biraz bilgisayarda oyun oynadık sonra odamıza gittik muhabbet ettik birazda saat 2 yi geçiyordu yattığımızda sabah 6 da uyandım dönüp durdum sonra 7 gibi eşimin telefonu çaldı arkadaşının eşi doğum yapmış kızları oldu onu haber veriyor heyeacanla çok sevindik sabah sabah güne güzel başladık normal doğum olmuş dün doğmuş olsaydı başak burcu olacaktı ama bugün terazi başlangıcı olduğundan bir gün ile terazi olmuş oldu :)) neyse sonra eşim geri uyudu ben dön dön uyuyamadım çamaşır sermiştim akşam kalktım onları topladım sonra duşa girdim kocişi uyandırdım hazırlandık çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?