2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende yatarken destek yapmak için mycey dıye bır markann yastıgını aldım hem karnımda hem bacaklarımın arasında kullanıyorum cok rahat

canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın hamileliğini çok doğru diyorsun bebeğimiz herşeyden önemli hiç bişeyi takmamak lazım:teselli:

gçemiş olsun canım dikkat et kendine. cumartesi günü bendede oldu aynı sorun çok rahmimde hissettim sanki bebeğimi.. basınç yapıyormuş bazen acayip kasılıyor anlıyorum artık. ama insan yinede telaşlanıyor. daha öncede yaşadığımdan sölemişti doktorum ozaman basınç yapar diye. tekrar çok geçmiş olsun taşınma işlerinide takma kafana varsa yakınında birileri yardım ederler inş. dediğin gibi şu anda en önemli şey bebişlerimiz.

bişi kalmadı valla yaaa bende görünce şimdi bir kontrol edim dedim ne kalmış

Cinsiyeti:
Geçen süre:
Kalan süre:
Doğum tarihi:
Burcu:

Kız
5 ay 8 gün
3 ay 27 gün
20.01.2011
Oğlak

benim ev tadilatının yorgunluğu dışında çok şükür herşey yolunda cnm sen nasılsın bebişin nasıl tepiklerle aran nasıl hala ağrı oluyormu cnm malum yerde tepik yiyinceaklinialirimsmile

canım yorma kendini fazla.. kolay gelsin...ben bugün biraz daha iyiyim şükür. onu bırak şimdi de uçuk çıktı ayy nedir benimmm bu başıma gelen bilmiyorum... akannehir

sağol canım darısı başımıza
ay gece birde çok çişim geliyor o uyandırıyor işe gelme zamanım yaklaştıkça bir uyku çöküyor o ara biraz uyuyorum 3 gündür patrondan sonra geliyorum kaydirigubbakcemile3
döv canım döv..ellerın dert gormesın..sırtımda kasınıyor..azıcıkta oraya vuruver...

opuyorumnanaktan

hayırlı olsun...sende uyumuyorsun ben gıbı..olumunekankayizsmile
uyuyorum geri uyanıyorum tekrar uyumaya çalışıyorum bir bakıyorum sabah oluyor işe gelmemek için direniyorum zor kalkıyorum bu seferde

canım çok geçmiş olsun benim genelde belli süre hareket etmez sonra kalkarsam şeyim çok ağrıyor biraz hareket ediyorum geçiyor sonra 7 ekimde daha randevum akannehir

canım çok geçmiş olsun.. benimde aynı şikayetlerim oluyor.. demekki bebek büyüdükçe aşağıya baskı yapıyormuş benimde doktor dinlenmen lazım dedi...bilmiyorumkismile

sabah eşimin arkadaşı öyle arayınca benim kocişte heyecan yaptı sesi ne güzel geliyordu ya çok mutluydu diyor sarıldı sonra bana Şeniz hayallere daldı kanımca kendini biran düşündü herhalde gülüyordu :asigim:

suhancım, denizcim, sağolun

bebek büyüdükçe bu şikayetlerimzi artacakmış. ama insan daha önce başına gelmediği için bilemiyor ki hangi durum normal hangi durum anormal...

sağlıkla kucağımıza alsak bebişlerimizi :)

Kızlar görüyorum ki bebisler büyüdükte saglık sorunlarımız da artmaya başladı dışarı sorunu bende de var ve isin komik yani benim esim dış hekimi :) Bazen dalga geciyorum bı sürü hastanın sorunuyla ligleniyosun ama bı bana hayrın yok diye... Su durumda disetleri için bı tedavi yapılamazmış malum ilaç da kullanamıyoruz ısımız zor bebeklerimiz için sabredicez bı süre daha...Malum ac da kullanamıyoruz inanın ağzındaki lokmaları bile zorla çiğniyorum ....

sizle konuşurken elektirikler gitti belgüncüm güldeşekerim suhancım çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinopuyorumnanaktan

canım yorma kendini fazla.. kolay gelsin...ben bugün biraz daha iyiyim şükür. onu bırak şimdi de uçuk çıktı ayy nedir benimmm bu başıma gelen bilmiyorum... akannehir

uçukmu çıktı neyden korktun acabaaaa öle derler ya:) olsun canım çıkan uçuk olsun rabbim hastalıklardan daha kötülerinden korusun bizleri bebişlerimizi geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…