- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.901
buralardayım canım takip ediyorum hep ama nedense yazamıorum bi türlüsempatiksalakcinni
slm cnm hoşgeldina.s.kızlar herkese ii günler.
geçmişe azcık bakındım ama çitoscum tadilat işin var sanırım yanlış anlamadıysam allah kolaylık versin çok zor olur cidden.
şirinem resimdeki senden vallahi bayıldım,ne tatlı çıkmış bebişin de maşallah yaa.
lolis de ör ör bitiremedi hırkala,yelekler kıskandırıyor bizi.
benim de karnımda böyle küçük küçük kaşıntılar çıktı ama bir iki tane,önemsemedim hiç
ben de bebeğime battaniye ördüm,işledim fotosunu çekim de ciciler topiğine koyim.
ay burası hala çook sıcak,ölüyorum sıcaktan yaakaydirigubbakcemile3
kızlar herkese ii günler.
geçmişe azcık bakındım ama çitoscum tadilat işin var sanırım yanlış anlamadıysam allah kolaylık versin çok zor olur cidden.
şirinem resimdeki senden vallahi bayıldım,ne tatlı çıkmış bebişin de maşallah yaa.
benim de karnımda böyle küçük küçük kaşıntılar çıktı ama bir iki tane,önemsemedim hiç
ben de bebeğime battaniye ördüm,işledim fotosunu çekim de ciciler topiğine koyim.
slm cnm hoşgeldina.s.
evdeki iş bitesiye kafanızı şişiricem artık idare edinkaydirigubbakcemile3sağolasın cnm
evet cnm burası bana terapi gibi geliyor valla iyiki bu site var iyiki sizler varsınızolumunekankayizsmileah canım senin kafan şişmiştir eses,sen bizimkini şişirsen nolcak,ne güzel destek oluyoz burda birbirimizezemuszemus
kızlar herkese ii günler.
kızlar merhabaaaaa
BİR ZAMANLAR doğmak üzere olan bir çocuk varmış. Ve dünyaya gideceği gün Allah’a sormuş:
“Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım?”
Allah “Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak.” diye cevap vermiş.
“Ama lütfen söyle bana, burada Cennet’ te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum.”
“Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek. Sen de o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.”
“Peki insanlar benimle konuştuklarında ben onları nasıl anlayacağım, ben onların dilini bilmiyorum ki.”
“Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek, ve görebileceğin en büyük sabır ve ilgi ile sana konuşmayı öğretecek.”
“O zaman seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım?”
“Meleğin senin ellerini birleştirecek ve sana dua etmeyi öğretecek.”
“Duydum ki dünyada kötü insanlar varmış. Beni kim koruyacak?”
“Merak etme, meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa savunacak.”
“Ama ben seni göremeyeceğim için çok mutsuz olacağım.”
“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım.”
Tam o esnada Cennet’te ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı. Dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan çocuk aceleyle son sorusunu sordu:
“Peki Allah’ım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin?”
“Meleğin ismi önemli değil, sen ona ‘Anne’ diyeceksin.”
birde naptımmm eczaneden çıktım o hırsla gittim çikolatalı gofretleri aldım hatta yanında birertanede hindistan cevizli aldımm çıktım afiyetle yedim utanmadan sempatiksalakcinni
hoş geldin canım bugün nasıl geçti kreş maceranız
hahhahaha
ıyı yaptın afıyet olusn.
ama belguncum bu saatlerde tartılma ya..
zaten 2 lıtre su ıçmısındır sımdıye kadar..kahvaltı..oglen yemegı
dogru degıldır o sonuç...
2 kılo düş en azından..
canım çok yorucuyduk..
sabnah gıttım..
gırmek ıstemedı
baraber gırdık
oynadı
kahvaltı vaktı kaçtı yanıma..
ben hadı bakalım kahvaltıya dedım içerı gonderdım
ıcerıde sofraya yan oturdıu tabagına hıç bakmıyor
burnu havada
kahvaltı yapmadı
kahvaltı bıtmeden kalktı..başka tyere oturdu..
aslında ızın vermıyrolar ama emır zorlanıyor dıye musade etıler şimdılık..
sonra oyun zamanı basladı
ohoo bızımkı tepndı oynadı..
yanıma geldı 10 dakka sonra..."ben gıdıyorum emır" dedım..
"bırazdan senı almaya gelıcem dedım"""
tamam dedı..ama kabul etmezcesıne bır sesle..
gıttım..
sonra annemı ıstoyorum "demıs..
arayalım demısler..
aramadılar benı tabıı hemen..
oyalamıslar bırazz...
sonra ıkıde bır annemgelsın demıs...
aradılar ..ben gıttım..oyun oynuyor...
cagırdılar annen geldı bak "dıye..
geldı sarıldı aglıyor..
dedım "aglayacak ne var..çok eglenıyrosunuz ıcerıde"
bıraz benı dınlıyor.bıraz aklı ıçerdekı oyunda..
ıçerı gırdı yıne..
çok gecmedı yanıma geldı..ogretmenı"emırcım çocuklar cızgıfılm ızlıycek ıstersen ızle.ıstersen annenle gıdebılırsın artık "dedı..
bızımkı "annemle gıtcem "dedı..
eve geldık yemek yedı...çızgıfılm açmadım...orda vardı ızleseydın "dedım..
evın şartları çok rahat olunca cocuk evı ıstıyor anladıgım kadarıyla...
bende sartları bıraz kısıtlıycam sımdı..
çunku kres gercekten mukemmel bıryer..egıtım var..gorgu kuralları var..oyun şarkı top havuzu var..
daha ne olsun..herkes bayılıyor oraya benımı benı ıstıyro..
yattık 1 de sonra..
ben uykuusuzum hemen uyumusum..2:30da uyandım..bakarım uyanık..delı oldum.."hemen uyu dedım"uyudu..akşam gec yatmaması ıçın oglen uykusundan bırazdan uyandırıcam..
çok zorlanıyoruz denızcım kısacası..
çok uzun oldu ama kusura bakma..içimi doktum burada.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?