- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.921
canımcım her çocuk zorlanıyor ilk kreşe başladığında ben bir kitap okuyorum şu anda hamileyiz biz dergisi verdi çok güzel yazılmış soru cvp şeklinde ve piskolog hep şöle diyor her bölümde dile getirmiş pes etmeyin kreş çok faydalı daha 0-2 yaş arasında bile çalışcaksanız anneler yerine kreşi tercih edin diyor kesinlikle kreşten almayın ve yılmayın diyor sakin davranın sabırlı olun diye anlatmış detaylarrıyla çok gzüel tavsiye ederim canım alabiliyorsan al oku derim hatta hepiniz alın okuyun. evdeki şartları kısıtlıcam demişsin bencede doğrusu bu ama inatlaşma asla birde kreşe herkes bayılıyor herkes memnun tüm arkadaşların eğleniyor bak alıştılar işte sen neden bölesin yada sen neden sevmiyorsun gibilerinden yaklaşmamanı tavsiye ederim canımcım gerçi sen daha ii bilirsin ama fikir olarak sunim istedim. inş en kısa zamanda aşacaksınız kuzum . opuyorumnanaktan
kızlar bana bi fikir verin
tavuk çorbasının yanına ne yapayım karar veremedim bi türlü patates salatası olurmuki
canımcım her çocuk zorlanıyor ilk kreşe başladığında ben bir kitap okuyorum şu anda hamileyiz biz dergisi verdi çok güzel yazılmış soru cvp şeklinde ve piskolog hep şöle diyor her bölümde dile getirmiş pes etmeyin kreş çok faydalı daha 0-2 yaş arasında bile çalışcaksanız anneler yerine kreşi tercih edin diyor kesinlikle kreşten almayın ve yılmayın diyor sakin davranın sabırlı olun diye anlatmış detaylarrıyla çok gzüel tavsiye ederim canım alabiliyorsan al oku derim hatta hepiniz alın okuyun. evdeki şartları kısıtlıcam demişsin bencede doğrusu bu ama inatlaşma asla birde kreşe herkes bayılıyor herkes memnun tüm arkadaşların eğleniyor bak alıştılar işte sen neden bölesin yada sen neden sevmiyorsun gibilerinden yaklaşmamanı tavsiye ederim canımcım gerçi sen daha ii bilirsin ama fikir olarak sunim istedim. inş en kısa zamanda aşacaksınız kuzum . opuyorumnanaktan
selam herkesee:))))))))))
tavuk çorbasının yanına ne yapayım karar veremedim bi türlü patates salatası olurmuki
sibushcum sana mesaj attım, geldi mi ?
yap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanikayy canım patates salatası istedi şimdi eve gidince yapayım bari
ohhh cokda güzel olur.. ben cok severim patates salatasını..
bende bu aksam makarna ve salata var sadece canım bişey yapmak istemiyor.. bi sütlaç yapsam fena olmaz.. aksamları resmen tatlı krizine giriyorum bari hafif bişeyler olur..
tamam canım..alayım su dergıyı...
bende uzerıne gıtmıyorum fazla.
ama çok guleryuzlu olunca çok uzayacak bızım sorunumuz..
çocuklarda çok akıllı ..kararlı davranmayınca zayıf noktayı arayıp duruyorlar..
tavsıyemn ıçın tesekkur ederım canım..ben kaçtım..
öpuyorum..
eşim almış hamileyiz dergisini kitabı okumadım henüz izne ayrıldığım zaman okurum diye düşünüyorum o zamanlar uğraşacak bir şeyim olsun
dilekçim ne demek dök içini tabi
böyle böyle alışacak
bencede güzel taktik uyguluyorsun ev ortamında ki rahatı biraz bozulursa kreş daha cazip gelebilir
selam herkesee:))))))))))
bizim 6. ay bitmek üzere ve 4 kg aldım 2,5 kg ı bu ay sadece
canım hem de kocişkom da çok sever yapayım gerçektren canım çok istiyo gerçektenyap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanik
bende pudingmi yapsam ne sütlaç tutturamıom hiç
selam kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
bugün bebişimle bool bool gezdik yorukdu yavrum hiç pıt ptı yapmıyo uyuyo heraldemirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?