2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım..alayım su dergıyı...
bende uzerıne gıtmıyorum fazla.
ama çok guleryuzlu olunca çok uzayacak bızım sorunumuz..
çocuklarda çok akıllı ..kararlı davranmayınca zayıf noktayı arayıp duruyorlar..
tavsıyemn ıçın tesekkur ederım canım..ben kaçtım..
öpuyorum..

eşim almış hamileyiz dergisini kitabı okumadım henüz izne ayrıldığım zaman okurum diye düşünüyorum o zamanlar uğraşacak bir şeyim olsun

dilekçim ne demek dök içini tabi
böyle böyle alışacak
bencede güzel taktik uyguluyorsun ev ortamında ki rahatı biraz bozulursa kreş daha cazip gelebilir

kızlar bana bi fikir verin

tavuk çorbasının yanına ne yapayım karar veremedim bi türlü patates salatası olurmuki

ohhh cokda güzel olur.. ben cok severim patates salatasını..

bende bu aksam makarna ve salata var sadece canım bişey yapmak istemiyor.. bi sütlaç yapsam fena olmaz.. aksamları resmen tatlı krizine giriyorum bari hafif bişeyler olur..

selam kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
bugün bebişimle bool bool gezdik yorukdu yavrum hiç pıt ptı yapmıyo uyuyo heraldemirmirmirmir

selam kizlar herkese

Denizcim ekledigin yazi cok güzel,tesekkürler canim.Bu arada zaman gectikce kilolar da geliyor bende bekledigimden cok kilo aldim sanirim bu ay.Bakalim haftaya cuma doktor ne diyecek.:kedi:

loliss okuduguma göre sen örgüler örüyormussun,kolay gelsin masallah sana.Ördüklerinin resmini koyda bizlere de örnek ol valla.Bu arada ben hic anlamam örgü isinden.Belki ilham gelir bayanssulusmile

sibushcum sana mesaj attım, geldi mi ?

canımm şimdi gördum mesajlarııı... cok tesekkurlerrr geceliğe dediğin gibi gelince bakacagım ay sonu ordayım artık temelli:)))) bide annen vali konagında oturuyormus bende ondan bir durak önce köprü duragında oturuyorum.. anneni ziyarete geldiğinde banada ugrarsın artık:)))

ayy canım patates salatası istedi şimdi eve gidince yapayım bari
yap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanik

bende pudingmi yapsam ne sütlaç tutturamıom hiç

evet evet kesinlikle kararlı davranmalısın hepimiz öle yapmalıyız. çocuklar çok akıllı oluyorlar dediğin gibi. görüşürüz cnm öptüm

izindeykende okunacak güzel bir kitap canım gerçi okudukça bazı şelerin mümkün olamadığını düşünüyor insan yani yazıldığı gibi olmuyor herzaman bence ama denemekte fayda var galiba.

selam herkesee:))))))))))

ekencisin canım:)hoşgeldin

kızlar bana bi fikir verin

tavuk çorbasının yanına ne yapayım karar veremedim bi türlü patates salatası olurmuki

olur canım hemde çok güzel olur

bizim 6. ay bitmek üzere ve 4 kg aldım 2,5 kg ı bu ay sadece

ben hiç tartılmıyorum moral bozmamak için:) doktora gidince o tartıyor bitek ve yeterince moralimi bozuyor zaten:)))) geçen ay toplamda 3 kilo almıştım şimdiyse 5 kilo almısım gibi hissediyorum bakalım ay sonu tartılıcam:)

offf iyiki bi sütlaç yapayım dedim evde azıcıcık seker var.. esmer şekerlede olurmuki acaba??? ben bi koşu seker alayım geleyimm

bu arada bugünkü kilo faciasından sonra şişko belgün göbiş topiğinde huzurlarınızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…