2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebekler dünden beri acayip hareketliler
tekme attıklarında karnımda çıkıntı oluyo şu anda da çok fena kıpırdıyolar

slm hamınlar keyifler yerinde sanıyorum kilolardan bahsedilmiş bende bu ay 2 kilo olmak üzere toplam 6 kilo almışım ama dr. az kilo alıyorsun diyor benim iin mucize bu kiloları almak kızlarda hamileliğimde gram gram almıştım kiloyu

yap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanik

bende pudingmi yapsam ne sütlaç tutturamıom hiç

canım ben her seferinde tutturamıcam diye başlıyorum ama artık tutuyor:)) tam ölçü ve tarifiyle yapıyorum kolay oluyor..

1 bardak pirinci haşlıyorum 1 litre süt ekliyorum ara ara karıştırıyorum kaynayınca bir yerde pirinc ununu eritiyorum az suda sonra onuda ılıtıp ekliyorum.. biraz kaynayınca 2 bardak şeker koyuyorum tam oluyo.. ne cook tatlı ve tatsız..

6 kilo ii gerçi doktorun az alıyorsun diyormuş ama bence ideal. baksana bana toplamda 10 kilo almışım gerçi iki kilo çık diyorlar akşama doğru tartıldığım için üfff neyse bebişler sağlıklı olsunda

kızlar benim bebekler dünden beri acayip hareketliler
tekme attıklarında karnımda çıkıntı oluyo şu anda da çok fena kıpırdıyolar

ahh ne güzel canım benim kızımda bu hafta çok hareketlli özellikle dünden beri şu anda yazarken bile pıt pıt kıpır kıpır:)maşallah bebişlerimize nazar değmesin inş.

gerçi bn şimdiye kadar bi kere yaptım ondada çok sulu sulu olmuştu çorba gibi bidahada yapmadım

ama senin ölçülerlede deneyim bi ara yazayım.

belgünüm çok güldüm sana, Allah ta seni güldürsün emi.???..ben de korkudan çıkmıyorum tartıya zaten çıkarsam da sabah erken kahvaltı yapmadan çıkıyorum ki az görünsün :))))) kaydirigubbakcemile2

kızlar benim koca erken geliyomuş ve cok açmışşş.. kalkayımda işleri tamamlayım.. öff ya muhabbeti bırakıp gitmek zor geliyooo.. öptüm herkezii

kızlar ya topikleri gezerken görüyorum hep aralık anneleri çekiliş yapmışlar birbirlerini bebişlerine hediye alıolar

bizde yapsak ya böyle bişey bayrama kadar ayarlasak keşke

canım aslında ben de pek anlamıyorum da biraz uğraşinca sevimli bişeyler:hulya:

canım hoşgeldin tatlım ohh ne güzel gezmişsiniz uyuyordur yorgunluktan ufaklık
hoşbulduk kuşuuummopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?

kiloyu hiç dert etme cnm emzirirken ihtiyacın olacak ben kilo almaya çalışıyorum 10 kilo birşey değil bence

ayy komşu sayılırız desene :)) bebişler geldikten sonra buluşalım bir gün. hatta bahar geldiğinde sahilde bir çay içelim :) bebeişleri arabalarına koyarız :)))

"bu ay sanki 5 kilo aldım" diyorsun ya, bende aynen öyle. Eşim "hayır, kilo falan almadı, sen hiç hamile gibi değilsin" dese de beni avutamıyor. Haftaya c.tesi benimde randevum var. Azarı işiteceğim yine kesin Kahraman Bey'den
eyvahedigeldismile

listemi yapıyorlar önce çekilişe katılacakları çekilişi nasıl yapıyorlar :uhm:

canım sen işin ehlisin topik aç katılmak isteyen bildirsin
sonra onlar arasında çekiliş yaparıs ve özelden adreslerimizi veririss zemuszemus nasıl olur
yani olur mu bööle
benim fikrim bööle yani zemuszemus

topik açarım sorun değil de önce diğerlerinin yaptığını araştıralım ona göre yaparız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…