- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.941
kızlar benim bebekler dünden beri acayip hareketliler
tekme attıklarında karnımda çıkıntı oluyo şu anda da çok fena kıpırdıyolar
yap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanik
bende pudingmi yapsam ne sütlaç tutturamıom hiç
slm hamınlar keyifler yerinde sanıyorum kilolardan bahsedilmiş bende bu ay 2 kilo olmak üzere toplam 6 kilo almışım ama dr. az kilo alıyorsun diyor benim iin mucize bu kiloları almak kızlarda hamileliğimde gram gram almıştım kiloyu
kızlar benim bebekler dünden beri acayip hareketliler
tekme attıklarında karnımda çıkıntı oluyo şu anda da çok fena kıpırdıyolar
bu arada bugünkü kilo faciasından sonra şişko belgün göbiş topiğinde huzurlarınızda:)
canım ben her seferinde tutturamıcam diye başlıyorum ama artık tutuyor:)) tam ölçü ve tarifiyle yapıyorum kolay oluyor..
1 bardak pirinci haşlıyorum 1 litre süt ekliyorum ara ara karıştırıyorum kaynayınca bir yerde pirinc ununu eritiyorum az suda sonra onuda ılıtıp ekliyorum.. biraz kaynayınca 2 bardak şeker koyuyorum tam oluyo.. ne cook tatlı ve tatsız..
kızlar benim koca erken geliyomuş ve cok açmışşş.. kalkayımda işleri tamamlayım.. öff ya muhabbeti bırakıp gitmek zor geliyooo.. öptüm herkezii
canım aslında ben de pek anlamıyorum da biraz uğraşinca sevimli bişeyler:hulya:selam kizlar herkese
Denizcim ekledigin yazi cok güzel,tesekkürler canim.Bu arada zaman gectikce kilolar da geliyor bende bekledigimden cok kilo aldim sanirim bu ay.Bakalim haftaya cuma doktor ne diyecek.:kedi:
loliss okuduguma göre sen örgüler örüyormussun,kolay gelsin masallah sana.Ördüklerinin resmini koyda bizlere de örnek ol valla.Bu arada ben hic anlamam örgü isinden.Belki ilham gelir bayanssulusmile
hoşbulduk kuşuuummopuyorumnanaktancanım hoşgeldin tatlım ohh ne güzel gezmişsiniz uyuyordur yorgunluktan ufaklık
kızlar ya topikleri gezerken görüyorum hep aralık anneleri çekiliş yapmışlar birbirlerini bebişlerine hediye alıolar
bizde yapsak ya böyle bişey bayrama kadar ayarlasak keşke
Günaydın kızlar benimde 2 gündür diş etlerim ağrıyordu.Dün gece iyice arttı uyuyamadım.Hala ağrıyor.Dişim değilde eti.Acaba ne yemek iyi gelir?
6 kilo ii gerçi doktorun az alıyorsun diyormuş ama bence ideal. baksana bana toplamda 10 kilo almışım gerçi iki kilo çık diyorlar akşama doğru tartıldığım için üfff neyse bebişler sağlıklı olsunda
ahh ne güzel canım benim kızımda bu hafta çok hareketlli özellikle dünden beri şu anda yazarken bile pıt pıt kıpır kıpır:)maşallah bebişlerimize nazar değmesin inş.
kızlar ya topikleri gezerken görüyorum hep aralık anneleri çekiliş yapmışlar birbirlerini bebişlerine hediye alıolar
bizde yapsak ya böyle bişey bayrama kadar ayarlasak keşke
listemi yapıyorlar önce çekilişe katılacakları çekilişi nasıl yapıyorlar :uhm:
canımm şimdi gördum mesajlarııı... cok tesekkurlerrr geceliğe dediğin gibi gelince bakacagım ay sonu ordayım artık temelli:)))) bide annen vali konagında oturuyormus bende ondan bir durak önce köprü duragında oturuyorum.. anneni ziyarete geldiğinde banada ugrarsın artık:)))
listemi yapıyorlar önce çekilişe katılacakları çekilişi nasıl yapıyorlar :uhm:
canım sen işin ehlisin topik aç katılmak isteyen bildirsin
sonra onlar arasında çekiliş yaparıs ve özelden adreslerimizi veririss zemuszemus nasıl olur
yani olur mu bööle
benim fikrim bööle yani zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?