- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.161
ne iğnesi yaptı acaba merak ettim. benim de maalesef erken doğum riskim var ama hiç iğne yapmadı bana doktorum.
slm kızlarr
kimsecikler yok ama olsun yazayım yine
dr dan geldik herşey yolunda çok şükür
bebişim 930 gr olmuş
ama nazlandı bu sefer bize renklide yüzünü sakladı göstermedi oğlum ancak pipisini açıyo :)
şeker testimizde yapıldı sonunda sonuçlar pazartesi çıkacak
evet cnm sorma çok zor ama evde çok süper olucak o yüzden morel buluyorum bayanssulusmileevet önümüzdeki hafta gelmiycem işe artık yan gelip keyif yapıcam tertemiz evimde birde bebişimin cicileriyle uğraşıcamzemuszemusseninde gözün aydın cnm oğluşununda maşallahı var bayağı büyümüş kerataay çitos bu tadilar işi çok zoorr bian öncce bitsede rahat nefes alsan
neyseki işide bırakıyomuşsun ohh gel keyfim gel yaparsın artık
bu kadar yorgunluğa hakettin keyif yapmayı
erken doğum riski olduğunu nerden anladı dktrun cnm yani ne olduda öyle söyledi ağrı falanmı oluyor benimde bazen kasığıma şiddetli ağrı giriyor allah korusun bu erken doğumamı işareteyvahedigeldismilerahmin açılmaması ve doğumun başlamaması için bir iğneymiş.kana olursa başka tedavi uygularız dedi cnm
canım 24. haftamızdayız yani 5,5 aylık hamileyim erkek bebeklerde biraz daha aşağıda olur diyorlar ama bi kaç gündür özelliklede bugün çok tedirgin oldum sağlık ocağındaki doktor öyle söyleyince(((
erken doğum riski olduğunu nerden anladı dktrun cnm yani ne olduda öyle söyledi ağrı falanmı oluyor benimde bazen kasığıma şiddetli ağrı giriyor allah korusun bu erken doğumamı işareteyvahedigeldismile
geçmiş olsun cnm benim dediğim ağrı kısa süreli ara sıra oluyor seninki gibi uzun sürmüyor yinede rabbim hepimizin bebeğini korusun vaktinde doğarlar inşallah:Saruboceq:karnımda 2 gün ağrı çektim tarifime göre dr. tedbir aldı kanama olursa doum başlayabilir bunu engellememiz lazım diye iğne yaptı
canım ne güzel her şey yolundaymış maşallahslm kızlarr
kimsecikler yok ama olsun yazayım yine
dr dan geldik herşey yolunda çok şükür
bebişim 930 gr olmuş
ama nazlandı bu sefer bize renklide yüzünü sakladı göstermedi oğlum ancak pipisini açıyo :)
şeker testimizde yapıldı sonunda sonuçlar pazartesi çıkacak
saol tatlımcanım gözün aydın bebişin salıklıymış.....
Oğluşunda hem utangaç hemde çok cesurmuş,yiğidin malı meydandadır demiş açmış maşallah.....kaydirigubbakcemile3
evet cnm sorma çok zor ama evde çok süper olucak o yüzden morel buluyorum bayanssulusmileevet önümüzdeki hafta gelmiycem işe artık yan gelip keyif yapıcam tertemiz evimde birde bebişimin cicileriyle uğraşıcamzemuszemusseninde gözün aydın cnm oğluşununda maşallahı var bayağı büyümüş keratadelikafadulden
saol canımcım inş.canım ne güzel her şey yolundaymış maşallah
şeker sonucunda güzel çıkar inşallah
bende zaman zaman nefes darlığı çekiyorum
merdiveni bile zor çıkıyorum evimiz 2. kat dinlene dinlene çıkıyorum son ay napıcam bilmiyommafoldumben
slm kızlar.bugün doktora gittik ama benim için değil kardeşim için.sol yumurtalığında kist vardı dağılmış çok şükür.bende pazartesi gidicem kısmetse şeker yüklememiz ve kan ölçümü yapılacak.:1rolleyes:
ayy yanlış yazdım gelmesin bi dahaaa kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.benimde son iki gündür arım var dün doktora gittim bebek büyürken böyle ağrılar olabileceğini söyledi.bu arada kızım 830 grm olmuş çok güzeldi...
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha sorun yaşamazsın....karnımda 2 gün ağrı çektim tarifime göre dr. tedbir aldı kanama olursa doum başlayabilir bunu engellememiz lazım diye iğne yaptı
hahaha bilmiyorum ama çok cesur maşallah....aman aman büyüyüncede bu kadar cesur olmasında sonra kızların canını fena yakar delikanlımız.....delikafaduldensaol tatlım
ay sorma hiç kapatmıyo saolsun her kontrolde bize gösteriyo
bi atasözü vardı buna uyanda şimdi tam gelmedi aklıma yüzünü kapıyo pipiyi açıyo bizimkisikaydirigubbakcemile3
saol canım
evet büyüdü 1 kiloya az kalmış teyzesi
bende 2 kilo almışım bu ayboshayallersmile
Canım çok geçmiş olsun.Umarım sende doktorundan hayırlı haberlerle dönersin....slm kızlar.bugün doktora gittik ama benim için değil kardeşim için.sol yumurtalığında kist vardı dağılmış çok şükür.bende pazartesi gidicem kısmetse şeker yüklememiz ve kan ölçümü yapılacak.:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?