2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anne adayları.bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz yapıldı sonuç temiz dedi doktorumuz.birde 2 gündür sağ böbreğimde ağrı hissediyordum böbreğinde şişme var hamilelikte bu durum normal kabul edilir tabi büyüme devam etmediği sürece dedi.idrar testi istedi onun sonucuda temiz çıktı.10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole.oğluşum 850 gr ve 32 cm olmuş

ayyy çok güzel şeyler var.... delirdim...
set olarak süperler ya içim gitti abajuru lambası falan çok hoş

maşallah canım hem sana hem oğluşuna her şey güzel çıkmış

gözun aydın canım.. ohhh ne güzel kocaman olmuş bebiş....

sibush ve deniz teşekkür ederim kızlar.Rabbim hepimize bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.:Saruboceqdevrik cümle oldu anladınız siz onu )

maşallah bebişe maşallah

kaç haftalık hamilesin canım sen şu anda ???

Allaha şükür aşıdan dolayı hiç sıkıntı yaşamadım 2 dozuda vurundum bitti gitti.bu ağrı olayı bünyeden bünyeye değişiyor demekki komşum 5 aylık hamile aşı vurunduktan sonra 3 gün ateş ve halsizlik çekmiş.fisfisfis

Maşallah bebişine kocaman olmuş.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.....
kızlar aşıdan dolayı kolum uyuşuk bir halde

benimde çok kötü kolum ağrımıştı.kolumun üstüne yatamıyordum.Offf benimde 2. aşı günüme az kaldı....eyvahedigeldismile

benim 2. tetanoz aşımı c.tesi günü doktorum yapacak yine. ilkinde de kolum çok ağırlaşmıştı. sanki bir ağırlık bağlı ve kolumu kaldıramıyorum gibiydi... bakalım bu sefer ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…