- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.361
benim de organizasyon şirketi gibi bir kayınvalidem olduğu için herşeyle o ilgilenmeye çalıştı kaydirigubbakcemile3
neyse ya, stresli şeyleri hatırlamak istemiyorum. şimdi çoook mutluyum.
set olarak süperler ya içim gitti abajuru lambası falan çok hoşayyy çok güzel şeyler var.... delirdim...
merhaba güzel anne adayları.bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz yapıldı sonuç temiz dedi doktorumuz.birde 2 gündür sağ böbreğimde ağrı hissediyordum böbreğinde şişme var hamilelikte bu durum normal kabul edilir tabi büyüme devam etmediği sürece dedi.idrar testi istedi onun sonucuda temiz çıktı.10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole.oğluşum 850 gr ve 32 cm olmuş
merhaba güzel anne adayları.bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz yapıldı sonuç temiz dedi doktorumuz.birde 2 gündür sağ böbreğimde ağrı hissediyordum böbreğinde şişme var hamilelikte bu durum normal kabul edilir tabi büyüme devam etmediği sürece dedi.idrar testi istedi onun sonucuda temiz çıktı.10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole.oğluşum 850 gr ve 32 cm olmuş
slmlar ben geldiiimmmmm:lepi:
kızlar aşıdan dolayı kolum uyuşuk bir halde
slmlar ben geldiiimmmmm:lepi:
maşallah bebişe maşallah
kaç haftalık hamilesin canım sen şu anda ???
Maşallah bebişine kocaman olmuş.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.....merhaba güzel anne adayları.bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz yapıldı sonuç temiz dedi doktorumuz.birde 2 gündür sağ böbreğimde ağrı hissediyordum böbreğinde şişme var hamilelikte bu durum normal kabul edilir tabi büyüme devam etmediği sürece dedi.idrar testi istedi onun sonucuda temiz çıktı.10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole.oğluşum 850 gr ve 32 cm olmuş
kızlar aşıdan dolayı kolum uyuşuk bir halde
hoşgeldinn:))))))))
benim tam 4 gün acıdı kolum şişti .. doktora gittigimde normal dedi... geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?