2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın maşallah oğluşuna
ne güzel testlerin güzel çıkmış

kızlar hepinize iyi sohbetler ben çıkıyorum.Akşama yemek yapmam gerek kociş gelecek evde hiç birşey yok.girebilirsem daha sonra görüşürüz......

herkese selam kızlar çok yoğun bir pazartesi başlangıcı oldu ancak yazabiliyorum ve geçmişi ancak bitirebildim hatta son bir kaç sayfayı okuyamadım bile.

canımcım eşinin doğumgünü kutlu olsun anneannene geçmiş olsun rabbim şifasını versin inş.doktora gidecektim cmt canım dahiliyeye ama gidemedim bugünde çok ağrım vardı yine sırtımda ve göğüs altımda. yarın gidicem inş.

doktordan gelen tüm arakdaşlar gözünüz aydın güzel haberlerle gelmiş herkes. kilolar gelişimler maşallah.

zapzup ve citos kolay gelsin sizede canlar.

Kızlar bacaklarında kramp ağrısı hisseden var mı? Dün gece uykudan uyandım ağrısına,çok çabuk geçti ama ağrı şiddetliiydi

benim bacaklarımda oluyor ara ara hatta geceleri bir anda kramp öle bir giriyor ki kaç gün üstüne basarken acıyor..magnezyum iyi geliyor ama.

kızlar hastaneden cıkınca eve geldıgımde gıymek ıcın aldıgım pijama takımı ve sabahlık

çok güzelmiş özellikle sabahlığı çok beğendim güle güle giyin tatlım

hadi gözün aydın cnm maşallah sağlığına bebişinin kilosuna.dikkat et canım kahvaltını mutlaka yap evden çıkmadan.

bebişine maşallah arkadaşım. bu arada ne yazıkki bir çok doktor paracı ben bu konuda şanslı olanlardanım galiba doktorum hiç apracı değil ve maddi anlamda da çok destek oluor sağolsun zorlamıyor.inş ii bir doktor bulursun tez zamanda.

canım rabbim başka sıkıntılar vermesin inş. bebişlerimiz sağlıkla sıhatle doğsunlarda napalım artık çeken biz olalım bu dönemde. zor ama rabbim sabrınıda veriyor değilmi. dikkat et kendine canımcım. aminnn inş rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin vatanına ailesine sağlıklı vefalı hayırlı evlatlar nasip etsin

kız bebish yokluğun belli oluyor özledik seni. öle çok kaybolma opuyorumnanaktan bu eşler böle bizde daha siftah yapmadık allahtan gelen bir sürü hediyemiz varda onlar şimdilik tatmin ediyor beni. eşimde bana ekim kasım gibi dedi yavaş yavaş başlarız dedim zahmet etmyelim ya doğsun sonra alırız:)))bende aynı durumdayım ve seni anlıyorum canımcım.

taha ismi çok güzeldir vede talha ismide geçiyor ayetlerden birinde. ikisi benziyor zaten. bir oğlum olcak olsaydı eğer ikinci adı taha yada talha olcaktı. sağlıkla doğsun inş.

ah canım ya yinemi göstermedi nazlı seninkii kız kkızzzzz:))) olsun sağlıklı olsunda öğrenirsin elbet. bebeğinin sağlıklı olmasınada çok sevindim gözün aydın. 2 ayda 11 kilomu almışsın canım bende geçen kilo triplerine girmiştimmmm ayyy napcaz biz yaaa.. kaç kilo ile hamiş kalmıştın ve şu anda kaç kilosun ki doktorun 4 kilodan fazla alma dedi..eee daha var nasıl olcak o deseydin :))boşver canım yaaa napalım veririz bebişler doğsunda sağlıkla sıhatle hep beraber rejim lsiteleri yapar paylaşırız bu seferde. opuyorumnanaktan

Kızlar haberlerde gördüm irem diye bir bebek koltuktan düşmüş,kolu kırılmış alçıya almışlar.O hayvan o allahın cezası doktor alçıyı çıkarırken bebeğin kolunu 6 yerden kesmiş.Faça faça böyle ama yavrum birde tatlı birde tatlı.O izler gitmeyecekmişte. Doktorda ayrı pişkinmiş.Ayy ne kadar sinirlendim anlatamam.Minik kıza ağlasam mı ne yapsam bilemedim.Çok etkileniyorum artık böyle şeylerden ya.Allah evlatlarımızı da bizi de ailemizi de korusun.Böyle aptal cahil insanların eline düşürmesin mafoldumben

ayyy kızlar ne yazdığınızı görmeden çıkmışım eğer burda olan varsa akşama fikir olur yok olan varsa da artık yarına yapılabilir.
ben bugün şakşuka köfte ve pilav yaptım...... karnım çok acıkıyor ......cokacimcoookherkese afiyet olsun....

aaaaaa edit geri gelmiş....
Bu arada isim önerim için yazdıklarınıza çok teşekkürederim.Oğluşumun adı artık belli TAHA:)))))))))))))))

Son düzenleme:

bende izledim o haberleri.......Allah bizi ve bebişlerimizi öyle doktorlardan korusun....

merhabalarrr
ben çıkınca kaynamış gene buralar
henüz bitti geçmişi okumam
bide ciciş topiğine bakıp geleyim,
şirinenn pijama takımını çook merakettimmm:))

Selam kızlar önce sağlık ocağına gittim 2.aşımı yaptırdım, bebişimin kalbini fln dinledik
ordan da doktora gittik eşimle kızımız ilk kez yüzünü gösterdi, doktorun tam olarak muayne etmesine izin verdi çok sevindik
34 cm 1066 gr olmuş herşey yolunda dedi doktor rahatlayıp geldik evimize boshayallersmile

canım maşallah kızına kilosu ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…