- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.381
benim ilkinde hiç ağrımadı 2. 7 ekimde inşallah oda ağrımaz
merhaba güzel anne adayları.bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz yapıldı sonuç temiz dedi doktorumuz.birde 2 gündür sağ böbreğimde ağrı hissediyordum böbreğinde şişme var hamilelikte bu durum normal kabul edilir tabi büyüme devam etmediği sürece dedi.idrar testi istedi onun sonucuda temiz çıktı.10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole.oğluşum 850 gr ve 32 cm olmuş
kızlar hepinize iyi sohbetler ben çıkıyorum.Akşama yemek yapmam gerek kociş gelecek evde hiç birşey yok.girebilirsem daha sonra görüşürüz......
kızlar hepinize iyi sohbetler ben çıkıyorum.Akşama yemek yapmam gerek kociş gelecek evde hiç birşey yok.girebilirsem daha sonra görüşürüz......
canım gözün aydın maşallah oğluşuna
ne güzel testlerin güzel çıkmış
gunaydın..1 saatır yatakta dondum.ama yiter dedım kalk..mınık oğlum ıçın ordugum koza bıttı..ve 4-5 gundur oyun halısı oruyorum.halı gıbı kalın degılde işte oyle yanı..ığla oruyorum..aktıvıte örtusu dıyelım..onu ormeye kalktım...belgun hamıleyız bız kalmamıs.bulamadım.anneyız bız aldım..ondada kocaman bır kıtap vardı.onu okumaya basladım..anneyız bızdede okulla ılgılı yazılar var.ama genelı reklem..gıcık oluyorum..her sayfa reklam.okuyucudan cok kendı çıkarlarnı düşünüyorlar..belgun bugun dohturamı gıdeyon kuşum..
bugun eşimin dogum gunu..
akşamdan bıraz hazırlık yaptım.kaynanacigimde aradı gelıyor oglen gıbı.pasta yaptım sen alma..yada yapma dedi..(ohh dedım..ıyı yapmış)içimden..annem 10 gundur boluda duzcedeydı.anneannem cok hasta.onu gormeye gıttı.kalp kapakcıkları artık kapanmıyor.kırlıkan ve temız kan bırbırıne karısıyo,ayakları şişiyor ve çok agrı yapıyormus..bende gıtmeyı cokk ıstedım ama hamılelıkten gıdemedım.yokssa anneannem buyuttu benıbır dönem..aklımda kalan çocukluk hatıralarında hep anneannem var..başkası yokk..yarın annem yozgat a kızkardesıme geçıyor..oda benımle aynı gunlerde doguracak..babam burda yanlız..onada gıdemedım hiç..emırın kresını beklerken..gelınce onu telaşla yedırıp uyutmak derken.onu ıhmal ettım..bugun eşim ıs çıkısı emırı benı goturecek..yemek borek corek goturup donucez...evdede kaynanacıgım beklesın yarımsaatmı artık 1 saatmı bılmem..çok uzattım..
kendınıze ıyı bakın..bugun gıremem..malum kocişin dogumgunu..
Kızlar bacaklarında kramp ağrısı hisseden var mı? Dün gece uykudan uyandım ağrısına,çok çabuk geçti ama ağrı şiddetliiydi
kızlar hastaneden cıkınca eve geldıgımde gıymek ıcın aldıgım pijama takımı ve sabahlık
selam kızlar doktordan geldik.. Bebişim 750 gr ve 35 cm gayet iyi maşallah.. vajinal ağrı için de çok oturmaktan olabilir dedi... rahim duvarım kapalıymış korkulacak bişi yokmuş..çok şükür..
şirinem pijamana bayıldım.. güle güle giy tatlım...
ha bu arada kızlar bugün ilk defa sabah bir baygınlık geçirdim.. tansiyonum düşmüş. doktor kahvaltıyı geç yapacak olursam böyle sorunlar olabilir,kahvaltını yapıp evden çık ve mutlaka bol su iç dedi.... çok korktummm :gitme: bebişim bir iki gün önden gidiyormuş 25+6/ 26 haftalık
Herkese selam,
uzun zaman oldu gelip de yazamadım bir türlü, ara ara mesajları okuma şansım oldu ama son zamanlarda kim, nasıl, ne durumda pek fikrim yok. Elimden geldiğince yetişmeye çalışacağım sizlere.
24+2 görünüyoruz takvime göre ama bebişimin gelişimi maşallah 10 gün ileride gidiyor. Şu dönemde gittiğim doktoru değiştirme kararı verdim ve artık doğuma gireceğimiz hastaneyi seçmeye çalışıyoruz. Berbat bir stresi var açıkçası... Tüm doktorlar çizgi filmlerdeki kahramanlara dönmüş, insanlara bakınca dolar işaretleri parlıyor gözlerinde. Önce hasta, önce onun istekleri diye düşünen yok ne yazık ki...Hepimiz para kazandıran metalarız onların gözlerinde ne hoş diye düşünüyorumDevlet hastanesindeki doktora muayeneye gittiğinizde "önce bir muayenehaneme gel orada bakalım durumuna" diyor. ohaoldumsmile Açıkçası bir doğsa da kucağımıza alsak sağlıkla derken arada da hangi hastane,hangi doktor diye düşünerek daha bir stres oluyor insan.
Bizde durumlar böyle :) Umarım tüm anne adaylarının keyfi yerindedir ve bebişlerinizle birlikte sağlıklarınız da iyidir opuyorumnanaktan
sağol adilemirciğim,kaşıntım geçti çok şükür ama ilaçları doğuma kadar kullanacakmışım.şimdi bir de idrar yolu için ilaç kulanıyorum işte.halime şükür ama bu hamileliğim bi hayli sıkıntılı geçiyor.ALLAH daha büyük sıkıntılar yaşatmasın.
hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
selamlar herkeseee
uzun bir aradan sonra yine burdayımm
göbüşlere baktım,büyümüşler,güselleşmişlerrrrr
ciciş topiğinede baktım,güle güle giysin bebişler cicilerini inşallah...
biz daha hadi başlayalalım die başlamadık alışverişe..yani bişiy almadık henüz
bu gidişle biraz daha bekliycezde sanırım..
herkesi öpüorumm...
sevgiler...
Kızlar bu arada oğlumuza çok şükür bir isim bulduk sizede danışmak istedim.Sizce
TAHA ismi nasıl anlamı çok güzel
TAHA.:Mekke döneminde inmiştir. 135 âyettir. Sûre, adını birinci âyette yer alan harflerden almıştır. Sûrede, Allah'ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret edilmekte, Hz.Peygamber teselli edilerek peygamberlik görevini mutlaka en güzel şekilde başaracağı müjdelenip kendisine karşı çıkanların uğrayacağı sonuçlar izah edilmektedir
Ayrıca...Kur'anı Kerim'in 20. suresi. Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.
kızlar aydından yeni döndük...cumartesiydi kontrolll.ne yazıkki bebim dr umuza yine göstermedi...bacaklarını açmıyor bi türlü ya....ama büyük ihtimal kız gibi fakat dr um testise benzer bişiler de var gibi dedi...kafam karıştı iyice...sağlıklı olsun önemli diil cinsiyet.maşallah bebişim çok sağlıklıymışşş bu yeter bana.
dr um artık 4 kilodan fazla almamamn gerek dedi ben 11 kiloyu 2 ayda almış biri olarak bunu nasıl beceririrm bilmiyorum....
geçmiş okuyamadımmm umarım herkesler iyidirrr
bu arada kızlar 100 kişiden fazla olan listemizden şuana kadar sadece 12 kişi katılma isteğinde bulundu delikafadulden
Deniz bende katılmak istiyorum beni de listeye eklersen sevinirim :dance:
Kızlar haberlerde gördüm irem diye bir bebek koltuktan düşmüş,kolu kırılmış alçıya almışlar.O hayvan o allahın cezası doktor alçıyı çıkarırken bebeğin kolunu 6 yerden kesmiş.Faça faça böyle ama yavrum birde tatlı birde tatlı.O izler gitmeyecekmişte. Doktorda ayrı pişkinmiş.Ayy ne kadar sinirlendim anlatamam.Minik kıza ağlasam mı ne yapsam bilemedim.Çok etkileniyorum artık böyle şeylerden ya.Allah evlatlarımızı da bizi de ailemizi de korusun.Böyle aptal cahil insanların eline düşürmesin mafoldumben
Selam kızlar önce sağlık ocağına gittim 2.aşımı yaptırdım, bebişimin kalbini fln dinledik
ordan da doktora gittik eşimle kızımız ilk kez yüzünü gösterdi, doktorun tam olarak muayne etmesine izin verdi çok sevindik
34 cm 1066 gr olmuşherşey yolunda dedi doktor rahatlayıp geldik evimize boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?