- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.401
Selam kızlar önce sağlık ocağına gittim 2.aşımı yaptırdım, bebişimin kalbini fln dinledik
ordan da doktora gittik eşimle kızımız ilk kez yüzünü gösterdi, doktorun tam olarak muayne etmesine izin verdi çok sevindik
34 cm 1066 gr olmuşherşey yolunda dedi doktor rahatlayıp geldik evimize boshayallersmile
Selam kızlar önce sağlık ocağına gittim 2.aşımı yaptırdım, bebişimin kalbini fln dinledik
ordan da doktora gittik eşimle kızımız ilk kez yüzünü gösterdi, doktorun tam olarak muayne etmesine izin verdi çok sevindik
34 cm 1066 gr olmuşherşey yolunda dedi doktor rahatlayıp geldik evimize boshayallersmile
Merhaba arkadaslar cok zamandir icimde bi korku bugunku randevuyu bekliyordum organ taramasi icin endiseleniyordum.. Endiselerim son buldu sukurler olsun melegim cok saglikliymis oyle hareketliydi ki hatta bir ara hickirik tuttu hickirigi gecsin diye bekledik :) 25 cm olmus ve 440 gr.. Doktor cok iyi buldu ve Boyle devam ederse 3 300 gr dogar dedi.. Saglikli oldugu icin cok mutluyum ve ferahladim.. Allah hepimizin miniklerine saglik versin a.s.
gözün aydın canım maşallah bebişine
Tesekkur ederim canim bi buyuseler de dogsalar su minikler hasret gittikce daha da buyuyor
kıslar ben geldimmm ancakkk gelebildimmmm...fazla okuyamadımmm çok ilerlemiş sayfalar umarım iyisinizz:sm_cool:
lal gözün aydın cnm maşallh bebişine
Bizim doktorlar mi degisik yoksa bu avrupali doktorlar mi bilemedim kizlar..
Ben diyorum ki su icemiyorum sut icemiyorum hic kilo almadim 5 ay bitti hala kusuyorum.. Doktor cok iyi cok guzel normal bi hamilelikte zaten kilo almaya gerek yok.. bebek ihtiyaci olan herseyi senden alir diyor... Ben zten normalde demir eksikligi olan bi insanim zorla bugun kendime b vitamini takviyesi istedim istemeyle zor veriyor adamlar.. Anlamadim nasil is bebek ne kadr zayif olursa onlara o kadar iyi hic bize benzemiyor buranin doktorlari hih
Bizim doktorlar mi degisik yoksa bu avrupali doktorlar mi bilemedim kizlar..
Ben diyorum ki su icemiyorum sut icemiyorum hic kilo almadim 5 ay bitti hala kusuyorum.. Doktor cok iyi cok guzel normal bi hamilelikte zaten kilo almaya gerek yok.. bebek ihtiyaci olan herseyi senden alir diyor... Ben zten normalde demir eksikligi olan bi insanim zorla bugun kendime b vitamini takviyesi istedim istemeyle zor veriyor adamlar.. Anlamadim nasil is bebek ne kadr zayif olursa onlara o kadar iyi hic bize benzemiyor buranin doktorlari hih
vay be hakikaten değişikmiş cnmmm.birde ben şunu duymuştummm illaki normal doğum oluyormuş dimi...olabiliyorsa yani normal yapılıomuş sezeryan yapmıyorlarmış istesende
sabeg cim bu arada oğlunun ismini çok beğendimma.s.
kıslar ben geldimmm ancakkk gelebildimmmm...fazla okuyamadımmm çok ilerlemiş sayfalar umarım iyisinizz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?