2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişe kocaman olmuş......
bende bebişimi görmek istiyorum.muayene zamanlarını iple çekiyorum....

Merhaba arkadaslar cok zamandir icimde bi korku bugunku randevuyu bekliyordum organ taramasi icin endiseleniyordum.. Endiselerim son buldu sukurler olsun melegim cok saglikliymis oyle hareketliydi ki hatta bir ara hickirik tuttu hickirigi gecsin diye bekledik :) 25 cm olmus ve 440 gr.. Doktor cok iyi buldu ve Boyle devam ederse 3 300 gr dogar dedi.. Saglikli oldugu icin cok mutluyum ve ferahladim.. Allah hepimizin miniklerine saglik versin a.s.

maaşallah kıza cnm nazar deymesin herşeyin yolunda olduğuna sevindim

yaaa evet ya benimde uzun oldu bu sefer , 1 ay ara verdim.daha da görmeme var ekimin 3 gibi randevum offfff....:sinifsinif:

gözün aydın canım maşallah bebişine

Bizim doktorlar mi degisik yoksa bu avrupali doktorlar mi bilemedim kizlar..
Ben diyorum ki su icemiyorum sut icemiyorum hic kilo almadim 5 ay bitti hala kusuyorum.. Doktor cok iyi cok guzel normal bi hamilelikte zaten kilo almaya gerek yok.. bebek ihtiyaci olan herseyi senden alir diyor... Ben zten normalde demir eksikligi olan bi insanim zorla bugun kendime b vitamini takviyesi istedim istemeyle zor veriyor adamlar.. Anlamadim nasil is bebek ne kadr zayif olursa onlara o kadar iyi hic bize benzemiyor buranin doktorlari hih

vay be hakikaten değişikmiş cnmmm.birde ben şunu duymuştummm illaki normal doğum oluyormuş dimi...olabiliyorsa yani normal yapılıomuş sezeryan yapmıyorlarmış istesende

Valal benimde kafam karışıyor.Hangisi doğru hangisi yanlış ama bildiğim bir tek şey var.yurt dışında doktorlar tek bir dikiş olmadan normal doğum yaptırıyorlar.tanıdığım daha yeni yaptı 1 hafta önceden almışlar hastaneye anne açılana kadar beklemişler.Burda doğuma gidiyorsun annenin açılmasını beklemeden çatır çutur kesiyorlar.....eyvahedigeldismile
hiç dikişsiz normal doğum yapan tanıdığınız varmı?

vay be hakikaten değişikmiş cnmmm.birde ben şunu duymuştummm illaki normal doğum oluyormuş dimi...olabiliyorsa yani normal yapılıomuş sezeryan yapmıyorlarmış istesende

Dogru duymussun canim gecen arkadaslar anlatti, turk gelinin birini haftasini doldurdugu ve amniyos suyu bosaldigi halde daha acilma yok diye hastanee bile almamislar ve bebek artik kendi zarini yirtmaya baslamis nerdeyse 2 gunden fazla bekletmisler sonra sezeryana almislar.. Tamam bende sezryan istemem tabiki normal isterim ama bebegimi tehlikeyz atacak kadar da zorlanmasini istemem sonucta.. Off bilmiyorum rabbim yardim etsin.. Bunlari duydukca korkuyor insan :sinifsinif:

sabeg cim bu arada oğlunun ismini çok beğendimma.s.

sağol canım çok teşekkürederim...

Kızlar bu arada size birşey danışabilirmiyim.....
Acayip göğsim yanmaya başladı çıldıracam.....Belliki bu gece bana uyku yok.Sizde de böyle birşey oldumu?Bu göğüs yanmasının bir çözümü varmı?Ne olur olsun......senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…