- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.581
işte beni normal doğumda korkutan şey bu olayy
bilmiyorum nasıl olacakk
işte beni normal doğumda korkutan şey bu olayy
bilmiyorum nasıl olacakk
Ben ilk doktorumla konuştuğumda bana dediki eğer kendini kestirmeyeceksen bir kağıda imza atarsın ve bebeğine birşey olursa ve yablış yırtılırsan ben mesuliyet kabul etmem dedi.Bende öylemi sen ne işe yarayacaksın o zman dedim.
Şimdiki doktorumla daha konuşamadım ama bu muhanede görüşücem.Çok iyi konuşmak gerek normal doğumda,ama Allah nasip ederse normal doğum istiyorum sezeryan daha zor......
Bu arada o akrabamız İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde doğum yaptı.Lavman bile yapmamışlar kıza,doğumdan sonra yürüyemedi çok tedavi gördü tam bir baytarın eline düştü yani......
normal doğum istiyorum ama bunlarıda okuyunca insan ister istemez tereddüt ediyo yaa allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Yani kesinlikle..Bende nazara inanıyorum.Evet nazar diye birşey var ama çok fazla pipirikli olmakta daha büyük sorunlara sebep oluyor,bak gördün mü küçücük bebeğin boynunu yakmışşlar:sinifsinif:çok itici bir görüntü oluyor begümcüm. bence de öyle olmayalım. ne gerek var yüzünü tülbentle örtmeye falan... Allah'a emanet bebişlerimiz. Sakınan göze çöp batar sonra...
kayınvalidemin bir arkadaşı nazardan çok korkarmış. kızı 2 aylık bebekken kurşun döktürmüş ve kurşun bebeğin boynuna yapışmış !!! ne oldu yani şimdi ??? nazardan mı korudu ???
O yüzden doktor çok önemli....normal doğum istiyorum ama bunlarıda okuyunca insan ister istemez tereddüt ediyo yaa allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Yaaa neden etkisinden kurtulamadın?oyy oyy çok geçmiş olsun canım.
ben ilk oğlumu normal doğumla doğurdum
hala etkisinden kurtulamadım
Allahım yardımcımız olsun.
hiç aklımdan sezaryen geçmiyor inşallah anormal bir durum olmazda normal doğururum ama akşamları biraz uzanınca dönmeye çalışıyorum şeyime öğle bir ağrı giriyor ki diyorum kocişe nasıl doğurcam ben diye eyvahedigeldismile
Yaaa neden etkisinden kurtulamadın?
CAnım kötü örnekler olduğu kadar iyi örneklerde var ,Kötüyü bilelim ona göre doktorumuzu seçelim.iyiyide bilelim başımıza gelmesini dileyelim.
Kötü duyduğum kadar iyide duydum yolda yürürken 8 cm açılıp farketmeyen hastaneye gider gitmez doğuran,20 dk sancı çekip hemen doğuran,bunun iyiside var........Allah güç versinde normal doğum yapalım.....Aslında doğum yapanlar ve sezeryan olanlar biraz tecrübelerini anlatsalar
adilemir
canm senn bebiş kız mı??
aklıma sen geldin ikinci bebeğini bekleyen:
ya canım sen oğluşun kıyafetlerini yani küçük gelenlerini naptın allah aşkına??
artık oğlumun giysileri koyacak yer bulamıorum
atmayada vermeyede kıyamıourm
kızıma birçoğunu giydiremeyeceğimide biliorum
bi akıl danışayım dedim :))
canım benım doktorun ultrasonu renklı degıl..
ayrıntılı organ taraması ıçın gıttım baska doktora..ama renklı dooplere gırmedım..
buyuk oglanda gırmıstım renklı dooplere..ayrıntılı organları taranınca renklıye gerek gormedım bende..
kız kardesımın doktoruda her gıttıgınde renklı gosterıyor..benımle aynı zamanda dogumu..
doktoru artık 2 -3 haftada kontrole cagırmıs onu..bilmiyorumkismile
kızlar yazdıklarınızı okudum şimdi.
insan uzun süre sabırsızlıkla beklediği yavrusunu kimse ile paylaşmak istemiyor tabii ki.
küçücük bebeğin şağur şupur öpülmesine bende çok karşıyım. öpmeyin canım !
ama bebeği sadece kendi kucağında tutup kimse ile paylaşmamak çok itici görünüyor dışardan. kuzenim geçen sene doğum yaptı. kucağından indirmezdi bebeği. görmeye gelirlerdi. kucağında sıkıca tutardı. yüzünü bile göremeden gidenler oldu bebeğin :)) en azından sepetine yatırsa ordan bakardı insanlar ama...
tabii henüz doğum yapmadığım için ben neler yapacağım bilemiyorum ama en azından en yakınlarımın kızımı sevmesine karışmamaya çalışacağım... :)))
Selam canımm bugun işte bir yoğunluk sormayın.. mugecim sana katılıyorum öyle şapur şupur öpülmesine karşıyım ama hiç çocuğumu sevmeyin diyede kucağımda tutma taraftarı da değilim.. bebek öpülmez ki zaten koklanırr.. Ama genede dikkat edin ağzında yara olan, uçuk olan kişiler sakın bebekleri öpmesin bir haber okumuştum bebek için tehlike olurmuş hatta allah korusun ölüme kadar götürürmüş..
belgüncüm naptı acaba rüyası çok güzel allah hayırlara vesile etsin...Güzel haberlerle gelsin inşallah...:Saruboceq:
bizim bir akrabamızı öyle bir kestilerki İStanbulda bir hastanede afedersenin kızın vajinasının şekli değişti ve çatır çatır dikmişler çok canını yakmışlar...İnsan böyle şeyler duyunca etkileniyor.Birde dikişte ve kestiklerinde çok acıyor diyorlar ama hakikaten acıyormu?
cnm uçuğu olan gribal enfeksiyonu olan kış bebeği olacak onun için çok dikkat etmeliyiz kırılacak diye bakmayız çünkü bu tür hastalıklar çok tehlikeli sonuç doğurur. tecrübeme dayanarak çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum bendeuçuk olayı gerçekten çok ciddi suhancım. bebeğe bulaşmaması gerekliymiş. bende duymuştum. o tarz bir sağlık problemi kişi kendisi yaklaşmamalı bebeğe. ikaz etmek durumunda bile kalmamalıyız bence...
herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum erken doğum tehlikem varmış((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?