2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

işte beni normal doğumda korkutan şey bu olayy
bilmiyorum nasıl olacakk

Ben ilk doktorumla konuştuğumda bana dediki eğer kendini kestirmeyeceksen bir kağıda imza atarsın ve bebeğine birşey olursa ve yablış yırtılırsan ben mesuliyet kabul etmem dedi.Bende öylemi sen ne işe yarayacaksın o zman dedim.
Şimdiki doktorumla daha konuşamadım ama bu muhanede görüşücem.Çok iyi konuşmak gerek normal doğumda,ama Allah nasip ederse normal doğum istiyorum sezeryan daha zor......

Bu arada o akrabamız İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde doğum yaptı.Lavman bile yapmamışlar kıza,doğumdan sonra yürüyemedi çok tedavi gördü tam bir baytarın eline düştü yani......

oyy oyy çok geçmiş olsun canım.
ben ilk oğlumu normal doğumla doğurdum
hala etkisinden kurtulamadım
Allahım yardımcımız olsun.

Yani kesinlikle..Bende nazara inanıyorum.Evet nazar diye birşey var ama çok fazla pipirikli olmakta daha büyük sorunlara sebep oluyor,bak gördün mü küçücük bebeğin boynunu yakmışşlar:sinifsinif:
normal doğum istiyorum ama bunlarıda okuyunca insan ister istemez tereddüt ediyo yaa allah yardımcımız olsun ne diyeyim
O yüzden doktor çok önemli....
Benim için en tercih edilir doğum normam doğum ve epiduralde istemiyorum ama onun için doktor çok önemli,evet sezeryanda tabiki önemli ama sonuçta bayıltıyor,kesiyor,alıyor bebeği....
Fakat normal doğumda nefes alışı,annenin duruşu,ıkınması,bebeğin gelişini sağlaması hepsi sistematik programlı bir durum,ben şimdiki doktoruma çok güveniyorum doğumuda konuştuğumda inşallah içime siner.....

hiç aklımdan sezaryen geçmiyor inşallah anormal bir durum olmazda normal doğururum ama akşamları biraz uzanınca dönmeye çalışıyorum şeyime öğle bir ağrı giriyor ki diyorum kocişe nasıl doğurcam ben diye eyvahedigeldismile

oyy oyy çok geçmiş olsun canım.
ben ilk oğlumu normal doğumla doğurdum
hala etkisinden kurtulamadım
Allahım yardımcımız olsun.
Yaaa neden etkisinden kurtulamadın?

CAnım kötü örnekler olduğu kadar iyi örneklerde var ,Kötüyü bilelim ona göre doktorumuzu seçelim.iyiyide bilelim başımıza gelmesini dileyelim.
Kötü duyduğum kadar iyide duydum yolda yürürken 8 cm açılıp farketmeyen hastaneye gider gitmez doğuran,20 dk sancı çekip hemen doğuran,bunun iyiside var........Allah güç versinde normal doğum yapalım.....Aslında doğum yapanlar ve sezeryan olanlar biraz tecrübelerini anlatsalar

2 gün sunni sancı verildi
açılma olmadı bende.
hayırlısı tabi.

arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama neden ihtiyacı olanlara vermiyorsunuz ne biliyim çocuk yuvalarına nebiliyim kırsal kesimde yaşayan kişilere eminimki her kıyafet hala tertemizdir sonuçta bebekler üst baş yırtmıyorlar a.s.

benim annemde çok zor doğum yapmış....Dedem hastanenin başhekimi olmasına rağmen annem beni 36 dikişle doğurmuş ,aşağı ineceğime yukarı çıkmışım,vakumla çekmişler vede kuş kadar doğmuşum 1.600 nedir ki....İnşallah anneme çekmem boshayallersmile

kızlar ben çıkıyorum yavaştan birazdan evde olurum belki açarım belkide yatarım hiç belli olmaz hepinizi öptük
kızımı hıçkırık tuttu sanırım :)))

Selam canımm bugun işte bir yoğunluk sormayın.. mugecim sana katılıyorum öyle şapur şupur öpülmesine karşıyım ama hiç çocuğumu sevmeyin diyede kucağımda tutma taraftarı da değilim.. bebek öpülmez ki zaten koklanırr.. Ama genede dikkat edin ağzında yara olan, uçuk olan kişiler sakın bebekleri öpmesin bir haber okumuştum bebek için tehlike olurmuş hatta allah korusun ölüme kadar götürürmüş..
belgüncüm naptı acaba rüyası çok güzel allah hayırlara vesile etsin...Güzel haberlerle gelsin inşallah...:Saruboceq:

uçuk olayı gerçekten çok ciddi suhancım. bebeğe bulaşmaması gerekliymiş. bende duymuştum. o tarz bir sağlık problemi kişi kendisi yaklaşmamalı bebeğe. ikaz etmek durumunda bile kalmamalıyız bence...

cnm kesmeyi ağrıyla bir kesiyorlar farketmiyorsun dikme işini uyuşturup dikiyorlar yada çok az hissediyorsun ben hissetmemiştin bebeğime bakıp sevinçten ağlıyordum o sırada:lepi:

cnm uçuğu olan gribal enfeksiyonu olan kış bebeği olacak onun için çok dikkat etmeliyiz kırılacak diye bakmayız çünkü bu tür hastalıklar çok tehlikeli sonuç doğurur. tecrübeme dayanarak çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…