- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.061
herkese selam;
geçmişi biraz okumaya çalıştım ama miğde bulantım var,okumaya çalıştıkça beynim daha çok döndü....(sanırım çok abur cubur yedim):kedi:
Herkes iyi gözüküyor kayınvalide sendromları olmuş ama boşverin......
Kızlar size birşey danışıcam.hapşurduğunuz zaman kendinizi sıkmasanız bile sanki aşağıdan bebek fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyormusunuzdelikafadulden
çok şanslısın cnmm boshayallersmile
Allah herkesin kini bööle etsinnnn :lepi:
Herkese selam;
geçmişi biraz okumaya çalıştım ama miğde bulantım var,okumaya çalıştıkça beynim daha çok döndü....(sanırım çok abur cubur yedim):kedi:
kızlar size birşey danışıcam.Hapşurduğunuz zaman kendinizi sıkmasanız bile sanki aşağıdan bebek fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyormusunuzdelikafadulden
Kızım olacak inşallah.Bende bu ara aşure yemek istiyorum.Hazır pakettekilerden yaptım ama hiç güzel değilmişler.Bayramda dandik dandik baklavalardan yiyince nefret ettim.Artık canım baklava istemiyor.sağolun kızlar :)))
ya akşam oldu acıktık, benimde aklıma hep yemek geliyor. zap_zup'cum senin bebişin cinsiyeti neydi ?
benim aklıma hep tehlikeli tatlılar geliyor. baklava gibiiii !!!!!!!
Herkese selam;
kızlar size birşey danışıcam.Hapşurduğunuz zaman kendinizi sıkmasanız bile sanki aşağıdan bebek fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyormusunuzdelikafadulden
yaaa benim çok canım acıyor.Sanki fırtlayıp çıkacakmış gibi....delikafaduldenevettttttttttt:2:
Begümcüm, selam canım. Abur cubur olayına iki gündür iyi takıldın bakıyorum :)) Salatalık, havuç, elma v.s. ile idare etmeye çalışsan şekercim :))
Kızım olacak inşallah.Bende bu ara aşure yemek istiyorum.Hazır pakettekilerden yaptım ama hiç güzel değilmişler.Bayramda dandik dandik baklavalardan yiyince nefret ettim.Artık canım baklava istemiyor.
Evet.Hatta kuvvetli hapşurunca kasığım sancıyor.Eşim bebeği tutta hapşur diye kızıyor.Tutuyorum bebeğimi alttan destek veriyorum.Zaten kasığımda iyicene vurduruyor aşağı
canlarr bende kaçıyorum
daha krep sarma yapıcam kociş gelmeden yetiştireyim bari
öptüm sizleri görüşürz
krepi neli yapcan onu yaz öyle çık.....
bütün gün bir kere yazabildim çok sırtım ağrıyor yine(( yazdıklarınızı okyuorum ama yazamıyorum bir an önce eve atmak istiyorum kendimi allahın izniyle üffff
yazmadan çıktı ama....:2:cokacimcoook:2:Bende merak ettim inanki ağzımdan aldın zemuszemus
bütün gün bir kere yazabildim çok sırtım ağrıyor yine(( yazdıklarınızı okyuorum ama yazamıyorum bir an önce eve atmak istiyorum kendimi allahın izniyle üffff
belgüncüm, geçmiş olsun canım. sırt ağrısı bende de oluyor(
ofiste oturarak çalışıyorum ondan mı oluyor acaba ??? arada kalkıp dolanıyorum ama...
31 Aralık'a kadar çalışmayı planlıyordum ama böyle giderse ne yapıcam bilmiyorum ???
yazmadan çıktı ama....:2:cokacimcoook:2:
CAnım çok geçmiş olsun .....Magnezyum kullanıyormusun?
canım sağol kuşum bende ofiste oturarak çalışıyorum ondan oluyor galiba bazen daha hafif ağrıyor ama bugün yine sol göğsüme kdar geldi ağrı sırtımın sol tarafı ağrıyor sadece. üstelik oturduğum koltuğumda sırt yastığım var özel ama bir işe yaradığı yok üfff((bende arada kalkıp dolanıyorum canım. benim normal iznim 25 kasım doğum iznim ama bende aralığın sonuna kadar çalışırım diyordum galiba dayanamıcam aynı durumlardayız yani canımcım
sağol canım evet kullanıyordum ama bitti cmt doktora gittiğimde devam edimmi diye sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?