2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evettttttttttt:2:

Begümcüm, selam canım. Abur cubur olayına iki gündür iyi takıldın bakıyorum :)) Salatalık, havuç, elma v.s. ile idare etmeye çalışsan şekercim :))

sağolun kızlar :)))

ya akşam oldu acıktık, benimde aklıma hep yemek geliyor. zap_zup'cum senin bebişin cinsiyeti neydi ?

benim aklıma hep tehlikeli tatlılar geliyor. baklava gibiiii !!!!!!!
Kızım olacak inşallah.Bende bu ara aşure yemek istiyorum.Hazır pakettekilerden yaptım ama hiç güzel değilmişler.Bayramda dandik dandik baklavalardan yiyince nefret ettim.Artık canım baklava istemiyor.

Evet.Hatta kuvvetli hapşurunca kasığım sancıyor.Eşim bebeği tutta hapşur diye kızıyor.Tutuyorum bebeğimi alttan destek veriyorum.Zaten kasığımda iyicene vurduruyor aşağı

evettttttttttt:2:
yaaa benim çok canım acıyor.Sanki fırtlayıp çıkacakmış gibi....delikafadulden
Begümcüm, selam canım. Abur cubur olayına iki gündür iyi takıldın bakıyorum :)) Salatalık, havuç, elma v.s. ile idare etmeye çalışsan şekercim :))

Canım onlarıda yiyorum.yaşil-kırmızı elma,şeftali,havuç,salatalık(biraz miğdemde gaz yapıyor)ya ben sana gün içinde yediklerimi bir saysam....aslında çok yemiyorum ama çok çeşit yiyorum ve malesef abur cuburda yiyorum....ne yapayım kendimi durduramıyorumcokacimcoook

Herkese güle güle benim eşimde akşam ezanından önce geliyor.Ne zaman geleceği tam belli olmuyor.Pat diye çıkı veriyorum.Akşamda ondan bana sıra gelmiyor.

ya tutmak filan hiç bir işe yaramıyor.....hakikaten çok ciddi acıyor,hatta bazen kaslıp kalıyorum.bebişe birşey olmasında benim canımın acıması hiç önemli değil.....:CüvCüv:

bütün gün bir kere yazabildim çok sırtım ağrıyor yine(( yazdıklarınızı okyuorum ama yazamıyorum bir an önce eve atmak istiyorum kendimi allahın izniyle üffff

bütün gün bir kere yazabildim çok sırtım ağrıyor yine(( yazdıklarınızı okyuorum ama yazamıyorum bir an önce eve atmak istiyorum kendimi allahın izniyle üffff

belgüncüm, geçmiş olsun canım. sırt ağrısı bende de oluyor (

ofiste oturarak çalışıyorum ondan mı oluyor acaba ??? arada kalkıp dolanıyorum ama...

31 Aralık'a kadar çalışmayı planlıyordum ama böyle giderse ne yapıcam bilmiyorum ???

Bende merak ettim inanki ağzımdan aldın zemuszemus
yazmadan çıktı ama....:2:cokacimcoook:2:

CAnım çok geçmiş olsun .....Magnezyum kullanıyormusun?

canım sağol kuşum bende ofiste oturarak çalışıyorum ondan oluyor galiba bazen daha hafif ağrıyor ama bugün yine sol göğsüme kdar geldi ağrı sırtımın sol tarafı ağrıyor sadece. üstelik oturduğum koltuğumda sırt yastığım var özel ama bir işe yaradığı yok üfff((bende arada kalkıp dolanıyorum canım. benim normal iznim 25 kasım doğum iznim ama bende aralığın sonuna kadar çalışırım diyordum galiba dayanamıcam aynı durumlardayız yani canımcım

yazmadan çıktı ama....:2:cokacimcoook:2:

CAnım çok geçmiş olsun .....Magnezyum kullanıyormusun?

sağol canım evet kullanıyordum ama bitti cmt doktora gittiğimde devam edimmi diye sorcam

Kesin kullan diyecektir ama tabiki doktora danışılmadan içmemek en doğrusu....
benim ağrılarıma magnezyum çok iyi geliyor.Benim bel fıtığımda var bazen kitlenip kalıyordum.şimdi çok şükür iyiyim ama tabiki atak hareketler yapamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…