2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet nihan ismini bende çok severimm

oo canımcım annene gidiyomuşsun gelsin ıspanaklı böreklerrrr:lepi:

hadi gözünaydın canım ozaman anneciğinin yanında ne güsel bende haftasonu gidicemm opuyorumnanaktan
şimdiden iyiyolculuklarr :gitme:
ösletme kendiniii opuyorumnanaktan

saol canımm.. cok özledim anneciğimi.. sanada iyi yolculuklar simdidenn

burasıda pek sıkıcı bugun ama olsunn izmir olsunda sıkıcı havası olsun:))

sen yedinmi bugün kahvaltıda böreğini bakalım?? benim annem calıstıgı için simdilik siparişi kayınvalideme verdimm

Masal ismini bende coook seviyorum bunuda listeye ekleyim.. benim koçişin dogum günüde nisanda bunuda ekledimmm saol canımm

kızlar isism bende bulamadım oğluşuma ne kadar zor bir karar vermek bir türlü beyenemiyorum biraz erkek ismi türetirmisiniz

canım benim oğlum olsaydı ismi kesin Ateş olucaktı...

sibushcum, yemez miyim hiç :))) sabah ilk iş pastaneden kendime ıspanaklı gül böreği aldım, yanına da ayran süpeerrr oldu :)) kulaklarını çınlattım :))

ben de iyiyim canım sağol
bebişi de yarın görcem inş nasıl özledim kuzumuuu:sinifsinif:

sibush geldi ıspanaklı börek muhabbeti geri döndü:roflol:
kız bi tarafımız şişcek senin yüzünden haa:icecream:

kaydirigubbakcemile3 ayy canım benimm korkmuş annesiii Şeniz
hissediolar ya benimkide tekmelio seviyorum göbişimi sonra biras sakinleşio onuşuorum filan dinlio delikafadulden
Benim bebeğimde korkunca kasığıma doğru sığınıyor.Ağrı giriyor ozaman bana ama.Çok zorluyor.
kızlar isim bende bulamadım oğluşuma ne kadar zor bir karar vermek bir türlü beyenemiyorum biraz erkek ismi türetirmisiniz
Biz mete han, batu han isimlerinden birini koyacaktık.

sibush geldi ıspanaklı börek muhabbeti geri döndü:roflol:
kız bi tarafımız şişcek senin yüzünden haa:icecream:

Hıh aklıma gelmişken benim göğsümün teki şişmişti ama nasıl acıyo.Dışarıdan belli oluyo siyah yeri kabardı kocaman oldu.Eşim sonra aşerdiğim şeyi aldı ama canım bayağdır istiyordu.Gece yedim.Sabah geçmişti.Hakkaten insanın bir yeri şişiyor galiba canı birşey isteyince.

sağolun kızlar :)))

ya akşam oldu acıktık, benimde aklıma hep yemek geliyor. zap_zup'cum senin bebişin cinsiyeti neydi ?

benim aklıma hep tehlikeli tatlılar geliyor. baklava gibiiii !!!!!!!

ben de iyiyim canım sağol
bebişi de yarın görcem inş nasıl özledim kuzumuuu:sinifsinif:

ya sorma ben dün gittim doktoruma tahlil sonuçlarını göstermek için sonuçlar iyi dedi bi problem yok dedi
eşimi sordu bende izin alamadı dedim tmm dedi haftaya beraber gelin bebişi ööle muayne ederis dedi
bende haftaya annemde olucam dedim
o zaman sonraki hafta gelirsin eşinle dedi :)
bi göstermedi yanii :dilcikar: illa eşimle beraber gidicess
Allah dan sonuçlar güsel bi sorun yok yüsüde gülüodu ki ters bişii yok kaydirigubbakcemile5

akşam eşimle kayınbabam iş görüşmesine gidecekmiş annesi gili alıp bize gelecekmiş yemeğe mi gelecekler dedim ona göre işten çıkınca birşeyler yapayım dedim bilmiyorum dedi kapattı daha sonra kaynanam aradı akşam size gelecekmişiz taze fasülye pişirmiştim onu getireyim sizde yeriz başka bir şey de ister misin dedi oğlunda daha düşünceli kadın ya kaydirigubbakcemile3

çok şanslısın cnmm boshayallersmile
Allah herkesin kini bööle etsinnnn :lepi:

cnm eşimin de benimde babamın ismi mehmet bizde mehmet meriç
mehmet merih
mehmet aras vs.düşünmüştük
eşim de birinin adı fatih diğeri de mehmet olsun demişti

ay canım ya çok şeker

bence doktor eşinin gelmesi için söylemiştir

Herkese selam;
geçmişi biraz okumaya çalıştım ama miğde bulantım var,okumaya çalıştıkça beynim daha çok döndü....(sanırım çok abur cubur yedim):kedi:
Herkes iyi gözüküyor kayınvalide sendromları olmuş ama boşverin......
kızlar size birşey danışıcam.Hapşurduğunuz zaman kendinizi sıkmasanız bile sanki aşağıdan bebek fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyormusunuzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…