- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.041
kızlar isism bende bulamadım oğluşuma ne kadar zor bir karar vermek bir türlü beyenemiyorum biraz erkek ismi türetirmisiniz
isimlerden konuşuyorsunuz.. ben en çok Neslihanı sevdim ... Nihan da güzel bir isim.. bizde hala isime karar vermedik.. galiba Naz olucak.. soyisimimiz biraz uzun o yüzden ismi kısa olsun istiyorum.. banada fikir verebilirmisiniz kızlar??
benim oğluşum keremmmmmmm :lepi: Şeniz
eymen ismi de güsell boshayallersmile
hadi gözünaydın canım ozaman anneciğinin yanında ne güsel bende haftasonu gidicemm opuyorumnanaktan
şimdiden iyiyolculuklarr :gitme:
ösletme kendiniii opuyorumnanaktan
selam canım, hoşgeldin.
izmir'e geliyorsunuz haaa, süperrr. çok sıkıcı bir hava burda haberin olsun. bugün için sağanak yağışlı dediler ama birşey yok hala....
annen de senin için hazırlıklar yapmıştır şimdi, o da yorulmuştur. tepsi tepsi ıspanaklı börek hazırlamıştır :))))kaydirigubbakcemile3
canım Zeynep, Ece, Selin, Eda, Elif, Masal... şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben Masal'ı çok istedim ama olmadı.
Biz "Nisan" koyucaz kızımızın adını. Babasının isteği üzerine :)) Eşimin doğum günü Nisan ayında, ayrıca bolluk, bereket demekmiş Nisan. Bir de benim adımla da aynı anlamı taşıyor. hem müge hem nisan "inci çiçeği" demekmiş.
kızlar isism bende bulamadım oğluşuma ne kadar zor bir karar vermek bir türlü beyenemiyorum biraz erkek ismi türetirmisiniz
iyidir cnm nolsunn olumunekankayizsmile
devam ediyorum da doktora azalttım diom :jeyyar:
ama yine 2 haftada 1600 gr almışımm sempatiksalakcinni
doktorumda eh iyi biras dedi en azından 2 kilo değill delikafadulden 400 gr azalma var yani :sm_cool:
sen neler yapıonn bebiş nası opuyorumnanaktan
benim oğluşumda kerem olacak inşallahh:lepi:
ben yiğit de çok seviyorum
saol canımm.. cok özledim anneciğimi.. sanada iyi yolculuklar simdidenn QUOTE]
saol canımmm opuyorumnanaktan
Benim bebeğimde korkunca kasığıma doğru sığınıyor.Ağrı giriyor ozaman bana ama.Çok zorluyor.kaydirigubbakcemile3 ayy canım benimm korkmuş annesiii Şeniz
hissediolar ya benimkide tekmelio seviyorum göbişimi sonra biras sakinleşio onuşuorum filan dinlio delikafadulden
Biz mete han, batu han isimlerinden birini koyacaktık.kızlar isim bende bulamadım oğluşuma ne kadar zor bir karar vermek bir türlü beyenemiyorum biraz erkek ismi türetirmisiniz
sibushcum, yemez miyim hiç :))) sabah ilk iş pastaneden kendime ıspanaklı gül böreği aldım, yanına da ayran süpeerrr oldu :)) kulaklarını çınlattım :))
sibushcum, yemez miyim hiç :))) sabah ilk iş pastaneden kendime ıspanaklı gül böreği aldım, yanına da ayran süpeerrr oldu :)) kulaklarını çınlattım :))
sibush geldi ıspanaklı börek muhabbeti geri döndü:roflol:
kız bi tarafımız şişcek senin yüzünden haa:icecream:
ayy ne güsell adaş olucaklarr :lepi:
saol canımm.. cok özledim anneciğimi.. sanada iyi yolculuklar simdidenn QUOTE]
saol canımmm opuyorumnanaktan
evet canımcım hala babayla ittifak sağlayamadık ama büyük ihtimal kerem olacak:))
bu arada ekledim canım yatağın resmini ciciş topiğine ben 235 e aldım o sitede biraz daha uygun fiyatı
sibush geldi ıspanaklı börek muhabbeti geri döndü:roflol:
kız bi tarafımız şişcek senin yüzünden haa:icecream:
ben o muhabbetten bikaç gün sonra aldım yaptım hemen ıspanaklı börek el açması gibi olmadı ama idare etti neyseki sizde yapın şişmesin biyerleriniz :))
ben de iyiyim canım sağol
bebişi de yarın görcem inş nasıl özledim kuzumuuu:sinifsinif:
akşam eşimle kayınbabam iş görüşmesine gidecekmiş annesi gili alıp bize gelecekmiş yemeğe mi gelecekler dedim ona göre işten çıkınca birşeyler yapayım dedim bilmiyorum dedi kapattı daha sonra kaynanam aradı akşam size gelecekmişiz taze fasülye pişirmiştim onu getireyim sizde yeriz başka bir şey de ister misin dedi oğlunda daha düşünceli kadın ya kaydirigubbakcemile3
eşim de birinin adı fatih diğeri de mehmet olsun demişticnm eşimin de benimde babamın ismi mehmet bizde mehmet meriç
mehmet merih
mehmet aras vs.düşünmüştük
ay canım ya çok şekerkızlarrrrrrrr ay geçmişe bakmadım,size yazacam diye.
bu gece uyandım çok susamıştım,eşim su getirdi içtim,tam uykuya dalıcam birden öyle bir hapşurdum ki karnım yırtıldı sandım,okadar canım acıdı ki.aradan biraz zaman geçti benim kuzum hık hık hıçkırmaya başladı.kızlar resmen hıçkırdı yavrum ya,demek ki uykusunda canı mı yandı,artık korktu mu,ama nasıl hıçkırdı.eşim konuşmaya başladı,tamam yavrum geçti artık korkma filan dedi,sonra sustu,busefer tekmeler atmaya başladı.gerçekten artık kuzularımız bizi hissediyor,anlıyor.
ay böyle iştekaydirigubbakcemile3
bence doktor eşinin gelmesi için söylemiştirya sorma ben dün gittim doktoruma tahlil sonuçlarını göstermek için sonuçlar iyi dedi bi problem yok dedi
eşimi sordu bende izin alamadı dedim tmm dedi haftaya beraber gelin bebişi ööle muayne ederis dedi
bende haftaya annemde olucam dedim
o zaman sonraki hafta gelirsin eşinle dedi :)
bi göstermedi yanii :dilcikar: illa eşimle beraber gidicess
Allah dan sonuçlar güsel bi sorun yok yüsüde gülüodu ki ters bişii yok kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?