2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar bugün öğrencilerimle dışarda oyunlar oynuyoruz zıplıyordukkk öğretmenim sen zıplamaaaaaaaaa bebek düşer diye çığrındılar bana...
geçen günde oğlumun biri resmimi çizmişş karnımda bir bebek bir de yan tarafımda bir bebek biri doğmuş biride karnında öğretmenim diyorrr,göbeğimi okşuyorlarr.okuldan giderken baybay öğretmenim sana da bay bay bebek diyorlarr okşayıp duruyorlar karnımı....şimdiden bebeimin bisürü ablası abisi varrr çok şanslı...kuzucuklarım benim ya:asigim:

ayyy ne güzel yaaa
benim abimin oğlu da bu yıl anaokuluna başladı
haftasonu burdalardı havva öğretmenim diyo başka bişey demiyo 1haftada nasıl sevmiş
çok zevkli bi o kadar da zor bi meslektir di mi

Son düzenleme:
ayyy ne güzel yaaa
benim abimin oğlu da bu yıl anaokuluna başladı
haftasonu burdalardı havva öğretmenim diyo başka bişey demiyo 1haftada nasıl sevmiş
çok zevkli bi o kadar da zor bi meslektir di mi

seviom cnmm bende çocukları çok seviom zatenn...bazen yakınıom yoruluom die ama yinede seviommm çokk...melek onlarrrr tertemizlera.s.

ayy ne güzel yaa,canlarım benimbaşakcım cidden foto süpermiş:lepi:

evet bebelerimizin hepsi gece kuduruyo hoş benimki gündüz de öle inşallah doğunca böle olmaz nerdeyse hiç uyumuyolaelaelaelaelae

ezan okundu gidip namazımı kılıyım
bu ara göbek büyüdü zorlanmya başladım secde dekaydirigubbakcemile3
sonra da kocik gelir yemek falan giremem galiba
herkese iyi akşamlar
haaa bu arada sabah doktora gitcem kuzum inşşş biraz tombalaklaşmıştır(bu nası b kelimeysesempatiksalakcinni)

allh kabul etsin cnm burdada okundu bende gitcem kılmaya bende zorlanıom artık kılarken sıkışıo göbeimmm...1 aya kadar artık oturarak kılarız herhallfisfisfis
iyi haberlelrle dön cnm

Son düzenleme:
Allah kabul etsin kızlar hakikaten çok zor oluyor eğilmek (koçiş çağırıyor namaz için) Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

sibush geldi ıspanaklı börek muhabbeti geri döndü:roflol:
kız bi tarafımız şişcek senin yüzünden haa:icecream:

bu kızların ıspanaklı börek muhabbeti yüzünden şimdi geçmişi okurken canım çekti kalkıp ıspanaklı börek yaptım...

cnm benim ayın 15inde görüntüleme merkezinde yapılacak aydında fiyatını sordum 100 tl dedi dr

bugün doktora gittim. bana da doktorum ayın 15 ine randevu verdi aynı gün şeker yüklemesi de yapalım dedi. ama ben fiyatını sormayı unutmuşum. telefonla arayıp öğreneyim olmazsa. 100 tl iyiymiş daha pahalı diye duymuştum. bu arada çok şükür her şey yolundaymış ve ben de çalışmaya başlıcam artık:)) uzun zamandır evde yatıyordum yarın okula gticem tuhaf bi heyecan başladı:) kısa sürcek ama kasım sonuna kadar çalışırım artık:)

geçmiş olsun cnmm...ben başlarda çok üşeniodum okula gitmeye çocuklarıma alışınca şimdide özlüyrm hemencikkk...100-150 diye biliyorum bende cnm fiyatları

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim gögüslerim çok aşırı kaşınıyo gögüs ucum acıyo nemlendirici sürdüm arko zararı olurmu acaba doktora gitmeme 2 hafta var doktora sorucam ama epey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…