- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.081
kıslar göbüş topiğine alayım siziiii
losiscim koydum bakkkk
hemen bakıyorum canım
bu arada profil foton müthiş maaşallah size
kıslar bugün öğrencilerimle dışarda oyunlar oynuyoruz zıplıyordukkk öğretmenim sen zıplamaaaaaaaaa bebek düşer diye çığrındılar bana...
geçen günde oğlumun biri resmimi çizmişş karnımda bir bebek bir de yan tarafımda bir bebek biri doğmuş biride karnında öğretmenim diyorrr,göbeğimi okşuyorlarr.okuldan giderken baybay öğretmenim sana da bay bay bebek diyorlarr okşayıp duruyorlar karnımı....şimdiden bebeimin bisürü ablası abisi varrr çok şanslı...kuzucuklarım benim ya:asigim:
ayyy ne güzel yaaa
benim abimin oğlu da bu yıl anaokuluna başladı
haftasonu burdalardı havva öğretmenim diyo başka bişey demiyo 1haftada nasıl sevmiş
çok zevkli bi o kadar da zor bi meslektir di mi
kıslar bugün öğrencilerimle dışarda oyunlar oynuyoruz zıplıyordukkk öğretmenim sen zıplamaaaaaaaaa bebek düşer diye çığrındılar bana...
geçen günde oğlumun biri resmimi çizmişş karnımda bir bebek bir de yan tarafımda bir bebek biri doğmuş biride karnında öğretmenim diyorrr,göbeğimi okşuyorlarr.okuldan giderken baybay öğretmenim sana da bay bay bebek diyorlarr okşayıp duruyorlar karnımı....şimdiden bebeimin bisürü ablası abisi varrr çok şanslı...kuzucuklarım benim ya:asigim:
ayy ne güzel yaa,canlarım benimbaşakcım cidden foto süpermiş:lepi:
ezan okundu gidip namazımı kılıyım
bu ara göbek büyüdü zorlanmya başladım secde dekaydirigubbakcemile3
sonra da kocik gelir yemek falan giremem galiba
herkese iyi akşamlar
haaa bu arada sabah doktora gitcem kuzum inşşş biraz tombalaklaşmıştır(bu nası b kelimeysesempatiksalakcinni)
kızlar renkli ultrason yaptıran varsa fiyatlar konusunda bilgi verebilirmi?
Benim artık canıma tak eden ne biliyor musunuz?Düğünde de nişanda da herşeyde benim ailem yapıyor.Eşyaları düzüyor ediyor.Onlar misafir gibi gelip tadını çıkarıp gidiyorlar.Bebek oluncada tüm eşyaları benim ailem hazırlıyor.Onlar bebek sevmeye gelip tadını çıkaracaklar gıcık oluyorum.Tamam durumları yok ama bi yün alda bi patik ör yani hiç olmadıklava:
sibush geldi ıspanaklı börek muhabbeti geri döndü:roflol:
kız bi tarafımız şişcek senin yüzünden haa:icecream:
cnm benim ayın 15inde görüntüleme merkezinde yapılacak aydında fiyatını sordum 100 tl dedi dr
bugün doktora gittim. bana da doktorum ayın 15 ine randevu verdi aynı gün şeker yüklemesi de yapalım dedi. ama ben fiyatını sormayı unutmuşum. telefonla arayıp öğreneyim olmazsa. 100 tl iyiymiş daha pahalı diye duymuştum. bu arada çok şükür her şey yolundaymış ve ben de çalışmaya başlıcam artık:)) uzun zamandır evde yatıyordum yarın okula gticem tuhaf bi heyecan başladı:) kısa sürcek ama kasım sonuna kadar çalışırım artık:)
renkli ultrason dediğiniz ne canım 2 derece ultrasondan mı bahsediyorsunuzgeçmiş olsun cnmm...ben başlarda çok üşeniodum okula gitmeye çocuklarıma alışınca şimdide özlüyrm hemencikkk...100-150 diye biliyorum bende cnm fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?