- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.021
canım benim tanıdık biri vardı ismi "ecehan"dı çok tatlı bir kızdı
canım bizim iş yerinde bilgehan diye arkadaş var bilgehan hanım demek çok zor oluyor
erkek için ne düşünmüştünüz canım biz de erkeklere isim bulamıyoruz
:lepi: bence de ecehan güsel bi isim kulağada hoş gelio
Tek başına değil yani ..... han .İkinci isim olarak koymak istiyor eşim.Burcu han , buse han vs.Kızlarda kullanıldığını hiç duymadım sen söyleyene kadar.O yüzden çok tereddüt ediyordum.Kıza da ikinci isim olarak konur mu diye.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1603 sayfa olmuşşşşşşş :lepi::hooray::sm_cool:
canım benim tanıdık biri vardı ismi "ecehan"dı çok tatlı bir kızdı
canım bizim iş yerinde bilgehan diye arkadaş var bilgehan hanım demek çok zor oluyor
erkek için ne düşünmüştünüz canım biz de erkeklere isim bulamıyoruz
naber kıız gülden ne zamandır karşılaşmıyoz
yemeye devam mıcokacimcoook
selam güzel annelerr... herkezde hersey yolundadır inşallah..
biz kızımla biraz yorgunuz yarın izmire dönüyoruz ... toplanmak baya yordu beni.. ama olsunn hem izmire hem anneme kavusuyorum yarınnn:)))))
selam güzel annelerr... herkezde hersey yolundadır inşallah..
biz kızımla biraz yorgunuz yarın izmire dönüyoruz ... toplanmak baya yordu beni.. ama olsunn hem izmire hem anneme kavusuyorum yarınnn:)))))
kızlarrrrrrrr ay geçmişe bakmadım,size yazacam diye.
bu gece uyandım çok susamıştım,eşim su getirdi içtim,tam uykuya dalıcam birden öyle bir hapşurdum ki karnım yırtıldı sandım,okadar canım acıdı ki.aradan biraz zaman geçti benim kuzum hık hık hıçkırmaya başladı.kızlar resmen hıçkırdı yavrum ya,demek ki uykusunda canı mı yandı,artık korktu mu,ama nasıl hıçkırdı.eşim konuşmaya başladı,tamam yavrum geçti artık korkma filan dedi,sonra sustu,busefer tekmeler atmaya başladı.gerçekten artık kuzularımız bizi hissediyor,anlıyor.
ay böyle iştekaydirigubbakcemile3
selam canım, hoşgeldin.
izmir'e geliyorsunuz haaa, süperrr. çok sıkıcı bir hava burda haberin olsun. bugün için sağanak yağışlı dediler ama birşey yok hala....
annen de senin için hazırlıklar yapmıştır şimdi, o da yorulmuştur. tepsi tepsi ıspanaklı börek hazırlamıştır :))))kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrr ay geçmişe bakmadım,size yazacam diye.
bu gece uyandım çok susamıştım,eşim su getirdi içtim,tam uykuya dalıcam birden öyle bir hapşurdum ki karnım yırtıldı sandım,okadar canım acıdı ki.aradan biraz zaman geçti benim kuzum hık hık hıçkırmaya başladı.kızlar resmen hıçkırdı yavrum ya,demek ki uykusunda canı mı yandı,artık korktu mu,ama nasıl hıçkırdı.eşim konuşmaya başladı,tamam yavrum geçti artık korkma filan dedi,sonra sustu,busefer tekmeler atmaya başladı.gerçekten artık kuzularımız bizi hissediyor,anlıyor.
ay böyle iştekaydirigubbakcemile3
isimlerden konuşuyorsunuz.. ben en çok Neslihanı sevdim ... Nihan da güzel bir isim.. bizde hala isime karar vermedik.. galiba Naz olucak.. soyisimimiz biraz uzun o yüzden ismi kısa olsun istiyorum.. banada fikir verebilirmisiniz kızlar??
kızlar isism bende bulamadım oğluşuma ne kadar zor bir karar vermek bir türlü beyenemiyorum biraz erkek ismi türetirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?