- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.121
kızlar çatlak kremi kullanıyormusunuz ve markası adı nedır önerebılecegınız bişey varmı ben niveanın bır nemlendırıcısını ve ara ara bebe yağı kullanıyorum ama karnım cokgergin sanki
sirinem ben vazalin kullanıyorum ilk günden beri maşallah henüz hiç çatlak olmadı inş bundan sonrada olmaz
pregnacare cnm benim.ben bebe yağı kullanıodum ama gerile gerile acısından dayanamadımmm uyku bile uyuyamadımmm...dr bana bu kremi verdi bir kez sürmem bile yetti acısı geçti hemen ve hiççç çatlamadım tavsiye ediyorum hergün az sürüyorum yetio valla.fiyatı da 30tl
belgüncüm benim dr da eczacım da kesinlikle önermedi vazelin ilk sürünce rahatlatır ama kuruduğu an dahada kurutur gerer tenini dedi...
İyi geceler kizlarancak fırsat bulabildim yazmak için bugün kızımı gördüm kontrolumuz vardı herseyi cok iyi dedi 750 gr olmuş minigim :) Bu kez yüzünü de cok net gördük doktorumuz bı foto verdi görseniz vesikalik foto gibi nasıl da güzel canım yavrum benim...Bu arada bugün cok büyük bı ısı hallettik kızımızın odası için bakıp bakıp karar veremiyoduk bugün artık kesin kararımızı verdik 1 ay sonra hazirlanip gelicek kismetse...Daha bir sürü detay var da en zorunu hallettik sanırım gelince fotosunu yüklerim tam bı prenses odası :))
İyi geceler kizlarancak fırsat bulabildim yazmak için bugün kızımı gördüm kontrolumuz vardı herseyi cok iyi dedi 750 gr olmuş minigim :) Bu kez yüzünü de cok net gördük doktorumuz bı foto verdi görseniz vesikalik foto gibi nasıl da güzel canım yavrum benim...Bu arada bugün cok büyük bı ısı hallettik kızımızın odası için bakıp bakıp karar veremiyoduk bugün artık kesin kararımızı verdik 1 ay sonra hazirlanip gelicek kismetse...Daha bir sürü detay var da en zorunu hallettik sanırım gelince fotosunu yüklerim tam bı prenses odası :))
kızlar çatlak kremi kullanıyormusunuz ve markası adı nedır önerebılecegınız bişey varmı ben niveanın bır nemlendırıcısını ve ara ara bebe yağı kullanıyorum ama karnım cokgergin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?