2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çatlak kremi kullanıyormusunuz ve markası adı nedır önerebılecegınız bişey varmı ben niveanın bır nemlendırıcısını ve ara ara bebe yağı kullanıyorum ama karnım cokgergin sanki

sirinem ben vazalin kullanıyorum ilk günden beri maşallah henüz hiç çatlak olmadı inş bundan sonrada olmaz

pregnacare cnm benim.ben bebe yağı kullanıodum ama gerile gerile acısından dayanamadımmm uyku bile uyuyamadımmm...dr bana bu kremi verdi bir kez sürmem bile yetti acısı geçti hemen ve hiççç çatlamadım tavsiye ediyorum hergün az sürüyorum yetio valla.fiyatı da 30tl

tesekkur ederım canım fiyatıda uygunmus suan catlama falan yok ama gergınlık var sanırım ıyı bır kre kullanmam gerekıyor eczanelerde bulabılırmıyım bu kremı

insan bi çıkıom der annem yhaa bsürü şey danıştım size görmediniz(
geri gidip okuyun bi yazılarımı fikrinizi söleyin yhaa

belgüncüm benim dr da eczacım da kesinlikle önermedi vazelin ilk sürünce rahatlatır ama kuruduğu an dahada kurutur gerer tenini dedi...

yok kuşum benim hiç kurumuyor hep nemli kalıyor hiç germedi daha şükürler olsun. genelde akşamları yatarken sürüyorum sabah kalktığımda hala nemli oluyor o cilde göre değişiyor bildiğim kadarıyla banada kuzenim ve eşimin kuzeni tavsiye etmişti onlarda vazelinden çok memnun kalmışlardı. demek dediğim gibi cilt tipine göre değişiyor

ben çıkıyorum kızlar uyku akıyor gözlerimde sabah görüşürüz inş. yatsıyı kılmak istiyorum ama öle üşeniyormki allahımın gücüne gitmesin.( rabbim bize sağlık kuvvet güç versin inş.öptüm hepinizi allaha emanet olun iyi geceler

giden arkadaşlar,iigecelerrr
aeolunn:))

kıslar şu bereler diorum iyimi sizce gönderim ücreti benden iki tane alırsam 12,5 vericek..
sizce nasıl fiyatları???

İyi geceler kizlarancak fırsat bulabildim yazmak için bugün kızımı gördüm kontrolumuz vardı herseyi cok iyi dedi 750 gr olmuş minigim :) Bu kez yüzünü de cok net gördük doktorumuz bı foto verdi görseniz vesikalik foto gibi nasıl da güzel canım yavrum benim...Bu arada bugün cok büyük bı ısı hallettik kızımızın odası için bakıp bakıp karar veremiyoduk bugün artık kesin kararımızı verdik 1 ay sonra hazirlanip gelicek kismetse...Daha bir sürü detay var da en zorunu hallettik sanırım gelince fotosunu yüklerim tam bı prenses odası :))

güle güle kullansın canım bebikin eşyalarını ve aldığınız herbişeyini:))

bnde çıkıcam çıkamıorum bi türlü bi sürü işim var öff
mutfak toplanıcak bide üstüne yhaaaaaaa
boyundan başlama örgü bebek yeleğinden anlayan varsa haber versin lütfen bişiy sorucamdaa:))

maşallah canım kızına odanızda hayırlı olsun güle güle büyüsün odasında prensesin

herkeze günaydın,

biz kalktık işimize geldik kahvaltımızı ettik enerji yüklüyüz bir sürüde işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…