2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar benim gögüslerim çok aşırı kaşınıyo gögüs ucum acıyo nemlendirici sürdüm arko zararı olurmu acaba doktora gitmeme 2 hafta var doktora sorucam ama epey var

bence zararı olmas canım arada az kullan gidince de sorarsın doktoruna yerimseniben
geçmiş olsunn...
benimde hamileliğin başından beri göğüs uçlarım çatlak ama doktorada sormadım acımıoda bişii olmas heralde bilmiyorumkismile

ne güsel opuyorumnanaktan ilk fotoları albümde yerini alıooo :sm_cool:
maşşallah prensesine koca kıs olmuşş kaydirigubbakcemile2
odanıs da hayırlı olsunn iyigünlerde kullanın canımm olumunekankayizsmile
ama foto bekliyoruss yerimseniben

cemocumm inşş işin bitmiştir hemencik
yelek konusuna gelince bende anlamam CADIARZU ama anneme sorarım oda 1 hafta sonra cevap verebilirim anca hatta ben öğreneyim bende örerim delikafadulden bak sayende oğluma yelek örücemm sempatiksalakcinni

günaydın herkese kendi çapımda erkenciyim bu sabah
karnım çok acıktı uyku tutmadı eşimi geçirdikten sonra
bi kahvaltı ediim

günaydın cnmmmm
bende erkenciyim 6 da uyandım eşim işe gitti bende hazırlandım veeeeeeeeeeee ilk aşımısı olmaya gittim delikafadulden
şimdilik ağrı filan yok inşş olmassss eyvahedigeldismile

herkeze günaydın,

biz kalktık işimize geldik kahvaltımızı ettik enerji yüklüyüz bir sürüde işimiz var

günaydın cnmm
ohh ne güsel enerjin hiç bitmesin cnm :lepi:
kolay gelsin opuyorumnanaktan

Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 6 ay
Kalan süre: 3 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak

bir ay daha geride kaldı 7. aya girmiş bulunuyoruz
ay ben dün rüyamda yine doğum yapıyordum ama bu sefer tam doğum sahnesi normal doğum hemde çok rahat bir şekilde sonra eve geliyoruz bir bakıyorum hastaneye giderkenki kıyafetler var üstümde taç falanda takmamışlar annemlere diyorum o hastane çantasını boşuna mı götürdük eşime kızıyorum hastanede neden hiç fotograf çekmedin diye sonra bir üniversitenin açılışı varmış oraya gidiyorum kuzenlerle bebek evde ben gidiyorum geç oldu kızım acıkmıştır diyorum haklısın hadi gidelim diyorlar sonrası yabancı film sahnelerine dönüyor saçma sapan eve gidemedim uyandım hayrolsun

kahvaltı yapacaz şimdi bizde haa bide diyorum ki KK ya girmem lazım kızlar merak eder giremedim diye ilk doğum yapan ben oluyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlaaarrr günaydııın,

Nasılsınız bakalım?

manolya83, kızınızın odası hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullansın minik prenses. Kızınızın yüzünü de görmüşsünüz ne kadar güzel. Yarın bizde gidicez doktora. Bakalım kızım yüzünü gösterecek mi bize ? :))

şirinemm, ben çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum ve çok memnunum. birde nemlendiricisi var. sabahları da onu sürüyorum. gerginlik, kuruluk v.s. olmuyor.

hadi hayırlı olsun canımm bizim de as kaldı 7. aya delikafadulden
ay sorma cnm bende kendimi geceleri hep doğum yaparken buluyorumm sempatiksalakcinni
yani doğuma kadar iyi tecrübe olacak rüyalar bize :roflol: delikafadulden
hayır olsun cnm rüyann inşş normal ve rahat bi doğum geçiririsss boshayallersmile opuyorumnanaktan

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 5 ay 20 gün
Kalan süre: 3 ay 15 gün
Doğum tarihi: 16.01.2011

şafak 107 :lepi:

kıslarrr bisde büyüyorusss opuyorumnanaktan as kaldı oğluşummm Şeniz

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrr
iyi günlerrrr
hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrrr
gününüz güsel,dularınız kabul olsun inşllahhhhhhhhhhhhhhhh

gözün aydın canım kızında kocaman olmuş maşallah onadaayrıca prenses kızının odası hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallaha.s.
herkese kocaman günaydın opuyorumnanaktan
denizcim rüyan çok güzel hayrolsun inşallahaklinialirimsmile
ben artık doğum rüyalarını atlattım hep bebişimi emzirirken görüyorumkaydirigubbakcemile3
güldencim annene gideceksin bugün galiba sanada iyi gesmeler bidenem bol bol eğlenin paşa oğluşunlazemuszemus

herkese kocaman günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı bu mübarek günd ekabul etsin inş.

Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay 16 gün
Kalan süre: 3 ay 19 gün
Doğum tarihi:20.01.2011

şafak 111 :))

Son düzenleme:
bugün başak'ın doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.....................
CANIM BALIM,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN,MUTLU OLUN ÖMRÜNÜZ BOYUNCAAAAAA
ALLAH'IM EVİNİZE HUZUR MUTLULUK YAĞDIRSIN,BEBEĞİNİZLE BERABER SAĞLIKLI UPUZUN GÜSEL YIILLLARAAAAAAAAAAAAAAAAA
SENİ ÇOQ SEFİORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar gunaydın..
nasılsınız...
ben dun kontrolum vardı..kan verdım..hgb.ıdrar seker yukleme 50 mg.
bugun sonuçları aldım..
hersey normalde sekerım yuksek cıktı..
haftaya cuma 100mg.seker yukleme yapılacak..50 mg.hata verebılıyormus...sızın 50 mg.mı yaptı doktorlarınız..bazı doktorlar dırek 100mg.yapıyormus seker yuklemeyı..

günaydın belgünüm aminnnnn canım cemi cümlemizinkini kabul etsin rabbimopuyorumnanaktan
ay durun bende bakiim kaç gün kalmış

herhes burda..
bebeişh,belgun,çıtos,elıf,mugecan
gunaydın hayırlı cumalar...
belgun 15.kromozomda kzıın sana cekmıs he..annesının kızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…