- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.141
merhaba kızlar benim gögüslerim çok aşırı kaşınıyo gögüs ucum acıyo nemlendirici sürdüm arko zararı olurmu acaba doktora gitmeme 2 hafta var doktora sorucam ama epey var
İyi geceler kizlarancak fırsat bulabildim yazmak için bugün kızımı gördüm kontrolumuz vardı herseyi cok iyi dedi 750 gr olmuş minigim :) Bu kez yüzünü de cok net gördük doktorumuz bı foto verdi görseniz vesikalik foto gibi nasıl da güzel canım yavrum benim...Bu arada bugün cok büyük bı ısı hallettik kızımızın odası için bakıp bakıp karar veremiyoduk bugün artık kesin kararımızı verdik 1 ay sonra hazirlanip gelicek kismetse...Daha bir sürü detay var da en zorunu hallettik sanırım gelince fotosunu yüklerim tam bı prenses odası :))
bnde çıkıcam çıkamıorum bi türlü bi sürü işim var öff
mutfak toplanıcak bide üstüne yhaaaaaaa
boyundan başlama örgü bebek yeleğinden anlayan varsa haber versin lütfen bişiy sorucamdaa:))
günaydın herkese kendi çapımda erkenciyim bu sabah
karnım çok acıktı uyku tutmadı eşimi geçirdikten sonra
bi kahvaltı ediim
herkeze günaydın,
biz kalktık işimize geldik kahvaltımızı ettik enerji yüklüyüz bir sürüde işimiz var
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 6 ay
Kalan süre: 3 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak
bir ay daha geride kaldı 7. aya girmiş bulunuyoruz
ay ben dün rüyamda yine doğum yapıyordum ama bu sefer tam doğum sahnesi normal doğum hemde çok rahat bir şekilde sonra eve geliyoruz bir bakıyorum hastaneye giderkenki kıyafetler var üstümde taç falanda takmamışlar annemlere diyorum o hastane çantasını boşuna mı götürdük eşime kızıyorum hastanede neden hiç fotograf çekmedin diye sonra bir üniversitenin açılışı varmış oraya gidiyorum kuzenlerle bebek evde ben gidiyorum geç oldu kızım acıkmıştır diyorum haklısın hadi gidelim diyorlar sonrası yabancı film sahnelerine dönüyor saçma sapan eve gidemedim uyandım hayrolsun
kahvaltı yapacaz şimdi bizde haa bide diyorum ki KK ya girmem lazım kızlar merak eder giremedim diye ilk doğum yapan ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
Geçen süre: 5 ay 19 gün
Kalan süre: 3 ay 16 gün
Doğum tarihi: 17.01.2011
hunny aramızda 1 gün var :))
gözün aydın canım kızında kocaman olmuş maşallah onadaİyi geceler kizlarancak fırsat bulabildim yazmak için bugün kızımı gördüm kontrolumuz vardı herseyi cok iyi dedi 750 gr olmuş minigim :) Bu kez yüzünü de cok net gördük doktorumuz bı foto verdi görseniz vesikalik foto gibi nasıl da güzel canım yavrum benim...Bu arada bugün cok büyük bı ısı hallettik kızımızın odası için bakıp bakıp karar veremiyoduk bugün artık kesin kararımızı verdik 1 ay sonra hazirlanip gelicek kismetse...Daha bir sürü detay var da en zorunu hallettik sanırım gelince fotosunu yüklerim tam bı prenses odası :))
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar aminnnnnnnnopuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrrrrr
iyi günlerrrr
hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrrr
gününüz güsel,dularınız kabul olsun inşllahhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın belgünüm aminnnnn canım cemi cümlemizinkini kabul etsin rabbimopuyorumnanaktanherkese kocaman günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı bu mübarek günd ekabul etsin inş.
Geçen süre: 5 ay 16 gün
Kalan süre: 3 ay 19 gün
Doğum tarihi:20.01.2011
şafak 111 :))
delikafadulden ewettt aynı gün doğururmuşuss hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?