- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.181
amin cnm inşallah bu bebeğim sağlıklı sıhatli doğar :gitme:bende dediğim gibi şeker problemi var cnm ben hamilelikten öncede hep şeker hapı kullandım doğuma 1 hafta kala şekerim aşırı yükseldi bebişim karnımda öldü o yüzden cnm bazı ailevi sorunlarımız oldu buda sebeb oldu yükselmesine tabii:çok üzgünüm:
kızlar bu arada dün oğluma kardeşinin adı ne olsun dedim
kelebek
dedi..............:))
(ben oğluma sen minik kuşumsun,kardeşinde minik kelbeğim diorm hep:))ordan geldi aklına sanırsam:))
sonra yok öyle değil,ismi ne olcak dedim,oda ''öökü'' dedi :))
öykü diyemio henüz:))))))))))))))))))))))))
ama ben nedense iki üç gündür öykü mü yoksa masal mı koysam diorum..aklıma takılddııı
sizce hangisi daha güsell????????
fikirlerinizi bekliorum..
eşimde netten selin,nisa,sena'yı söledi dün bunlar nasıl die???
sizceeeee???????
günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
doktordan geliyorum minik kuşumu gördüm
oyyy kurban olsun annesi kocaman olmuş yaaa
maşallah çok sağlıklıymış
nası da güzel burnu minicik anası gibi:kedi:
ayrıcasonunuda atak yapıp 5 gün öne geçmiş 25+6 görünüyo
ama kaç gr boyu ne kadar söylemedi ben de unuttum heycandan
saten bu kez devlet hastanesine gitmiştim bana göstermesi bile mucizehihoyyythihoyyythihoyyyt
saten bu kez devlet hastanesine gitmiştim bana göstermesi bile mucizehihoyyythihoyyythihoyyyt
sağol canım.bana da normal dedi de kaç gr demedi amaaaannn ossunay kuşum masallah..
senın bebiş gıbı benım bebeişte onde gıdıyor..emmme zayıf benımkıde 800 gram 28+1 olmus..
doktor gramı normal dedı banada..
sağol canım insan nasıl heycan yapıy di mimaşallah canım bebişine gözün aydın benimde 6 günüm kaldı görmeye
sağol dilekcim rabbim bu bebişime ve sizin bebişlere sağlık ve ömür versin:Saruboceq:
bebish22 bencede öykü güzel CADIARZU
BAŞAKCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KOCANLA VE DOĞACAK BEBEĞİNLE SANA MUTLU UZUN ÖMÜRLER Şeniz
LOLİPOP şekerim gözün aydın kızınada maşallah tam ısırmalık olmuş demi annesidelikafadulden
ben kaçtım..kocacigıma kahvaltı hazırlayım..
ben emırı krase gondermeden sıkı bır kahvaltı yaptım emme..yıne yıyceeemmm..
bebek az etlensin ,butlansın demii..
anladım canım..
ama ben sımdıye dek 5 kılo aldım..bebısım 800gram..mınık yanı..şeker hastalarında bebekte ırı olur yanı..bence bır yanlıslık var...
emırdede 50 mg.çok yuksektı..doktorum 100mg.yukleme yaptırmıstı..o normal cıkmıstı..
yarın guzel haberlerle gel doktordan..mugecımç...
amin cnm inşallah bu bebeğim sağlıklı sıhatli doğar :gitme:bende dediğim gibi şeker problemi var cnm ben hamilelikten öncede hep şeker hapı kullandım doğuma 1 hafta kala şekerim aşırı yükseldi bebişim karnımda öldü o yüzden cnm bazı ailevi sorunlarımız oldu buda sebeb oldu yükselmesine tabii:çok üzgünüm:
kızlar bu arada dün oğluma kardeşinin adı ne olsun dedim
kelebek
dedi..............:))
(ben oğluma sen minik kuşumsun,kardeşinde minik kelbeğim diorm hep:))ordan geldi aklına sanırsam:))
sonra yok öyle değil,ismi ne olcak dedim,oda ''öökü'' dedi :))
öykü diyemio henüz:))))))))))))))))))))))))
ama ben nedense iki üç gündür öykü mü yoksa masal mı koysam diorum..aklıma takılddııı
sizce hangisi daha güsell????????
fikirlerinizi bekliorum..
eşimde netten selin,nisa,sena'yı söledi dün bunlar nasıl die???
sizceeeee???????
sağol belgünüm rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını mafoldumbeninşallah sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğimiz ve sağlıkla kucaklarız meleklerimizi :Saruboceq:canım rabbim bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inş. ve sana ve ailenede tabikide.
canım ben zeynebin yanına eklemeyi düşündüğümüz isimler içinde öyküyüde çok düşünmüştüm kesinlikle öyküüüüüü
ayy yerim minik kuşu ben emi hadi gözün aydın maşallah canımcım.
canım rabbim bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inş. ve sana ve ailenede tabikide.
canım ben zeynebin yanına eklemeyi düşündüğümüz isimler içinde öyküyüde çok düşünmüştüm kesinlikle öyküüüüüü
ayy yerim minik kuşu ben emi hadi gözün aydın maşallah canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?