2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çıtoscum senın seker sınırda..sınır deger 140..sendenede ıster belkı yukleme testı yenıden..

kızlar bu arada dün oğluma kardeşinin adı ne olsun dedim
kelebek
dedi..............:))
(ben oğluma sen minik kuşumsun,kardeşinde minik kelbeğim diorm hep:))ordan geldi aklına sanırsam:))
sonra yok öyle değil,ismi ne olcak dedim,oda ''öökü'' dedi :))
öykü diyemio henüz:))))))))))))))))))))))))
ama ben nedense iki üç gündür öykü mü yoksa masal mı koysam diorum..aklıma takılddııı
sizce hangisi daha güsell????????
fikirlerinizi bekliorum..
eşimde netten selin,nisa,sena'yı söledi dün bunlar nasıl die???
sizceeeee???????

AHH CANIM BENIM YA..HATIRLATMAK ISTEMEZDIM SANA..
AMA YINEDE UNUTMAK NE MUMKUN ZATEN..ALLAH YASATMASIN KIMSELERE CITOSCUM..
SITRESTE SEKERIN YUKSELMESINE NEDEN OLUYOR YANI..
ALLAH SAGLIK VERSIN HEPIMIZIN BEBEİŞŞLERININE KUŞUM..
BENIM KOCIS EVDE HALEN UYUYOR..BEN EMIRI KRESE BIRAKTIM...
EDREMITE DOKTORA GITTIM..BURHANIYEYE GERI DONDUM..40 DAKKADIR BURDAYIM YAZIYORUM..YANI DUNYANIN IŞINI HALLETTIM..O HALEN SABAH OLMADI SANIYOR..PERDELER ODAYI KARNLIK YAPIYOR..SAAT 1 DE IS BASI YAPICAK BUGUN..UYUSUNDA BUYUSUN KOCİŞ BARİİ sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bence oyku :lepi:

günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
doktordan geliyorum minik kuşumu gördüm
oyyy kurban olsun annesi kocaman olmuş yaaa
maşallah çok sağlıklıymış
nası da güzel burnu minicik anası gibi:kedi:
ayrıcasonunuda atak yapıp 5 gün öne geçmiş 25+6 görünüyo
ama kaç gr boyu ne kadar söylemedi ben de unuttum heycandan
saten bu kez devlet hastanesine gitmiştim bana göstermesi bile mucizehihoyyythihoyyythihoyyyt

ay kuşum masallah..
senın bebiş gıbı benım bebeişte onde gıdıyor..emmme zayıf benımkıde 800 gram 28+1 olmus..
doktor gramı normal dedı banada..

maşallah canım bebişine gözün aydın benimde 6 günüm kaldı görmeye

sağol dilekcim rabbim bu bebişime ve sizin bebişlere sağlık ve ömür versin:Saruboceq:
bebish22 bencede öykü güzel CADIARZU
BAŞAKCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KOCANLA VE DOĞACAK BEBEĞİNLE SANA MUTLU UZUN ÖMÜRLER Şeniz
LOLİPOP şekerim gözün aydın kızınada maşallah tam ısırmalık olmuş demi annesidelikafadulden

ben kaçtım..kocacigıma kahvaltı hazırlayım..
ben emırı krase gondermeden sıkı bır kahvaltı yaptım emme..yıne yıyceeemmm..
bebek az etlensin ,butlansın demii..

ay kuşum masallah..
senın bebiş gıbı benım bebeişte onde gıdıyor..emmme zayıf benımkıde 800 gram 28+1 olmus..
doktor gramı normal dedı banada..
sağol canım.bana da normal dedi de kaç gr demedi amaaaannn ossun
maşallah canım bebişine gözün aydın benimde 6 günüm kaldı görmeye
sağol canım insan nasıl heycan yapıy di mi
bi doğsun sıpamı bırakmıycam kucağımdan:dilcikar::teytey:

heee yaaa teyzesi nasıl şeker benim kuşuumm:icecream:

Günaydın güzel anneler cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin insallah hepimiz guzel gunletde saglikla kullanalim aldiklarimizi hunnycim odamız hazırlansın gelsin yüklerim fotosunu da ...Daha cok detay var tabii halısı perdesi lambası nevresimleri hepsini ufak ufak halledicez inşallah küçük de bı beşik alırsak tamamdir:)
Başak dogum gunünmus sanırım nice yıllara canım ....

5 kilo çok iyiymiş valla , süpersin sen de. Benim bu ay tam olarak kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama bende toplamda 5-6 kilo almış olucam herhalde.

geçen sene doğum yapan kuzenimin de ilk yüklemesi yüksekti, ikincisi normal çıktı. sende de sorun çıkmayacaktır hayırlısı ile.

yarın doktordan sonra gelişmeleri size haber veririm...

şimdi ben doktora yarın sorsam doğum sezeryan mı olur yoksa normal mi diye daha erken mi ???

canım rabbim bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inş. ve sana ve ailenede tabikide.

canım ben zeynebin yanına eklemeyi düşündüğümüz isimler içinde öyküyüde çok düşünmüştüm kesinlikle öyküüüüüü

ayy yerim minik kuşu ben emi hadi gözün aydın maşallah canımcım.

Herkese günaydınlarr...
Başak doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı,mutlu,bereketli,şanslı,sağlıklı bir ömür nasip etsin

günaydın kızlar,hayırlı cumalar,
benimde açlık şekerim normal tokluk ise 164 çıkmıştı ohaoldumsmile
doktorum 3 hafta sonra tekrarlayalım dedi,haftaya cumartesi yine 50 mglık ölçüm yapılacak,tatlı,hamurişi ve karbonhidrattan uzak dur dedi,tatlı yemeyi unuttum valla artık canımda istemiyor önceden ne kadar da yermişim meğer,diyet falanda vermedi,kilon normal iyi gidiyorsun dedi bakalım haftaya ne çıkacak :ecrin_bebek:

sağol belgünüm rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını mafoldumbeninşallah sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğimiz ve sağlıkla kucaklarız meleklerimizi :Saruboceq:

teşekkür ederis tesesiiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…