2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kılzar benim de karnım adet sancısı gibi çok ağrıdı yattım dinlendim uyumuşum
uyandığımda geçmişti arada adet ağrısı gibi oluyodu ama bu kadar uzun sürmüyodu iki gündür serin üşüttüm heralde

sibushcum, size de maşallah

terapiste gitmek süper bir fikirmiş, çok akıllıca :)

çok tuhaf oluyor insan hamileyken. ben çok alıngan oldum mesela...

yarın akşamüstü gelişmeleri burdan yazarım, güzel pozlar verirse kızımın resimlerini de eklerim :))

ben ilk aylar aglama krizi geciriyodum resmen.. hamileyim diye dünyanın merkezi ben olmalıymısım gibi geliyordu ama bir yandanda işi bıraktıgım için kendimi bi işe yaramaz hissediyordum.. terapinin cok faydasını gördüm:)))

geçmiş olsunn muhtemelen üşütmüşsündür.. aman dikkat et

saolun kızlar fikirler için... bu aralar netleştiririz inşallah isim olayını..

ben cıkıyorumm... biraz dinleneyim yola cıkmadan:))) öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere cok dikkat edinnn

aman aman maşallah benim kocama da o zaman
adamcağızın hiiç arkadaşı yok hep evde
öyle pc başında da pek vakit geçirmez
aslında düşündüm de haksızlık ediyorum galiba
haftada sadece 2 gün gündüz evde yok onun dışında hep birlikte ve dipdibeyiz
o günlerde de saat başı arıyo zaten,aşkım iyi misin,aşkım bişey lazım mı,aşkım canın bişey istiyo mu:kedi:
biz de 2005ten beri birlikteyiz 2009da evlendik ama sevgiliyken ayrı şehirlerde olmanın acısını çok çektik
şimdi yapışık ikiz gibiyiz
oyy kurban olurum yaa canım kocam benim:asigim:

sibuuuush giderken yanına yolluk ıspanaklı börek almayı unutma e mi kuzuuum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…