- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.281
bizde eşimle 1999 yılından beri birlikteyiz. Üniversites sınavında bile aynı üniversite, aynı bölümü kazandık. ben gündüz öğrenimiydim o ikinci öğrenim :))
geçen sene 25 Ekim'de evlendik. Hiç sıkılmadık şimdiye kadar birbirimizden, yormadık, üzmedik birbirimizi. bebeğim için ondan daha iyi bir baba düşünemezdim zaten :))
deniz tutkusu vardır kocamın. yüzmeyi, serbest dalışı, balık tutmayı saplantı halinde çok sever. ege çocuğu sonuçta. bunların dışında tüm zamanlarını bana ayırır. alışveriş yapmayı hiç sevmez. kendisi için bile. ayakkabısıı bile ben alır getiririm. gidip denemez yani :)) artık alıştık. ben alışverişe giderim , o dalışa :)) ikimizde mutluyuz.... o maç izlerse ben yemek veya temizlik yaparım. bazen onunla izlerim, durmadan soru sorarım. maçın bütün tadı kaçar :))) ama çok eğleniriz.
seviyorum kocamı ben yaa, çok hemde :)))
ayy canımmm aynı duyguları hissediyorum bende ama tek fark benimki alışveriş manyağı ben hiç sevmiyorum.. dediğin gibi bu dönemler en hassas dönemlerimiz cok üstlerine gitmemek lazım.. ben hamileliğimin ilk aylarında problem yasadım işi bıraktıgım için cok sıkıldım ve hamilelikte asırı bir ilgi bekledim onuda uzatmadan bi terapiste gittik hamilelik psikolojisi ile ilgili 3 seans hallettik..
koçişimmmm cok seviyorum bende onuu...
hadi bakalım, hayırlı yolculuklar. şimdiden hoş geldin sefa geldin :))
ben de saatleri sayıyorum. sabah 10:00 da randevum. 19 saat kaldı kızımı görmeme zemuszemus
canım yarın cok dolu olmasaydı bende kızımı yarın gorucektim ama bosluk olmadıgı için pazartesiye kaldı.. iyi haberlerle dönersin inaşallahhh
Kızlar bugün burçe han koymaya karar verdik kızımızın ismini :hulya: Sizce nasıl?
ben çok sevdimm değişik bir isim..
bizde eşimle Naz, Asya ve Duru isimleri arasında kararsız kaldik.. sizce kızlar hangisi güzel??
sibushcum, size de maşallah
terapiste gitmek süper bir fikirmiş, çok akıllıca :)
çok tuhaf oluyor insan hamileyken. ben çok alıngan oldum mesela...
yarın akşamüstü gelişmeleri burdan yazarım, güzel pozlar verirse kızımın resimlerini de eklerim :))
Selam kılzar benim de karnım adet sancısı gibi çok ağrıdı yattım dinlendim uyumuşum
uyandığımda geçmişti arada adet ağrısı gibi oluyodu ama bu kadar uzun sürmüyodu iki gündür serin üşüttüm heralde
ben çok sevdimm değişik bir isim..
bizde eşimle Naz, Asya ve Duru isimleri arasında kararsız kaldik.. sizce kızlar hangisi güzel??
bende mügeye katılıyorum bir farkla duru naz yanyana çok hoş duruyor sanki bilmiyorumkismile
Bende Asya ismini çok seviyorum
saolun kızlar fikirler için... bu aralar netleştiririz inşallah isim olayını..
ben cıkıyorumm... biraz dinleneyim yola cıkmadan:))) öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere cok dikkat edinnn
saolun kızlar fikirler için... bu aralar netleştiririz inşallah isim olayını..
ben cıkıyorumm... biraz dinleneyim yola cıkmadan:))) öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere cok dikkat edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?