2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok: inanmıyorum canım aynı benimkini tarif ediyosunn
sözkonusu arkadaşları olunca hiç yorgun değil klava:
ama ben çıkalım deyince yorgunnnn kafamçokkarıştı
bunların hepsini :mymeka: dövmek lasımmm delikafadulden

slm kızlar.nasılsınız bakalım?bebişler nasıl?
ay kızlar ben birşey duydum bebek anne karnındayken hangi saatlerde hareketliyse doğduktan sonrada o saatlerde hareketli olurmuş falan diyorlar.eğer bu doğruysa ben yandım ki ne yandım benim oğlan tam uyumak için yatağa yatınca başlıyor tekmelemeyedelikafadulden uykusuz geceler beni bekliyor eyvahedigeldismilemirmirmirmir

benim kızım da bazen gündüz hareketli bazen gece dengesiz mi olacak ne

kızlar ekim ayına girdik zaman azalıyor heyecanlanmaya başladım bir çoğumuz aralıkta doğuracak büyük ihtimal daha erken gelmezler inşallah vaktinde sağlıcakla gelsin yavrularımız kasım annelerinde doğuranlar olmuş bile

eyvaaaaahhh eyvahedigeldismile benimki hep kıpıy kıpıyyy yandim bennn delikafadulden

Allah ım vaktinde doğurmayı nasip etsin daha bişii almadıkkkafamçokkarıştı
aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli diğilll opuyorumnanaktan

bunların hepsi aynı valla bilmiyorum bebek olunca değişirlermi

akannehir ay dün sinirimi bozan birşeyi anlatıyom size eşim öglen eve geldi birlikte bir yere gitcez sonra daha vakit var diye netten indirimde birşey gördüm onu gösterirken fenalaştım böyle bayılcak gibi oldum sonra kalktım ben fena oldum dedim bu bilgisayarın başında başın çevirip bakmıyo bile dedim tansiyonuma bakıver sonra arkadaşlarıyla birşey yapcakmış eyvah arkadaşlarımın yanına gitmem lazım dedi(önemli acil birşey değil)akannehir bende vicdansız koca ben burda ölüyom sen arkadaşlarım diyosun dedim sonra geldi tansiyonuma baktı tuzlu ayran yapıverdi ama bu hareketi çok gücüme gitti ne varsa bu arkadaşlarda artık :mymeka:

benimki fazla yaramaz olmıycak ozaman sadece 12 gibi tepiniyo biraz uyuyunca duymuyom artık yada o kımıldamıyo zaten bende pek uyanmasmışım geceleri altıma bile yapmazmışım fazla kaydirigubbakcemile3

klava: zaten biz arkadaşlarının üzerine kuma gelmişiss
şahsen ben kendimi ööle hissediyorumm
he bide arabaları bizden öncelikli
her akşam gelir bez elinde parfüm elinde arabasıyla ilgilenirr
olmucak şeyler alır valla benden çok ilgi alaka ve masraff arabaya kafamçokkarıştı

2011 OCAK ANNELERİ ÇEKİLİŞ LİSTESİ

[table="head"]|***KK Nick***|***Bebişin Cinsiyeti***|***Hediye Ulaşım Durumu***|

1|beyficey|ERKEK|
2|belgun|KIZ|
3|cambazz|ERKEK|
4|loliss|KIZ|
5|sibush|KIZ|
6|_bulut_|KIZ|
7|buurcuum|KIZ|
8|deniz1958|KIZ|
9|mugecan35|KIZ|
10|hunny|ERKEK|
11|bebish22|KIZ|
12|sabeg|ERKEK|
13|ozgey|ERKEK|
14|tatlicadi2|ERKEK|
15|sirinem|KIZ|
16|suhan1|KIZ|

[/table]

Kurallar
1- Hediye fiyat limiti 20 TL - 50 TL arasıdır
2- Marka önemli değiil sadece çin malları tercih edilmeyecek
3- Kargo ücreti gönderene ait olup ücreti hediye limiti dışındadır
4- Hediyeler Ekim ayı içinde ulaştırılacaktır
5- Kimin kimden hediye alacağı sürpriz olacak sadece kime hediye göndereceği bilinecek iletişim bilgilerini ben ileteceğim

Son düzenleyen: Moderatör:

denizcim hiç sorma yaaa, bende çok heyecanlanıyorum kalan zamanı düşündükçe.

inşallah hepimizi vakitlice yaparız doğumlarımızı

ben her ihtimale karşı 15 Aralık'a kadar tüm hazırlıklarımı tamamlamayı planlıyorum.

ben geldım kızçeler..oglumu uyuttumda geldıom..yımek de yıdım..
karnım agrıyor yanlız çokkkhhh...oyyyyyyyyyyyy..karnımın altı yanı..
oglanı uyuturken sırtustu yattım acaba ondanmıkı..
kımseler varmı burda acepp

ayy tam sopalık kocan heee..alsanaalsanasmile

kocişte bende evlendikten sonra bazı arkadaşları hayatımızdan çıkardık diğerleriyle de görüşürsek beraber görüşüyoruz o konuda sıkıntı yaşamıyoruz biz bir yere gidilecekse beraber gidiyoruz

Ayy allah yardım etsin canım.Benim eşim arkadaşlarına düşkün değil allahtan.Diyorki bana arkadaşlarımla bir yere çıkmıyorum etmiyorum.Devamlı dizinin dibinde oturuyorum.Daha ne istiyorsun.Gezsem tozsam da ilgilenmesem neyse diyor.Bende diyorumki.Öyle bilgisayarın başında sende sıkılıyorsun bende .En azından çık bir gün arkadaşlarınla gez kafanı dağıt.Sonra bana da vakit ayır.Ne arkadaşlarına hayrı var ne bana

benim kocama maşallah o zaman,

işten gelir benimle ilgilenir gezdirir tv izleriz beraber he aramıza pc giriyor evet ama oda çok az zaten çok yoğun çalışır günde 10 defa arar nerdeyse hiç baresiz bırakmaz aferin benim kocama ilk defa :) zaten arkadaşıda yok

Son düzenleme:
benimki fazla yaramaz olmıycak ozaman sadece 12 gibi tepiniyo biraz uyuyunca duymuyom artık yada o kımıldamıyo zaten bende pek uyanmasmışım geceleri altıma bile yapmazmışım fazla kaydirigubbakcemile3

Benim bebeğim hep ben ilk yattığımda uyanık olup beni uyutmuyordu.Bu son günlerde ben yatmadan önce uyuyor.Bende hemen uyuyorum.Üç buçukta uyanık oluyor.Tekmeliyor falan tuvalete geliyorum.O bir yarım saat daha oynuyor.Sonra ben uyuya kalıyorum.Sabah babası işe giderken kalkıyoruz.Zorla uyandırıyor.Gene bir tuvalet faslı kahvaltı hazırlıyorum falan.Sonra uyuyor.11de falan tekrar kalkıyoruz.

canım biz bu ay tamamlayacaz diye anlaştık kocişle ne olur ne olmaz taşınacaz çünkü bide o var

hay allah oda kotu.
benım koca bazen yorulur zaman ayıramaz..sabah 5 vardıyasındaysa eger..o yatar dınlenır..
bız oglumla takılırız..

ama genelde evdedır..arkadaslarıyla takılmaz pek...bır arkadası vardı ış yerınde ..oda tekrar unıversıteyı kazandı gıttı..arada onla tavla oynamaya cay ıçmeye gıderdı cafeye..bızıde gotururdu onunla beraber..
oda gıttı .kocam bana kaldı..sımdı nereye ıstersem goturur..yeterkı ısteyım..bazen yımek yapmak ıçımden gelmıyor..dışlarda yıycez dıyorum.."hay hayyy""dıyor..sanırım benım koca emrıvakıden hoşlanıyor.. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

senın kocışınde benım kocısın kafadan..
bızım bırlıktelıgımız 1999 dan berı..
daha eskımedık çok sukur..
gezmekten kimm usanırrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…