- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.261
Kızlar bugün burçe han koymaya karar verdik kızımızın ismini :hulya: Sizce nasıl?
benim kocama maşallah o zaman,
işten gelir benimle ilgilenir gezdirir tv izleriz beraber he aramıza pc giriyor evet ama oda çok az zaten çok yoğun çalışır günde 10 defa arar nerdeyse hiç baresiz bırakmaz aferin benim kocama ilk defa :) zaten arkadaşıda yok
kızlar ben karnımın agrısına dayanamıycam..uzanmaya gıdıyorum...
canım biz bu ay tamamlayacaz diye anlaştık kocişle ne olur ne olmaz taşınacaz çünkü bide o var
bizde haftaya cuma taşınıyoruz canım. ama bir süre annemlerde kalıcaz. mutfak dolaplarım ve banyo dolaplarım 25 Ekim'e kadar ancak gelicek. Kısmetse 1 Kasım'a kadar yerleşmiş olacağım.
darısı başına canım benim :))
ay keşke bende kendi evime taşınmış olsaydım ama oda seneye olacak inşallah bir daha uğraşacağım artık napalım sende şimdiden güle güle otur yeni evinde bebeğinde yeni eve gelecek ne güzel
selam kızlarrr... bütün işleri bitirdim toplandım kocişimin gelmesini bekliyorum.. o gelince izmire doğru yola çıkacagızz... pek sevinçliyim..
senın kocışınde benım kocısın kafadan..
bızım bırlıktelıgımız 1999 dan berı..
daha eskımedık çok sukur..
gezmekten kimm usanırrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:teytey:
oyy..senın oğlununadı emır mı oluyor..benım oglumun adından.. :lepi:
benım oglan adil emır
senınkı emır aras..:lepi:
Kızlar bugün burçe han koymaya karar verdik kızımızın ismini :hulya: Sizce nasıl?
burçe ismi çok cici bir isim bence çok değişik burçehan çok şeker bayanssulusmile
Banu han dan daha güzel bence kaydirigubbakcemile3 Eşim illa han koyacak çünkü aslında lina ismi de hoşuma gidiyorda gerçekten anlamı ne olduğundan emin değilim.
bizde eşimle 1999 yılından beri birlikteyiz. Üniversites sınavında bile aynı üniversite, aynı bölümü kazandık. ben gündüz öğrenimiydim o ikinci öğrenim :))
geçen sene 25 Ekim'de evlendik. Hiç sıkılmadık şimdiye kadar birbirimizden, yormadık, üzmedik birbirimizi. bebeğim için ondan daha iyi bir baba düşünemezdim zaten :))
deniz tutkusu vardır kocamın. yüzmeyi, serbest dalışı, balık tutmayı saplantı halinde çok sever. ege çocuğu sonuçta. bunların dışında tüm zamanlarını bana ayırır. alışveriş yapmayı hiç sevmez. kendisi için bile. ayakkabısıı bile ben alır getiririm. gidip denemez yani :)) artık alıştık. ben alışverişe giderim , o dalışa :)) ikimizde mutluyuz.... o maç izlerse ben yemek veya temizlik yaparım. bazen onunla izlerim, durmadan soru sorarım. maçın bütün tadı kaçar :))) ama çok eğleniriz.
seviyorum kocamı ben yaa, çok hemde :)))
kızlar bence sıkmayın kocalarınızı, kendinizi de sıkmayın. hamilelikte hassas oluyoruz galiba hem de fazlasıyla...
tadını çıkarmaya çalışın. onlarda heyecanlı. hem eşlerini, hem bebeklerini düşünüyorlar. onlar içinde stresli bir dönem. birbirinizi üzmeyin derim ben...orta yolu bulun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?