- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.441
dayanamayacak bır acıysa ıhmal etme tabı..kontrlunu bekleme..
gıdersın canım..
dıkkat et..ıhmal etme sen yıne..
gerekırse ara sor doktora canım..
günaydın kızlarr az sonra çıkıcam doktora gidiyoruzzz kızımı görcem inşşş bakalım şeker testi için ne dicek doktor????
bu arada denizcim geçmiş olsun doktorunu aradınmı tatlım dikkat et kendine ihmal etme ne olur ne olmaz bir konuş istersen doktorunla..allahım şifa versin
kızlar ben facede sizi buluyorum ama ark daveti ikonu yok hepinizde ekleyemiyorum o yüzden açtım ben davet bölümünü siz beni ekleyinnn Oğuz Belgün Dokcan
Herkese slmmmm. Hastaneden yeni geldim. 3 gündür yatıyordum orda. Şeker yüklemesi için gitmiştik. Plasenta previa olduğum ortaya çıktı. Ayrıca 50 gr şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Ertesi gün 100 gramlık yükleme yaptılar. O da düşük çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler,zaten tuz diyeti de yapıyordum. Şimdi çoğu şey yasak.
Geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
ben dün gece çok kötüydüm şeyimin ağrısından uyuyamadım zor dönüyordum yatakta ağlayacaktım nerdeyse sabah da zor yürüdüm işe masamdan kalkınca da ağrıyor napcam ben ya erkenden doğurcam sanırım eyvahedigeldismile
geçmiş olsun denizcim,umarım önemli bir şey değildir.
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin havalar serinledi artık dikkat etmek lazım hamilelikte grip daha kötü ilaçta kullanamıyoruz :2:Ya benimde midem yanıyordu geceden beri.İyice bulantıyo döndü.Başım dönüyor gibi .Elim ayağım burnum buz kesti yatıyorum biraz kızlar.Ne oldum anlamadım.
İnşallah güzel haberler alırsın doktordan belgüncüm.
Bende üşüttüm galiba yorgana sarıldım öyle oturuyorum.Gözlerimden uyku akıyor ama uyuyasım yok.Sizleri bırakasım gelmiyor
ya nasıl eklediniz beni de ekleyin facebook a
denizciğim çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
slm kizlar
hogatoee cok gecmis olsun.
denizcim cok gecmis olsun.O agri bende de oluyor ama dün dr.gittim önemli bisey yok dedi,bebek asagiya indigi icin oluyormus.Zaten kafasi asagida duruyor ama bende magnezyum kullaniyorum.
Benimde seker kontrolum vardi,Allahtan 3 saat beklemem sonunda iyi cikti.
ben dün gece çok kötüydüm şeyimin ağrısından uyuyamadım zor dönüyordum yatakta ağlayacaktım nerdeyse sabah da zor yürüdüm işe masamdan kalkınca da ağrıyor napcam ben ya erkenden doğurcam sanırım eyvahedigeldismile
Sağol canım inşallah dediğin gibi normaldir
seninde gözün aydın sonucun iyi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?