2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar ya daha önce gittim muayene etmişti rahimde yumuşama falan var mı diye ama hiç bir sorun yok dedi rahim büyüdüğünden dedi sonra geçmişti sadece akşamları uzanınca oluyordu biraz hareket edince geçiyordu ama şimdi hemen geçmiyor dönemedim yatakta ya kırkayak gibi kaldım öyle

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr az sonra çıkıcam doktora gidiyoruzzz kızımı görcem inşşş bakalım şeker testi için ne dicek doktor????

bu arada denizcim geçmiş olsun doktorunu aradınmı tatlım dikkat et kendine ihmal etme ne olur ne olmaz bir konuş istersen doktorunla..allahım şifa versin

kızlar ben facede sizi buluyorum ama ark daveti ikonu yok hepinizde ekleyemiyorum o yüzden açtım ben davet bölümünü siz beni ekleyinnn Oğuz Belgün Dokcan

sağol canım
güzel haberlele dön doktordan inşallah
ya benim doktoru ne zaman arasam hemen gel bakalım diyor muayenesine çağırıyor durumum müsait değil bugünlerde

çok geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun denizcim,umarım önemli bir şey değildir.

Ya benimde midem yanıyordu geceden beri.İyice bulantıyo döndü.Başım dönüyor gibi .Elim ayağım burnum buz kesti yatıyorum biraz kızlar.Ne oldum anlamadım.

Ya benimde midem yanıyordu geceden beri.İyice bulantıyo döndü.Başım dönüyor gibi .Elim ayağım burnum buz kesti yatıyorum biraz kızlar.Ne oldum anlamadım.
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin havalar serinledi artık dikkat etmek lazım hamilelikte grip daha kötü ilaçta kullanamıyoruz :2:
belgüncüm güzel haberlerle dön canım

İnşallah güzel haberler alırsın doktordan belgüncüm.
Bende üşüttüm galiba yorgana sarıldım öyle oturuyorum.Gözlerimden uyku akıyor ama uyuyasım yok.Sizleri bırakasım gelmiyor

slm kizlar
hogatoee cok gecmis olsun.

denizcim cok gecmis olsun.O agri bende de oluyor ama dün dr.gittim önemli bisey yok dedi,bebek asagiya indigi icin oluyormus.Zaten kafasi asagida duruyor ama bende magnezyum kullaniyorum.

Benimde seker kontrolum vardi,Allahtan 3 saat beklemem sonunda iyi cikti.

Kizlar ya bisey soracagim o bölgenin temizligini nasil hallediyorsunuz?Daha önce forumda arastirdim geneli agdaya gidiyor ve dr. Türkiyede kremleri tavsiye etmiyormus..Bende dün dr. sordum bir spray verdi ve kremlerin sorun olmayacaginida söyledi.Sadece dikkat etmek sartiyla.

Sağol canım inşallah dediğin gibi normaldir
seninde gözün aydın sonucun iyi çıkmış

denizcim aynı durum bende de var merak etme.. işte size geçenlerde anlatmak istediğim buydu..ayağa kalkıyorum yatakta dönüyorum apışaram :kedi: ağrıyor.. doktor bebek baskı yapıyor dedi.. ama umarım dediğin gibi erken doğuma sebep olmaz... oturunca birşeyin yok demi..? ayaklarını uzat sürekli ozaman rahatlıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…