- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.421
merak içinde bekliyorum
geçmiş olsun canım inşallah erken doğum gerektirmez atlatırsınız hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun canım allah seni de bebeğini de korusun inşaallah:Saruboceq:
ah canımm bukadar la geçmiş olsunn dikkat et
hihoyyyt hihoyyyt oleyyyyy heycan doruktaaaa :sm_cool:
ah canım benim çok geçmiş olsunnn a.s. dikkat et kendine inşş çabuk atlatırsın normal bi şekilde doğurursun sağlıcakla Allah ım korusun sizi ve bizi a.s. :1rolleyes: olumunekankayizsmile
inşş geçerde sende bebişinde kolay atlatırsınıs canımm olumunekankayizsmile
geçmiş olsun doğuma kadar bir sorun çıkmaz inşllh
çok geçmiş olsun Plasenta previa ne ilk defa duydum bende dikkat et kendine. allahım şifanı versin sorunsuz geçir inş çocuğunuda sağlıkla kcuağına al inş..
cnm çok geçmiş olsun inş.düzelir herşey
günaydın kızlar..
bir selam vereyim dedim şimdi de face bakayım da sizleri ekliyeyim...
bu arada hogatoee çok geçmiş olsun canım...
Herkese çok teşekkür ederim. Şimdilik iyiyim çok şükür. 1 aylık rapor verdi doktorum. Ayaklarımı uzatıp yatıcam artık bebeğime bakıcam. Hamileliğimizin sonlarına yaklaştık artık. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sorunsuz olarak kucağımıza alırız.
ellerıne saglık canım..sutlaç yapmıssın..zordur tutturması kıvamını..afıyetle ye..Günaydın Günaydın sevgili kk severler:enbuyukkk:
Eşim işe erken gittiğinden dolayı bende bu kadar erkenden kalktım.Gözlerimden şıp şıp uyku akıyor ama yatmıycam.Hemen gün bitiveriyor.Dünkü sütlacım taştı.Cıvık oldu.Azcık daha nişasta ekledim.Sonra azıcık şeker daha derken mücadele ettim.Hiç tahmin etmemiştim güzel olacağını.Eşim çok beğendi.Bende çok mutlu oldum :asigim: Hepinize çok mutlu günlerr
gecmıs olsun canım..hıç canını sıkma..benım bır arkadasım var.baska bır topıkten..3 gun oldu dogum yaptı..gununu doldurdu..onunda plasenta ondeydı..ılk baslarda kanama bıle olmustu..sonradan hıç kanaması olmadı.ama dıkkatlı davrandı herzaman..Herkese slmmmm. Hastaneden yeni geldim. 3 gündür yatıyordum orda. Şeker yüklemesi için gitmiştik. Plasenta previa olduğum ortaya çıktı. Ayrıca 50 gr şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Ertesi gün 100 gramlık yükleme yaptılar. O da düşük çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler,zaten tuz diyeti de yapıyordum. Şimdi çoğu şey yasak.
Geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
oooyyyyyyyyyybende anlatim aşkımızı herkesler anlatmışş maşallah herkesin aşkısınaaa
bizimki film gibiydi:)))benim eşim ablamın çok yakın arkadaşıydı ben 18 yaşında falandım onu tanıdığımda ama ozaman bizimki askerden yeni gelmişti 23 yaşlarında falandı veee beni gözü görmüyorduu benimde onu görmüyordu :))bir gece ablamlarla eğlenceye gidecekler yalvar yakar ablama bizideee götürün diyeee kankamla yalvardık ablam tmm dedi babamdan izin almaya gidiyordu dışardaydık eşim dediki ablama nereye dedi izin alcam kızlarıda götürelimm ayy dedi yok bençoluk çocukla uğraşamam dediklava: :dilcikar: senide bırakır giderim dedi onlar kendileri gezsinler dedi bırak şimdi izni dediii bizi götürmediiiiiii adi:))))) ablamın tüm arkadaşlarıyla takılmıştır..sonra ben ünv gittim hatırlamıyorum bile ablamın öle bir ark oldunuda.. ozmaanlar hatta birtane arakdaşı vardı ablamın kulakları çınlasın kız bizimkine aşıktı bizimki herzmanaki gibi takılıyor sadece..kız bir gün bize geldi anlatıyor hararetle ağlıyor bende ünvdeyim ama uzun zamandırda görmüyorum eşimi tabi ünv de olduğumdan. neyse kız dedi ben onu çok seviyorummm ayaklarını bile yıkıyorummm ne isterse yapıyorumm falan filan bana derdini anlatıyor ee dedim o dedi benle dışarı çıkmıyor sinemaya bile götürmüyor sadece eve geliyor hiiiiiii dedim kızım sen delimisin dedim annemde yanımızdaydı hatta o kim be dedim seni düpedüz kullanıyor dünyada bir o kalsa öle adama varmam dedim bırak gitsin beee dedim:))))))))))) büyük konuşmamak gerekiyormuş öğrendim ozaman:)))) (nişanlandıktan sonra kız bana facecen msj atmıştı hiç unutmuyorum ama yıllar geçmiş aradan kız lafımı unutmammış bir tek o kalsa varmazdım diye bana akıl veriyordun demiş ) neyse aradan yıllar geçti ben 2006 ünv döndüm biz tekrar karşılaştık ablamla bir gün dışarı çıktığımızda oda geldi. beni gördü tabi tanımadı yıllar önceki 18 lik kız gitmişti:))) ablama sürekli diyor bu kim ablam dedi ya tanımadınmı amcamın kızı işte belgün. neyse o yaz hep beraber tatile gittik kuş adasına ama biz hiç anlaşamıyoruz orda bile birbirimize laf sölüyoruz sürekli. bir akşam hep beraber eğlenceye gidelim dedik ablamında erk ark var yanında biz atışıyoruz ya ablamda grubu bozmayın lütfen ii anlaşın falan yaptı ben dedim banane be napar yapsın oda dedi ben zaten şimdi gttiğimiz yerd ebirini bulurum ben dedim bende bulurum ne var derken iddasına girdik ilk önce birini bulan diğerinni tatil masrafının kalanını karşılıcak tabi bu arada benim öle birilerini bulabilecek falan kapasitem yok hiç beceremem öle birilerini ayarlamayı ayak üstü prensibim değildi zaten ama yinede iddalaştım kaybetcemi bile bile neyseeeeeeeeee gittik bir eğlence mekanına 15 dk falan herkes tek takıldı o sürekli birilerini kesiyor güyaaa bense beceremiyrum ya baştan sukoy verdim oturdum öle masada ablamlarda yanımda bu geldi yanıma ne o dedim bulamadın galiba birini buldum buldum dedi ellerimi tuttu gözlerime baktı napıyorsun be dememe fırsat bırakmadan ben sana aşık oldum deli dedi bana...buldum seni buldum dedi öle başladık:))))2006 da başladık 2007de nişanlandık 2008de evlendik. herkesi sildi hayatından çıkardı hala aşık kocişim bana tabiki bende ona arada bizimde sürtüşmelerimiz olur ama hiç kıyamayız birbirimize. birbirimizi bunaltmayız bizimki fazla kıskanç ama ben alıştım adam hayatında ilk defa aşık oldu hatta birini sevdi oda ben o yüzden ilk başlarda napcanı şaşırmıştı sevginin ne oldunu bilmiyorduki adam okadar çok bunaltıyorduki kıskançlıktan sonra yavaşş yavaş alıştı :))) cnaım kocişim benimmmmm :teytey: sonuç olarak ben asla varmam dediğim adama vardım oda benim çolukla çocukla işim olmaz deyip eğlenceye götürmediği kızlaaaa evlendiiiiiiiiiii şimdide onsuz gezmiyor:)))))))))
canım bende sadece özge müge ve güldeni ekledim hee birde cambazı seni bulamadımsempatiksalakcinnigülden
başak
özge
bahar
cansev
uhan
hiçbirinizi ekleyemedim bennn
ikbal ve mügeyi ekleyebildim sadece
canım bende sadece özge müge ve güldeni ekledim hee birde cambazı seni bulamadımsempatiksalakcinni
sen beni bul o zaman bahar ay tepe kaydirigubbakcemile5
herkese günaydın mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
herkesçikler nasılmış bakalım bebişler tepik atıyormu bol bol
benimki akşam bayağı mesai yapti şimdide uyuyor yorgun düştü galibakaydirigubbakcemile3
ben dün gece çok kötüydüm şeyimin ağrısından uyuyamadım zor dönüyordum yatakta ağlayacaktım nerdeyse sabah da zor yürüdüm işe masamdan kalkınca da ağrıyor napcam ben ya erkenden doğurcam sanırım eyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım umarım bebişin tam vaktinde gelir sağlıklaa.s.Herkese slmmmm. Hastaneden yeni geldim. 3 gündür yatıyordum orda. Şeker yüklemesi için gitmiştik. Plasenta previa olduğum ortaya çıktı. Ayrıca 50 gr şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Ertesi gün 100 gramlık yükleme yaptılar. O da düşük çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler,zaten tuz diyeti de yapıyordum. Şimdi çoğu şey yasak.
Geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
denızcım.neden boyle oldu..
doktora sordunmuydu agrını..
geçmıs olsun canım..
dınlen ayakta kalama..
ben dün gece çok kötüydüm şeyimin ağrısından uyuyamadım zor dönüyordum yatakta ağlayacaktım nerdeyse sabah da zor yürüdüm işe masamdan kalkınca da ağrıyor napcam ben ya erkenden doğurcam sanırım eyvahedigeldismile
sürekli oturuyorum arada kalkıp bir geziyorum ama zor kalkıyorum masamdan
daha önce bu kadar değildi bu hafta arttı haftaya perşembe kontrolüm var ama daha fazla zorlarsa o günü beklemem
dünürüm geçmiş olsun bi dktruna sorsan neden oluyor bu ağrı benimde hafta dönümlerimde oluyor birgün sürüp geçiyor birde ara sancılar oluyor kısa süreli oda rahmin kendisini doğuma hazırlamasından oluyormuş ama senin ki ne acepbilmiyorumkismileben dün gece çok kötüydüm şeyimin ağrısından uyuyamadım zor dönüyordum yatakta ağlayacaktım nerdeyse sabah da zor yürüdüm işe masamdan kalkınca da ağrıyor napcam ben ya erkenden doğurcam sanırım eyvahedigeldismile
benide ekleyebilirsin cnmyerimsenibenisteyen eklesin kızlar:lepi:bede sadace lolıssı ekleyebıldım..
dıgerklerı ekleyemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?