2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merak içinde bekliyorum

geçmiş olsun canım inşallah erken doğum gerektirmez atlatırsınız hayırlısıyla

hogatoee aminnnnn canım inşallahh.. şimdi en dikkatli olmamız gereken son aylarımız kendimize ve bebeğimize iyi bakalım dimi??? rapor alman iyi olmuş bol bol dinlen canım...

ellerıne saglık canım..sutlaç yapmıssın..zordur tutturması kıvamını..afıyetle ye..

gecmıs olsun canım..hıç canını sıkma..benım bır arkadasım var.baska bır topıkten..3 gun oldu dogum yaptı..gununu doldurdu..onunda plasenta ondeydı..ılk baslarda kanama bıle olmustu..sonradan hıç kanaması olmadı.ama dıkkatlı davrandı herzaman..
ve dogumuna 10 gun kala sezeryan oldu..3,950 bebegı oldu maşallah..
sen kafanı takma canım..allah bebişine ve sana saglık versın ..

oooyyyyyyyyyy
belgun fılm gıbı hıkaye olmus canım

herkes facebooktan yazıyor bırbırıne galıba..nerdesınız kızlar..ben gıdıyomm..heyooooooo

gülden
başak
özge
bahar
cansev
uhan
hiçbirinizi ekleyemedim bennn

ikbal ve mügeyi ekleyebildim sadece
canım bende sadece özge müge ve güldeni ekledim hee birde cambazı seni bulamadımsempatiksalakcinni
sen beni bul o zaman bahar ay tepe kaydirigubbakcemile5
herkese günaydın mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
herkesçikler nasılmış bakalım bebişler tepik atıyormu bol bol
benimki akşam bayağı mesai yapti şimdide uyuyor yorgun düştü galibakaydirigubbakcemile3

ben dün gece çok kötüydüm şeyimin ağrısından uyuyamadım zor dönüyordum yatakta ağlayacaktım nerdeyse sabah da zor yürüdüm işe masamdan kalkınca da ağrıyor napcam ben ya erkenden doğurcam sanırım eyvahedigeldismile

bede sadace lolıssı ekleyebıldım..
dıgerklerı ekleyemedım..

denızcım.neden boyle oldu..
doktora sordunmuydu agrını..
geçmıs olsun canım..
dınlen ayakta kalama..

geçmiş olsun canım umarım bebişin tam vaktinde gelir sağlıklaa.s.

denızcım.neden boyle oldu..
doktora sordunmuydu agrını..
geçmıs olsun canım..
dınlen ayakta kalama..

sürekli oturuyorum arada kalkıp bir geziyorum ama zor kalkıyorum masamdan
daha önce bu kadar değildi bu hafta arttı haftaya perşembe kontrolüm var ama daha fazla zorlarsa o günü beklemem

Allah korusun canım ya geçmiş olsun.Bebek ters mi duruyor ki acaba kafası kasığındaysa çok ağrı yapıyor benim öyle duruyordu geçen ay.Yürürken şeyim falan acıyordu.Ayaklarıyla da mideme falan vurup canımı yakıyordu.

sürekli oturuyorum arada kalkıp bir geziyorum ama zor kalkıyorum masamdan
daha önce bu kadar değildi bu hafta arttı haftaya perşembe kontrolüm var ama daha fazla zorlarsa o günü beklemem

dayanamayacak bır acıysa ıhmal etme tabı..kontrlunu bekleme..
gıdersın canım..
dıkkat et..ıhmal etme sen yıne..
gerekırse ara sor doktora canım..

dünürüm geçmiş olsun bi dktruna sorsan neden oluyor bu ağrı benimde hafta dönümlerimde oluyor birgün sürüp geçiyor birde ara sancılar oluyor kısa süreli oda rahmin kendisini doğuma hazırlamasından oluyormuş ama senin ki ne acepbilmiyorumkismile

bede sadace lolıssı ekleyebıldım..
dıgerklerı ekleyemedım..
benide ekleyebilirsin cnmyerimsenibenisteyen eklesin kızlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…