2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belgünümmm güzel haberlerle gell canım.. çok öpüyorum seni.. facede arkadaşlık gönderdim haberin olsun...
zap zupcum geçmiş olsun.. aman dikkat et havalar değişiyor..
tulbe 2006 canım çok sevindim inşallah diğer problemlerinde sorunsuz geçer...

Denizcim geçmiş olsun, aynı sıkıntı bende de var. Doktor dik oturup poposunu dayıyor ayakları ile de minik tekmeler atıyor normal vajinaya yakın ağrı hissetmen demişti bana da sorduğumda. Bazen oturduğum yerden kalkmak bana da eziyet oluyor ama bir süre yürüdüğüm zaman kendime gelebiliyorum. Magnezyuma başladık biz de bir hafta önce, dayanılmaz bel ağrılarım var benim de bazen yattığım yereden doğrulamıyorum dediğim için magnezyumun iyi geleceğini söyledi. Şu an aşırı etkisini göremedim ama belki zamanla daha da rahatlatıcı olacaktır.

denizcim neden öyle oluyor acaba çok rahatsız edicek gibiyse dr.unu arayıp sorsana allah korusun yaa erken doğum şeysi falan deildir inşallah.

canım evde olsam neyse de çalışıyorum işte patronlara çalışabildiğim kadar çalışacağım demiştim ama bu gidişle izin zamanım gelince çıkacağım zorlanmaya başladım göbüşde büyüdü ve büyüyor masa dar gelmeye başladı koltuğumun ayarını en alta indirdim ama göbüş masanın altına girmiyor hep geriden çalışıyorum zorlanıyorum
sagol canim...diger kalp+vitamin B12 sorunumda düzeliyor insallah.O kadar yorucu bir ay gecirdimki anlatamam.Arada burayada yaziyordum vakit buldukca.Umarim doguma kadar hersey yoluna girecek.kaydirigubbakcemile2
inşallah canım sıkıntılarımız geçsin biran önce zamanında gelsin kuzularımız
sağol canım bu ara daha fazla ağrı oldu bebiş büyüyor o yüzden sanırım ağır gelmeye başladı magnezyumu kramplar için yazdırmıştım ağrı olduğunda içiyordum ama şimdi düzenli kullanacağım

@Tulbecim çok geçmiş olsun sağlıklı bir dönem dilerim bundan sonrası için sana.

@Belguncum umarım sonuçların iyi çıkar geçmiş olsun şimdiden.

@Denizcim sürekli kullanmak gerekiyor magnezyumu, ihmal etme, krampları da bekleme sakın.
Ben de iş yerimde son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama sonradan öyle büyük sorunlar çıkardılar ki lanet olsun gelsin bir an önce izin günüm demeye başladım, her gün takvimden tek tek işaretliyorum ne kadar kaldı izne çıkmama diye... Sonlara yaklaştıkça daha da zor oluyormuş böyle beklemek

Sağol canım .Yeni uyandı.Azıcık kestirince rahatlamışım biraz.

Günaydın kızlaar
deniz geçmiş olsun canım arada bana da oluyo doktor normal dedi bazen kafasını bazen poposunu dayıyomuş rahim ağzına yoğun baskı yapıyomuş yatış pozisyonuyla alakalı demişti ama bazen doğurcam sanıyorum bende çok acıtıyo
belgün hayırlı haberlerle gel inşallah

Ben çalışmıyorum ama eşim öğleyin yemeğe gelirdi.İşleri çok yoğun .Gelmedi bugün .Yemek falan yapmadım.Canım hiç birşey yapmak istemiyor.Ev işi falan birşey yapasım yok.Sıkılıyorum .Televizyonda da birşey yok.Derste çalışasım yok.öyle oturuyorum bomboşmirmirmirmir

ben geldim kimsecikler yook:sinifsinif:
kocikle gezdik biraz ayaklarım şişti yaaalaelaelaelaelae

Ben burdayım.Eşim gelmedi yemeğe bende kendime yemek yapıcam.Fellah köftesi çok seviyorum ama yapamıyorum.Eşim hiç sevmiyor.O yokken bir deneme daha yapayım istiyorum tarif bakınıyorum öyle sitede.bilmiyorumkismile

selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı anlatacaklarım var sıze doktor ultrasonda kalbınde bırseyden süpheledı ama sonra bırkac kereönemlı bır sorun olmadgını ılerleyen haftalarda bebek buyudukce degısecegını soyledı geldıgımden berı aglıyorum dayanamayıp doktoru tekrar araadım yapılabılcek baska bır tetkık varmı dıye sordum.unıversıte hastanesınde eko cekılebılır ama gerek görmuyorum sorunda görmuyorum zaten dedı.içim rahatladı ama gercekten cok uzuldum annemle eşimi bebişimide uzdum buarada güzel kızım 930 gram olmus.bizim içinde dua edın olurmu bırseyı cıkmasın bebegımın haftaya cuma tekrar randevu aldım.bıkere daha goreyım içim rahatlasın diye

canım bak doktor da önemli bişey yok demiş üzme kendini:teselli:
hem nasıl da tombiş olmuş annesi iyi şeyler düşün
maşallah tetlı elife

cnm inşallh yoktur bişi cnm...içini ferah tut ne kendini ne bebini üzz.benim dr umda ekodan bahsetnişti ünv.hastanesinde yapılıormuş ya şimdi yada bebek dogduktan sonra...bence yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…