- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.661
birde doktorum bana günde en az yarım litre süt içmemi söyledi yada peynir,yoğurt yememi.ama benim aram süt ve süt ürünleriyle hiç iyi değil.bazen canım istiyor 1 çay bardağı sütü zor içiyorum.yoğurt zaten pek sevmem.peynir desen kahvaltıda tavuk gibi didikler dururum :kedi:
çamurda yuvarlanan su aygırları gibi kaydirigubbakcemile3 ayaklarımı uzatmışım karşı koltuğu kucağımda klavye.sırtımda kocaman minder ahanda böleyim kaydirigubbakcemile3
kızlar marankinin sitesinde ne buldum bakın
- Mümkün olduğu kadar cep telefonunuzu ve bilgisayarları kullanmayın. Çalışan çamaşır makinesinin yanında durduğunuz zaman, oluşan manyetik alan doğmamış çocuğunuzun DNA’sını bozabilir. çocuğunuz sağlıksız, hastalıklı, engelli doğabilir .
- Konsantre yiyecekler, içecekler ve konserveler, cips gibi yiyecekler tüketmeyin.
- Beslenmenize çok dikkat etmelisiniz. Ağırlıklı olarak meyve ve sebze yiyin. Kırmızı et ve beyaz ekmekten uzak durun. Bunların yerine balık, tavuk, esmer ekmek tüketin.
- Hamile olanların süt içmesini önermiyoruz, kalsiyumu sütten değil sebzelerden almanız gerekir.
- Temiz hava solumak hamileler için çok önemlidir. Kapalı bir yerde çalışıyorsanız ya da bulunuyorsanız 2-3 saatte bir mutlaka temiz havaya çıkıp oksijen alın. Mümkünse hafta sonralarını şehir dışında havası temiz bir yerde geçirin.
- Preparatlar ve destek ürünlerini kesinlikle kullanmayın.
- Her ay ultrasona girmeyin. Ultrasona girmek de çocuğunuzun gelişimini olumsuz olarak etkileyecektir.
- Bol bol ayva yiyin. Ayva yemek çocuğunuzun hem güzel hem de sağlıklı olmasını sağlar.
- Bol iğde tüketin ve iğde ağacının etrafında dolaşın.
canım bence doktorunu değiştirmen lazım bende 6 haftalıkken gitttiğmde doktorum 5 haftalık gibi görünüyor şuanda muhtemelen geç döllenme olmuş dedi bir güzel anlattı şuan küçük bir sonraki muayenede tam belli olur dedi ve sonra ki muayenede 4 günlük geç döllenmenin olduğunu söyledi senin doktorun neden böyle açıklama yapmamış anlamadım doğrusuklava:
cnm geçmiş olsun sanada.dr um jimerde jale hn.ben hiç iş yapmıyorum.sürekli yatıyorum 15 gündür.anca 2 günde bir yemek yapıyorum.düşük tehlikesi yok diyo dr um ama kanamalarım kahve akıntılaım oluyo.korkutuyo bizleri.rabbim hayırlısıyla vercek bebeklerimizi bize.böle hamilelik geçiren çokmuş.
sen hangi dr a gidiyosun.ben sıkıntıdan patlıyorum evde.kendi kendime bütün gün.allahım sabır versin bizlere.
ay kızlar marketlerde olur herhalde ayva bizim gibi hamileler için yerimseniben
kızlar şimdiye kadar hamilelik için kıyafet aldınız mı hiç ben 3 tane t-shirt aldım kendime birinin önünde bebek ayakları var göbüşte.. biraz göbeğim çıksada kot tulumlardan almak istiyorum bayanssulusmile
ya kadının ağzından lafı cımbızla alıyoruz.ağzının içinde mıy mıy bişeyler diyip duruyo sorunca da yanlış anlamışın diye tersliyo.artık gitmicem zaaten ona.insan der di mi küçük görünüyo ama belki geç döllenmiştir falan ama bu söylemiyo iştekötükedihüsoklava:
güle güle kullan canım malesef ben almadım benim hamileliğim riskli olduğu için hiç heves edemiyorum
kızlar şimdiye kadar hamilelik için kıyafet aldınız mı hiç ben 3 tane t-shirt aldım kendime birinin önünde bebek ayakları var göbüşte.. biraz göbeğim çıksada kot tulumlardan almak istiyorum bayanssulusmile
kızlar benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın
kızlar benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın
kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:
ya kadının ağzından lafı cımbızla alıyoruz.ağzının içinde mıy mıy bişeyler diyip duruyo sorunca da yanlış anlamışın diye tersliyo.artık gitmicem zaaten ona.insan der di mi küçük görünüyo ama belki geç döllenmiştir falan ama bu söylemiyo iştekötükedihüsoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?