2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

malesef bende süt içemeyenlerdenim bulantım çok az olmasına rağmen süt içtiğim zaman istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi

kızlar marankinin sitesinde ne buldum bakın

- Mümkün olduğu kadar cep telefonunuzu ve bilgisayarları kullanmayın. Çalışan çamaşır makinesinin yanında durduğunuz zaman, oluşan manyetik alan doğmamış çocuğunuzun DNA’sını bozabilir. çocuğunuz sağlıksız, hastalıklı, engelli doğabilir .
- Konsantre yiyecekler, içecekler ve konserveler, cips gibi yiyecekler tüketmeyin.
- Beslenmenize çok dikkat etmelisiniz. Ağırlıklı olarak meyve ve sebze yiyin. Kırmızı et ve beyaz ekmekten uzak durun. Bunların yerine balık, tavuk, esmer ekmek tüketin.
- Hamile olanların süt içmesini önermiyoruz, kalsiyumu sütten değil sebzelerden almanız gerekir.
- Temiz hava solumak hamileler için çok önemlidir. Kapalı bir yerde çalışıyorsanız ya da bulunuyorsanız 2-3 saatte bir mutlaka temiz havaya çıkıp oksijen alın. Mümkünse hafta sonralarını şehir dışında havası temiz bir yerde geçirin.
- Preparatlar ve destek ürünlerini kesinlikle kullanmayın.
- Her ay ultrasona girmeyin. Ultrasona girmek de çocuğunuzun gelişimini olumsuz olarak etkileyecektir.
- Bol bol ayva yiyin. Ayva yemek çocuğunuzun hem güzel hem de sağlıklı olmasını sağlar.
- Bol iğde tüketin ve iğde ağacının etrafında dolaşın.

ben tuttum Ahmet amcayı süt önermiyorkaydirigubbakcemile3 ama bu iğde olayını anlamadım.iğde ağacı en büyük nazar koruyucu derler ondan mı acaba?CADIARZU birde ben ilk hamileliğimde çok ayva yemiştim şimdi hiç aklıma gelmiyor.varmıdır acaba ayva şimdilerde.ayrıca ben iğdeyi çok severim sositososito

ya kadının ağzından lafı cımbızla alıyoruz.ağzının içinde mıy mıy bişeyler diyip duruyo sorunca da yanlış anlamışın diye tersliyo.artık gitmicem zaaten ona.insan der di mi küçük görünüyo ama belki geç döllenmiştir falan ama bu söylemiyo iştekötükedihüsoklava:

bende iş yapmıyorum artık. dune kadar gezıp tozuyordum dunden beri uzatıyorum ayaklarımı mecbur kalmadıkça kalkmıyorum yerımden.

ben murat arslanla, jımerde recep doğanlara gıdıyordum. bu hafta artık jımer-recepte karar kıldım. muratla devam etseydımde jımerde yapacaktım doğumumu.

bende sıkıntıdan patlıyorum. bırde en ufak toz tek bır saç telı falan çok sınırıme dokunuyor. arada dayanamayıp gırgırı alıyorum gene elıme. amann bosver deyıp oturamıyorum ya:çok üzgünüm: gelenim gidenim oluyor. utanıyorum ınsanlardan...

kızlar şimdiye kadar hamilelik için kıyafet aldınız mı hiç ben 3 tane t-shirt aldım kendime birinin önünde bebek ayakları var göbüşte.. biraz göbeğim çıksada kot tulumlardan almak istiyorum bayanssulusmile

güle güle kullan canım malesef ben almadım benim hamileliğim riskli olduğu için hiç heves edemiyorum

hemen değiştir doktorunu, benımde ılk gıttgım doktor olması gereken haftada olmadıgı ıcın moralimi bozmustu. hemde kaç yıllık jınekologumdu. hatta haftaya aç karnına gel gelışmesse kurtaja alırım senı dedımafoldumben mahfoldum tabı. problemlı olsa bıle öyle denılır mı ınsana. moral vermelerı lazım. eve geldıgımde ogun yarım paket sıgara içtim ben. gözden çıkartmıstım bebegımı onun yuzunden. doktorumda bursanın en ıyı doktorlardan bırı bu arada. doçent!!! hemen degıstırdım doktorumu sonra. haftasına kalp atıslarını duyduk çok şükür bebegımın. 4 gun 5 gun gerıden gelıor bebegım. çok normal geç döllenme olmasa bıle bır hafta gerıden gelmesı normalmiş. moralini bozma iletişim kurabılecegın kendın kadar guvenebılcegın bı doktora gıt. ilk 3 ay ıstedıgın kadar doktor degıstır. ama 3 aydan sonra sabıt kal bı doktorda.

bende almadım henuz. ama sut urunlerı dokunuyor bana karnım nasıl şişti 5 aylık gıbı göbegım :)) kotlarımın belı sıkıyor. kot almam lazım :))

bende almadım henüz.ama eşofman almayı düşünüyorum pantolon rahatsız ediyor artık.kıyafet olarak aşağıdaki modeller oldukça hoş :asigim:

benim göbeğimde çok şiş yuvarlak resmen 5-6 aylık gibi :))) kotlarımın hiç biri olmuyor kumaş çok nadir giyiyorum zaten işe artık spor kıyafetlerle geliyorum çok sorun olmuyor geçen gün rahat olsun diye büyük beden kapri eşofman aldım adama en büyük beden olsun dedim elinde var bir tane bu size olur diyor yok diyorum ben daha bolunu istiyorum bak veririm ama geri gelecen olmadı diye dedi kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:

doktorum bana elektrik süpürgesini açıp süpürge bile yapma demişti o yüzden sendeki büyük cesaret,3 ay bitene kadar daha çok dikkat etmemiz gerekiyor.

benim ilk doktorum öyleydi hemen değiştirdim şimdiki doktorum erkek ve çok memnunum.

bende aldım o bebek ayakları olan t-shirtten hatta şu an üzerimde pantalonlarım ise sıkıyor artık bir çare düşünmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…